✞ Heejla! No končno sem se odločila, da napišem svoj prvi ff. Do zdaj sem samo prevajala iz wattpada. ( First kiss, I just can't stop loving you in Know us). Know us se še piše. No torej, zdej bom napisala ff ki ga sama pišem. Pišem ga že nekaj časa, ampak ga nisem hotela objaviti ker je po mojem mnenju mal čuden haha . No to boste presodili sami.
✞Ja v naslovu piše Paris Jackson ff in to sem napisala iz enega razloga: ta ff ima več zgodb in jaz zdej pišem prvo. V vseh zgodbah je enaka glavna oseba ( v tem primeru Paris Jackson). V nekaterih zgodbah je še kaka druga savna oseba ne pa vedno ista, zato v naslovu piše Paris Jackson ff. Ta ff ni samo za oboževalce MJ, ker ne govori samo o njem, on je le stranska osebnost, zato mislim, da ga lahko brez strahu berete tudi tisti ki ste na MJ alergični haha. To je vse da ne bom klobasala. P.S. Ta de narebite brat hahah
✞Naslovnica:


✞Trailer
Opozorilo: gifi mi niso delali in so navadne slike sam mislim da ni tok slab tk da ga lahk gedate c:


✞Starting:
Paris Michael Katherine Jackson as Paris Katherine Thompson
Acacia Clark as Ashley Kelecy Thompson
Roxane Victoria Simmons as herself
Michael Jospeh Jackson as himself
Kelly Clarkson as Nadia Esterio
Alex Evans as Christian Apple
_________________________________________________________________________________________
PRILOG:
Včasih se sprašujemo, kako se lahko naenkrat vse spremeni. Vsi ljudje, občutki, vse dogajanje okrog nas,... vse. To se bo zgodilo tudi 15 letni Paris Katherine Thompson, ki se v drugem tednu prvomajskih počitnic odpravi v Pariz s svojimi prijateji. Tam se nanekrat vse spremeni na področju ljubezni, dogodkov, čustev,... Se bo Paris znašla v vrtincu vsega tega?

Cʜᴀᴘᴛᴇʀ 1﹣ Dᴇsᴛʀᴏʏᴇᴅ ʜᴏʟɪᴅᴀʏs
" Paris!" se je zaslišal krik iz spodnjega nadstropja. Zavzdihnila sem in si snela slušalke, po katerih se je predvajala ena mojih najljubših pesmi od Demi Lovato Really don't care. " Že grem!" sem leno zaklicala in se počasi odpravila dol. V dnevni sobi so sedei mama, oči in Ashley. Začudilo me je, saj nikoli nismo bili ravno skupaj. Nekaj resnega mora biti, kar se tiče vseh članov družine. " Usedi se ljubica. Z očetom vama morava nekaj povedati" je dejala mama. Usedla sem se na mehko sedežno zraven Ashley in jo vprašujoče pogledala. Odkimala mi je. Očitno ni vedela nič več kot jaz. " Torej... Povedati vama morava, da... Pred nami je še ena modna revija, zato se moram vrniti nazaj v službo. Modna revija se bo odvijala v Las Vegasu in moram odpotovati" je začela mama. Z Ashley sva debelo pogledali. " Jaz pa se moram vrniti v podjetje" je rekel oči. " Žal prvomajskih počitnic ne bomo mogli preživeti skupaj" je žalostno rekla mama. Z Ashley sva izbuljili oči. " Kaj?!" sva rekli obe naenkrat. " Kako to mislita? Mami ne moreš prestavti potovanja? In oči, je res tako nujno?" je bila obupana Ashley. Mama je povesila glavo. Oči je odkimal. " Ne" je tiho rekel. " Ampak kako?! Obljubila sta!" sem zavpila. " Vem, ljubica" je zatranala mami. " Obljubila sta, da bomo počitnice preživeli skupaj!" sem še kar vpila in začutila solze v očeh. " Prosim pomiri se. Takoj ko bo priložnost, bomo skupaj odšli na izlet" je rekel oči. " Kako sta lahko to storila" sem zaihtela inn stekla iz sobe. " Paris!" je zaklicala mama. Želela je iti za mano, a jo je oči ustavil. " Pusti jo, Shannon. Saj veš kakšna je. Bo že potrpela." " No, jaz se strinjam z njo. Dogovorili smo se! Očitno je vama delo pomembnejše od svojih otrok!" je jezno rekla Ashley in odšla. Zaprla sem se v sobo in se vrgla na posteljo. Pustila sem, da mi solze stečejo po licih. Res sem se veselila skupnih počitnic. Že tako smo malo časa preživljali skupaj, mami je kar naprej potovala in oči je kar naprej delal. Te počitnice bi bile naša prva priložnost za skupno preživjanje prostega časa. Imeli smo namen oditi na jezero Clear Lake blizu Los Angelesa v katerem smo stanovali. A so tudi ti načrti padli v vodo. Tako kot zmeraj. Bila sem tako jezna, da bi najraje zakričala!
_________________________________________________________________________________________
Mnenje za prvič?
Next?
06. december 2014
Next, super je, res mi je všeč tvoja zgodba
06. december 2014
u179511
u179511
next
07. december 2014
next
13. december 2014
nextam zvečer
13. december 2014
jej , cool zgodba !
13. december 2014
nnnnneext
13. december 2014
hvala za vse nexte c:
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Cʜᴀᴘᴛᴇʀ 1 ᴘᴀʀᴛ 2
Glavo sem zakopala v zelen povšter na postelji. Slišala sem škripanje vrat, zato sem predvidevala, da je prišla Ashley. Usedla se je na posteljo in mi položila roko na ramena. " Si v redu?" me je zaskrbljujoče vprašala. Rahlo sem pokimala. " Kaj se dogaja?" sem vprašala. S tem sem mislila na očeta in mamo. " Mami je žal. Oče pa je ostal hladen kot ledena kocka. Noče si premisliti" mi je odgovorila. Globoko sem zavzdihnila. " Ampak, po drugi strani jima ne moreš zameriti. Služba ni njuna izbira in nista se sama odločila, da morata nazaj. Verjamem, da bi počitnice rada preživela z nama, ampak je žal to prišlo vmes. Vseeno bomo med drugimi počitnicami lahko to nadoknadili" je govorila Ashley in me božala po laseh. " Ash, veš kako sem občutjiva za te stvari. Družina mi pomeni vse. Ne želim si bogatih staršev, denarja, velike hiše in najboljše šole. Želim si samo normalno družino, s katero bi skupaj preživljala proste dneve, gledala filme in hodila na izlete. Res prosim preveč?" sem zahlipala. " Razumem te. Tudi jaz se tako počutim" je priznala Ashley. " Toda poglej iz druge strani. Zdaj boš imela več časa za druženje s prijatelji in hobije. Vsi najstniki hrepenijo po svobodi" je rekla Ashley. Vedno tako pozitivno razmišlja. " Mogoča imaš prav" sem priznala. " Pojdi malo na sveži zrak" je predlagala Ashley. Prikimala sem. Ashley je vstala in se namenila oditi. " Ash" sem rekla. Obrnila se je. " Hvala." Nasmehnila se je in odšla. Skotalila sem se iz postelje in odprla svojo snežno belo omaro. V njej so bila zložena in obešena oblačila. Iz kupa hlač sem potegnila ozke črne kavbojke. Belo majico sem zamenjala s čistejšo, ker je bila prejšnja umazana od joka in od vsega kar sem počela čez dan. Iz obešanika sem vzela še črno jakno z zaltimi zadrgami. Nato sem odšla v kopalnico in se počesala in zravnala lase. Na oči sem nanesla eyeliner in malo maskare, na ustnice pa svetlo roza glos. Vzela sem še rdečo torbico in vanjo dala robčke, moj iPhone in MP3 ter slušalke. Šla sem iz sobe in zaprla vrata. " Grem!" sem zaklicala Ashley, ki je v dnevni sobi na kavču gledala televizijo. Nasmehnila se je in mi pomežiknila. Nasmeh sem ji vrnila n odšla dol na verando in si obula črne all starke. V ušesa sem si dala slušalke, zavrtela pesem Fallen angels in se odpravila proti mestu. Hodila sem po praznih ulicah, tu in tam sem videla kakšnega človeka. Bilo je še kar mrzlo in malce me je zazeblo. Tesneje sem se zavila v jakno in roke potisnila v žepe. Poponoma sem se posvetila pesmi in nisem razmišljala na nič. Vsake tolikokrat sem pogledala v kakšno izložbo. Ja, naši starši so stiskači, čeprav imamo kar veliko denarja, ga ne vlagamo v nepotrebne stvari, ampak ga kot vsaka druga družina uporabimo, da plačamo elektriko, kupimo hrano, oblačila, šolske potrebščine in plačamo šolanje. Ker me je že kar pošteno zeblo, sem zavila v Starbucks.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Mnenje?
Kaj mislite da se bo zgodilo v nadaljevanju?
Next?
13. december 2014
u179511
u179511
next
13. december 2014
next, super je
13. december 2014
perfektno pises
mami bo prepricala oceta da bojo skp za praznike
nnnneeeext
13. december 2014
nextam c:
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Cʜᴀᴘᴛᴇʀ 1 ᴘᴀʀᴛ 3
V kavarni je bilo prijetno toplo. Usedla sem se za mizo v kotu. Kmau je do mene prišla natakarica. " Kaj želiš?" me je vprašala. " Frapuchino" sem odgovorila. Pokimala je in odhitela. Kmalu se je vrnila z naročilom in se usedla zraven mene. Bila je manjše postave, s skodranimi lasmi, rjavimi očmi in olivno poltjo. Bila je nekje mojih let. " Kako ti je ime?" me je vprašala. Začudila sem se, saj me še nobena natakarica ni vprašala po imenu. " Paris" sem odgovorila. " Jaz sem Michelle Rodriguez" se je predstavila. " Lepo ime" sem rekla in srknila svoj frapuchino. " Zdiš se mi prijetni dekle Paris. Mi poveš kaj o sebi?" me je prosila Michelle. Prikimala sem. " Torej, stara sem 15 let, hodim v prvi letnik šole The Buckley high school, imam enako staro sestro Ashley, z mamo in očetom živim malo izven mesta, v prostem času pojem, rišem in pišem, želim si postati igralka, igram električno kitaro in na spošno imam rada stvari, kot jih imajo običajne najstnice. Saj veš računalnik, glasbo, nakupovanje. Drugače se družim s svojo sestro, prijateljico Roxane in Michaelom" sem povedala. " Čakaj, menda ne misliš..." je začela Michelle. " Z Michaelom Jacksonom ja" sem se nasmehnila. " Vau, ti imaš tako super življenje. Jaz sem stara 16 let, sem edinka in moja starša sta iz mehike. No, samo oči. Živimo v normanlni hiši v mestu, hodim na LA High school in želim si postati novinarka. Honorarno delam tukaj. Ko si že omenila The Buckley High school, moja najboljša prijateljica Madina Blanks hodi na to šolo" je rekla Michelle. " Ja, poznam jo, samo nisva v istem razredu, ona jev B jaz sem v A." " Imaš facebook?" me je vprašala Michelle. " Imam facebook, tinychat, twiter, instangram in ask." sem ji odgovorila. " Bi mi dala vse?" me je vprašala. Nasmehnila sem se. " Seveda" sem odvrnila. Vzela sem listek in napisala vse strani po katerih me lahko kontaktira. " Izvoli" sem rekla, ter ji podala listek. " Hvala" je rekla in si ga spravila v žep. Tudi ona je meni napisala naslove. Izmenjali sva si tudi telefonske številke. " Se sišiva" sem rekla in vstala. Denar sem pustila na mizi. " Absolutno. Adijo!" se je poslovila Michelle. Pomahala sem ji in se odpravila domov.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Mnenje?
Kaj mislite da se bo zgodilo v nadaljevanju?
Next?
19. december 2014
perfektno pišeš
nvm
neeeeeeeeext
19. december 2014
next, super
20. december 2014
sori za kratek next, nimam glih idej, nextam u sredo
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Cʜᴀᴘᴛᴇʀ 1 ᴘᴀʀᴛ 3
" Doma sem!" sem zaklicala, ko sem zaprla vhodna vrata. Nihče se ni oglasil nazaj, zato sem samo skomignila z rameni in se odpravila v svojo sobo. Slekla sem jakno in šla za računalnik. Na facebooku sem imela prošnjo od Michelle. Z nasmehom sem jo potrdila. Tudi na twiterju in instangramu je pisalo, da mi sledi. Odjavila sem se in zaprla računalnik. Odšla sem v spodnje nadstropje. Pokukala sem v dnevno sobo. Mami in oči sta že odšla. Ashley je sedela na kavču in na televiziji gledala nek romantičen film. Zavila sem z očmi. Z Ash sva si precej različni tudi gede filmov. Jaz raje gledam kakšne dobre komedije, fantastike in muzikale. Ashley ima rada vse kar je povezano z romantiko. Odpravila sem se v kuhinjo, saj sem bila lačna. Na kruh sem si začela mazati nutello. Zaslišala sem šumenje. V kuhinjo je prišla Ashley. " Si še užaljena?" me je vprašala. Odkimala sem. " Zakaj bi bila?" sem vprašala. " No, glede na tvojo reakcijo prej..." je rekla Ashley. " Sprijaznila sem se. Itak mi je vseeno zanju" sem odvrnila. Res sem zvenela, kot da mi je popolnoma vseeno, a globoko v sebi sem bila še vedno jezna. " Vidim ja" je rekla Ashley zmajala z glavo in odšla. Skomignila sem z rameni. Kruh sem si nesla v sobo in sedla za računalnik. Pregledovala sem svoj twitter, instangram in facebook,... Ko sem pojedla sem odnesla krožnik nazaj dol in se vrnila v sobo. Šla sem se stuširat in se preoblečt v pižamo. Z računalnikom sem se ulegla na posteljo in gledala en del od Vampirskih dnevnikov. Film sem gledala do pol enajstih, potem pa sem odšla spat.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Mnenje?
Kaj mislite da se bo zgodilo v nadaljevanju?
Next?
21. december 2014
perfektno pišeš
nvm
neeeeeeeeeeext
21. december 2014
next, super je tvoja zgodba
24. december 2014
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Cʜᴀᴘᴛᴇʀ 2 ᴘᴀʀᴛ 1
Zbudila sem se ob osmih zjutraj. Zazehala sem, saj bi še spala, če ne bi sonce tako močno sijalo. Leno sem se skobacala iz postelje in se po polžje odvlekla do moje omare. Iz nje sem vzela brisačo in oblačila, ter se odpravila v kopalnico. Stuširala sem se s toplo vodo in se oblekla v belo majico na naramnice z zelenimi lisami, oranžno mrežasto jopico in ozke temno modre kavbojke. Lase sem si počesala in se naličila. Ko sem končala, sem šla ven, do Ashleyine sobe. Potrkala sem. Nič. Potrkala sem še enkrat. Spet nič. Tiho sem odpra vrata. Zagledala sem Ashley, ki je spala kot angelček. Saj bi jo še pustila spati, ampak sem ji raje malo ponagajala. Tiho sem se izmuznila do okna, zraven katerega je bila postelja, odgrnila zavese in ga nastežaj odpra, da je na Ashey zapihal heden jutranji vetrič in v oči so ji posijali svetleči sončni žarki. " Heeej!" sem zastokaa in pomežikala. " Sis, ti nisi normalna!" " Hahahah, si odprla narobe oko Ash?! Hahah!" sem se smejala. Ashley me je pogledala z ubijalskim pogledom. " I wanna kill you!" je jezno rekla. " Prav. Ampak, preden me ubiješ, raje vstani in se obleči" sem mirno odgovorila. Ashley mi je že hotela ugovarjati, a sem jo prekinila in nadaljevala. " Čez 10 minut pridi dol" sem ukazovalno rekla in zaprla vrata. " Saj res" sem rekla in pokukaa v sobo. " Lepa frizura" sem se zasmejala, saj je imela rees skuštrano glavo. Še dobro, da sem zaprla vrata, kajti v naslednjem trenutku sem zaslišala boom, ki je udaril po vratih. Nasmehnila sem se in zmajala z glavo, ter se odpravila dol v kuhinjo. Začela sem pripravljati zajtrk. Ashley pač ne bi dvignila svoje lene riti in mi pomagala. Ni se mi bilo za palačinke, zato sem raje pripravila vaflje z jagodno marmelado. Narezala sem še sveže jagode in na mizo postavila še lonček mleka. " Ashley zajtrk!" sem zaklicala. Čez par minut je Ashley pricapljala v kuhinjo, tokrat veliko bolj urejena. Na sebi je imela belo-modro črtasto majico in črne hlače. Lase je imela spete v čop. " Jutro zaspanka" sem se zasmejala. Ashley je zagodrnjala in se usedla za mizo. Tudi jaz sem se usedla nasproti nje in začela jesti zajtrk. Ashley me je od časa do časa pogledala z mrkim pogledom, a se nisem zmenila za to. " Kaj bova počeli danes?" sem jo vprašala. Skomignila je z rameni. Ostala je tiho. " Zakaj si takšna?" sem jo ponovno vprašala. Spet je skomignila. To mi je šlo počasi na živce. Zmajala sem z glavo in jedla naprej. Na posled se je Ashley nasmehnila. " Vrnila ti bom" je tiho rekla. Nasmeh sem ji vrnila. " Kaj bova počeli danes?" sem ponovila vprašanje. " Zate ne vem" je rekla Ashey. " Ampak jaz bom lenarila" je rekla in vstala od mize. " Bi mi pomagala pospraviti mizo?" sem jo vprašala. " Ne hvala" je odgovorila in se odpravila gor. Zmajala sem z glavo. Ashley je pravi lenuh. Je kot princeska, ki misli, da jo bodo vsi stregli spredaj in zadaj. Pospravila sem kuhinjo, potem pa sem se tudi jaz odpravila v svojo sobo. Usedla, sem se za mizo, si na ušesa dala slušalke in si zavrtela pesem Taylor Swift Shake it of in dokončevala sliko Avril Lavigne, ki sem jo risala skoraj že cel teden.
Slika: https://data2.whicdn.com/images/65623727/large.jpg
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
✟ Mnenje?
✟ Kaj mislite da se bo zgodilo v nadaljevanju?
✟ Next?
24. december 2014
u179511
u179511
neeeext, super je
24. december 2014
odlicno
nvm
nnnnnneeext
25. december 2014
next, super je
26. december 2014
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Cʜᴀᴘᴛᴇʀ 2 ᴘᴀʀᴛ 1
Michael's P.O.V.
Gledal sem v strop in z nogami bingljal v rob postelje. Bil je začetek še enega napornega tedna, snemanj, koncertov, intervjujev in drugih obveznosti, zaradi katerih se ti meša in bi včasih najraje preživel kar cel dan v postelji. " Aaaa!" sem zaslišal krik svoje mlajše sestre Janet. Odločil sem se, da grem pogledat kaj je narobe. Leno sem se dvignil iz postelje in svoje težke kosti odvlekel, do kopalnice iz katere je prihajal krik. Potrkal sem. " Kaj bi rad?!" je razburjeno vprašala Janet za vrati. " Je kaj narobe? Spustila si tak krik, da se ga je verjetno slišalo po vsej Californiji" sem se zasmejal. " Ha ha, res smešno" je rekla Janet in predvideval sem, da je zavila z očmi. " Bi mi končno povedala, kaj se dogaja?" sem postal nestrpen. " Moji lasje!" je zastokala Janet. Zdaj sem jaz zavil z očmi. Stalno ima neke probleme z lasmi, tako da bi bilo že čudno, da jih ne bi imela. " Kaj je s tvojimi lamsi?" sem jo vprašal. " Cepijo se mi, brez leska so in še prameni se ne vidijo!" je zatarnala Janet. Nasmejal sem se. " Janet, saj so črni! Črni lasje nimajo pramenov!" " Briga me!" je ugovarjala Janet. Zavil sem z očmiin hotel oditi. " Počakaj!" sem zaslišal krik. " Pojdi v trgovino in mi prinesi šampon! Takšnega, ki da naraven lesk lasem in preprečuje cepljenje konic! Oh, in kupi ga v DOT-u in ne v DM-u." " Kaj? Jaz že ne bom kupoval babjega šampona! In naj bodo tvoji lasje še nevem kako razcepljeni. Skočil bom s strehe,v žensko drogerijo pa ne bom šel!" sem trmasto odgovoril. " Prosim, Michael!" je začela moledovati Janet. " Ok, pa naj bo!" sem nestrpno rekel. " Hvala Michael zlat si. Vzemi mojo denarnico" je veselo poskočila Janet. Zmajal sem z glavo in se odpravil v sobo. Oblekel sem si kavbojke, čez belo majico sem si ogrnil črno jopo in si obul bele vanske. Vzel sem Janetino denarnico in se odpravil.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
✟ Mnenje?
✟ Kaj mislite da se bo zgodilo v nadaljevanju?
✟ Next?
29. december 2014
v trgovini bo kupil sampon
nnnnneeeeext
29. december 2014
u179511
u179511
šel bo v trgovino kupit šampon, ampak bo prinesu napačnga?
next
29. december 2014
next, super je
30. december 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani