ja pišem že velik zgodb tle gor in tut u en zvezk si zapisujem še velik drugih...
napisala boš še eno...
~~~~~~~~~~~1 DEL~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sm anja. živim u californii z mojo najbolšo družino... sestro Amy, ki je stara 14. mamo in fotrom in sestrco in bratcem k sta dvojčka poimenu daniele (pravmo ji dani) in jason.
no nj predstavm najprej sebe.
https://weheartit.com/entry/44860901/via/AnjaTheMonster
(predstavli si me oblečeno )
ime mi je Anja. sm samsvoja, mam svoj okus in tega neboš prepreču!
spozanal me boste skoz zgodbo.
tle je pol amy.
https://weheartit.com/entry/45381025/via/AnjaTheMonster
za njo opis? preber mojga pa boš vedu... mava enak okus in sva Best Friend Sisters Forevaar
še tamala2 na katere2 sm tok zlo ponosna...
tok sta srčkana, skoz res skoz tičita skp in se igrata pojeta in še in še...
tastare2 sta pa kt običajni 'starši' le da onadva pustita skori use... pač večina tastarih ne pustijo d bi otroc mel pirse in to nama z amy pač to pustijo...
midve z amy:
https://weheartit.com/entry/46058419/via/Metalluxx

________________________tedn pred nestečo_______________________

"amy!!" sm zakričala "kaj je srček???" sm zaslišala njen gla "sestrca...Andy sprašuje če mava čs de gremo mal vn!" sm s5 zakričala "okej... sm d si lase posušim"
"okej lohk..kje se dobimo?" sm rekla v telefon"bom počaku pred hišo." je reku andyjev glas "pol p prit raj notr kr ko si amy začne lase sušit to traja doug" "okej se vidmo." "čaaw" zveza je bla prekinjena.
odprla sm omaro in gledala kj nej oblečem...
https://weheartit.com/entry/44724915/via/AnjaTheMonster
Te hlače z majco od nirvane.. uredu bo sm si rekla u mislih.
šla sm pred ogledalo in si u uho dala
https://weheartit.com/entry/45381197/via/AnjaTheMonster
"amy si?!?" sm se zadrla in amy je sklopla sušilc za lase
hitr sm si polikala še lase. "din doon!" sm zaslišala zvonc in se zadrla "andyy!! ti kr naprej!!" kr tastarih ni blo doma sva z amy kr naprej kričale po hiši.
andy je pršu po stopnicah u mojo sobo. "hey yaa!" sm rekla ko je njegova glava pokukala izza urat.
"hoj" je reku in ustopu.
"sorry amy je še u kopalnc." sm rekla in se obula:
https://weheartit.com/entry/44383671/via/AnjaTheMonster
"amy?? a si??" sm se spet zadrla in se usedla na postlo. prdružu se mi je še Andy in čakala sva Amy.
nexT?
26. december 2012
neeeeeeeeext
26. december 2012
čakala sva in čakala ko se je kr naenkrt zgodilo....
http://weheartit.com/entry/46022011/via/besiana1
in Amy je kt ponavad ustopila u neprimernem trenutku!
"sm že bichachoz..al pa tut ne" in se je obrnila in šla vn...
"oprost.." je začeu "ne ti oprost" sm ga prekinla. izdihnu je in začeu"še enkrt oprost mislu sm d ti bo ušeč." sej mi je genij. "sej mi je..." sm rekla in oigledala stran kr mi je blo dozaa nerodn "torej..." je spet začeu a ni končau "torej?" sm uprašala pa tut če sm vedla kj je mislu "a bi...........?" spet ni dokončau zato sm mu pomagala "ja!" "resno?" je uprašu kt d neb vedu odgovora "a ddd" sm rekla in ga objela.
tko sva z roko u roki šla skoz urata, po stopnicah u hodnik.
"amy!!" "ja ja že grem sis!" je rekla nazaj in pridrvela po stopnicah. predn smo odšli je Amy še zaklenila in že smo bli na poti proti parku.
tam so nas že čakal Jake, Loona in Alex.
Amy je taakoj objela Alexa in nadaljevanje zih veste. "še dobr d smo usaj mi forever alone an?" je rekla Loona pogledala sm Andrewa (andy-jevo pravo ime) in on mi je pomežiknu "not anymore" je reku inme objeu od strani. "hočš rečt d sta..." "ahaam" sm jo prekinla. "okej kakorkol..." je začeu Jake "donc je luna prk tlele.gremo?" loona je bla takoj za "itak!" "men se lih ne lup it...grem zdej mal u kavarno pol se vam pa mogoče prdružm" sm rekla in jake in loona sta prkimala. "onadva pa zihr ne gresta zrm" je reku jake. predn sta odšla sm looni na uho zašepetala "ujem ga muca" in se zasmejala.
pogledala sm kje je Amy in ugotovila sm d sta z Alexom že nekam pobegnila.
"kam greva?" mi je Andy zašepetau na uho. "u kavarno?" sm uprašala "nee..greva raaj km drugam" je reku "disneyland?" sm se zasmejala "če maš dnar" se je zasmeju nazaj "ahaa torej morva nekam kjer je zastonj" sm rekla in pomislna "sej bi loh šla k men domu pa ma tamau kluče. "alexu si dau kluče? tis nor!" "če si ti zravn vedno!" mi je vrnu.
"hmm torej preostane sm še naša hiša..." sm rekla "edin še maš kluče od bele hiše.?" " dj nehi se zajebavat" sm mu pomežiklna in odpravla sva se k men domu.
odklenila sm in ko sva ustopila sm spet zaklenila.
šla sva po stopnicah gor do moje sobe...
sezula sm se. "mi daš minutko?" sm uprašala "nee" se je pošalu.
"sm preoblečt se grem. poćak me tle" sm rekla "a nesmem za tabo?" se je zasmeju andy. jst sm se pa šla na hitco preoblečt. oblekla sm svojo pižamo
http://weheartit.com/entry/35849539/via/AnjaTheMonster
(batman)
ko sm se vračala iz moje kopalnice u sobo sm si majco šele oblečvala...no ugotovila sm d se je Andrew usedu na postlo zato sm sledila njegovmu zgledu....
nexT?
26. december 2012
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXTT!!!!!
BTW fhool hot pižama!!!
26. december 2012
anedee
26. december 2012
jaaaaaa
26. december 2012
povlekel me je k sebi in me poljubiu najprej na lice. pomežiknil mi je in me začel žgečkati "nehaj" sm se smejala in se zvijala po postelji in skoraj padla z nje. "nehej vrnila ti bom." sm mu 'zagrozila'. "ti kr itak nism žgečkljiv." je reku ampak mu nism vrjela "ležnivc!" in mu začela vračati.smejal se je in zvijal "okej okej...premirje?" je uprašu in naredu puppy face mene je začel pa sm trgat in sm mu rekla "pozaabi!" in ga spet začela žgečkat.
kmalu mi je začel vračati in med nama je postala prava vojna. smejala sva se in kar naenkrat sva padla s postle. "štor" me je zafrkavu "enako" sm mu vrnila in se hotla pobrat pa se nism mogla. "a se lohk otkotališ mal z mene? sicer bi se rada...." zakotalila sva se d sm zdej jst ležala na njem. poljubila sva se
https://weheartit.com/entry/47254258/via/loveisgreater
"greva gledat kšn film?" je predlagu Andrew. "jaa" sm pritrdila.
uzeu me je u naročje "teška sm" sm ga opozorila "lažeš" mi je vrnu
https://weheartit.com/entry/47072330/via/Kinga9519
nekak tko je zgledal in me nesu postopnicau u dnevno.
položu me je na kauč in mi na ustnice dal še en kratek poljubček https://weheartit.com/entry/47084948/via/AnjaTheMonster
in začev izbirat filme. "to je krneki, to tut, to še bl..." in tko dalje
smejala sm se mu in on je izbrau en film k ga sploh nepoznam in ga ustavu u DVD player (al neki)
pršu je k men na kauč mi pomežiknu in se ulegu zravn mene.
https://weheartit.com/entry/46800290/via/AnjaTheMonster
film se je začeu in na začetku je blo vidt d bo zanimiuo pol je blo pa kr neki...brezvezn "romantičn video?" sm ga uprašala "najbolš ovitk je meu" se mi je zasmejau. obrnila sm se k njemu in ga objela. sploh nevem gdaj sm zaspala sm spomnm se d je fotr na vs glas zakašlu in takoj sm se obrnila."o a ste že doma?" sm uprašala "žepred eno uro smo pršl." je reku "in zakaj naju niste zbudil?" sm uprašala "anja..." je začeu " komej 17 si stara." mi je začeu pridigat "ja in kaj pol?" sm ga uprašala "dobr veš ka je pol..." nasmehnila sm se "fotr no! sej ni blo nč" sm mu rekla in u mislih dodala še
fotr se je pa sm obrnu in po stopnicah šu u spalnco.
"greva gor?" sm pogledala andy-ja "zaspanček moj zbut se.." sm ga začela budit in ko je končn odpru oči sm ga uprašala "a greva gor?" "aa?" me je uprašu "greva gor?" sm ponovila in ga objela. "kokr hočeš" je naposled le spraviuiz ust in zazehau "to je dokaz da ja " sm se mu nasmehnila in pogledala na uro "dej zmigiva se ura je pou treh zjutri." sm ga prganjala "pa sej je jutr sobota" mi je reku vs zaspan. "dj no ne mislm te nosit po stopnicah" sm mu pomežiknila in končn sle se odpravla u mojo sobo.
šla sm u omaro po eno majco k jo je Andy že doug nazaj pozabu pr men in mu jo vrgla na postlo "ta je tvoja" sm mu rekla in se po turško usedla na pojstlo.
"glej stran" se je pošalu jst pa sm le še bl otprla oči. "dj no k mi je nerodno... " se je zasmeju "že mižim" sm rekla in zamižala ko sm na ustnicah ponovno začutila poljub.
ko je nehau sm odprla oči "a še nisi?" sm mu pomežiklna on pa si je sleku majco in si obleku drugo. pomahnu se je bližje k men in me gledu u oči "morookec moj" sm mu rekla "zeleno-sivo-modro okica moja"se je zasmeju in mi na lice prilepil poljub.
ulegla sva se in svojo glavo sm položila na njegovo ramo...
nextam že donc nexT ?
27. december 2012
N-E-X-T-
btw tist "še" je muj jele?? hahahaahaha
27. december 2012
hahaha of course my elephant
27. december 2012
dej ta elephant bu tud hmal ratau obrablen hahahahha
kwa bu pol navrst...ZEBRA ANDY, jele'??? ahhahahahahahah
27. december 2012
zeebraa...
ana je na fb naložila zebre za naslovnico mene je pa sm tgat začel
27. december 2012
hahahhhahahaa
ojooj....ne morš noo!!!! hahahhaa
27. december 2012
okej počaki zdj nextam ti pa veš kaj morš
27. december 2012
lih zaspala sm ko je pozvonu telefon
"kaj je?" sm potih uprašala "sestrca a so tastari že doma?" "ja" "okej reč im d sm pr Lučki okej?" "ja okej bom... mejta se fain!" in sm prekinla.
jezno sm se ulegla nazaj in poskušala zaspt pa ni in ni šlo.
"ne morš zaspt srček?" mi je na uho zašepetau Andy.
"torej nism edina?" sm ga uprašala "zgleda d ne" mi je odgovoru in me poljubu.zaprla sm oči in premišljevalaa.... kko d sploh nism opazla d mi je ušeč, d bova več kt prjatla, d bova u tem trenutku skupi...
"razmišlaš o men?" je u hecu samoušečno uprašu "kako veš?" sm ga šepete uprašala "mislm ha-lo? itak d boš razmišljala o men najpopolnejšem, najlepšim in na sploh najbolšem fantu na svetu" se je zasmejau in me močneje stisniu. "hmm to maš pa prou" sm mu rekla in se privila k njemu. nevem gdaj ampak zaspala sm.. in se zbudila ko sm čutila da me boža po laseh... otprla sm oči in zagledala Andyja ki se mi je smehlou "jutro zaspančeek!" mi je reku. iz ležečega položaja sm se usedla po turško
kmalu sva se usedla
http://data.whicdn.com/images/36868793/tumblr_ma1icaBvtQ1rfa9q4o1_500_large.jpg
in se poljubila.
"a si lačn?" "nee" je odgovoru "zihr?" sm ga uprašala "ne lačn sm in ti si moja hrana!" je reku in me začel poljubljat "anja kje je Amy?" sm zaslišala fotrov glas pr uratih "pr Lučki je k je tam prespala" sm rekla kar mi je naročila Amy."okej..." je reku in zapru urata. "lučka?" je uprašu Andy "to je ena prjatlca od nje...btw u vaši hiši je" andy je zažvižgu.
uzela sm dalinc in pržgala glazbn stolp na komad Parachute - Kiss Me Slowly "uu romaantik?" me je podražu"to ni romantična muska !" sm mu rekla in se naredila užaljeno ogeu me je in mi reku "donc mam vaje z bandom, prideš?" "itak"sm rekla in oči so se mu zasvetile.
"kolk je ura?" sm ga uprašala "pol devetih je" je odgovoru."kdaj so vaje?" sm z zanimanjem uprašala in kmal dobilao dgovor "ob osmih zvečer." "uff mava še časa." sm rekla in se nazaj ulegla. sledil je mojmu zgledu le d se je on ulegu name.
next?
donc mam čs in bom nextala večkraat
27. december 2012
v sobo je pridrvel fotr "kaj spet rabiš fotr?" sm naveličano rekla.
"sekiš se. jutr greš z mamo" "kaj? si nor?!?" sm zakričala "dovol imam tega sranja!" je še reku in zaloputnu z urati. adyja sm odrinla iz sebe in se zaklenila u kopalnico.
"anja!" je andy trku po uratih "pust me namir" sm rekla brezčustno. "anja..nebom nehu dokler me ne spustiš notr" je reku "oohh torej slabo zate. kr te tut ne nameravam" sm siklna. "anjaa..." "Andy?" sm ga prekinla "ja?" "prosm tee.. " "kaj?" "pozab...ni pomembno" sm odgovorila "prosm te odklen" je spet poskušu...
čakau je in čes čas sm odklenila vrata in kt d ni blo nč sla mim njega do omare uzela cunje k sm jih nameravala oblečt in se spet zaklenila u kopalnco. preoblekla sm se si trepalnice namazala z maskaro in pod očmi povlekla črto.
iztopila sm in andrewu skočila na hrbet.
po stopnicah me je prnesu u dnevno me kipnu na kauč in poljubu. "srčica si že spakirala?" me je uprašala mama "ne in niti ne nameravam." sm rekla in se spet posvetila Andyju. "srček...veš nisi še pounoletna zato se boš preselila k meni!" je spet sočutno rekla " ne klič me srček! in naj te spomnm d mam drug tedn rojstni dan in bom stara 18 kar pomen d bom pounoletna in bom loh šla kamorkol bo moja fuckin glava hotla! " sm zakričala. čutila sm kako mi solze tečejo po licih pa tudi če sm hotla ostat trdna.
"kako pa govoriš?!!? " je bla zgoržena mama "tko kt ste me naučil" sm rekla in šla u sobo.
iz vrha omare sm potegnila potovalko in vanjo začela basat cunje ko je u sobo stopu Andy "torej je to konec?" je reku z žalostnim obrazom "si nor?!?! sej ne grem z mamo." sm rekla in še vedno polnila potovalko. "in kam boš šla?" je uprašau "nekam že..." sm rekla in zaprla zadrgo potovalke.
obula sm se in si oblekla jakno in s potovalko šla do urat.
"kam pa mislš d greš?" je rekla mama "rekla si d se selim..." sm rekla "torej nesi potovalko u avto" je rekla "amm ne? zakaj bi jo?" sm jo uprašala in ona me je začudeno pogledala "ne nameravam it s tabo..." sm ji razložila "imaš samo 2 možnosti da osatneš tle al pa greš z mano" me je opozorila "in možnost 3? " sm jo uprašala "tretje ni" "torej ostanem tle še ta fuckin doug tedn in adios bicheeez!" sm rekla in se vrnila u sobo kjer se je andy preoblaču iz une majce k sm mu jo vrnila u njegovo. "arrr" sm se zasmejala "torej?" je uprašu "ostanem" sm rekla in mu skočila u objem.
"torej mucek...kaj greva delat?" sm ga uprašala. zažvižgu je in mi pomežiknu "a dj bad boy en" sm se zasmejala.
next?
27. december 2012
"kolk je ura" sm uprašala in on je pogledu na telefon "pol osmih" je reku in me objeu "kdaj greva?" sm uprašala "čes 10 minut? d greva še k men domu d se preoblečem..." je reku in me poljubiu na lička.
"dej pejva.. k je dougcajt" sm rekla in on me je uprašu"kje bova donc?" "kjerkol sm d sva skupi" sm mu pomežiklna. "donc sva pr nam okej" "men je prou" uzela sm torbo za u šolo in obula sva se in se odpravla proti njegovi hiši.
začeu me je zgečkat "nehi!" sm se začela smejat in mu vračat. ustopila sva on pa še zmeri ni nehu "anja! pozdravljena!" sm zaslišala "hai" sm pozdravla andy-jevo mamo "mama midva greva gor." je reku Andy in šla sva po stopnicah do njegove sobe.(andy)
"wow...gdaj si pa sobo pospravu?" sm ga podražla "orejšn tedn" mi je odgovoru.
"a loh grem na wc?" sm ga uprašala n dobila odgovor "ja" šla sm in se najprej pogledala u ogledalo...ojoj.. opravla sm potrebo in se vrnila u sobo. iz torbe sm uzela maskaro, črtalo za oči ter eyeliner. stopila sm pred ogledalo in si popravla ličila.
"ni se ti treba ličt...useen si lepa" sm zaslišala šepet na uho. "andy..." sm rekla in ga pogledala u ogledalu on pa mi je sm pomežiknu in si sleku majco in obleku novo.
"greva?" sm ga uprašal in pokimau je...
nexT?
27. december 2012
odpravla sva se dol in andy je njegovu mami povedu d bom spal pr njih. Odpravla sva se in kmalu z roko u roki prispela do neke stavbe. Ustopila sva ter se podala po stopnicah navzgor. Prispela sva ter andy je pozvonu. Neki tip mu je odpru in reku "sixx cakal smo te" nevem zakj ampak me je blo mal strah zato sm andyjevo roko stisnila mocneje "pozdravleni" je reku andy in ustopila sva.
Usadla sva se na neko sedezno ki je bla tm. Predtavl so se mi in jst sm s tresocim glasom rekla "anja sm" zacel so igrat. In andy je zaceu...wow...pet!
Omfg kok dobr je peu. Ko je blo konc komada so zaigral se enga in pol so me uprasal za mnenje "hmm..ja ful je blo dobr" sm rekla. Kmal je bla ura devet in z andyjem sva se poslovila ter sla k nemu domu. Vstopila sva ter sla u njegovo sobo. "kako se ti je zdel?" me je uprasu in se nasmehnu "andrew...res mas talent!" sm rekla "hvalaa. In zakj moje ime izhovoris tko damn lepo" se je nasmehnu "andy... Zato kr je hudo " sm mu pomeziklna "okej zdj ti prepoveduem d mi govoris andrew" "zakaj ze andrew" s poudarkon na ime.
"kr to ime igovoris tok presneto lepo d me kr strese" je reku in me objel ter zavrtel okoli svoje osi...nakar je usobo ustopil alex "kaj hoces tamau?" je andy uprasu alexa "a mas pouniuc za posost?" je uprasu "mali pejt u dneuno tam je" "aha okej" je reku in sou.
Next?
27. december 2012
u84058
u84058
next
as i promised my elephant
28. december 2012
hahahah
sej že pišem next
pa elephanta bom pomoje tut uklučla in ga bo andy pretepu do smrti :$
28. december 2012
u84058
u84058
jaa zebra vs elephant
28. december 2012
hahahah sej res!
hahahahah
28. december 2012
kazalci na uri so se kmal premakln in blo je pou pou noči :3
"zaspana sm" sm rekla in zazehala. odpravla sva se spat. "a ti morm zapet uspavanko?" se je pošalu andy in se začeu smejat prekotalila sm se na njega in ga poljubila."sm en poljupček?" je reku in naredu pappy face. mene je začel trgat "več si p ne zaslužiš k nisi biu pridn" sm mu rekla.
"tut prou...nočko" je reku in me poljubiu na čelo.
zaspala sva. zjutrej je mela budilka spet probleme sama sabo in je začela tulit in naju je zbudila.mogla sva ustat in it na zajtrk. "kaj boš?" me je uprašu "tisto kar boš ti" sm mu rekla nazaj in se usedla na stou.
"okej..a bo ql nutella?" je uprašu "še prašaš?" sm se zasmejala.
pojedla sva in se sla preoblečt. odpravla sva se u šolo in se smejala celo pot.
prispela sva do šole kjer sva se mogla poslovit.(oba hodva na gimnazijo+ klikn slikcoo)
ko je biu najdalši odmor sm šla u nihovo učilnco.kmal je zvonil in sm mogla tečt do moje učilnce. kr sm zamudila in je bla učitlca donc slabe vole je rekla d me bo uprašala. in to lih bajlo k nč neznam -.-
"anja...začni se učiti to je že 4 cvek u tem letu. kaj se dogaja stabo?" je bila učitlca zgrožena. pa sej nism jst kriva sej me je ona uprašala.
"pač...ni časa za učeje" sm se zlagal in brez volje šla u klop.
do mene je pretu listk "in kaj ti bodo tastari zdj rekl?" napisala sm nazaj "kaj me briga?" in pogledala gdo je vrgu listk. to je bla Lisa. vržem ji listek in se posvetim čečkanju u zvesk. kmal je zvonil in to je pomenil d mamo eno uro prazno in lohgremo kamorkol hočmo.
šla sm h omarcam in se preobbula. šla sm vn na eno klopco.
iz nje se je vidlo u en klas. mahala sm jim gor in oni so mahal nazaj.
probala sm ugotovit ker klas so in ko sm zagledala Andyjevo glavo sm takoj vedla d je 3.d
pomahala sm mu in on mi je pomežiknu. usatu je in šou k učitlc in ona mu je pokimala in on je zapustu razred.
next?
28. december 2012
u90832
u90832
OMG neext! (Black Veil Brides so zakoon )
28. december 2012
ma oni so naj jaći
okej nextam zdej
28. december 2012
še vedno sm mahala unim u klasu in se jim režala.
"pazi!" je negdo zakriču in me preu za ramena in ta negdo je biu Andy.
"andy ubila te bom" sm rekla in ga začela 'tepst'.
ko se je 'vojna' končala sva se usedla na klopco.


"a nimaš pouka zdj?" smga uprašala in reku je "sm šu na WC" zasmejala sm se "sam d ti ni treba bit pr pouku an.. mislm otroc" " kaj je? sej ti nisi nč drugačna" je reku "kaj d ne? jst se usaj učim" bl za šalo je reku "a zato maš že 3 cveke pr bajli?" naveličano sm rekla "4" pogledau me je postran "in zakaj to?" "mah una budala me je uprašala k sm 1 minuto zamudila in pol se je neki zgrožala nad mano" začeu se je smejat. ei mam občutk d te je učitlca opazla" sm rekla in mu pokazala k oknu "jebat ga... no grem zdej" je reku in me na kratko poljubiu. "mej se" sm se zakričala za njim.
kmal sm mogla it še k uri likovne. mogl smo začet risat portret ene osebe in jst sm se lotila risat andyja.
končn je zvonil. šla sm do omarde se preobula in oblekla jakno.
šla sm vn in čakala Andyja.
ni in ni ga blo. uzela sm telefon in ga poklicala. piskanje in pol... kaj? prekinu je!?!?
odpravla sm se domu in po stopnicah stekla do moje sobe.
zaklenila sm urata, stolp navila do konca in se vrgla na postlo.
čez neki časa je ratal dougcajt in sm stolp ugasnila in šla na teraso.
naslonila sm se na oglarjo in gledala oblake, ko mi je neki prletel u brado! gledala sm kaj nj bi to blo in zaslišala "anjaaa" "kaaj jee" "dej prit dol pa greva mal okol" je reku "okej počak.
stekla sm po stopnicah in šla vn in okol hiše.
"jerry kje si?" sm uprašala in njegova glava je pokukala okrog vogala.
"anjaa.. kko si?" "pa ei dobr" in blah blah blah
jerry:
nexT?
ja kratko je kr nimam trenutno časa -.-
28. december 2012
u90832
u90832
ZAKON! Nexxt!
28. december 2012
"greš na kavo?" me je uprašu "men je prou" sm rekla in šla sva u bar ki je bliz šole.
ustopila sva,se usedla za eno mizo in naročila.
"sm slišu d sta z Sixxom skp." je začeu "ja..."sm naveličano rekla "anyway...kko pa kej tamala sej veš Amy" je z zanimanjem uprašu "pa ne mi rečt d še zdj trapaš za njo?" sm se zasmejala "nee nč bat mam novo žrtev" mi je pomežiknu in srknil požirek kave. "in kko to d si pršu dam?" "za ta tedn sm končau s šoloo" je reku "oo blagič! jst morm pa usaj 3 cveke popravt" sm rekla in pogledala moj kapučino. "zihr bajla!" je reku "kako veš?" "že u osnouki ti ni šla" se je nasmehnu "pač...to ni zame" sm rekla in popila mal kapučina.
še mal sva govorila in pol sm rekla d morm domu. pospremu me je in se na vratih poslovu. ustopila sm in šla u dneuno. urata sm lih odprla pa sm jih kr zaprla nazaj in se odpravla u mojo sobo. šla sm u kopalnico in stopila pot mrzu tuš.
ko sm končala sm se zavila v brisačo in si z drugo brisačo z las tisnla vodo (nevem kko nj to drgač napišem -.- )
šla sm nazaj u sobo in pržgala prenostnih ga nesla na postlo in se vrnila u kopalnico.
posušila sm si lase in se preoblekla u piđamo. stopila sm iz sobe in me je skorei infarkt "bu!" je zavpil vame "andy! hočeš d me pobere?!?" sm uprašal in srcee mi je še vedno noro utripalo, ko me je pa poljubiu je pa dobesedno podivjalo.
med poljubljanjem sva nekako prišla do postelje in padla nanjo.
"anja!" se je zaslišal od spodej ampak sva to pereslišala. in ponovno "anja!" in spet in spet in spet a sva vedno preslišala.
"anja!!" je fotr dobesedno udru v mojo sobo... biu je jezn in je Andyja takoj potegnu z mene in ga nagnau in reku da če se to spet ponovi ga bo prijavu policiji "pa kaj si nor?!?!" sm zakričala na očeta, on pa je le izginil z loputanjem urat...
next?
28. december 2012
Nikaa ta next bo zate pikica mojaa :*
(nima profila tle gor pa useen bere)
obula sm se in oblekla jakno ter se pognala po stopnicah do vhodnih vrat.
stekla sem vn in vame je udariu mrzu zrak. zagledala sm Andyja ki je biu kakih 10 metrov od hiše. "andy!!" stekla sem za njim in se usa zadihana ustavila "počaki no!" ustavi se in me s solznimi očmi objame "anja..." zašepeta a ga prekinim "use bo uredu...mora bit"
"sej vem da bo sm..." zaihti in me še močneje stisne in jaz se privijem k njemu. "jutr se dobiva pr drevesu..sej veš kje" mi pomežikne se obrne in izgine v temo.
"andy!" se enkrat zakričim in u roko uzamem sneg ter nardim kepo in jo skrijem za hrbet. "počaki..." počaka me pod javno razvetljavo. pridem tja in ga objamem in mu na glavo zabijem kepo. zacnem se smejat in on me takoj začne kepat in ribat. smejiva se in smejiva in moj smeh prekine s poljubomkmalu zaslišm fotrov glas in prekinem poljub "sorry...morm it" ga nahitr objamem in stečem u noč...
" ja oči tle sm" rečem sarkastično in grem mimo njega u dnevno in se usedem na kauč.
kmalu se mi prdruš fotr zato jst ustanem in grem u sobo. ne prenesem d je člouk k mi je pred 5 minutami uniču life zravn mene kt d se ni nč nardil. "počakaj mlada dama" je reku ostro "pozabi" sm siklna nazaj in šla u sobo ter zaloputlna urata.
next?
28. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
28. december 2012
prišeu je gor "anja...če se to nebo končal boš šla zivet k mami" je reku kao ljubeznivo.
"ne slišm te" sm rekla in navila musko do konca.
čez čas sm zaspala.
zbudila me je ta fuckin budilka. prijela sm j in šla k oknu ga otprla in jo fuklna skos!
oblekla sm se,se počesala in šla dol. u hodniku sm se obula in brez pozdrava šla vn.
tekla sm do drevesa kjer je Andy enkrat z nočem notr urezu najini imeni inspodi foorever :3
on me je že čaku tam...
pozdravla sva se in se odpravla proti šoli. tam sva se spet ločila.
po pouku sva se dobila pret šolo in hitr šla k men domu.
na skrivaj sva se spravla u mojo sobo in spet sva imela čas zase.
poljubljala sva se ko je fotr spet udru u sobo "a noben ne pozna trkanja?" uprašam in se kmal zavedam kaj to pomen. "kaj sm zadnč reku? a enkrat ni dovol? IZGIN!!" je zakriču na Andyja, že od skoz ga je sovražu.
next?
*nextam na fonu, kr morm skompa*
28. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani