Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Torej jaz sem spet dobila idejo za novo zgodbico in vam bom res hvaležna če boste brali. Posvečam jo trem mojim najljubšim pisateljicam na igrah: the_*death* , Cliffordsbabe in Irwinsheart. ker so res najboljše pisateljice za mene in so mi velik vzor pri pisanju.

Zgodba, ki govori o sanjah množice najstnic po svetu. Ona, Zara je povprečna 20-letnica s sanjami, da nekega dne postane slavna in uspešna pevka kot je on, njen idol, Ed. Živi z mamo in sestro, ki bi za Zaro naredili vse. Obe vesta koliko ji Ed pomeni zato ji omogočita, da gre na njegov koncert. Vedno se tudi zelo trudita da bi ji pomagali da bi jo odkril kakšen glasbeni producent, saj je res zelo talentirana in piše krasne pesmi. Po karakterju je bolj sramežljiva, vendar ko osebo bolj spozna postane pogumna če zraven ni preveč ljudi. Poleg sestre Hanne ima dva najboljša prijatelja ki ji vedno stojita ob strani, Justin in Becca. Ed je preprost umirjen 24-letnik, ki se le po eni značilnosti razlikuje od drugih sovrstnikov. Trenutno je najpopularnejši in najuspešnejši glasbenik na svetu. Ima ogromno oboževalk in oboževalcev, vsi želijo sodelovati z njim in ima ogromno denarja. Ed v tej slavi uživa, rad ima oboževalce vendar včasih bi rad nazaj svoje staro življenje, da bi lahko šel med ljudi brez da bi ga vsi gledali. Nekega dne se odloči da bo naredil tekmovanje za talentirane oboževalce in bo med njimi izbral enega, s katerim bo posnel svojo novo pesem. Zaro Becca, Hanna in Justin prijavijo brez njene privolitve.. Kaj se pa zgodi potem boste pa izvedeli če boste prebrali mojo zgodbo.
16. december 2015
NEEEXT!!
16. december 2015
next
16. december 2015
next!!!!!!!!!!!!!!
16. december 2015
next
16. december 2015
Next
16. december 2015

~Zara Sanders~
''Daj ugasni že to no ves čas samo ta tvoj Ed.'' je zagodrnjala Hanna pri vratih moje sobe, ko sem že stotič predvajala pesem Photograph od Eda Sheerana, mojega najljubšega pevca.
''Ni moj in ja najboljši je.'' Sem ji odvrnila in pogledala Edov poster.
Na steni nisem imela postrov, samo enega od Eda. Ko sem napisala kakšno pesem sem jo zapela tako da sem gledala Edov poster, saj sem imela ogromen strah pred nastopanjem. Ne samo pred petjem, tudi pred igranjem klavirja. Zato me je klavir učil moj oče, ko je bil še doma. Ko sem bila stara 12 let je preprosto odšel, še vedno ne vem zakaj. Tudi mama in Hanna ne vesta zakaj. Pustil je pismo da se ne bo več vrnil in da nas ima vse zelo rad.
''Ti resno moraš prit v stik z njim, se poročit z njim in imet otroke z njim.'' Se je pošalila, jaz pa sem jo resno pogledala.
''Nehaj, to se dogaja samo v pravljicah.'' Sem rekla in prekrižala roke.
Zmajala je z glavo in v sobo sta pritekla Justin in Becca. Oba sta bila zelo urejena od glave do pet. Za njima je prišla mama.
''Kaj se dogaja? Zakaj sta vidva tako urejena? Gresta na poroko?'' sem vprašala ter sedla na posteljo.
Spogledali so se in Hanna je nenadoma v roke vzela svojo kamero. Pri tem sva si bili različni, mene je zanimala glasba, njo pa film.
''Kaj počneš s to kamero?'' sem jo vprašala ko jo je usmerila v mene.
''Ker hočem videt tvoj izraz na obrazu.'' Je odvrnila in pritisnila tipko za snemanje.
''Zara zelo radi te imamo.'' Je rekel Justin.
''Res zelo.'' Je dodala Becca.
''Pa kaj vam je? Čudni ste.'' Sem rekla, medtem ko so se oni gledali med seboj.
Mama je iz žepa potegnila kuverto in mi jo dala v roke ter me objela.
''Zbrali smo denar vsi štirje skupaj, ker vemo kako zelo si to želiš.'' Je rekla mama.
Začudeno sem jih pogledala.
''No daj odpri.'' Je rekel Justin z ogromnim nasmeškom na obrazu.
Zmedeno sem jih pogledala. Pogledala sem kuverto in jo previdno odprla. Ven sem potegnila nek list in na njemu zagledala ogromen napis ED SHEERAN X TOUR LIVE IN LONDON. Zraven je biu napisan takratni datum. Postalo mi je grozno vroče. Usta so se mi na široko odprla in nisem mogla verjeti da se to res dogaja. Njegova oboževalka sem bila od začetka njegove kariere in nikoli si nisem mislila da se mi bo to res zgodilo.
''Zara si vredu?'' je vprašala mama in jaz sem skočila k njej ter jo močno objela.
''Hvala vam tako zelo vas imam rada!'' sem zavpila ter jih vse objela.
Nisem mogla opisati tistega občutka, ko sem držala vstopnico za Edov koncert v roki. Na to sem čakala 4 leta.

~Ed Sheeran~

''Si pripravljen da postaviš London danes na noge?'' me je vprašal moj menedžer Tom.
''Kot vedno.'' Sem se nasmehnil.
''Poslušaj, po koncertu boš imel kratek intervju in rekel boš da je Thinking out loud za Lily. Prav?'' je rekel.
Zavzdihnil sem. Nisem razumel zakaj se moram pretvarjat da sem s to manekenko Lily. Ona ves čas poskuša da bi res bila skupaj ampak jaz nočem saj nič ne čutim do nje. Saj ni slaba oseba ampak ni prava za mene.
''Ja ja prav.'' Sem zamomljal in se posvetil moji kitari.
Tom je zavil z očmi ter šel ven iz studia, jaz pa sem začel igrat in pet mojo novo pesem, ki sem jo napisal pred kratkim. Naslov je Photograph. Nisem bil prepričan če jo želim predstavit svetu, saj bi spet zahtevali od mene da rečem da je namenjena Lily.
''Živjo Eddy!'' me je pozdravila Lily in prekinila moje petje.
''Živjo.'' Sem jo pozdravil ter odložil kitaro na kavč poleg mene.
''Je to nova pesem?'' me je vprašala.
''Nekaj takega ja.'' Sem odvrnil ter vstal.
''Super je.'' Je rekla.
''Hvala.'' Sem se zahvalil.
Nasmehnila se je ter sedla na kavč ter si začela urejat nohte, kot vedno.
''Danes te pridem podpirat na koncert, saj želijo da vsi vidijo kako rada se imava.'' Je rekla zamišljeno.
''Saj ti ni treba.'' Sem zamomljal in sedel poleg nje.
''Eddy saj veš da čeprav ta najina zveza ni resnična mi ni vseeno za tebe in te imam res zelo rada in sem ponosna na tebe.'' Je rekla.
''Hvala.'' Sem se zahvalil.
''Poglej golobčka.'' Je rekel Tom ko je stopil skozi vrata.
''Tom ne delaj se norca.'' Sem rekel ter ga grdo pogledal.
Z Lily sta se zasmejala, meni pa ni bilo ravno tako zelo do smeha. Rad sem imel mojo kariero, vendar je bilo na začetku bolje ko sem lahko delal po mojih željah. Ko sem podpisal pogodbo se je vse spremenilo, samo oboževalci so še vedno ostali. Vse to delam zaradi moje ljubezni do glasbe in zaradi njih. Zaradi njih ne bi bil to kar sem.
17. december 2015
Next
17. december 2015
next
17. december 2015
u201917
u201917
ti me hočeš ubit, ane? ohmy
pa to je PERFEKCIJA!
Čimprej se spravi pisat 2.del drugač pridem k teb domou!. A sva zmenjeni?
(ni blo mišljen kot grožnja ampak je grožnja, taka prijazna grožnja ;P)
17. december 2015
u200315
u200315
Next
18. december 2015
next
18. december 2015
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. december 2015
next
18. december 2015
N33xxtttt!!!
18. december 2015
Next!!!!!!!! Super jeee!
19. december 2015
Waw super zgodbica!
Nextttf
20. december 2015
omojbooog
šla sm malo gledat, če je kaj novih zgodbic in me je že naslov pritegnil, po pa sm vidla, da ti pišeš in sm mogla začet.
In ti si tole men posvetilaa, resss hvala smile
ful dober začetek, pa upam, da bo kmal nadaljevanja smile
neeeeext!
20. december 2015
Neeeeex
20. december 2015
Next
22. december 2015
~Zara~

''Zdaj ti bomo pa poiskali primerno obleko.'' Je rekla Hanna ter odprla vrata moje omare.
''Kaj pa manjka temu kar imam zdaj?'' sem se začudila.
Imela sem oblečene črne oprijete kavbojke ter preprosto modro majico s kratkimi rokavi, kot vedno.
''Izstopati moraš da te bo Ed opazil.'' Je rekla Becca ter se pridružila Hanni pred mojo omaro.
''Sta vidve pozabili da ima Ed že nekaj časa punco? Manekenka je in je res zelo lepa.'' Sem rekla in obe sta zavili z očmi, Justinu pa je šlo na smeh.
''Kaj se ti smejiš?'' sem ga vprašala.
''Smešne ste, delate takšno dramo zaradi enega pevca, ki niti ni tako zelo dober.'' Je rekel ter se zasmejal.
Pograbila sem blazino ter ga udarila z njo.
''Auuuuč.'' Je zagodrnjal in zasmejala sva se.
''Ed je najboljši!'' sem vzkliknila.
Hanna in Becca sta se prikazali pred menoj s kratko svetlo modro obleko, ki je še nikoli nisem oblekla.
''Saj se hecata kajne?'' sem vprašala. Vsi trije so se zasmejali.
''Ne pod nobenim pogojem ne oblečem tega.'' Sem rekla.
''Zakaj ne? Ed te bo sigurno opazil.'' Je rekla Becca.
''Kako za vraga naj bi me opazil če bo tam ogromno ljudi?'' sem vprašala.
Hanna je iz žepa potegnila listek, na katerem je pisal nek naslov.
''Kaj je to?'' sem vprašala.
''Njegov hotel, peljali te bomo tja po koncertu.'' Je rekel Justin.
''Vi niste normalni.'' Sem rekla in se zasmejala.
''Vemo. Zdaj se pa obleči da te peljemo na koncert, ne smeš zamudit.'' Je rekla Hanna.
Nasmehnila sem se ter si šla oblečt obleko. Lase sem pustila spuščene, malo sem jih skodrala. Okoli vratu sem si dala ogrlico z obeskom, na katerem je Edova slika. Nikamor nisem šla brez te ogrlice, vedno mi je prinesla srečo in upala sem da mi jo bo tudi tokrat. Res sem si zelo želela spoznati Eda, vendar nisem bila prepričana če mi bo uspelo. Saj je pred hotelom vedno ogromno varnostnikov, ko je tam kakšen zvezdnik.
''Waw.'' So rekli vsi trije, ko sem stopila iz kopalnice.
''Ed te bo sigurno opazil.'' Je rekel Justin.
''Zdaj pa gremo ker ne smeš zamudit. Mi te bomo počakali zunaj pred vhodom.'' Je rekla Becca.
Malo me je bolelo da niso mogli z menoj ampak vem da so veseli za mene. Še zadnjič sem se pogledala v ogledalo in se odpravila ven proti Justinovemu avtu. Med vožnjo sem bila že rahlo neučakana in ko sem zagledala ogromno dvorano ter gor ogromen Edov plakat mi je srce začelo razbijati kot noro.
''Tu smo Zara. Si pripravljena?'' me je vprašala Hanna, medtem ko je tudi sama opazovala ogromen plakat.
Globoko sem vdihnila in prikimala.
Izstopili smo ven z avta in pred dvorano sem že videla ogromno ljudi.
''To je tvoj trenutek Zara, nihče ti ga ne bo pokvaril.'' Je rekla Becca.
Vsi trije so me objeli.
***************************************************************************************
Mimogrede želim vam lepe praznike <3
25. december 2015
Nexttt
Hvala enako ❤❤❤
25. december 2015
u201917
u201917
Next!.
tudi jaz ti želim enako smile
25. december 2015
Next
hvala enako
25. december 2015
Next!!!! Enako wink
25. december 2015
Next
25. december 2015
neeeeeeeeeeeext! super je :*
27. december 2015
Ooooooo!!!!!!!!! Nexxxttttttt NOOOOORRRIIIIMMMMM!!!!!!!!!! (Tko k pr tvoji drugi zgodbi hahahahahahahhqhah)))) neexxtttttttttt!!!!!!!
27. december 2015
Next
27. december 2015
u143259
u143259
Neeeeext + nova bralka
Omg fuuul dobr začetek zgodbe kakšn bo šele nadaljevanje
27. december 2015
tema je zaklenjena