u50162
u50162
odšla sem ven in videla lepo vreme brez oblačka.a valovi so bili pravšni za surfanje. jaz sem pograbila desko ter šloa surfat a komaj mi je šlo najbolše me je zbegala Katy. odšla sem k njej in jo vprašala kaj je narobe
J: kaj je narobe?
M. si slišala za cunami??
J. ja sem ja
K. kaj a te nič ne skrbi??
J: pa sej itak nebo res
K: no če ti tko prauš je pa res.
nekaj ur kasneje me je Katy uprašala če lahko prespi v moji hiši in dovolila sem ji.
bila je noč in odšle smo spat. a že na pol noči je začela pihati burja ter v hišo je prišla voda. z Katy smo odšle ven iz hiše. ko smo prišle ven smo zagledale valove večje od 5 metrov. Katy je bežala in ušla jaz pa sem samo stala in bulila v valove. valovi so me odnesli sabo. utonila sem v globinah zdaj sem samo še angel ki blodi v globinah tiste vode.
10. marec 2012
u50162
u50162moja hišajaz prejKatyjaz kot Angel
10. marec 2012
u81687
u81687
Okej napišem mal poznej..
10. marec 2012
u81687
u81687
..Bilo je lepega sončnega dne, ko mi je oče prepovedal hoditi iz hiše. Bila sem radovedna. Zakaj ne smem ven? Zakaj? Poklicala sem svojo bff, če pride k meni, pa tudi ona ni smela. Čez nekaj časa mi je postalo jasno zakaj ne. Začeli so strelati okrog vogalov in postajalo me je vse bolj in bolj strah. Poizkala sem svojo mucko in psička ter se začela z njima igrati. Potem, ko sta se na veličala smo se usedli pred TV in gledali filme. Ko je oče prišel domov, je bil zelo razburjen, povedal je da bo še danes ponoči konec z nekaterimi hišami, živalmi, ljudmi. Prosil je mene in mamo naj se preseliva v klet, kjer smo varnejši. Pričeli smo z selitvijo. Na srečo smo imeli še kar veliko klet zato je bilo še kar prostora. Ko sem naslednje jutro pogledala skozi okno me je oblila groza. Vse je bilo postreljeno in vse povsod je bila kri. Oče je rekel, da naj danes opravimo kar želimo, saj bo danes mirno. Zato sem odšla na obisk k moji bff. Imeli sva se zelo lepo. Oče mi je naročil naj se vrnem do 7h ko se spet prične vojna. Ko sem hodila proti domu, sem imela občutek, da me nekdo opazuje. In res, približno na polovici poti me je nekdo ustrelil. Padla sem po tleh in umrla.
Od takrat naprej na očeta, mamo, bff, mucko in psička pazim iz nebes in se zavedam kaj pomeni vojna in tega ne privoščim nikomur, saj je strašno doživetje skrivanje po kleteh, poslušanje pokov in najhuje od vsega je to, da še v miru nemoreš skozi mesto...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Photos;
Naša soseska:


Muca & Pes:


Jaz & Bff:


Vojna:


10. marec 2012
uau super
10. marec 2012"Ne obiraj se! Čimprej se morava vrniti nazaj, preden opazijo, da sva izginili!" me je Louisa nemirno pocuknila za rokav.
Razdraženo sem jo odrinila in pohitela pred njo, do bližnjega gozda. Tam sva se prijeli za roke in skupaj zdrdrali besede, ki so bile potrebne, da sva ustvarili portal do najinega sveta. Že naslednji trenutek sva stali v prijaznem poznanem okolju. Obkrožala so naju drevesa vesele rumene barve in nižje v dolini sva lahko videli najino mesto.
"Gospodični! Gospodični!" je zacvilil majhen možicelj, ki so nama ga ob rojstvu dodelili za spremljevalca.
"Zenky?" sem ga utrujeno vprašala.
"Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo!" je vzkliknil, ter začel žlobudrati o pripetljaju.
"Zares ne vem, zakaj nama to pripoveduje, ko pa je rekel, da mu ne bova verjeli," je zamrmrala Louis in zarotniško sva se spogledali. Le majhen dotik jr bil potreben in Zenky se je nezavesten zvrnil potleh. Veselo sva se zasmejali.
"Hmm...," sva zaslišali. "Včasih bi ga morali poslušati." Najina pogleda sta se ustavila na svetleči se podobi, ki se nama je približevala. "Princesa Kathleen. Princesa Louisa," naju je uradno pozdravila in se nama priklonila.
"Vila. Kako vam je ime?" jo je vzvišeno ogovorila Louisa.
"Darlen," se je milo predstavila."Najina zaščitnica?" Občudujoče sem jo pogledala. "Kaj počnete tukaj?"
"Grozne stavi so se zgodile, visočanstvi. Ne moreta se vrniti na grad." Pogled je neumorno upirala v naju. Njene temne oči so me navdajale s strahom.
"Kaj se je zgodilo?" Louisi so v očeh nastajale solze, kar se je poznalo na njenem glasu.
"Upor, visočanstvi. Vajina starša sta ujetnika. Temni čarovnik je napadel in vidve sta njegov cilj."
"Stric Jeffry? Ampak, kako je pobegnil iz ječe? Zakaj hoče naju?" Tudi meni so po licu spolzele solze.
"Vidve sta nosilki tega sveta. Iz vaju izvira vse, kar je na tem planetu. Imata moč! In Temni čarovnik si jo želi prilastiti. Zatorej morata menoj!" Njen miren glas naju je zabodel naravnost v srce.
Nemo sem pogledala Louiso in zaslišala njene preplašene misli. "Kaj pa mami in oče?" me je nemo vprašala.
Nemočno sem skomignila z rameni in se ponovno zazrla v Darlen. "Kam gremo?"
11. marec 2012
ta druga pride ju3 ali poju3šnjem
11. marec 2012
u82882
u82882
Oprosti k to pravem, samo se lahk izpišem? Kr nimam dovolj časa za pisat in to k bomo mel tekmovanje za en krožek in mamo treninge ku zmešani in ne najdem časa.
11. marec 2012
u81687
u81687
HEJ HOJ.
PROSIM ČE MI OPRAVIČIŠ IZZIVE DO PETKA ZVEČER, KER GREMO V ŠOLO V NARAVI IN ME NE BO DOMA IN NEBOM MOGLA PISATI.
UPAM DA BO ŠLO. :'D
11. marec 2012
ok. vamoire.love se lahk izpišeš ni prob. taraa opravičeno
12. marec 2012
ocene.?
12. marec 2012Vulkan! Končno se bom seznanila z žrelom te velike pošasti, ki sem jo že od otroštva občudovala in se je hkrati bala. Ni bilo razloga, zakaj se je nebi, saj mi je že kot majhni odvzela očeta, ter mene, moja dva brata in mamo postavila na cesto. Ampak nisem si mogla kaj, da ne bi občudovala te prelepe žareče snovi, ki sde je včasih hitro, včasih počasneje spuščala po hribu navzdol.
Preverila sem čelado, ki sem jo imela na glavi in si jo tesno zapela pod vratom. Na obraz sem si pritisnila stekleno masko, ki mi je dovajala kisik."Si pripravljena?" je naenkrat zaklical moj partner, ki se je že spustil za nekaj metrov v žrelo. "Shaunee! Ne reci, da se bojiš!"
Namrščila sem se v njegove čudovite modre oči. "Seveda ne," sem mu odgovorila in pripela še zanji klin, nato pa mu sledila v obupno vročino. Moja neprepustna rumena obleka mi ni dala nobenega občutka varnosti, čeprav sem vedela, da bo vsaj za nekaj časa zadržala večino vročine proč od mene.
Switch se je veselo odbival od stene in se tako hitrje spuščal proti rdeči lavi. "Pazi na brizge," me je opozoril.
Oči so mi žarele in tudi sama sem se mu hitro začela približevati. "Kako se držiš do zdaj?" sem ga vprašala, ko sva si zrla iz oči v oči.
"Vroče je kot v peklu!" se je zasmejal.
Zavila sem z očmi. "Česa ne poveš."
V naslednjem trenutku sem zagledala njegov presenečeni obraz, ko se je razpočil eden izmed mehurčkov in je lava oplazila njegovo nogo. Tkanina je začela tleti in med tem, ko je jezno poskušal pokasiti plamenček z udarjanjem ob steno, se je začela njegova vrv trgati.
Srce mi je skočilo v grlo in še zadnji trenutek, sem ga hlastno zgrabila za roko. Med tem je ena izmed mojih rokavic zletela iz roke in v moje črne prste je udarila vročina v vsej svoji moči. V oči so mi stopile solze, ko so tudi rokavice na Switchevih rokah začele drseti.
"Ne boš me upala držati," je odločno zašepetal v mikrofon, ki naju je povezoval.
Trmasto sem odkimala z glavo. "Uspelo nama bo."
13. marec 2012
super! no ker ste že use vam moraam neki povedat
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..ž.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
NIBENA NI IZLOČENA!.
13. marec 2012
3.izziv
hej.To je že 3. izziv in upam,da ste ga vesele.Napišite zgodbico o bff ki vas je izdala.
lp
Janna Moore
13. marec 2012
u50162
u50162
Živijo! sem Cloe https://data.whicdn.com/images/24795063/tumblr_m0ok5tlx6a1rq8orso1_250_large.jpg
jaz
in se dobro spomnim moje biuše bff Melisse.Melissa
Bil je Julij 2011 tisti čas smo šli s šolo na izlet v Portorož.tisti dan sem na autobusu sedela z Melisso.kot vedno sva se pogovarjali o fantih. ušeč nama je bil isti fant iz našega razreda.in obe sva ga občudovale.ko smo prišlipa smo nekaj časa hodili in učiteljica nam je dovolila da se gremo lahko kopati v morje in res vsi smo zleteli v kopalkah v morje. jaz sem morala Melissi povedat eno mojo skrivnost. začela sem ji govoriti.
J: Melissa ei a veš kaj jz mam eno skrivnost in veš kako posluši... no pač jz sm itak v njega tistega fanta in od njega sem prepisovala pri testu.in res bi tudi danes rabila pomoč pri testu.
M: ei sej lohka plonkaš od mene
J: okey sej bom
in tako smo bile zmenjene. nekaj časa smo bili v vodi potem pa smo morali it pisat test. usedli smo se v tamkajšne klopi. usedla sem se zraven Melisse. učiteljica je razdelila teste. začeli smo pisati bila je zelo teška naloga in sem pogledala k Melissi ki mi je ta čas napisala plonk listek. ko sem tako prepisovala in gledala pa je Melisa dvignila roko . nekaj časa je čakala. potem pa je zakričala
M: Cloe prepisuje od mene!
in vsi so pogledali vame.
U: Cloe! takoj odaj test in se presedi to oceno boš dobila negativno kar pomeni cvek !!!
J: ampak saj je Melissa rekla naj prepisujem od nje.
U: nehaj kdo bi pa še to rekel!
takoj ven dobila boš še ukor ker simed testom prepisovala od Melisse in celo iz plonk listka ki si ga imela na mizi. od tistega trenutka sem Melisso sovražila ker se je mogla zadret da špecam. ampak sej vem da nebi smela plonkat ampak nisem se nič učila.
zdaj pa je vse rešeno jaz sem si našla novo bff po imenu Mia z Melisso pa se ne obremenjujem več.Mia
13. marec 2012
supr
15. marec 2012
A lahko povem.resnično zgodbo.ali mora biti izmišljena.
16. marec 2012
vseeno
17. marec 2012
u50162
u50162
kdaj bo pa nou izziv??
19. marec 2012
Nimam časa.mybi jutr
19. marec 2012
u50162
u50162
pliz pejte brat in ocente zgobo od 0 do 10 http://www.igre123.com/forum/tema/kdo-je-rekel-da-te-ljubim-o/28965/
19. marec 2012
"Lea,Lea.!" je zakričala Liza in mi skočila v objem.
Bila sem na morju saj so bile poletne počitnice.Tudi jaz sem jo objela,saj je moja najboljša prijateljica.Vse ji zaupam.Tisti zadnji večer teh prečudovitih počitnic sva preživele skupaj.Vse sva si povedale....Tedaj pa sem priskočila k bistvu.
"Veš,Liza.!Na počitnicah smo bili z Lukovo družino in on mi je ful všeč.No upam,da ne boš povedala.?"
"Seveda,da nebom.!" mi je obljubila.
Naslednji dan sem se zbudila.Budilko sem zabrisala skozi okno in slišala sem kako je nekdo zavpil.
"Oprostite.!" sem zakričala skozi na pol odprto okno.
"Te mulci.Sreča,da je šola,da se bodo naučili manir." je zakričala soseda Breda Hrast.
Nisem se menila zanjo.Le oblekla sem se in odšla peški v šolo.Spoznali smo razredničarko in bla bla bla.....Po pouku sem šla na kosilo.In v jedilnici sem slišala hihitanje in smejanje ter zbadanje.Nisem se na to ozirala.Ampak na žalost je do mene stopila Katja.
"Hei Lea.Veš da je Luka vate.In ti si tudi v njega.!" mi je povedala Katja
"emm......aaaa......oooo.....KAJ.?!" sem zavpila.
Vsi so utihnili.V oči so mi stopile solze.Ne zato,ker je Luka vame ampak zato,ker je nekdo povedal mojo skrivnost.Vse okoli je bila sama megla.Ničesar nisem videla.Potem sem se šele zavedala,da ležim na tleh.Nadaljujem jutri....
23. marec 2012
Zagledala sem zamegljene obraze.
"L-E-A---A-L-I--S-I--V-R-E-D-U-.?" sem slišala.
Tedaj sem videla da je pred mano učiteljica.Obrisala mi je čelo in vstala sem.Ter SAMA odšla domov.V glavi so se mi mešale misli..Ali me je Liza izdala.?..Kaj je z Luku.?.......
Gledala sem v tla.Počasi mi je po licu polzela solza.Naenkrat sem se v nekoga zaletela.
"Zelo mi je ža...." sem povedala ampak nisem dokončala,ker sem pred nosom zagledala Lukana.
"Ni kaj Lea.Veš tisto v jedilnici.No ja res si mi zelo všeč in Katja no...ona je prepričala LIzo,da mi je povedala v koga si.?Ker Katja je vame no..in saj veš jo je pač zanimalo.!"
mi je razložič vso situacijo.

"Ampak zakaj me je izdale.? Kako jo je lahko prepričala do tega,da je povedala.? " sem ga vprašala.
"Grozila ji je,da....bo nekaj povedala.?Ne vem kaj.?" mi je povedal
Nisem se več zadržala.Le tekla sem proti Lizini hiši.
Liza je bila zunaj.Stekla sem ji v objem.
"Oprostii.!" sem zavpila.
Spet sva bili prijateljici.Z Lukanu pa sva bila par in Katja je bila ljubosumna.!
30. april 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani