●lιαм●
●1D 4ever... -αмy redвιrd.
●ωнαтєνєя. - leαн тαylor нopĸιɴѕ.
●<3I love dogs<3 - lιly ѕтαr.
●Anabelle Styles - eleɴα мcɢυιre.
●FancyMe - вecнy нιlтoɴ.
...
тorej, vαѕ 5 ѕι je ιzвrαlo lιαм-α. тυĸαj вoѕтe delαle ιzzιve, ĸι jιн вoм prιlepιlα ɴα тo тeмo spodaj
http://www.igre123.com/forum/tema/together-we-will-make-a-one-direction-fanfiction/47657/1
zмαɢovαlĸα вo z oѕтαlιмι šтιrιмι ιɴ z мαɴo pιѕαlα ɴovo zɢodвιco, ĸι jo вoмo υѕтvαrιle, ĸo вo тeĸмovαɴje ĸoɴčαɴo.
jαvιтe ѕe, če ѕтe тυĸαj!
28. december 2012
ja jaz sem
28. december 2012
jst tut
28. december 2012
u76594
u76594
js tut
28. december 2012
PRVI IZZIV!✻
naredite ga tukaj.✻
28. december 2012
u73295
u73295
jst sm
28. december 2012
u76594
u76594

28. december 2012
drugače mi ne gre
28. december 2012
vredυ oвe!
Anabelle Styles ѕej ɴι proвleмα če drυɢαče ɴe ɢre, ѕιcer pα тι lαнĸo poмαɢαм. ĸo ιмαš ѕlιĸo, ĸlιĸɴι z deѕɴo тιpĸo мιšĸe ɴα ѕlιĸo ιɴ ĸlιĸɴι 'ĸopιrαj υrl ѕlιĸe' poтeм pα lιɴĸ/povezαvo ѕαмo ĸopιrαš ѕeм ιɴ vѕтαvιš ĸoт ѕlιĸo. ѕιcer pα ɴerαвιš še eɴĸrαт dαjαт.
28. december 2012
sej sem samo mi pol piše da slike niso veljavne
28. december 2012
αнα, ɴo ѕej vѕeeɴo, ɢlαvɴo dα ѕeм vιdlα ѕlιĸe. :З
28. december 2012
ѕυper je :З
28. december 2012
u117133
u117133

28. december 2012
u73295
u73295
Ojla.
Tukaj sta moji slikci:28. december 2012
ѕυpr oвe! :З
ɴo, vιdм dα ѕтe тυт ve že ĸoɴčαle, pυɴce pr ɴιαll-υ ѕo тυт, тĸo dα počαĸαмo še ɴα нαrry-eve, zαyɴ-ove ιn loυιѕ-ove, poтeм pα dυвιтe oceɴe :3
28. december 2012
u117133
u117133
A ta 2. izziv ti lahko pošljemo tudi po zasbnem sporočilu?
30. december 2012
rαje вι vιdelα, dα вι ɢα poѕlαlα ѕeм, dα ιмαм lepšι preɢled ɴαd ιzzιvι, če pα нočeš pα мι ɢα lαнĸo тυdι pošlješ po zαѕeвɴeм ѕporočιlυ. (:
31. december 2012
u117133
u117133
ok...moje je kar dolgo,tako da upam da se ne boš ustrašila...

Ko je prišel na dan z novico,da bova odpotovala za en teden na počitnice,se mu je v očeh iskrilo in vedela sem,da je moj fant nekaj posebnega. Ne samo zaradi tega,ker je bil slaven;bil je dober človek in z lahkoto si mu lahko zaupal. Torej,ko me je pogledal s svojimi božanskimi očmi si nisem mogla pomagati. Kar stopila sem se… Povedal mi je,da bova odšla na počitnice v Grčijo. Od veselja sem vzkliknila in se mu privila v objem. On pa me je s svojimi rokami objel in počutila sem se zelo varno. Pogledal me je v oči se mi nasmehnil in me poljubil. Bil je zelo nežen z mano in mi z drobnimi stvarmi kazal,kako me ima rad. Povedal mi je tudi,da rabi odmor od vseh paparacev in drugih stvari,da je že rezerviral v Grčiji za en teden bolj poceni hotel 4 zvezdicami in da bova odšla že čez en teden. Bila sem takoj za. Odhitela sem spakirat in on me je malo čudno pogledal;češ ženske, jaz pa sem se mu samo nasmehnila in mu razložila,da rabim več časa,da se pripravim. Nato se je še on zasmejal in izginila sem,da se pripravim. Življenje z Liam-om ni bilo naporno,čeprav so mi na vsakem koraku sledili in mi »težili«. Zmeraj me je znal pomiriti in vedno je našel prave besede. Imam ga zelo rada in vem da sem ena izmed tistih srečnic,ki jim punce po celem svetu zavidajo,saj so njihovi fantje slavni in bogati. Toda jaz se nisem ozirala na slavo in bogastvo. Bila sem srečna,da imam tako dobrosrčnega fanta in če bi bil on »samo« moj sošolec,sem vedela,da bi se takoj zaljubila vanj… Zavzdihnila sem in pogledala moj kovček. Bil je napol prazen,zato sem se odločila,da bom nehala razmišljati in se rajši osredotočila na pripravljanje. Čez nekaj časa je prišel še Liam pogledat,kako mi gre in videl da se bom še nekaj časa dejala s tem, zato me je poljubil na lice in rekel da bo rajši on pripravil večerjo. Ker sem vedela da ni prav ravno mojster v kuhanju kot jaz,sem mu predlagala da naj skuha testenine. Liam me je pogledal,se mi nasmehnil in mi v nasmehu rekel da tako zanič tudi ni. Jaz pa sem mu odvrnila,da naj raje povabi še fante na večerjo,da bo videl kaj si mislijo oni o njegovih kuharskih spretnostih. Samo zagodrnjal je,da takrat ko me ne še ni bilo,da so si mogli sami skuhati obroke in da je tudi on kuhal,pa še vedno niso umrli. Jaz sem mu v smehu odvrnila,da še dobro da ne in tudi on se je začel smejati. Nato je vseeno odšel in jaz sem ostala sama. Čez nekaj časa je lepo zadišalo po hiši in sem odšla v kuhinjo pogledat,kaj tako lepo diši. Ko sem prišla,sem videla kako se v pečici peče piščanec in da je na `štedilniku´ kuhan krompir. Liam se je obrnil in me videl kako z odprtimi ustmi strmim vanj. Pogledal me je in rekel:
»Sem te presenetil,kaj?«
»Ti ne veš kako.« Sem mu odvrnila in se usedla za mizo.
»Torej,master shef, kdaj bo večerja?«
»Čez približno 15 minut. Veš,vseeno sem povabil Harrya,Louisa,Nialla in Zayna,da se nama pridružijo«
»Odlično. Kdaj pa pridejo?«
»Prišli naj bi čez kakšno minuto. Kaj pa jaz vem.«
`No,če bodo še oni prišli,bo pa zabaven večer.´ Sem se zamislila in že je pozvonilo pri vratih. Liamu sem zakričala da grem jaz odpret. Ko sem jih odprla,sem videla,da so fantje zelo dobro razpoloženi in jih seveda takoj povabila noter. Takoj so se posedli za mizo in kot kužki čakali,da bo prišla hrana.
»Ste zelo lačni?« Sem jih vprašala in oni so mi takoj pritrdili.
»Liam,bo še dolgo časa to trajalo?Sestradani smo«
»Ne,zdaj je…pripravite se. To bo velika pojedina«
Niall si je seveda takoj dal hrano na krožnik in seveda tudi takoj začel jesti. Po nekaj grižljajih je začudeno pogledal Liama in mu rekel,da je zelo dobro skuhal,kar ga čudi.
Vsi smo se zasmejali,tudi Liam in mu rekel da je lepo to od njega slišati. Ko smo pojedli pa sem prosila za tišino in jim povedala,da bova midva z Liamom odšla čez en teden v Grčijo. Vsi so se spogledali med sabo in sami pri sebi zahihitali. Jaz sem samo zavila z očmi in jim pustla da naj si mislijo kar hočejo. Samo Harry je potegnil Liama k sebi in mu zašepetal,da naj bo previden .
Čez nekaj časa so se fantje poslovili in midva z Liamom sva ostala sama. Privila sem se k njemu in ga poljubila. Liam pa me je pogledal in rekel,da če hočem lahko skupaj gledava TV npr. Toy Story,samo da pa mora najprej pospraviti posodo. Odgovorila sem mu da ga bom počakala.
Ko je končal,se je privil k meni in mi zašepetal v uho,da me ljubi. Pogledala sem ga in mu zašepetala da ga tudi jaz ljubim in ga poljubila na nos. Nato je odšel k televiziji in v DVD predvajalnik vstavil DVD in se nato spet privil k meni. Prijela sem ga za roko,on pa jo je stisnil in jo držal.
***
Ko je prišel dan odhoda,je seveda on vozil do letališča in seveda so nama novinarji in drugi sledili. Seveda naju je varoval varnostnik in ko sva odšla na letalo naju je končno pustil pri miru,saj na letalu ni bilo takega trušča in množice oboževalk. Letela sva v 1. razredu in se imela odlično saj so bili sedeži odlični in tudi postrežba je bila omembe vredna. Vsi so bili zelo prijazni z mano. Bila sem zelo srečna, saj sem bila zraven Liama,ki me je skozi celo pot držal za roko in seveda,ker mi je pustil da sem mu lahko ležala na njegovi rami.
Ko sva prišla na letališče v Grčiji naju je že čakal varnostnik in voznik avta,ki naju je takoj opazil. Pomignil nama je s prstom in odšla sva v njegov avto. Odpeljal naju je v hotel. Bil je zelo prijeten že na pogled. Liam se je ustavil na recepciji in vprašal za sobo,ki jo je rezerviral. Receptorka mu je dala ključe in odpravila sva se z dvigalom do najine sobe št. 28. Ko sem gledala po hotelu,kolikor pač sem šla bežno s pogledom,je bil hotel zelo sproščujoč in tudi videla sem skozi stekleno steno bazen.
V sobi št. 28 je bil zelo lep razgled na morje,velika televizija,celo računalnik z internetom,imela sva kar 2 sobi in zelo prostorno kopalnico. Odšla sem do Liama in ga poljubila.
»Hvala,da si me pripeljal sem.«
»Zate vse…moja princeska. Kaj želiš početi?«
»Mislim,da bi rada malo preizkusila posteljo. Se mi pridružiš?«
Liam se mi nasmehne in odgovori:
»Seveda…«
Uležem se na posteljo in povabim Liama zraven. Uleže se zraven mene in narahlo zatisne oči. Poljubim ga na obe očesi,nato še na nos in potem še na usta. Poljub na usta je zelo sladek in dolg. Skoraj ne morem končati,ko se le Liam premakne in me poljubi na ključnico. Zdi se mi da sem v nebesih. Nočem da se konča.
»Prosim,ne odnehaj.« Mu zašepetam in ga pobožam po obrazu ter se zazrem v njegove oči,ki so tako globoke da se izgubim v njih.
»Ne bom.« Mi zašepeta nazaj in se še bolj privije k meni. Spet se približa k mojim ustnicam samo da me ne poljubi .
»Saj veš da bova za vedno skupaj?« Mi spet zašepeta jaz pa smo prikimam z glavo in ga objamem okoli vratu.
»Za vedno…« Mu zašepetam nazaj in se mu prepustim.
***
To so bili moji najboljši trenutki življenja. Zdelo se m se mi je,kot da sanjam. Zelo nežen je bil z mano in me je celo vprašal,če se je premaknil,če me kaj boli…
Morala pa sva tudi končati,ker je prišla sobna strežba. Prinesla nama je čaj,mleko,piškote in še nekaj drugih reči. Zahvalila sva se jim za postrežbo in se lotila malice. Kmalu naj bi bilo kosilo,vendar se nisva zmenila za to in se najedla. Nato me je Liam pogledal in vprašal:
»Si za plavanje,ali naj počakam do kosila?«
»Hmmm…pojdiva plavat…«
Oblekla sva se v kopalke in odšla v bazen. Bil je prijetno topel in je bilo prijetno,ker je bila zunaj kar velika vročina. Malo sva zaplavala sem,ter tja in se prepustila vodi ter soncu.
»Ha ha ha ha ha…zdaj pa bom res zagorela od te vročine.«
»Eh,pusti zdaj to…raje se prepusti soncu.«
»Kaj pa,če bi odšla plavat v morje??«
»Se tako zmeniva. Po kosilo bo malo počitka in nato bova odšla raziskovat plaže Grčije.«
»Zmenjeno,kapitan…Me boš naučil srfati?«
»Če si za to, te bom takoj,ko se bova malo ustalila v tem hotelu…«
»Meni je prav…jaz te pa bom naučila uporabljati žlico.«Ko sem videla njegov obraz sem samo zasmejala in ga potolažila,da ga ne bom in Liam se je takoj razvredril.
Odšla sva na kosilo(ki je bilo brez juhe),vendar je bilo zelo dobro.
***
Večino tedna,ki sva ga preživela v Grčiji je šlo zelo hitro in sem tudi uživala v njem. Cel teden ni niti malo padal dež,kakor v Angliji in tudi morje ni bilo tako mrzlo kakor tam. Ko je prišel dan odhoda sem mi je malo stožilo po tem,da je tukaj zelo lepa narava in da je tukaj zelo toplo.
Voznik naju je odpeljal na letališče,kjer je bilo veliko oboževalk in tudi fotografov. Liam se je z nekaj oboževalkami slikal jaz pa sem ga mirno čakala. Nato je končno prišel k meni me prijel za roko in me peljal na letalo.
31. december 2012
oн мy, ĸαĸ je lepo *o* ғυl мι je všeč dα ѕι вolj ɴα dolɢo opιѕovαlα ɴjeɴα čυѕтvα ιɴ dα ɴιѕι vѕтαvιlα doѕтι dvoɢovorov :З
31. december 2012
u117133
u117133
Hvala...
31. december 2012
мαleɴĸoѕт;*
31. december 2012
u76594
u76594
Zjutraj me je zbudila budilka, že sem jo mislila vreči v steno, ko sem se spomnila, da greva danes z Liamom na potovanje v Avstralijo. Tja sem si vedno želela. Hitro sem vstala in si oblekla svojo najljubšo svetlo modro obleko, z bleščicami. Lase sem si rahlo skodrala in se še naličila. Nato sem hitro odšla v dnevno sobo, kjer je bil Liam. Pojedla sva še zajtrk in se odpravila proti letališču. Ko je prišlo letalo, sva hitro šla gor. Takoj sem si dala slušalke v ušesa in začela poslušati glasbo, seveda sem vmes tudi zaspala.
Začutila sem nežen poljub. Ko sem odprla oči sem pred sabo zagledala Liama. Rekel je, da bomo kmalu pristali. Takoj sem si pripela varnostni pas in čakala, da pristanemo. Ko smo pristali sva z Liamom hitro šla iz letala. Kar hitro sva našla najine kovčke in stekla v taksi, saj so bile povsod okrog naju kričeče oboževalke. Liam je vozniku povedal naslov in voznik naju je odpeljal do hotela. Hotel je bil prečudovit. Liam je plačal vozniku in hitro sva šla v hotelsko sobo. Vse je bilo zelo lepo. Počasi sva se lotila dajat stvari iz kovčov. Ko sva končala, je bilo še pol ure do kosila. Liama sem vprašala kaj bi lahko počela. On pa je prišel do mene in me začel nežno poljubljati. To sva počela 25 minut. Zato sva se hitro odpravila do hotelske restavracije. Za kosilo sva jedla zeleno solato, pašto z bolonjsko omako in zelenjavno juho. Vse je bilo zelo okusno. Ko sva pojedla sva se odločila, da si greva ogledat Avstralijo. Najprej sva šla v hotel in se uredila, nato pa ven. Ko sva se sprehajala in si ogledovala znamenitosti sva se ves čas držala za roke in se pogovarjala. Ko je bilo že pozno zvečer sva se odločila, da greva nazaj proti hotelu, saj bova drugače zamudila večerjo. Ko sva prišla do hotela, sva kar takoj šla v hotelsko restavracijo in začela jesti večerjo. Ko sva pojedla sva šla v sobo in se ulegla na posteljo. Tako sva ležala nekaj časa. Potem pa sem rekla Liamu, da se grem uredit za spanje Šla sem v kopalnico in se preoblekla. Nato sem šla nazaj v sobo in se ulegla na posteljo. Liam me je objel in objeta sva zaspala.
Tako je potekal ves teden...
31. december 2012
ιι ĸαĸ lepo :З ѕυper je :З
31. december 2012
Bilo je čisto običajno aprilsko deževno jutro, ko me je Liam zbudil. Objel me je in rekel: »Hej pikica, zbudi se.« Pogledala sem ga. Liam pa je nadaljeval: »Veš mislil sem, da bi odšla na krajše potovanje.« »Krajše potovanje?« sem se začudila. Liam je pokimal. »Daj pojdiva iz tega deževnega Londona nekam na toplo.« mi je pomignil. Komaj sem čakala, da je to rekel. Takoj sem se vstala : »Pridi, kaj še čakaš?« Sem se mu nasmehnila. Liam me je še enkrat objel, nato pa sva začela dajati stvari v kovčke. Seveda pri tem nisva pretiravala in vzela sva samo najnujnejše stvari s sabo, ampak že to je bilo kar nekaj kovčkov se razume. Liam je poklical taksi. Ta je kmalu prišel in naju odpeljal na glavno londonsko letališče. »Hej kam pa sploh greva?« sem ga vprašala, ko sva stala na terminalu. »Hmm, kam so bile tvoje sanje. Kam bi šla?« me je presenetil z odgovorom. Za trenutek sem pomislila. Uff to pa je težko sem si mislila sama pri sebi. Predlagala sem: »Kaj če bi šla na Tajsko?« Liam me je zadovoljno pogledal in mahnil proti vrsti za karte. Že če dobre tri ure sva bila na letalu, ki je vozil na Tajsko. Pristali smo v mestu Ko Si Chang. Že letališče je bilo izjemno lepo, kaj šele vse stojnice in pokrajina. Najela sva avto in se odpeljala na obalo. Ta je bila čudovita. Modro morje, modro nebo in peščena plaža. Kaj si človek bolj lahko sploh želi. Liam je videl, da sva stopila v območje hotela, ki ima v lasti tudi to plažo. Odšla sva v hotel in se prijavila. To je bil najbolj luksuzni hotel na tej strani Tajske in noben hotel se ni mogel primerjati z njim. Vstopila sva v najin suit. Imel je 2 čudovito opremljene sobe in balkon iz mahagonija. Stopila sem v spalnico in za mano je prišel Liam. Objela sva se. Bila sem presrečna in on prav tako. Malo kasneje sva se odpravila na plažo kjer sva uživala v popoldanskem soncu in vročem morju. Skoraj sva že zamudila na večerjo. Zaradi tega sva pohitela s plaže v najin suit. Oblekla sem si belo obleko in velik beli klobuk s čudovitimi sandali. Trenutno mi je pristajala bela obleka, saj sem bila zagorela in tudi Liam je deloval božansko. Oblečene je imel bermuda bež hlače in superge kakršne so vsi fantje nosili in mornarsko srajco, ki mu je izredno pristajala. Odpravila sva se v hotelsko restavracijo, ki je imela pogled na morje. Usedla sva se in nazdravila na super potovanje. Pozneje sva se počasi odpravila v najin suit in se odpravila spat. Zjutraj sva se odločila, da greva na krajše raziskovanje s domačini. Začetek je bil super. Odpravili smo se z mini busom in se odpeljali do gore Muchy Uchy. Od tam naprej smo se odpravili sami in midva sva odšla najprej do jase. Naposled sva se s kajakom spustila po reki in šla čez most zaljubljenih, kjer si lahko s ključavnico zaklenil in obljubil večno ljubezen do fanta oz. punce. Bilo je smešno saj je neko dekle skočilo v vodo tam in iskalo ključ. Očitno sta se s fantom razšla in sedaj je hotela odkleniti svojo ključavnico. Liam me je objel: »Midva pa tega ne bova nikoli počela.« Pogledala sem ga in mu pokimala. Seveda, da ne. Končno sva prišla do slapov. Bili so prelepi in voda je bila lesketajoča. Ker sva imela oba oblečene kopalke sva na hitro skočila in se prijetno osvežila. Nazaj sva se vrnila po drugi strani in šla spet še čez en most. Toda ta je bil brez ključavnic. Stopala sva proti sredini mosta, ko se je nekdo zadrl: »Kaj pa delata, ta most lahko prečka le ena oseba naenkrat.« Spogledala sva se in pohitela. Seveda prosti sredini se je meni zataknila noga in se mi je udrlo. Ni bilo hujšega le nogo sem si poškodovala. Še dobro, da sva bila blizu domačinov in da me je Liam lahko nesel. Domačini so naju odpeljali v bližnjo bolnišnico kjer sem dobila gips.
06. januar 2013
vem,da ni najdaljše ampak upam da bo vredu.
*************************
„Adijo!Pogrešala vas bom!“sem rekla in objemala fante.Od njih sem se s težkim srcem posljavla saj so mi priprasli k srcu.Bila pa sem tudi zelooooo srečna ker grem z Liamom na medene tedne.Jeeej!!!Poročila sva se.Čeprav sva stara le 27 sva se poročila.Nekateri so nama rekli da sva premlada in neveva kaj pomeni ljubezen ampak nama je bilo vseeno kaj so nama pravili.Nama je bilo glavno da sva se ljubila.Še zdaj ne morem verjeti da sem se z Liamom poročila in da grem z njim na medene tedne.To je tak občutek sreče ki se ga ne da opisati.Tako sem srečna da bi skakala do Lune in nazaj.V Liama sem zaljubljena že dolgo,saj sem bila fanica od One Direction.Zdaj ga ljubim še bolj kot ga sem.“Ljubica,prideš?“me je vprašal Liam in me prijel za roko.Še zadnjič sva pomahala fantom in se odpravila na letalo.Takoj sem se vsedla na sedež pri oknu.“Haha prehitela sem te!“sem rekla in mu pokazala jezik.Naredil je užaljen obraz in se vsedel na sedež poleg mene.Naslonila sem se na njegovo ramo.Liam me je pobožal po laseh in mi zašepetal:“Ljubim te.“ . „Jaz tebe še bolj.“sem mu zašepetala nazaj.Takrat me je Liam začel žečkati.“Liam,nehaj!“sem rekla in se žačela smejati.Liam je vedel da sem najbolj žgečkljiv človek na tem svetu.“Bom,ko boš rekla da te jaz ljubim bolj“je rekel Liam v smehu.“Všeč mi je tvoj smeh.“je še dodal.“Ok,Liam.Priznam ljubiš me bolj“sem vzkliknila.Stevardesa naju je čudno pogledala.Z Liamo sva se spogledala in se začela na ves glas smejati.
***********
Ko se nehava smejati
**********.
Kar naenkrat sva se nehala smejati.Meni je preprosto zmanjkalo smeha in verjetno tudi Liamu.Pogledal me (Liam) je v oči.“Ljubim te in vedno te bom.Za vedno bova skupaj“je rekel.“Za vedno.“sem ponovila.Liam je prikimal.Nato me je nežno poljubil.Takrat sem bila najsrečnejša punca na celem svetu.V celem vesolju.
06. januar 2013
u73295
u73295
Svoj avtomobil sem pustila pred hišo in ga zaklenila. Odklenila sem vrata,a na moje začudenje so že bila odklenjena. Vstopila sem in jih zaprla. ''Ali je kdo doma?''sem zaklicala. Nihče se ni oglasil. Zdelo sem mi je čudno,da je Liam pozabil zakleniti. Drugače je vedno tako odgovoren. Skomignila sem z rameni in odložila svojo torbico. Preobula sem se in se odpravila v kuhinjo. Nenadoma mi je nekdo na moje oči položil svoje dlani in z globokim glasom vprašal: ''Ali lahko uganeš,kdo je za tabo?''Nasmehnila sem se in dejala: ''Liam,vem da si ti!'' Še sam se je nasmehnil in obrnila sem se k njemu. Poljubila sem ga in začela sva se loviti po hiši. Skrila sem se,a me je seveda našel. Na ves glas sem se smejala. ''Presenečenje imam zate.''je rekel. ''Kakšno?''sem z zanimanjem vprašala. Vedno sem bila radovedna in ko sem bila majhna sem vedno morala za vse izvedeti prva. ''Boš že videla.''je dejal in me poljubil. Zaigrala sem užaljenost in ga poskušala prepričati,naj mi pove. Odkimal je in na obrazu sem mu je narisal še večji nasmešek. ''Leah,kmalu boš videla. A da ne boš kukala,ti bom zavezal oči.''je dejal. ''Liam,daj no!Saj ne bom kukala.''sem dejala in ga poskušala prepričati s puppy eyes. Ni delovalo. Mislila sem,da bo ta pogled učinkoval. Liam mi je že zavezal oči in zavzdihnila sem. Prijel me je za roko in me vodil. Mislim,da do avtomobila. Sedla sem na sprednji sedež in še vedno mi ni bilo jasno,kaj se dogaja. Videla sem samo temo in nič drugega. Liama sem poskušala prepričati,naj mi da vsaj namig. A tudi to ni delovalo. Vedno bolj sem bila radovedna in poleg tega sem se grozno dolgočasila. Le kako mi naj ne bo dolgčas,če imam zavezane oči in še Liam mi noče ničesar izdati?Liam mi je pomagal,da sem prišla ven iz avtomobila in mislila sem,da sva že prispela. Vstopila sva v neko zgradbo in zaslišala sem mnogo glasov. Liam me je še vedno vodil in bila sem zmedena. Kje sva?Liam se je pogovarjal z nekim moškim,nato pa sva se po nekih vstopnicah odpravila do majhnega prostora. ''Liam?Kaj se dogaja?''sem potiho vprašala in priznam bilo me je malce strah. ''Ljubica,na letalu sva.''mi je pojasnil Liam in me prijel za dlan. Na letalu?Zmedeno sem pogledala okoli sebe in se spomnila,da ne morem ničesar videti. In ker nisem ničesar videla,mi je postalo zelo dolgčas. Svojo glavo sem naslonila na Liamovo glavo in zaspala.

~Čez dve uri~

''Zaspanka, zbudi se.''mi je na uho zašepetal Liam. Zazehala sem(vem nekulturno) in se obrnila v drugo smer. ''Prispela sva.''je še dodal in me poskušal prebuditi. Počasi sem odprla oči,a sem še vedno imela na sebi prevezo. Liam me je prijel za roko in mi pomagal,da sem lahko sploh izstopila iz letala. ''Liam,kam greva?''sem vendarle spregovorila. ''Boš že videla.''je skrivnostno rekel in me vodil. Hodila sva kar dolgo časa in noge so me že pošteno bolele. Ustavila sva se in nisem vedela,kje sva. ''Pripravljena?Ko bom preštel do tri,odpri oči.''je rekel. Prikimala sem. ''Ena,dva,tri. Odpri oči,Leah.'' Snel mi je prevezo in odprla sem oči. Pogledala sem okoli sebe in bilo je že temno. Pred mano je stal Eifflov stolp in bil je okrašen z božičnimi lučkami. Izgledalo je tako lepo. Ne lepo,prečudovito. ''Liam …''sem začela,a me je prekinil s poljubom. ''Vedno si govorila,kako si želiš preživeti božič v Parizu. In to je moje presenečenje. Božič bova preživela v Parizu. In novo leto tudi!''mi je razložil Liam. Na obrazu se mi je narisal velik nasmeh. Nisem mogla verjeti. Resnično sem v Parizu. Za božič. In najbolje je,da ga bom preživela skupaj z Liamom. ''Hvala. Res hvala ti. O moj bog. Ljubim te.''sem rekla in ga poljubila. ''Jaz tudi tebe.''mi je rekel. Sprehodila sva se okoli stolpa in lahko rečem,da so bile ti najboljše počitnice …

Evo moj izziv.
In vse nai nai!Želim ti veliko uspehov in vsega kar si želiš(:
06. januar 2013
u76594
u76594
☼ɴewѕ αвoυт Liam Payne αɴd нιѕ ɢιrlғrιeɴd!☼
Ali se med slavnim pevcem Liamom Payne in slavno pevko Lily Star, plete kaj več kot prijateljstvo?
Včeraj smo opazili pevca Liama Payne in pevko Lily Star v trgovini. Držala sta se za roke in se smehljala. Ali se med njima plete kaj več kot prijateljstvo, ali sta mogoče že par, ali pa sta le samo prijatelja? Tega nam še ni uspelo izvedeti, a upamo, da bomo kmalu in bomo z vami delili novico, kaj se res plete med Liamom in Lily. Vsekakor pa mislimo, da se med njima plete ljubezen. Kmalu vam bomo spet poročali, ko izvemo če se kaj res plete med njima.

✄ғαѕнιoɴ✄Kolekcijo sestavlja parfum z vonjem po vrtnicah, srebrni uhani, poletna roza obleka, sivi čevlji s petko in siva torbica za ličila, ključe, denarnico... V celoti stane 79.99 evrov.
17. januar 2013
☼ɴewѕ αвoυт Liam αɴd нιѕ ɢιrlғrιeɴd!☼

Naslov: Znani pevec v objemu neznane svetlolaske!

Pevec popularne skupine One Direction Liam Payne se je že malce naveličal svojega dekleta, angležinje FancyMe. Brez nje se je namreč udeležil zabave nekega proizvajalca mobilnih telefonov v Londonu, kjer se je po poročanju portala Radar Online ves večer posvečal neznani svetlolaski.

"Liam je bil v kotu črnega šotora s svetlolasko in kot je bilo videti, sta si bila zelo blizu. Iz njunega obnašanja se je dalo sklepati, da sta veliko več kot zgolj prijatelja. Njegov prijatelj je sicer poskušal ljudi držati stran od parčka, da bi jima zagotovil nekaj zasebnosti, a Liamu – kot je bilo videti – za vse skupaj ni bilo mar,“ je za omenjen portal povedala priča dogodka.

Liam sicer trenutno v Londonu snema novi studijski album s fanti iz One Direction.

✄ғαѕнιoɴ✄
Komplet je sestravljen iz daljše bele tunike, lahkotne sive opice in popularnimi kratkimi hlačami. Zraven si pa odeta v prekrasen starinski nakit, v moderne rimljanke in ob sebi nosiš modno torbico.

Skupaj stane: 110 eurov
19. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg