ɴιαll●
●נιм вєαм™ -leхι ĸαlιɢαrιѕ.
●/●ι'м cяαzу● - αɴɴιe нorαɴ.
●/●αηηιє'ѕ cαη∂уϟ - lια нorαɴ.
●❅αℓαѕкα. - αlιcια ѕнelley.
●мe ɢυѕтα :3 - αмвer ɢrαcelαɴd.
...
тorej, vαѕ 5 ѕι je ιzвrαlo ɴιαll-α. тυĸαj вoѕтe delαle ιzzιve, ĸι jιн вoм prιlepιlα ɴα тo тeмo spodaj
http://www.igre123.com/forum/tema/together-we-will-make-a-one-direction-fanfiction/47657/1
zмαɢovαlĸα вo z oѕтαlιмι šтιrιмι ιɴ z мαɴo pιѕαlα ɴovo zɢodвιco, ĸι jo вoмo υѕтvαrιle, ĸo вo тeĸмovαɴje ĸoɴčαɴo.
jαvιтe ѕe, če ѕтe тυĸαj!
28. december 2012
u84822
u84822
evo mene
28. december 2012
PRVI IZZIV!✻
naredite ga tukaj.✻
28. december 2012
u84822
u84822
bo vredu al dam kkšno drugo?
28. december 2012
če ѕтα тeвι vredυ, jυ lαнĸo pυѕтιš, ĸer мeɴι ѕтα ѕυper! :З
28. december 2012
u84822
u84822
ne sj jih bom pustila k sm ju zlo iskala in ja..
28. december 2012
u77833
u77833a bo vredu, k nevem če je to lih mesto al kaj jz vema bo kul?c:
28. december 2012
vredυ je, loн ѕo тυт dreveѕcα, ѕαм pαč dα je ɴeĸι od zυɴι ιɴ dα ѕo lυčĸe :З
28. december 2012
u84822
u84822
Aja pa pr moji uni z lučkami je bolša kakovost, če klikneš
28. december 2012
jα veм, ѕej poɴαvαd je вolše dα ɢor ĸlιĸɴeš, zαтo ѕe ɴι тreвα ѕeĸιrαт, ĸer vedɴo ɢor ĸlιĸɴeм :З
28. december 2012
u84822
u84822
aa okey :33
28. december 2012
u116976
u116976&


28. december 2012
ѕυpr :З
28. december 2012
P.s.: če klikneš na slike je lepša ločljivost ;''')
28. december 2012
u114352
u114352

28. december 2012
ѕυpr oвe! :3
αмм, jα , ve ѕтe ĸoɴčαle! тĸo dα, počαĸιтe še, dα oѕтαle pυɴce ɴαrdιjo, pα dυвιтe oceɴe :З
28. december 2012
u77833
u77833
2.izziv:

''Okej, takoj bom pri tebi. Čau čau.'' Sem še rekla, preden sem prekinila. Niall me je pravkar povabil na filmsko noč. Celo noč bova gledala grozljivke, kar mi ni najbolj po godu, a mi je tako ali tako vseeno, važno da sva skupaj. Že od malega sva bila prijatelja, saj sva vendar soseda. A že odkar pomnim sem do Nialla vedno čutila nekaj več. A mislim da so ta čustva enosmerna, Niall mene skoraj zagotovo vidi samo kot najboljšo prijateljico. Zato si tudi nikoli ne upam, da bi priznala čustva, ker imam občutek da se mi bo potem smejal ali kaj podobnega. Pa še najino prijateljstvo bi bilo precej awkward, če bi vedel da mi je všeč, on pa v meni vidi samo prijateljico.

Obula sem si svoje najljubše uggice in kar čez ograjo skočila, da sem bila prej pred njihovo hišo. Skozi vrata sem vstopila kakor skozi lastno hišo. Brez trkanja ali zvonenja. ''Živjo Maura.'' Sem pozdravila njegovo mamo in jo objela. Z njegovimi starši imam precej prijateljski odnos. ''Živjo ljubica, k Niallu si prišla kajne? Zgoraj je v sobi.'' Mi je povedala. Napol stekla sem po stopnicah do njegove sobe in tako rekoč vdrla vanjo. Niall se je sicer malce prestrašil, a v trenutku ko me je zagledal se je nasmehnil. ''Živjo.'' Je pozdravil in z roko nakazal naj se mu pridružim na postelji. V DVD predvajalniku je že imel pripravljen film. Pritisnil je play in na ekranu se je prikazal krvavo rdeč naslov filma. Ne mi reči da bova že spet gledala Krog. Sovražim ta film, Niall pa ga nasprotno od mene prav obožuje. Že najmanj 10-krat sva ga gledala. Sploh ne vem kako mu uspe, da me prepriča da ga gledam. Že pri prvi grozljivi sceni sem zakričala in obraz zakopala v Niallovo ramo, on pa se je samo zasmejal in me še močneje stisnil k sebi. Čez čas pa mi je uspelo nemogoče, zaspala sem ob vseh krikih in stokanjih, ki so prihajali iz televizije. No, v bistvu sem spala samo napol. Ko je bilo filma konec, je tudi Niall postal zaspan. Ugasnil je televizijo in me pogledal. Verjetno je mislil da spim. ''Lahko noč Amber.'' Je zašepetal, potem pa me je poljubil na čelo in ugasnil luč. Sem že omenila, da je v njegovemu objemu še preveč udobno za spanje?

Naslednji dan sem se zbudila okoli 9h. Zbudila sem se v isti poziciji kot sem noč poprej zaspala. Pogledala sem k višku in zagledala Nialla, ki me je tiho opazoval. ''Kako dolgo si že buden?'' sem vprašala z rahlo hripavim glasom. ''Samo kakšne pol ure.'' Je rekel z njegovim jutranjim glasom, ki je najverjetnje najbolj seksi stvar ki sem jo kadarkoli slišala. ''Zakaj potem nisi vstal?'' Sem vprašala. Nekako si nisem mogla predstavljati, da je Niall pol ure samo ležal tukaj in me opazoval kako spim, kar verjetno ni najbolj privlačno. ''Nisem te hotel zbuditi, ker vem da je danes naporen dan zate.'' No, tukaj sem moram strinjati z njim. Najprej sem imela izpit iz kemije, potem sem morala avto odpeljati na popravilo, morala sem k frizerju in še darila sem morala nakupiti za božič.
Še nekaj časa sva samo ležala v tišini. Nikomur se ni dalo vstati iz postelje. ''Ti lahko nekaj zaupam? Vem da s tem lahko ogrozim najino prijateljstvo, sploh če ti ne čutiš enako... a enostavno ne zdržim več, moram ti povedati.'' Je nekoliko bolj potiho rekel. Z nasmehom na ustnicah sem prikimala, saj sem vedela kam to vodi. ''Torej, že od nekdaj si mi všeč Amber. Neverjetno popolna si, pozitivna, zabavna in prijazna. Že kar nekaj let sem močno zatreskan vate.'' Je malce težko spravil z jezika, a na koncu se je malce zasmejal. Jaz sem ga nekaj časa samo gledala kot tele v nova vrata. ''No?'' je čez par trenutkov živčno vprašal in me malo dregnil s komolcem. ''Ne moreš si predstavljati kako dolgo sem že zbirala pogum da bi ti povedala kar si ti pravkar meni.'' Sem na koncu spregovorila, in na njegovem obrazu je v trenutku zrasel ogromen nasmeh. Torej sva zdaj več kot prijatelja ali kaj?'' sem čez nekaj sekund malo neprijetne tišine vprašala. ''Samo še nekaj manjka.'' Mi je odgovoril. ''Kaj pa?'' sem vprašala nevedno. ''Tole.'' Se je nasmehnil in se nagnil naprej in njegove mehke ustnice pritisnil ob moje.
---------------------------------------------------------------
a bo uredu?
a ocenjuješ sam pač vsebino pa če sem te upoštevala, al gledaš tut pravopis pa to?
30. december 2012
ɴe, ɴe oceɴjυjeм prαvopιѕα. ѕυper je! ĸo ѕeм ɴeнαlα вrαт ѕм še ĸr ɢledlα нαнα х''d
30. december 2012
u77833
u77833
hvalaa:3
hahahaha xđ
30. december 2012
Spustila sem se po stopnicah in tako prišla v podzemni klub. Že od daleč sem slišala glasbo, ampak tokrat me je čisto preplavila, objela… Ups, objela me ni glasba, pač pa Niall. Ja, tisti Niall Horan iz One Direction.
»Alicia! Pa si le prišla!« je veselo rekel, ko se je odmaknil od mene.
»Seveda sem prišla,« sem rekla. »Za nič na svetu ne bi zamudila te zabave!«
»Nialler pa je že mislil, da te ne bo,« so k nama pristopili še Harry, Liam, Louis in Zayn. No, poznam One Direction fante. Nialla sem poznala že od malega (z Irske sem) in ko so nastali One Direction, mi jih je Niall predstavil ob prvi priložnosti. Ob Harryjevi pripombi je Niall rahlo zardel.
»Ja, no… že dolgo se nismo videli zaradi turneje… pa… pa sem te pač … p-pogrešal,« je zajecljal Niall.
»Tudi jaz sem te pogrešala,« sem rekla in se nasmehnila.
»Zdaj pa gremo PLESAAAT!« se je zadrl Louis. Stekla sem na plesišče in se prepustila ritmu glasbe. V klubu so bili še drugi ljudje, ampak bolj bogati ali slavni, tako da jih ni motilo, da so med njimi skakali tudi One Direction. Po poskočni pesmi pa se je začela tista mirna. Nekaj ljudi se je umaknilo s plesišča, drugi pa so začeli plesati po parih. Tako sem ostala sama sredi plesišča.
»Alicia?« sem zaslišala Niallov glas. Obrnila sem se. »Abiplesalazmano?« je hitro rekel.
»Kaj?« sem se zmedla.
»Ali bi plesala z mano?« je tokrat malo počasneje ponovil Niall.
»Seveda bi,« sem se razveselila. Niall se je široko nasmehnil in me prijel za boke, jaz pa sem svoje roke položila na njegove rame. Tako sva se počasi zavrtela. No, moram priznati, da mi je Niall malo všeč… cute je, prijazen, dobrega značaja, ima lep nasmeh, oči… Njegove oči so pravzaprav nekaj najlepšega kar obstaja (razen njega celega). Modro zelene, kot ocean… Ob teh mislih sem kar zardela in naenkrat sem se zavedla, da mi morda ni samo malo všeč, ampak sem zaljubljena v njega. Potem je bilo veliko težje plesati z njim in ga gledati v njegove prečudovite oči, če so ti po trebuhu letali metuljčki. Pesmi je bilo konec.
»Sedaj pa, dame in gospodje, nam bodo nekaj zapeli One Direction!« je vzkliknil DJ izza svoje mize. Niall mi je pomežiknil, nato pa za fanti stekel na manjši oder. Iz zvočnikov so se zaslišali prvi ritmi njihove pesmi C'mon C'mon. Tisti strastni in energični plesalci so spet stekli na plesišče in začeli plesati. Še sama sem se jim pridružila.
»So c'mon c'mon, move a little closer now
C'mon c'mon, it ain't no way of walking out
C'mon c'mon,« je sledila Niallova kitica. Pogledala sem ga in ugotovila, da me tudi on že gleda. Sledil je tisti osrednji del pesmi. Spet je bil Niallov solo, ko so fantje skočili z odra in se začeli prosto sprehajati med plesočo množico.
»Every step I take, I feel it more and more
She s calling it out, she s looking good
My heart is racing, she s turning around
I reach for her hand and I say,« je pel Harry nekje z drugega konca plesišča, Niall pa je prišel do mene in me pri zadnjem verzu prijel za roko.
»Hey, I've been watching you all night,« se je zaslišal Zaynov glas.
»There s something in your eyes
Say c'mon c'mon and dance with me, baby
Yeah, the music is so loud
I wanna be yours now
Saying c'mon c'mon and dance with me, baby
C'mon c'mon, c'mon c'mon,« so zapeli še refren. Niall me je zavrtel, potem pa je bilo konec pesmi.
»Hvala One Direction!« je zaklical DJ. Zaslišalo se je ploskanje. »Sedaj pa se party nadaljujeee!«

Po kakšni uri zabave, sem zapustila klub in se odpravila ven na svež zrak. Noter je res že postalo vroče. Zunaj je bila precej svetla noč, zato sem se odpravila do bližnjega parka. Sedla sem na klopco v bližini jezera, s katerega je odsevala mesečina. Opazovala sem nekaj labodov, ki so leno plavali gor in dol. Nenadoma je nekdo sedel zraven mene.
»Niall?« sem ugotovila, ko sem ga zagledala.
»Nočem da te kdo ugrabi, ko se tako potikaš okoli,« je rekel.
»Kaj pa če sem jaz kriminalka? In bom jaz koga ugrabila ali kaj ukradla?« sem se pohecala.
»Saj si že nekaj ukradla,« je resno rekel Niall.
»Kaj?« sem ga presenečeno vprašala. Nič nisem ukradla! Niall se je obrnil k meni in me pogledal s svojimi modrimi očmi, ki so se lesketale zaradi mesečine. :$
»Ukradla si moje srce,« je rekel Niall in me prijel za roko. »Ljubim te.« Bum! Moje misli so podivjale, metuljčki v trebuhu prav tako, srce pa je bilo tako, kot bi mi hotelo skočiti iz prsi.
»Tudi jaz te ljubim,« sem šepnila. Niall se mi je počasi približal in me počasi poljubil. Njegov poljub :$, njegove ustnice :$, on *_______*.
»Uuuuuu!« se je zaslišalo. Niall se je (žal) odmaknil od mene in oba sva pogledala naokoli. 1D fantje, kdo pa drug.
»Oh, izginite že,« je zamomljal Niall.
»Niall, ne bodi tako siten,« ga je okaral Zayn, potem pa so vseeno vsi odšli proč.
»Veš, mislim pa da te bom jaz ravno kar ugrabil,« me je obvestil Niall. Nato je vstal in me dvignil v naročje.
»Hej Niall! Spusti me!« sem smeje vzkliknila.
»A-a,« je rekel. »Nocoj boš moja.«
»Vedno hočem biti tvoja,« sem ga popravila.
»Aww, I love you.«
»I love you too.«
30. december 2012
ooo ĸαĸ lepo :$ pαzι dα ɴeвoм ѕlαdĸorɴe doвιlα! нαнα, ѕυper je ;З
30. december 2012
Haha hvalaa! Aaah tisti imagine zadnjič c;
30. december 2012
нαнαнαнα ɴe ѕpoмιɴjι мe :З
30. december 2012
u116976
u116976
Sredi noči me je zbudil zvok telefona, ki je neusmiljeno pel. »Ugh, umri!« jezno rečem in si dam čez glavo blazino. Zvok je utihnil, skoraj sem zaspala, ko je spet zazvonilo. »Za vraga, kdo ob dveh ponoči kliče?!« jezno vzkliknem in vstanem. Oglasila sem se in v tem trenutku nisem hotela biti oseba na drugi strani. »JA?!« zakričim jezno. »Hej, Lexi.« se zasliši tih glasek na drugi strani. »O haj Niall. Kaj je?« na njega nikoli ne morem biti jezna. »Lahko pridem k tebi?« »Zdaj? Veš, da rada spim!« »Oprosti.« Prekinil je, jaz pa sem si naredila figo. Njegov glas.. Tako.. Drugačen se mi je zdel. Žalosten. Mah, njegov problem. Kaj me pa budi sredi noči. Poleg tega pa še ima svojo Amy, zakaj bi potreboval mene? Odkar je z njo, mene sploh ne pogleda več. Samo, ko kaj potrebuje, pokliče. Drugače pa sem nevidna. Pa še ta Amy. Ni mi všeč. Pravzaprav mi sploh ni všeč, ko ima punco. Čeprav jaz hodim z Joe-om Jonasom, mi vseeno ni všeč, da Niall ni samski. Saj sva najboljša prijatelja že od vrtca! In zadnje čase imam občutek, kot, da sem zaljubljena v njega. Pa to ne sme biti res. Njegova najboljša prijateljica sem. In nikoli ne bom več. Ker on ne čuti tega do mene. Žal, tako je. Pa še zdaj sem skupaj z Joe-om. Zaspano sem zlezla nazaj v posteljo in zaspala. Zjutraj me je zbudila Snow, psička, ki sem jo dobila od Niall-a za petnajsti rojstni dan. Je pasme husky in je zelo ogromna, pravzaprav večja od mene. »Ja, Snow, prav. Greva ven.« zamrmram. Počasi sem šla v kopalnico, kjer sem si lase spela v figo, si oblekla modre kratke hlače in najljubšo majico, ki ni skrivala trebuha in pirsinga v njem, ki sem si ga dala naredili lansko leto, za rojstni dan. Ko Niall še ni bil z Amy. Ugh, spet mi ta koza hodi po glavi. Narahlo sem se še naličila in se odpravila ven. Ko sva s Snow hodili po parku, sem opazovala ljudi. Bila je sobota, lepo poletno jutro. Nekaterim se je mudilo, drugi so sedeli in se pogovarjali, spet tretji so jedli sladoled ali kaj podobnega. Odločila sem se, da se usedem. Našla sem bližnjo klopco, spustila Snow, da se je šla igrati z drugimi psi in se usedla. V roke sem vzela telefon in poklicala Joe-a. »Haj!« veselo rečem, ko se oglasi. »O, hej, Lexi. Kako si?« »Super. Pa ti?« »Perfektno. Ravno sem te hotel poklicati. Zajtrk v Stabucks-u čez deset minut?« »Ja, lahko.« Prekinila sem in pogoltnila slino. Zakaj imam občutek, da ga moram pustiti? Tako bi rada Niall-u priznala, da do njega čutim več, kor prijateljstvo, res. »Snow, pridi!« vzkliknem. Veselo je pritekla k meni, pripela sem jo na povodec in odpravili sva se k Starbucks-u. Takrat pa sem se ustavila. Točno! Joe sovraži Snow. Ampak zdaj bi že zamudila. Hitro sem odšla naprej in zagledala Joe-a. Ko je videl Snow, se mu je obraz zmračil. »Joe.« se nasmehnem. Hotela sem ga poljubiti, ko se je odmaknil. »Kaj dela ta mrcina tu?« jezno vpraša. »Oprosti, bila sem v parku in če bi jo peljala domov, bi zamudila in..« »Kakorkoli. Lexi, žal ti moram nekaj povedati.« »Povej.« Hotel je nekaj reči, ko je do njega prišla neka rjavolaska in ga strastno poljubila. V očeh so se mi nabrale solze. »Oh, to je torej tvoja služkinja. Vidim po oblekah.« vzvišeno reče z glasom barbike. »Joe?« vprašam presenečeno. »Juliet, tiho. Lexi, oprosti mi. To je moja zaročenka, Juliet.« »Koliko časa?« zašepetam. »Pet mesecev.« »Pol najine zveze si me varal?! Veš kaj, Joe? Sovražim te!« Jezno sem se obrnila in stekla nazaj v park. Naenkrat pa se je ulil dež. S solzami v očeh sem se usedla na tla. Snow mi je, kot da bi vedela, zlezla v naročje. Nenadoma pa mi je spet zazvonil telefon. Bil je Niall. »Kaj bi rad?!« vzkliknem. »Lexi. Kaj sem ti naredil? Zakaj si taka?« »Joj, Niall.. Tako mi je žal, da sem taka do tebe, res..« »Kje si?« »V parku, zakaj?« »Po takem dežju?!« »Ja. Itak hočem umreti.« »Lexi, pojdi pod streho in me počakaj.« Prekinil je, jaz pa sem se ulegla in zavzdihnila. Moj make-up je bil razmazan, moji lasje so bili spuščeni, saj sem nekje izgubila gumico in moja oblačila so bila premočena. »Lexi!« zaslišim glas. Njegov. No, super. Sigurno je poleg pripeljal še njo. Močne roke so me vzdignile v zrak, Snow pa je zarenčala. Naj povem, da je zelo zaščitniška do mene. »Ssh, saj veš kdo sem. Tiho.« ji reče Niall, Snow pa po tiho zacvili. Nekam me je odnesel, jaz pa sem zaprla oči. Ta njegov vonj sem si hotela zapomniti za vedno. Ampak zdaj ga ima ONA. »Lexi, odpri oči.« reče Niall. Res sem jih odprla. Bila sem pri njemu doma. Snow je ležala na kavču in naju opazovala. »Kaj je bilo?« vpraša. »Joe me je varal. Celih pet mesecev.« »Oh. Nikoli ga nisem maral.« »Kaj pa ti?« »Amy me je pustila. Zato sem te včeraj klical. Oprosti.« »Saj ni nič. Niall, ti lahko nekaj povem?« »Lahko prvo jaz?« »Ja, seveda.« »Pravzaprav sem jaz pustil njo.. No, ker, uhm..« »Izpljuni.« To je bila vedno najina izjava. »Ker sem že tri leta zatreskan vate.« Presenečeno sem se zazrla v njegove oči. »Res?« »Ja.« »Niall, tudi..« Nisem uspela dokončati, ker me je nežno poljubil. »Tudi jaz tebe ljubim.« zamrmram med poljubom, čutila sem, da se je nasmehnil.
30. december 2012
ooo ĸαĸ lepooo, jαz вoм o vαšιн odloмĸιн reѕ doвιlα ѕlαdĸorɴo! :З
30. december 2012
u116976
u116976
hahah Lily legenda :'D
30. december 2012
jooj, ĸo vѕeн peт тαĸ popolɴo pιše, ve мe вoѕтe reѕ ѕprαυle υ ɢroв! pα še veѕelα ѕeм dα ѕo ɴιαllα doвιle ѕαмe popolɴιce! :3
30. december 2012
u116976
u116976
ahjoj, lily, lily. ;*
30. december 2012
u77833
u77833
haha :3
pač to k si rekla da pr usakmu fantu ena zmaga in pol bo ush 5 zmagovalk pa ti pisal 1d fanfiction ane?
31. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg