neeext (ker glup fotr )
28. december 2012
Zacela sm jokat. Solze so tekle in tekla in ni ih prav kmalu zmankalo.
U sobo je ustopila mama. Stopila je k meni in picepnila ter me objela okrok ramen. Ta objem sem potrebovala. Glavo sem ji naslonila na ramo ter se se bol zjokala. "srcica razumi da si se premlada..." je zacela "pa saj ni blo nc! In nasploh tut vidva sta bla pr 17 ze skp" sm rekla in glavo naslonila na svoja kolena. "poglej me srcek" je rekla razumno. "ko si tvoj oce nekej uda v glavo bo to naredu. In nadaljevanje poznas" zahlipala sm "ampak Andy ni slab. Nc mi nebi naredu!" ponovno me je objela in mi na celo prilepila poljubcek. "ljubica, pomiri se... Use bo se v redu." nisem ji vrjela... A sezdalec nisem pricakovala da bo ta teden tako grozen.
Z mamo sva objeti sedeli pri steni in se predali tisini.
Nasledne 2 dni me Andy se pogledu ni... Jokala sm in jokala dokler nism dobila resitve.
"amy...prosm te prit domu" sm rekla po telefonu "ja sestrca hitim" in res kmalu je prisla. "neki mi povej... Kje je najbols disko tle okrog?" sm jo uprasala "uu a si nehala zalovat." "ja! Sez pet minutk greva." sm rekla odlocno. Sla sm do omare, jo odprla in rekla "ti izber" "resno?" je rekla in oci so se ji zasvetile.
Brskala je po oblekah in nasla kratko crno krilo (slikce pridejo jutr) in belo majco brez rokavov, spodi sm oblekla se crne njlonke in cezkolenke ter skejtarce.
Ona je oblekla neki podobnga. Odpravle sva se...
NexT ?
28. december 2012
neeeeext
28. december 2012
nextam jutr -.-
kr mi fon steka
28. december 2012
okii
28. december 2012
spomnm se sm to d je ena blondinka dala extazi in d sm mela pol ful energije.
to se je dogal še nasledne 3 dni le d sm pol probavala še več in več.
in ko sm se zjutri zbudila je biu zravn mene fotr. nekega dneva pa mu je prekipel.
mogla sm se preoblečt in spakirat.
s potovalko u rokah sm srečno stopila do avta. potovalko sm vrgla na zadnje sedeže in se z nasmeškom na obrazu usedla spredi. fotr je spelu. mislna sm d me pele k mami ampak...zavil je drugam.
ustavila sva se pred neko grozno stavbo. "in kje sva zdej?" sm rekla in gledala stavbo. "tukej boš do svojga 18 leta" je reku in reku nj istopim. ubogala sm ga in uzela potobalko. "slabš kt pr tep že nemore bit "sm rekla potiho "to bomo pa še vidl"
ustopila sva.
in jst sm mogla iz eno budalo v 3 natsropje. ko sm ustopila u sobo sm najprej obvrgla potovalko in šla pogledat skoz okno.
o hudo lih pod oknom je streha od terase. in pol mal skočiš in svooboodaa!
"upam da ti bo lepo. in da se bosta s sostanovalcem razumela." pogledala sm jo "kako prosm?" "ja prav si slišala. nažalost so vse sobe zasedene in boš morala prenašat fanta" je rekla in se rahlo nasmehnila. "in gdo je ta fnt?" sm uprašala "jst" je reku ko je ustopu."ubistvu sm stem mislna ime" sm rekla naveličano "ime mu je Lucas" je rekla ženska "Luke!" je napou zakriču nanjo. ona pa je kmal zatem izginla.
lotila sm se razpakiranja in on je kr naenkrat uprašu "in kaj poveš?" "to d si en navadn kreten" sm rekla "resno'? torej bom mogu ceu mesc poslušat to d sm budalo?" je reku in me gledu kako podpravlam svoje stvari u omaro. "ne skrbi... nism tak luzer kt ti.. pobegnila bom" sm rekla in zaprla omaro. "se vid d si nova tle" je reku "zakaj že?" sm uprašala in se usedla na svojo postlo. "naj ti objasnim? torej ti hočeš pobegnit tko d bi skočila na streho in pol pobegnila. je tko?" je uprašu "jaa?" nadaljeval je "tega raj ne počni... sreha je napelana z elektriko. tko kt uni pastiri za koze" se je začeu smejat. "torej bom mogla tebe poslušat in gledat ceu mesec?" sm rekla in ga pogledala "nč bat sej si lohk ceu dan drugje, stran od mene. edin zvečer boš mogla prist nazaj" odleglo mi je iz žepa sm potegnila telefon in ga dala na nočno omarco."skri telefon majkemi" je reku "zakaj že?" "če nočeš d ga uzamejo je bolš zate d ga skriješ" in iz nočne omarce sm telefon premestila nazaj u žep.
"torej niti prenosnika nesmemo met?" "jaa sm ga lohk uparablajo šele zvečer za kšn film." okej logika na vrhuncu..
"princeska že kj pogrešaš dom?" je uprašu "ne ti men princeska" sm ga opozorila in nadaljevala "niti najmn...če bi poznau mojga fotra..."
u sobo je ustopila una ženska in rekla "tvoj oče ti sporoča da boš tle ostala dlje... do tvojega 19 leta. le da boš lahko u spremstvu hodila vn" zaprla urata in Luke je dodau "torej isto kt prmen. le d sm jst do 21 leta." "kolk si sploh str?" me je zanimalo "20, pa ti princeska?" "kaj sm ti prej rekla?!" sm ga uprašala in ga jezno pogledala "če boš ti men pravla budalo bom jst tep princeska.." je reku in pokazav njegove bele zobe.
"okej luke... čez en mesc bom 18" "torej?" "torej kaj?" "ime ti je...?" "anja" sm rekla potiho. tega imena sm se že od negdaj sramovala.
"torej Anja... poveš še kj" me je uprašu "A bi mogla?" "sam prjatlsk hočem bit" se je branu.
zavila sm z očmi in u telefon utipkala 'Andy' in poklicala.
pisk, pisk, pisk, pisk ta številka trenutno ni dosegljiva... prekinla sm in prijela prvo stvar ki mi je pršla pod roke-namizna svetilka in jo vrgla na tla.
"slow down girl!" sm zaslišala Luke-a "utihn!" sm zakričala nanj in šla iz sobe.
jezno sm hodila po hodniku in nism vedla kam grem...
pršla sm do nekih zavitih stopnic in šla ponjih navzgor. pršla sm na podstrešje. blo je kar temno ampak sm useen šla naprej. pršla sm do nekega okna in na okenske police,ki je bla oblazinjena.
usedla sm se in gledala skoz okno.
počutila sm se svobodno.
negdo je ustopu. in zagledala sm Luke-ov obraz "spet ti" sm rekla in spet začela gledat skoz okno. "nism jst kriv če si odkrila moj prostor" pogledala sm njegove rjave oči ki so žarele od nekakšnega veselja. čudno ponavad so tle notr sm uni k se jim nč ne da, emoti, pjanci inpodobni.
29. december 2012
next!!
29. december 2012
pršu je bliži "mi daš mal prostora?" odmaknila sm noge.
usedu se je zravn in pogledau skoz okno. piip piiip! sms sm dobila! hitr pogledam in vidm d je od Andyja "konec je" oči so se mi zasolzile in vstala sm ter stekla skozi urata. nism vedla kam naj grem... našla sm izhod in stekla ven. vrgla sm se na kolena in sneg je premočil moje kavbojke. jokala sm in jokala in solze so me počassi minevale.
vrnila sem se u dom in poiskala svojo sobo.iz potovalke sm uzela prenosnik in ga priključila na internet. usedla sm se natla poleg prenosnika in čakala da zazna internet.
šla sm na facebook in pogledala obvestila,prošnje in sporočila od tega tedna.
ker ni biu skor noben prjavlen sm odključilainternet in prenosnik pospravla nazaj u potovalko.
pogledala sm na uro. 19:19. že? pa saj sm komaj prispela.
usedla sm se na posteljo in razmišljala o vsem mogočem.
"a pridš?" sm zaslišala Luke-ov glas.
"kam?" "večerja je" "ahh..ja...že grem"
odpravla sva se dol v jedilnico. Luke se je usedu za mizo kjer so bli sami fanti, haz pa nism vedla kam naj se dam. negdo me je prijev za roko in potegnil k mizi, ta negdo je bil Luke. "used se" in ubogala sm ga. vs čas so se pogovarjal in jst sm vs ta čas nerodno gledala v svoj krožnik. ko smo pojedli smo imel spet prosti čas (kot ponavad).
šla sm v sobo in se s5 usedla na postlo. "resno?" je Luke-ova glava pogledala skoz urata. "kaj?" "kaj kaj? prid!" mi je ukazau in jst sm mu sledila do neke sobe. vstopila sva in usi so napou zakričal in pozdravl Luke-a.
nextam na telefonu... kr nekam gremo
29. december 2012
usi so sedel u krogu in si podajal steklenico votke.
usedla sva se v krog in kmal mi je neka črnolaska ponudla steklenico. popila sm požirk in jo podala naprej.ko smo spraznil 4 flašo smo se sm še smejal. v sobo je ustopila una ženska (ugostovila sm d ji pravjo Pipi)
"spat" je rekla in punca zravn mene je rekla "že greemo noo!" in jst sm se kr takoj odpravla.
ko sm končn pršla u sobo sm se sm vrgla na pojstlo in zaspala.
zjutrej sm se zbudila in se usa zalimana hotla preoblečt. že sm hotla slečt majco sm zasličala Luke-a k je zakašlu. use skp me je minil. "sej zrt mene se loh preoblečeš tke" se je zasmeju. "sanjaj" sm rekla "sej bom" mi je pomežiknu. "okej kje so tle kšne kopalnice al pa neki?" sm uprašala in dobila odgovor "na koncu hodnika...vrjem use so zasedene" je reku in ustau ter se odpravu vn iz sobe. slekla sm kavbojke in si oblekla raztegnjene hlače in oprijeto majco brez rokavov ter čeznjo še jopo.
prmajala sm se do urat in jih odprla. u nekoga sm se zaletela in padla potleh "ei sorry" sm zaslišela "sej ql" sm rekla in zagledala luke-ov obraz.
"jst grem na zajtrk" sm rekla in že hotla it skoz urata "čaki" je reku in si preobleku majco :$
skupi sva se odpravla u jedilnico in k naši mizi je pršla tista črnolaska iz učerajšne 'zabave'
next?
29. december 2012
nova bralka... I like the story ;$ .... nexttt
29. december 2012
hvalaa :*
ta next je za novo bralko
ko sva pršla sva se usedla in luke si je kruh namazav z nutello. jst pa sm si prpravla kosmiče.
ko sm snedla sm ustala od mize in šla na podstrešje. usedla sm se na oknsko polico in zrla u lučke. kr je zima je zuni še temno.
in kar naenkrat me je luke prestrašu. zakričala sm "kaj hočeš d me kap?!?" in on se je začeu smejat "usaj sobo bi meu spet zase" je reku in se še bol začeu smejat "torej te tok zlo motm?" sm se naredila užaljeno "odvisn..učasih je kr zabavn bit stabo" je reku in se končn nehu smejat.
prisedu je na polico in skupej sva gledala skoz okno.
next?
29. december 2012
+ sorry kr je kratko sm nimam časa pisat
29. december 2012
Next:* cim prej en doug next x) *w*
29. december 2012
prosila bi če bi mi tiste bralke k še berete pomagale mal več bralcev prdobit... kr cene sploh nevem če je še pametno pisat...
next za niko (uno k nima profila tle)
iz strani sm vidla d me je opazvov "kaj gledaš?" sm uprašala "tebe" se je nasmehnu "nism mislna tko" sm rekla nazaj.
"vem" je reku "zakj pol n odgovoriš tko kt...nevermind" pogledav me je bl čudno kt ne "okej ja..rečmo d štekam" in začel se je smejat "ei greva kšn film pogledat?" me je še uprašu in jst sm pokimala.
sledila sm mu do sobe in iz potovalke uzela prenosnik. najprej sm ga priklopla na elektriko kr je bla baterija čist svoh. "izber fil...men je itak useen" sm rekla in mu prepustila računalnik. "romantičn tip kaj?" se je pošalu. "Amy rada gleda tae filme pa sm ji mogla zdowloadat" sm rekla "Amy? nj ugotovim...sestra?" "ahaam" sm pritrdila. "pa poglejmo če je vredno ogleda" se zasmeje in stem pokaže svoje bele zobe.
prenosnik dava na mojo postlo in se uleževa nasproti(prenosnika).
gledava in gledava to bedno romantiko in jst se prou matram d ne zaspim.
ko je končn konc tega sranja se usedeva po turško.
govorila sva o vsem mogočem in naenkrat se je stegnu prot men d bi me poljubu. jst pa sm pogledala stran "oprost..nemorem...ne..šee" čutim kko se mi u očeh nabirajo solze. " ne oprost ti...ne...nebi smeu." iz oči se mi ulijejo solze in obraz si pokrijem z dlanjo da me nebi vidu. "oprost" spet ponovi "nisi ti kriv" mu sezem u besedo ampak mi kmalu odgovori "ampak se počutm kt d sm.." prekinem ga z objemom "to je use kr ti zaenkrat loh dam" se mu delno nasmehnem. objame me močneje in v njegovem objemu se spomnm na Andyja in na najine skupne trenutke. bala sm se da se luke-a sprejmem da se bo zgodba ponovila....srečni dnevi in potem SMS "konec jee". in tega ne bi prenesla.
ne še enkrat.
nexT?
donc bo še en krajši next če mi ne bo spet telefon štrajkav
29. december 2012
Nexttt :*
29. december 2012
aaaa!
Napisala sm najddalsi in najbolsi next in mi ga je ubrisal?!!?
-next pride jutr
30. december 2012
"poslušaja..." sm rekla in mu povedala celo zgodbo.
"torej je on kriv.ne jst?" je uprašau in me globoko gledav u oci "nisi ti kriv..." sm rekla. "ampak počutim sse tko!" je reku. tišina...oh ta prekleta tišina!
žačel me je žgečkati in moj smeh je prerezal zrak.na use možne načine sm mu hotela vrnit ampak mi ni uspelo, ker ta blagič ni žgečkljiu!
prijela sm ga za ramena ter ga pahnila iz postelje (noge je meu na postl, glavo pa natleh) ampak kr sm bla prepočasna me je prev za roke in padla sm še jst. začela sva se smejat in hotla sm se pobrat. med tem sm bla zgleda tok zlo smešna d se je Luke mogu začet smejat. pobrala sem se ter pomagala še njemu.
začela sva govort in govort o usem mogočem... ko... se je stegnil proti meni in me poljubil,kmalu so se tudi moje ustnice odzvale, čeprav je moja glava protestirala je moje srce zmagalo.
v sobo je ustopila neka barbika in use uničla.dobesedno je zgledala kt barbika! naličena je bla 4x prever in use.
"torej..vidm d se znovo že dobr razumeta" je rekla in me z gnusom premerila od glave do peta. "a se nebi smela?" je Luke naveličano reku "ja neveem..." je začela a jo je prekinu "dej barbika umetna pober se!" ker je še vedno tam stala in zmedeno gledala ji je še enkrat siknu "kaj ti morm narisat zemlevit?!?" ona pa je sm prebledela in stekla vn iz sobe....
nextam čez par minut~nexTam?
30. december 2012
začela sm se smejat "kaj je?" se je še on nasmehnu. "a je nemaraš?" sm ga uprašala "ne prenesem je!" je odgovoru in pokazal svoje bele zobe.
telefon se je zacel svetit kar je pomenil d me someone kliče.
loona?
"halo?" sm rekla "anja! pridta donc z Andyjem vn!" je rekla vsa naudušena "nebo šlo" sm rekla "a maš pripor al kva?" "ne u domu sm... hmm ja sploh pa nebi šla.. če bi biu Andrew tm" sm rekla in čakala kaj bo rekla "ah jaa.. no pol se pa drugič vidmo" reče in prekine.
prijaznost pa taka! niti počaka ne d se poslovim.
"kdo je biu?" "kaj si ferbčn! loona" odgovorim začem gledat u prazno.
"o čem razmišlaš?" je čez par minut uprašu "ha?" se zbudim iz zamišlenosti "pozab" reče in se pretegne.
"luke?" "želiš?" odgovori in me pogleda "zakaj si tle?" ga uprašam inn čakam na odgovor, ki ne pride prav kmalu. "zarat večih stvari..." "poveš?" uprašam in čakam na odgovor. "največji razlog je to d sm preprodaju..." reče mal bl potih...next?
30. december 2012(klikn) ~za use k berete
tema je nanesla na pozitivne zadeve.
"ei grem na WC" sm rekla in ustala on je sm pokimu. odpravla sm se po hodniku in pred mano pojavila tista barbika. "glej no glej" reče in jst ji siknem nazaj "koga nej gledam" grdo pogleda in rekla "ni važno...samo stran od luke-a! " zasmejim se "ahaa...torej si lubosumna! nč bat med nama ni nč..sm prjatla sva" rečem in grem naprej, ko me ustavi in me potegne za lase "ah res? torej me ne čudi zakaj si taka kurba, če se z usemu kušuješ" pogledam jo in rečem "usaj ne rabm tok pudra d bi zakrila svojo grdobo" u fris posrtane čist rdeča in me klofne. primem se za lice in jo s pogledom prestreljam. dobesedno jo na govec in grem naprej. ko se vrnem iz stranišča, tam stoji barbika z neko bando.
"to je ona" reče in se zasmeje (neki tazga kt muahaha) usi tisti fanjtje se spravjo name in me spravjo natla.
začnejo me brcat v trebuh in kmalu me bolečina spravi v nezavest.
kar se spomnim je sm zaskrblen mamin obraz, ki mi govori naj ostanem močna a tega nezmorem. luč je premočna zato zatisnem oči in spet podležem bolečini.
ko se naposled le zbudim...je zraven mene samo Amy. "kje so tastari?" komaj spravim iz ust.
hoče odgovoriti pa ne more...
"amy! povej že!" rečem glasneje in ona komaj spravi iz ust "anja...mrtvi so.." stavek mi odmeva v glavi.." ne nemore biti res...ne!! lažžesš!!" zakričim in u trebuhu začutim bolečino. "anjaa..." začne in kmalu ugotovim da se ni šalila.
ppo licu mi spolzne 1,2,3,4 solza in naposled spet padem u komo.
zbudila sm se 25 decembra (u komo sm padla 19 decembra)
zravn mene sm zagledala zmazek. predvidevala sm d jima oseba črne lase.
"si uredu?" zaslišim glas, ki mi je biu precej znan. "gdo je?" uprašam in gledam okoli a nemorem razbrati kaj vidim. "anja..jst Andy!" reče. ne ne ne ne ne NEE!!! "izgin!!" zakričim in u glavi vidm SMS.
"anja.." začne pa ga spet prekinem "IZGIIN!!!" tokrat le ustane in se pobere vn.
ustanem iz postelje. a me noge ne držijo prav dolgo pokonci....
next?
30. december 2012
u109114
u109114
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
30. december 2012
nova braalkaa!! yay :3
30. december 2012
ta next je za tamaro
moje oči še vedno niso zaznale okolice. use je bilo le en velik zmazek.
... padla sem po tleh, se pobrala in spet padla.
negdo je u stopil u sobo in hitro pritekeu k meni"anja kaj vndr delaš?!?" "gdo si?" rečem in izostrim pogled a še vedno nevidim ničesar.
"luke" reče glas in mi pomaga vstati.
"anja...dons greš nazaj u dom... " reče in me popelje do postelje "sama bl teško..kt vidiš sm kt invalid in slepc u paketu" rečem jezno.
"zdravnik je reku d boš mogla počivat in bo use uredu.. jutr pa boš pršla nazaj na pregled" reče in utihne.
u sobo ustopi doktor in neki blebeta in mi u roke da papir. v Luke-ovmu naročju prideva zunaj na svez zrak.
svetloba udari v moje oči,ki se začnejo solziti.
med potjo do parkirišča govoriva in kmalu me posede u avto.
"kje sva?" uprašam in čakam na odgovor.
"na falling street" u glavo pridejo spomini...u teli ulici živi Andy...in večino časa žee iz otroštva sva se igrala tu.
"hvalaa" rečem stresočim glasom.
u glavi si mislim kakšna budala sm! še vedno mislm na Andyja in mislm d ga varam če se družim s kom drugim... "mi poveš datu..." ne da bi dokoncala stavek spet padem v nezavest.
zbudila sm še šele u sobi u domu...
nexTam?
btw...kratko in bedno je kr nimam časa..se morm učit -.- d bom loh jutr šla vn
30. december 2012
Next!
30. december 2012
zravn so bli usi, ki so bli zadnč na malem 'partyju'
"dobro jutro" se je zasmejala lisa(lisa)
končno sm vidla mal bolš...ampak še zmer megleno.
slišala sm kko so govoril da bojo uno barbiko-ugotovila sm d ji je ime Katarina,ampk jo use njene BFF kličejo Kity- ubil.
čez neki časa poskusm ustat.
"ei počas..." zaslišm fantovski glas, ki je po vsej verjetnosti pripadav Clarku.
pod roko začutim oporo od Luke-a. "sej zmorem sama" rečem in ga spustim. poskusim shoditi in uspe mi... naredim nekaj korakov in bolečine v trebuhu postanejo neznostne. nism se mogla več držat na nogah in moje noge so popustile...padla sem po tleh.
pobrala sm se in se usedla nazaj na pojstlo. use okrog mene je blo še zmer malčk megleno...hotela sm izostrit pogled pa ni in ni šlo!
negdo je ustopu u sobo. biu je predaleč da bi ga videla. "anjaa!" ta glas je pripadau punci.
zraven njega sm zaznala še nekoga.
"gdo je sm potiho uprašala" in še vedno gledala tako rekoč v prazno sj nism vidla skorej nč.
"amy in alex" reče punca.
"amy!!" rečem in ustanem "anja uset se!" mi ukaže in jst jo ubogam.
"a loh sam mal?" rečem in usi ki so bli prej u sobi so se otpravl vn.
govoril smo o usem in ko je tema na nesla na Andyja sm rekla "ne zanima me...btw kako sta kaj?" in to je pomenilo da o njem NOČEM govort!
tist dan sm potem sm še ležala...drug dan sm šla na pregled in vid se je izbolšav...
ampak...ko sva se z luke-om vračala domou... gledala sm skoz stranska 'okna' in opazovala okolico....vidla...vidla...sm...Andy...jee...objemu...objemu je... drugo punco...
"ustavi na bližnjem parkirišcu!" ukažem luke-u in mu rečem naj mi pomaga in sodeluje.
šla sva proti Andyju in teli punci.
"zdaj" potiho zašepetam in začneva se smejati in nakoncu luke-u na ustnice pritisnem poljub... prste prepleteva in nasmejana greva mimo Andyyja ter punce.
obrnem se nazaj ter vidim da Andy opazuje najine korake. podarim mu njgrši nasmeh ter poljubim luke-ovo lice. z kančkom očesa vidm kako naju Andy se vedno opazuje. ustaviva se ter se začneva zgečkat... pogledam proti njima ter naglas uprašam "kaj buliš?" rečem naglas in on takoj pogleda stran. smeječče se odpraviva proti avtu.
gledam izložbe v trgovinah. "Luke? mi nardiš uslugo?" uprašam "povej." "na tle maš dnar kup mi eno škatlco čikou...prosm." ga milo pogledam "anja...ne pros me tega..prosm" reče a useen sprejme denar in mi prnese škatlco čikou. spravm jih u žep in vrneva se u avto.
celo pot je u avtu ta prekleta tišina!
ko prideva do doma iztopiva in jst grem takoj na WC.
uzam užigalnik ter pržgem čik(klikn)
ustopi Kity in reče "oo lej koga vidm" "si me pogrešala?" rečem sarkastično in se obrnem stran "vrjemi..ta čas ko me ni blo sva se z Luke-om kar dobro mela...če uključim poljube in... sva se meal pa odlično" reče in se podlo nasmehne "srčica...tle se ne ozdravla kurbskega značajaa... " rečem in se ji nasmehnem. "ti enkrat ni blo dovol" mi začne grozit "ahaa..ti kr grozi...itak si taka budala d morš skoz najet fante d koga pretepejo...sploh pa s kom jih plačaš? ajaa..." rečem in jo z našmeškom na obrazu primem za vrat ter jo stisnem k steni "premal veš o men d bi mi grozila...zato tega neposkuši več!" rečem jo sputim ter pod vodo ugasnem čik in ga vržem skoz okno ter zapustim WC.
nexTam?
30. december 2012
next obvezno ;$
30. december 2012
takoj ko sm zaapustila wc mi je blo zau d nism njene glave pomocila u skolko... Ahh to bom prhranla za drugic.
Prsla sm do sobe in ustopila. Luke ki je lezau na postli in gledu u telefon se je ozru in pogledau gdo je ustopu.
Usedem se na svojo postlo in ga gledam.
Spomnm se kaj sm mu oblubila. Cakej u komo sm padla 19 dec. In se zbudila 25 to je...sest dni! "ja" recem in on me sm zmedeno pogleda. "kaj ja?" rece in se posveti meni. "rekla sm d rabm 3 dni...porabla sm jih enkt vec ampak zdravstvene tezave se oprosti" se nasmehnem. "ahaa?" rece se vedno mal zmeden "luke! Prosm ne rec d si si premislu" recem in kmalu mu potegne "ajaa to.." rece in se vedno preucuje moje oci. Cakm da kaj rece..."torej? Kaj si ugotovila oz kasn je tvoj odgovor?" naposled le uprasa "ja!" recem veselo in takrat se tudi robovi njegovih ustnic povihajo navzgor. Cakm da kaj rece al stori a on se vedno proucuje moje oci " a dj nehi ze gledat moje oci" recem, ustanem ter grem do njag in ga poljubim. Najin poljub prekine telfonski klic. Tokrat njegov. Pogleeda gdo je ter telefon vrne nazaj u zep. " se nous oglasu?" uprasam "ne" ece ter me spet poljubi. Med poljubom zacnem govoriti "obljubi...mi...da...se..zgodba...ne bo...po..novila" rece in on me pogleda globoko u oci " vrjemi. Ne bo se" vrjamem mu.
Lezem k njemu in on me objame. Pocutim se varno, nedotakljivo"hvala" rece in jst mu glavo nagnem na ramo "zakaj?" uprasam "ker si mi uresnicla sanje." rece ter glavo nasloni na mojo (glavo).
Nekaj casa ostaneva objeta nato pa...
NexTam?
31. december 2012
Next obveznoooo<333
31. december 2012
pride jutr enkt
31. december 2012
Okok komi čakam
31. december 2012
N.E.E.E.E.E.E.E.E.X.T...!.!.!.
31. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani