Ok... Spet jaz z novo zgodbico.
Ja, tokrat je dogajanje v Toscani. Ampak ni FF o Toscani, ljubezen moja. Nosi isti naslov, nekaj podobnosti je ... Ampak je zgodba predvsem drugačna.

Upam, da boste brale


________________________________________________________________________________________

PROLOG

Firence, 2008
“Beatrice Marabelli, obsojeni ste na dve leti zaporne kazni zaradi uboja vašega soproga,” je dejal sodnik. Dekle rjavih las je dvignilo pogled. V njenih očeh je bil gnev, pravzaprav bes. Ni ubila svojega moža, čeprav jo je obtožnila bremenila umora. Znašla se je le na napačnem kraju ob napačnem času. Vendar ji nihče ni verjel ...
“Ker so dokazali, da ste psihično moteni, smo vam skrajšali kazen,” je dodal sodnik. “Če pa se boste držali zdravljenja, potem vas bomo mogoče izpustili in vam dodelili skbrnika. Sojenje je končano.”
Dvignila se je. Paznika, ki sta jo pripeljala na sodišče, sta jo pospremila iz stavbe, kjer se je usedla v avtomobil.
Bila je obupana. Nihče ji ni verjel. In ni bila psihično motena, kot je to izjavila njena tašča. Ampak kako lahko dokaže, če pa ni nikogar imela na svoji strani? Ni vedela. Obupano se je naslonila nazaj na sedež.
Zaprla je oči.
Pred njenimi očmi se je prikazal on, kako leži v mlaki krvi. Beatrice je potegnila nož iz njegovih prsi in mu želela pomagati. Ko pa je zaslišala zadnji vzdihljaj, ji je bilo jasno ... Nobena pomoč mu ne bi pomagala.
V mlaki krvi, z njegovo glavo v svojem naročju, jo je našla tašča. Ta je naredila paniko in nemudoma so jo spravili v pripor. Računala je, da bodo našli prstne odtise na nožu, vendar ... Na njem so bili samo njeni.

_________________________________________________________________________________________
mnenja, teorije?
23. april 2016
mnenja, teorije?
23. april 2016
u179348
u179348
Next
23. april 2016
u196293
u196293
Neeeeext ...zdaj bo ps dolg časa u zaporu
24. april 2016
Ja, ampak ko pride ven bo spoznala nekoga. Zamisel si mi dala prav ti, Love.Rosie
24. april 2016
Se kakšen Next?
24. april 2016
Next Zakon
24. april 2016
u196293
u196293
Kr napiš Next
24. april 2016
Neext
Se ena perfekcija
24. april 2016
u208800
u208800
Next!!!
24. april 2016
Next, še ena tvoja prfektna zgodbica
Boga Beatrice...
Sam tto taščo bi jz tkoooo klofnala pa nadrla, pa za njo rekla, da je psihično motena, pa bi jo takoj v umobolnico spravla!!!!!
Pa kolker vidim še Beatrice ni glih zlo marala- še en razlog da se mi zdi tta tašča budala! !!!
Pa Beatrice si kr tko predstavljam...
Tko, pride pa hoče pomagat možu, pa jo tašča obtoži... Sam ej, ka če je ttla tašča kriva za smrt? (Sj vem, butasta ideja, sam men je kr tko se zazdel- mam bujno domisljijo, sj vsi vete ko me poznate)
No, upam da bo ttala krivica kmal popravljena, če ne bo šlo drugač tko, da njen mož ko je bil ubit vstane od mrtvih pa tistim butastim sodnikom ko so Beatrice obtožil pove resnico....
Mn je začetek fuul dobr- dej hitr Next !!
24. april 2016
Roserose, hvala za dolgo mnenje
24. april 2016
Np
24. april 2016
Next
24. april 2016


__________________________________________________________________________________
1.
Firence, 2010
“Svobodni ste, gospa Marabelli,” je dejal policist, ki je prišel v njeno celico. Presenečeno ga je pogledala in zaprla roman, ki ga je brala. Minili sta dve leti, odkar so jo obsodili zaradi zločina, ki ga ni storila. Bila je dobesedno ... Šokirana.
“Prosim?” je vprašala.
“Svobodni ste. Lahko greste,” se ji je nasmehnil policist. Nato so se stvari odvijale s svetlobno hitrostjo. Dobila je papirje o prestajani zaporni kazni, svoje stvari in dokumente, in že so jo pospremili iz zapora. Ko je prestopila veliko železno ograjo, je bila svobodna. Naredila je nekaj korakov, nato pa pogledala nazaj.
Le kam naj grem, je obupano pomislila. Ni pričakovala, da je bodo izpustili. Morala bi obsedeti še dva meseca in njena kazen bi bila odslužena. Tako pa jo je sodnik predčasno spustil iz rešetke in sedaj ... Sedaj ni vedela, kam naj gre.
“Gospa Marabelli!”
Obrnila se je in zagledala policista, ki je tekel proti njej. Obstala je. Nenadoma jo je postalo strah, da so se zmotili in da jo bodo odpeljali nazaj. Tesneje je stisnila torbo, ki jo je držala v rokah. To se ne sme zgoditi!
“Oprostite, pozabili smo nekaj,” je dejal policist, ko je ves zadihan pritekel do nje. Presenečeno ga je pogledala.
“Kaj pa?” je vprašala.
“Sodnik vam je določil skrbnika.”
“Ja?” je dahnila.
“Odločili so se, da bosta za vas skrbela dedek in babica,” je dejal. “V Volterri. Morate oditi do njiju. Policija vas bo preverjala do izteka zaporne kazni.”
“Razumem,” je pokimala.
Poslovila se je od policista, nato pa vzela torbico in pogledala v denarnico, ki jo je v njej imela skoraj dve leti. Nihče ji ni tikal ničesar. Imela je še vedno tisto gotovino, ki jo je vzela iz trezorja Marabellinih, še preden so jo odpeljali ... Imela je srečo, da ji ni nihče stikal po denarnici. Vsaj bo imela plačano pot.
Usedla se je na avtobus, ki je peljal v Volterro. Bilo je sedemdeset kilometrov oddaljeno od Firenz, vendar je vedela, da ji pri dedku in babici ničesar ne bo manjkalo. Hotela je pozabiti na svojo preteklost ... In živeti znova.

_______________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
24. april 2016
u208800
u208800
Mnenje?
Logicno d je prfektno!!!
Tko k tvoje ostale zgodbe hahhaha!!
Next Next Next!!!!
24. april 2016
u196293
u196293
Neeeeeext+ful fajn
24. april 2016
neexxtt!
24. april 2016
Next
No, jz sem se tud odločla svoje mnenje napisat...
Pomoje jo bosta dedek in babica vesela, pol pa bo se kr naenkrat tista stara tečna tašča prikazala in vse pokvarla
Next!!!!
24. april 2016
Nextt
24. april 2016
Next
24. april 2016
Se kakšen Next?
25. april 2016
u72708
u72708
Next!

heii a bi kera brala?
https://www.igre123.com/forum/tema/separating-colours-wolf-story-:%29/184310/

zgodba govori o volkovih...
aja pa pisateljica mi je dovolila prilepit tole, da me ne bo kakšna napadla
25. april 2016
u179348
u179348
Next
25. april 2016
Nexttt pune doro.. Grem se stavit da bo spoznala kakšno znano osebo
25. april 2016
takole... tukaj je nov Next...
_________________________________________________________________________________
Volterra je bila lepša, kot se je spominjala. Ko jo je avtobus pustil na avtobusni postaji, se je sprehodila do mesta, ki je stalo na vrhu hriba. Opazovala je mogočno obzidje in se spraševala, če babica in dedek vesta za njen prihod. Gotovo ju je policija obvestila. Kljub temu pa je komaj čakala, da ju ponovno vidi.
Šla je preko trga, v stransko ulico. Njuna vrstna hiša je bila na drugem koncu mesta. Počasi se je sprehajala po ulicah, ko pa ... Se je v nekoga zaletela. Začutila je, kako je izgubila ravnotežje in veličastno padla na zadnjico.
“Opravičujem se,” je zaslišala neznan glas. Dvignila je pogled in se zastrmela v sive oči, ki so jo opazovale. Njegove lase so bile rjave in ... Podoben je bil njenemu mrtvemu možu. Začutila je solze v svojih očeh. “Ste v redu?”
“Ja,” je nekoliko zmedeno dejala.
Ponudil ji je roko. Sprejela jo je in se postavila nazaj na noge. Udarec, ki ga je dobila v zadnjico, jo je še vedno bolel.
“Nisem gledala pred seboj,” je zamrmrala v opravičilo. Govoril je v angleščini in verjetno je bil tujec.
“Je že v redu,” jo je premeril s pogledom.
“Še enkrat se opravičujem,” je dejala.
“Opravičilo sprejeto,” je dejal. “Bi šla na pijačo?”
“Oh ... Hvala za povabilo, ampak ... Babica in dedek ne vesta, da prihajam,” je zmedeno dejala. Za trenutek je pomolčala. “Dve leti ju nisem videla.”
“No, potem pa drugič,” je resno pokimal.
Zamrmrala je nekaj v pozdrav, nato pa odhitela naprej. Ko je prišla pred znano hišo, si je oddahnila. Njeno srce je močno razbijalo. Le zakaj ni sprejela vabila? Mogoče zato, ker še vedno ni prebolela Roberta?
Pogoltnila je slino.
Ne, še vedno ga ni prebolela.
Pritisnila je na zvonec in čakala. Čez nekaj minut ji je nekdo odprl. Bil je njen dedek. Njegove ustnice so se razširile v širok nasmešek, ko je zagledal kdo je pred vrati. Beatrice je ponovno začutila solze v svojih očeh.

______________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
25. april 2016
u208800
u208800
N
E
X
T
!!!!
25. april 2016
Next
Dej kmalu nadaljevanje proosim!
25. april 2016
Neext
Kak ma lepo ime..
25. april 2016
u179348
u179348
Next
25. april 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani