odločila sem se, da bom ustvarila svoj top model. vendar bo poseben. npr. jaz vam dam izziv, da najdete sliko kakšnega modnega dodatka kot naprimer šal. Ko bo kakšen izdelek trenutno popularen( kot do zdaj ugice, kapa z ušesi, bulerji,....) se bom potrudila da bodo hitro v izzivu. Lahko me tudi opozorite če bom kakšnega spregledala. Nato bom ocenila tekmovalce od 1- 5 ali od 1-10. tistemu ki bo dobil najvišjo oceno komentiram profil, ali pa dobi nagrado. vsakič bo drugačna. prijavi se lahko do 12 tekmovalcev. pa začnimo:
nekaj pravil:
* redno sledi izzivom. če zamujaš, te opozorim.
& ko si prijavljen se lahko odjaviš samo do tretjega izziva.
* oglašujejo lahko samo tisti, ki redno sodelujejo v izzivih. torej po tretjem izzivu
& če ne moreš sodelovati v izzivih, se opraviči.
PRIJAVNICA:
ime:
starost:
slika tebe:
slika najljubšega modnega dodatka:
za ime in tvojo sliko ni potrebno da je resnično.
srečnooooo!!!!!!!!!!!!!
nekaj pravil:
* redno sledi izzivom. če zamujaš, te opozorim.
& ko si prijavljen se lahko odjaviš samo do tretjega izziva.
* oglašujejo lahko samo tisti, ki redno sodelujejo v izzivih. torej po tretjem izzivu
& če ne moreš sodelovati v izzivih, se opraviči.
PRIJAVNICA:
ime:
starost:
slika tebe:
slika najljubšega modnega dodatka:
za ime in tvojo sliko ni potrebno da je resnično.
srečnooooo!!!!!!!!!!!!!
21. avgust 2015
tincika123
15
q=selfie&espv=2&biw=1164&bih=623&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIsPjkiNq6xwIVTLwUCh0NUgFa#imgrc=CbSuim_7LQnkzM%3A[/img]
q=selfie&espv=2&biw=1164&bih=623&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAq6xwIVTLwUCh0NUgFa#tbm=isch&q=%C5%BEenska+denarnica+guess
15
q=selfie&espv=2&biw=1164&bih=623&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIsPjkiNq6xwIVTLwUCh0NUgFa#imgrc=CbSuim_7LQnkzM%3A[/img]
q=selfie&espv=2&biw=1164&bih=623&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAq6xwIVTLwUCh0NUgFa#tbm=isch&q=%C5%BEenska+denarnica+guess
21. avgust 2015

u193093

u193093
mam eno prošnjo kaj bi lahko bilo to tekmovanje vsak dan 2x ker drugače ne folgam sledit
22. avgust 2015
Ful lepo. Do zdaj prijavljeni:
♧Tincika123
♧punk-rockQueen
♧wild wolf
♧pikachu892
♧levinja1
♧summerSportGirl
Opravljeni izzivi:
♡Wild Wolf
♡pikachu892
Aja. Wild wolf,,sori da ti prej nisem odgovorila. Se bom potrudla. Sicer se pa sam opravičiš pa je to to
♧Tincika123
♧punk-rockQueen
♧wild wolf
♧pikachu892
♧levinja1
♧summerSportGirl
Opravljeni izzivi:
♡Wild Wolf
♡pikachu892
Aja. Wild wolf,,sori da ti prej nisem odgovorila. Se bom potrudla. Sicer se pa sam opravičiš pa je to to
22. avgust 2015
Opravljeni in neopravljeni izzivi
♡Wild Wolf
♡pikachu892
♡punk rock queen
♡levinja1
/tincika123
/wild wolf
/summer sport girl
♡Wild Wolf
♡pikachu892
♡punk rock queen