Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Takole, pa je tukaj še ena zgodbica od One Direction. Pisala jo bom z fυ¢κiиg ħeαят ^^

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

''A bi lahko, prosim, katera pospravila tole?'' Je vprašala Shay, ki je v kuhinji strmela v zlomljeno posodo polno kokic. ''Lucy jo je razbila!'' Sem vzkliknila. ''LUCY!'' Se je zadrla Shay. ''ja, ja, že pospravljam.'' Je zagodrnjala Lucy, ko je prišla v kuhinjo. Zasmejale smo se, nato pa sva z Shay Lucy pomagale pospraviti koščke posode in kokice, ki so ležale po celotni kuhinji.
Naj se vam predstavim. Sem Cady, Cady Hadleys. Ponavadi me kličejo Cad. Imam dve sestri, ki sta najboljši na svetu; Shay in Lucy.
Stara sem 16 let, in sem s tem najmlajša izmed nas treh. Shay je stara 17, Lucy pa prav tako 17, le da je od Shay starejša dve uri. Jaz sme od obeh mlajša natančno eno leto. Ja, tako da imamo vse na isti dan rojstni dan, ki je 9. Decembra. Pozimi pač.

To smo me. Črnolaska je Shay, rjavolaska Lucy, jaz pa sem tista z blontnimi lasmi.
Nimam fanta, prav tako tudi Shay in Lucy ne.
Skupaj živimo v London-u, v naši hiši z našo mamo Nancy, ki je sicer bolj malo doma, saj je modna oblikovalka.

No, pa se vrnimo v realnost; Ko smo pospravile zmešnjavo v kuhinji, smo se vrnile v dnevno sobo gledati TV.
''POGLEJTA!'' Je nenadoma vzkliknila Lucy in na TV so se prikazali One Direction. ''Ne že spet.'' Sem rekla ter zavila z očmi. ''Kako so pocukrani.'' Je zasanjano zavila Shay, jaz pa sem znova zavila z očmi. Shay in Lucy sta veliki Directioner-ki. Sploh ne morem verjeti, da sta bolj otročji kot jaz. Saj ne, da sovražim One Direction, pač nisem nek velik fan. Saj so lepi, imajo talent, ampak ne hvala, ne poslušam jih. ''Lahko nehata noreti?'' Sem jo vprašala, ko sta se že skoraj stiskali za roke. ''Daj sis, malo življenja. Odpri oči, in se sprijazni da so oni najboljši.'' Je rekla Lucy, ter me prijateljsko sunila v ramo. ''Otročji sta.'' Sem rekla med smehom. ''Bolj kot ti že ne.'' Je rekla Shay. ''ja, ti si otrok.'' Je rekla Lucy, jaz pa sem z nasmeškom na ustih zavila z očmi. ''A res? Dokažita.'' Sem rekla, nato pa začela žgečkati Shay, ki je skoraj umrla od smeha. ''L...LUCY! P...P...POMAGAAAJ!'' Se je drla med smehom, Lucy pa je za mano na zofi umirala od smeha, sploh pa zato, ker se je Shay tako zvijala. ''Pazi zdaj Cady! POŠAST PRIHAJA!'' Je vzkliknila Lucy, nato pa začela žgečkati mene.''Ne...NEHAJ!'' Sem se drla med smehom. ''Potem pa reči, da sva najboljši.'' Je rekla Shay, ki je še vedno umirala od smeha. ''OKEY! Samo nehajta med...žgečkati!'' Se, vzkliknila, Lucy pa je nehala. ''Čakava.'' Sta rekli v en glas, ko sem lovila sapo od smeha. ''Prav. Najboljši sestri na svetu sta.'' Sem rekla, Shay in Lucy pa sta se zadovoljno nasmehnili, nato pa me objeli. ''Sis, tudi ti si najboljša.'' Sta rekli v en glas. ''Dobro, dobro. Dovolj pocukranih trenutkov, da nebom planila v jok.'' Sem rekla, nato pa smo se zasmejale.
''Kaj bomo počele? Tak dolgčas je.'' Je rekla Shay, Lucy pa je, da je pokazal da se strinja, pokimala. Jaz sem le skomignila z rameni, saj nisem imela nobene ideje.
Da bi malce razvedrila Shay in Lucy, ki sta imeli dolge obraze, sme nad svoja usta dala svoje lase.

Ko sta Shay in Lucy pogledali proti meni, kaj za vraga delam, sta planili v smeh. ''Stara finta...'' Je rekla Shay. ''Novo budalo.'' Jo je dopolnila Lucy, jaz pa sem v njiju zalučala dve blazini. ''Oh Cad. IT'S ON.'' Je rekla Shay, jaz pa sem ju začudeno pogledala. ''O ne.'' Sem dahnila, naslednji trenutek pa sta vame prileteli dve blazini. ''PRETEP Z BLAZINAMI!'' Sem vzkliknila, ter vsaki vrnila eno blazino...
22. avgust 2012
NEXT!
22. avgust 2012
nexttttt
22. avgust 2012
next
22. avgust 2012
next
22. avgust 2012
Next
22. avgust 2012
u14318
u14318
neeext!!!
22. avgust 2012
u48865
u48865
next
22. avgust 2012
u104336
u104336
Hi hi.!
Jst bom zdele okol pol štirih nextalaaa.!
Že pišeeeem.!
< 3333333
22. avgust 2012
next!!
22. avgust 2012
u104336
u104336
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●Samantha●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
"Kaatyy.!!!! Kaj se je zgodilo z našim stanovanjeeeeeeeem.??????" sem zakričala ko sem prestopila prag naših vrat. "Nič Sam.. Samo...z Emmo sva si dali duška." naredila je tisti puppy face da ji resne moreš zamiriti. "Ok.. Samo kakoo sta si dali duškaaaaa.!!" še enkrat sem se ozrla. Kuhinja: Razbita vaza, moka po tleh, koščki pice na mizi, kečap napacan po stenii... Mami me boo ubilaaa.!! In spet bom jaz vsega krivaaaa..
Pa da se vam predstavim. Sem Samantha (Za prijatelje Sam) Tomlinson. Jaa.. sem sestra od Louisa. Ja Tistega Louisa. Iz one direction. Ne zante si predstavljati kako ga pogrešaaaaam... Delam v Starbucks-u. Pač tam imam službo. Drugače pa jaaa... Nehala sem z šolo. Sploh nevem zakaj. Mami mi je kar naenkrat rekla da se bom nehala šolati in BUM. Nehala sem se.! Samo pogrešam prijateljice... Ampak me tako ali tako niso preveč marale. Ali pa so me marale zato da bi Louisu predala sporočila kot so :"Louisss i love you", "Se boš poročil z mano???" itd. Vedla sem da imam prijateljice samo zaradi Louisa. In Louisa sem imela najraje na svetu. Že kot otroka sva se ujela.. Tako da.. Zmerja sva bila povezana.. Rodila sem se 5 let za Louisom.. Tako da ja.. Stara sem 16 let. In Louis jih ima 21... Emma je stara 13 in Katy 12... Zmerja sem jaz usega kriva ker sem najstarejša. Louisa tako ali tako ni skoraj nič doma.. Če pa je.. aja da vam razložim.. One direction mara samo Ema. Ampak Ema&Katy nimata dobrega odnosa z Lou-ijem in se skoos kregajoo zato sem jaz večinoma z njim onidve pa ga tako ali tako nemarata.!
Emma (odmislte pirse):Katy (zamislte si jo maaau mlajšo):Jst:Louis:
Lou naj bi prišel jutri zvečer domov. Z fanti iz 1D. Pač tukaj nekje u Londonu so si kupili hiško in jaz se bom tja preselila. No nekako tako je rekel Lou. Komaaaj čaakaaaam.!
Kitti sem poklicala k sebi (kitti je moj kužek) in se odločila da jo bom odpeljala na sprehod.
Kitti:●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
NEXT.??
< 333333333
22. avgust 2012
neeeeeeextttttttttttt
22. avgust 2012
u102516
u102516
N.E.X.T.!< 333
22. avgust 2012
next
22. avgust 2012
u102269
u102269
Neexttt.!! < 333
Najbolšaa zgodba eveer.!< 3
22. avgust 2012
Neeeeeeeeeeeeeeextttttttttttt.!
22. avgust 2012
next
22. avgust 2012
u54513
u54513
Neeeeext ;3
22. avgust 2012
u104336
u104336
O.M.G. Ful hiter odziuu.!
Falla usem k berete&čez pou alpa eno urco meybii dobite next.!
Lof jaa.!< 3
< 3333333
22. avgust 2012
u74779
u74779
Next!!! Za mene? (nova bralka) big-smilie
22. avgust 2012
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●Cady●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

''Katera bo peljala naše kepice na sprehod?'' Je nenadoma vprašala Shay.
Doma imamo tudi tri kužke, katere včasih kličemo kepice, sicer pa sicer pa so njihova prava 'imena' Snoopy, Fluffy in Clax.

Snoopy;Fluffy;Clax;
''Bom jaz, ker se mi ravno da.'' Sem se ponudila, vstala ter se odpravila po povodce, za tri že nestrpne kužke. Snoopy ima moder povodec, Fluffy zelenega, Clax pa oranžnega. Vse tri povodce pripnem na enega skupnega, črnega, da se potem vsi ne zamotajo.
Poslovila sem od Shay in Lucy, ter kepice odpeljala na sprehod po mestu.
Nenadoma pa se je Fluffy zamotal z povodcem neke druge punce, in padli sva druga čez drugo. ''Joj, res mi je žal.'' Sem se hitela opravičevati ter odvezovati Fluffy-a iz prepleta vseh povodcev. ''Je že vredu.'' Je rekla punca. Pomagal sem ji vstati, in nato sva skupaj odvezali vozle, katere sta zavozla njej kužek in Fluffy.
''Moje ime je Samantha, krajše Sam.'' Se je predstavila. ''Jaz sem pa Cady, krajše Cad.'' Sem se predstavila še jaz. Nato sme punco prepoznala. Bila je mlajša sestra Louis-a, iz One Direction. ''Hej, ti si sestra Louis-a Tomlinson-a, kajne?'' Sem vprašala, ona pa je pokimala...
22. avgust 2012
next
22. avgust 2012
nexttttttt
22. avgust 2012
next
22. avgust 2012
u104336
u104336
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●Samantha●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Pripela sem jo na njen najljubši modri povodec in vzela zraven roza igračko. Gor je narisan pikachu. Ravno zato jo Kitti tako obožuje. Zmeraj se igra da je njena mamica alneki.. Uglavnem. Odšli sva čez vrata. Vame je butnila vročina. "Uff je vroče" sem si dejala sama pri sebi. Z Kitti sva nekaj časa hodile ko me je nekaj ovilo okoli noge. Kit je začela lajati in kar naenkrat sem zletela po tleh. Na mene je padla še druga punca. "Joj,res mi je žal..." se mi je začela opravičevati ter začela odvezovati njenega kužeka in Kit iz vozlov. Ker sta se zapletla je to malo trajalo. Nato mi je pomagala vstati. Ponudila sem ji roko. "Moje ime je Samantha, krajše Sam." sem se ji predstavila ''Jaz sem pa Cady, krajše Cad.'' se mi je predstavila še tista punca.
Cad je izgledala tako (blontna):Nekaj časa me je samo gledala jaz pa sem si mislila.
-Super še ena ki me bo premerila in govorila kaj naj rečem louisu...
-Ali pa ena ki mi bo govorila da sem hinavska,vzvišena...
Nisem jaz kriva da sem se rodila.
'Hej, ti si sestra Louis-a Tomlinson-a, kajne?'' me je vprašala. Ker sem se odločila da ne bom lagala sem ji raje pokimala. Nato pa sem vzela Kit v naročje. Pogledala sem Cad in ji rekla "Čau." ter stekla proti domu. Enostavno bi se mi zdelo preveč da bi me še ta začela obsojati. Odšla sem v mojo sobo in se usedla pred računalnik. odprla sem Twiter in videla da mi je neka ženska napisala:

"KURBA mala.. Toliko da veš. NIČ več nisi če si sestra Louisa. Kvečejmu si manj.
I hope u die.!"

Na stolu sem se začela jokati.. Videla sem da me je nekdo prek skypa poklical. Hitro sem obrisala solze dala gor slušalke in se priklopila na kamero. Bil je Lou. oooo kako sem ga bila vesela..

l-lou j-jst

L: Sestricaa.!
j: Brateec.!!
L: Kako te pogrešam. komaj čakam jutri.!
j: Jst tudi drageec.!
L: (podrobno me opazuje): Si jokalaa.?

Reče zelooooo jezno.! pozabila sem vam povedati.. je zelo zaščitniški brat.

j: Nee..
L: Sam nikoli nisi znala lagati..
j: Jaaa.. Okej zdej.?

Namenia sem mu grd pogled.

L: Nee nisem tako mislil.. Samo povej zaakaj si jokala.?
j: Vsi ljudje mi govorijo da sem kurba samo zato ker sem tvoja sestra.!
L: To očitno niso pravi directionerji...
j: Vem samo useeno.. nekateri imamo čustvaa.!!!
L: Vem sis..
j: Lepoo.. Kdaj pridete. Umiram.. E in Kat zmeraj nekaj naredita in potem sem jaz usega kriva.. Always.!

Moja faca (sad):
L:Lej sestrica ne se sekirat.! Važno da te mam jst rad..
j: Jaa to pa res..
< 3333

Naenkrat se je pri Louisu v ozadju pojavil....

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Next.!?< 3
22. avgust 2012
neeeextttttt
22. avgust 2012
u102269
u102269
N.E.X.T. < 333 NUJNO.!< 3
22. avgust 2012
u54513
u54513
neeeeeext ;3
22. avgust 2012
next
22. avgust 2012
u74779
u74779
Next za mene PLOŠIM... (nova bralka...)
22. avgust 2012
tema je zaklenjena