itak
15. januar 2013
nexttt obvezno ;3
15. januar 2013
Donc napisem ;3
in jaa...dj resno mate kasne ideje?
In uzivitee u sredi (a je sploh sreda donc?!)
16. januar 2013
neeeeext
16. januar 2013
še zmerej nism mogla vrjet kaj se je u tem trenutku nardil.
disneyland....moja želja kot majhna deklica se je uresničla.
ko je bilo ogleda konec sm zagledala emm...kako je zrla disney grad, ki se je bleščal u sijaju lučk.
"še se vidiva!" naposled reče in zbašemo se u avto.
na poti domou se smejimo in zabavamo ko pa prispemo in se poslovim od andyja me pricaka šok!
"ever jutri greš nazaj u šolo! še vedno boš med vikendi živela tukaj ampak med tednom boš u domu za srednješolce." "kako prosm?!?!" je praukar rekla da grem u šolo? ne hvala.
"ta tedn boš še vedno tukaj potem pa se boš preselila u dom. kar pomeni da že jutri začneš s šolanjem!" še reče tista ženska in izgine za vogalom. ihtavo grem do sobe, ustopim in na vso moč zaloputnem z njimi.
........................
naslednje jutro sm ostala in zazrla med obleke u omari...
izbrala sm
pogledala sm se u ogledalo in rekla "naj vidjo da bodo z mano težave!" in uzela mojo batman popisano torbo in se odulekla skoz urata.
stopala sm po stopnicah in na telefonu izbirala komad ki ga bi kasneje poslušala ko sm se u nekoga zaletela. "sorry" rečem in Luke mi odgovori "nč. mej se fajn u šoli" in gre "adijo?" rečem in on reče "čaw".
ko stopm vn se zavem da bom 1o minut hodila med temi prfuknenimi ljudmi in godila čez prehode zapešce. pogledala sm na uro in vidla da mi ostale do pouka še dobra ura in pou. poklicala sm Andyja in stekla do njegove hiše. skupej sva se odpravla proti šoli....
nexTam?
18. januar 2013
next
18. januar 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!
20. januar 2013
neeeeeeeeeeeeekšteey
20. januar 2013
Next obveznooo:*
21. januar 2013
Next
22. januar 2013
swag ta next je zatee :*
ko sva prispela sm najprej zagledala moje stare prjatle in sovražnike...ne glede na use stranje iz preteklosti sem jih grozno pogrešala. "EVEERR!!!" sm zaslišala jill-in glas "jill!!" sm se je razveselila in skočili sva si u objem.
"a je res da si bla u pobolševalnic?" sm zaslišala natalyin glas "kaj se to tebe tiče?" je rekla jill in začeli sta se prerekat. "greva stran" je reku andy in jst sm mu pokimala. šla sva u garderobo kjer so omarce in se preobula. odpravla sva se po hodniku polnem najstnikov do razreda za angleščino. odvrgla sm torbo in odpravla sva se nazaj na hodnik na klopce...
nexT?
~ta je kratk&bedn...sm me je zanimal če sploh gdo še bere :*
08. februar 2013
Next
08. februar 2013
next
08. februar 2013
oooo hwalaaa:3 I love it.... nect čim prej:*
08. februar 2013
ful se opravičujem kr nism tolk časa nextala sm.... pač jaa....
in zdej mamo počitnce in bom mogoče večkrat nextalaa.....
pa u prejšnem delu je napakaa...u klas za matematiko
___________________________________________________________
še usedla se nisem na klopco je že zazvonil zvonec...."se vidva" rečem in odkorakam u razred na moje prejno mesto(čist zadej pr oknu)učitelica je ustopila u razred in njen pogled se je ustavil pri moji mizi. zasmejala se je. "poglej poglej!" je rekla in redovalnico odvrgla na mizo. "gospodična ever.... prosim pridi sem in nam obrazloži tvojo odsotnost!" je rekla histerično in me jezno gledala. "in če ne?" sm ji jezno siknila, te učitelice NIKOLI nism imela rada. "če ne?" je histerično nadaljevala"boš šla h ravnateljici!!!" se je zadrla in usi v razredu so kaar obstali. ustala sem in šla k uratom. "kam pa kam mlada dama!?" je spet začela težit. "h ravnatlc" in že sm hotla odpret urata mi je zakričala na uho "TAKOJ NAZAJ U KLOP!!!!" ignorirala sem jo. odprla sem urata in... moj svet se je porušil... andy je odskočil od blondinke. "konc je!" sm se zadrla in stekla po hodniku do uhoda. "čakej!" je reku in me prijev za roko "pust me!" sm se zadrla in on je začel "ni tko kt je videt! zaupaj mi." samo zasmejala sem se in se mui iztrgala iz prijema ter šla nazaj u razred. prikrivala sem uso to usrano bolečino."ohoo...si že nazaj" se je zasmejala učitlca in jst sm ji jezno siklna "zapri!" kar jo je še dodatno razjezilo. "KAKO PA GOVORIŠ Z MANO?!?!?!" se je zadrla "tk kt hočem...." sm rekla in u ušesa nastavila slušalke in glasnost navila do konca.

(ps-posluši ceu komad tut če ne poslušaš te zvrsti muske)
videla sm učiteljico ki je upila name a mene to ni niti mal zanimal.zalsišala sm zvonc in zveske zbasala u torbo in z njo ured stekla iz razreda. "EVER!" sm zaslišala andyjev glas in se obrnila. "tisto prej...ona je poljubila mene ne jaz...." "BULLSHIT!!!" sm se zadrla in nekaj radovednih pogledov se je uzrlo u naju. "kaj vam je? kaj bulte?!?" sm se zadrla in stekla proti uratom.
stekla sm vn. vse do bližnjega gozda.zaslišala sm smeh zato sm se spet pognala u tek vse do doma.
"a nisi u šoli?" sm zaslišala znan glas "kt vidiš nee!" glas se mi je tresel.preveč.
stekla sm u svojo sobo in uzela prenosnnik ter zvičnike, se preobleklain že sm tekla do podstrešja.
na prenosniku sm šla u mojo mapo s komadi in kliklna na 1 komad.

zraven sm začela pet in urata so se kar naenkrat odprla....
23. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!
23. februar 2013
u108087
u108087
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. februar 2013
next za niko ;*__________________________________________________________
"smem?" je uprašau luke. pokimala sem in izklopila računalnik in šla proti uratom "se boš do konca živlenja skrivala pred usemi? in to zrt enga tipa?" sredi koraka sm se usavila. kako? je? "gdo ti je povedu?" sm rekla in glas se mi je nevarno treseu "usi vejo. kr sta baje u šol nardila celo dramo." obrnila sem se proti njemu "to ni res!" "ever...." "adijo!" in sem šla skozi urata.
"gospa!!" sm se zadrla ko sm zagledala odgovorno u domu. "želiš?" "me lahko premestite? u drugo sobo?" ženska je zavzdihnila "samo ena soba je prazna..." "prosim?" ženska je pokimala in mi povedala kje je soba. takoj ko sem prispela u sobo sem pograbila oblačila ter jih zbasala v potovalko. "jaa aveš da majo koncert.....ever?" "selim se..." sm na hitr obrazložila in že tekla do nove sobe.
__________________________________________________________
ful je kratko kr nimam idejee...nasledn next bo dalši
23. februar 2013
next, next, next
23. februar 2013
next
23. februar 2013
nexttt:*
23. februar 2013
next + nova bralka
02. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani