živjo!
tukaj spet jaz Ana. Dobila sem novo idejo in upam da jo boste brali.
Zgodba bo govorila o dekletu ki je na drogah in se jo ljudje bojijo, saj mislijo da je pošast a v sebi skriva še marsikaj več kar bi si marsikdo mislil da ne. V zgodbi se govori tudi o drogah in bili bojo tudi kakšni deli kateri niso lih za mlajše.
no pa začnimo z zgodboPreloge

Adit je tako kakor vsak torek imela psihologinjo. Tudi danes jo je imela in zamujala je že enih petnajst minut. Ni razumela kako lahko naučena ženska ji pomagala. Bila je na wc-ju in si spirala kri s svojih rok, ne ni bila njena kri. Obrisala si je roke v papirnato brisačo in počasi se odpravila proti svoji psihologinji gospe Williams. Počasi je potrkala in vstopila. Že starejša gospa s sivimi lasmi jo je čakala in rekla »Adit če hočeš vedno zamujat, sploh ne vem kaj pol hodiš sem?«
Adit je tako kot vedno le rekla »Zato ker rabim, če bi imela drugo možnost in mi nebi bilo treba k tebi hodit bi bila takoj za se ti ne zdi?« ženska je samo zagodrnjala in Adit se je usedla na fotelj. In gospa jo je vprašala »Kako si?« Adit je bila samo tiho in ni nič odgovorila in iz črne torbe s verigami vzela črno knjigo s lobanjo in jo odprla na eni strani.
Tam pa je pisalo :
Tako kot vsak torek rabim tudi danes iti k psihologinji, tako sovražim to žensko da bi najraje kaj naredila. Pa ne smem. Zakaj se rabi vtikat v moje življenje že tako je v kurcu in res nihče mi več ne more pomagati niti ne popravni dol. Sama si krojim življenje in s njim sem čisto zadovoljna.
Gospa Williams je le zavzdihnila in rekla »Adit glej če ne bova komunicirale ti res ne morem pomagat. Ampak če ti je res muka hodit k meni ti ni treba. Zato če hočeš lahko greš« Adit se je samo dvignila in rekla »Nasvidenje« In šla.
Ni mogla več živet in hotela je navezat nazaj stike s svojim bratom dvojčkom. Ja bila sta dvojajčna dvojčka. Odkar sta jo pol leta nazaj vrgli ven s doma in ji starša plačujeta stanovanje nima več stikov s bratom saj so mu prepovedali.
Vstopila je v svoje stanovanje in se vrgla na zakonsko posteljo. Odkar je končala s bivšim je bila ta postelja samo za lepše videt saj je spala na kavču. Ni mogla razumeti kako sta jo lahko starša vrgla ven s stanovanja pri 16 letih. Zdaj je bila stara 17 in ni ji bilo hudo da je živela sama. Na nek način je bila celo zadovoljna, saj je imela mir. Lahko je rekla da odkar se je tisto zgodilo se več ni prepoznala.
Zaklenila se je in s sebe slekla siv crop top s kratkimi rokavi ter črno majico s naramnicami. Nato je s sebe slekla črne raztrgane pajkice. Pogledala se je v ogledalo, kar je zagledala je bila še kar zadovoljna. Na hrbtu je imela tattoo angelskih kril in pod prstmi ureznino. Njeno stegno pa je krasil tattoo vrtnic s pištolami. Njena postava je bila suha. Njen pas je bil ožji od bokov in ramen ter njene prsi so bile velike, ampak želela si je manjše. Njeni črni lasje s modrimi ombri so bili rahlo valoviti in so ji segali do pasu. Njene črne oči so bile edina napaka na njej, bile so tako nenavadne. Slekla je s sebe še spodnje perilo ter šla pod tuš.
13. maj 2017
to je zloo dobr Next!
13. maj 2017
neeeeeeeext!!!!
13. maj 2017
u224383
u224383
Neext, zanimiv stil pisanje imaš c;
Komaj čakam nex't
13. maj 2017
u224604
u224604
Nextt
Sicer je nekaj slovničnih napak, ampak se mi zdi zgodba vseeno zanimiva. In res super ideja! Hitro Next c;
14. maj 2017


Zbudila jo je nadležna budilka. Vstala je zelo utrujena, set je imela nočne more kod vsako noč. Naga je šla v kuhinjo in si naredila zajtrk. Tako kot vsako jutro je bil čokolino s mrzlim mlekom. V sedla se je na barski stolček pred pultom in začela jesti. Ko je pojedla je skledo in žlico splahnila s vodo. Nato je sla nazaj do sobe in se pogledala v ogledalo. Zagledala je grozne podočnjake in zavzdihnila je. Oblekla se je v črne oprijete ter raztegljive kavbojke. Zavrtela se je, saj se je hotela prepričati da ne razkriva preveč. Čez pa je dala črno majico s kratkimi rokavi, katera ji je bila preširoka. Nato si je šla v kopalnico ter si umila obraz ter zobe. Njena svetlo kožo ki je ponavadi zakrila s pudrom je pustila na miru. Nato se je obula v črne gležnjarje in prijela torbico. Že je zaklepala vrata ko se je spomnila da je pozabila na tobak in rizle ter filtre. Tekla je v sobo in jih vzela.
Prišla je pred šolo in se v sedla na eno od klopco in si zvila cigaret, ampak ni bil popoln, saj je učila zvijati. Nato si ga je prižgala in kadila.
Res ni vedla kaj dela sploh na šoli in v šoli, zato si je dala slušalke v ušesa in zavrtela njen najljubši komad, s naslovom LSD problem od Sefe in Mr. Ivexa. Obožuje frenchcore, vedno bi ga poslušala, na sploh elektronska muzika ji je sla hitro v uho. S kadila je cigaret in sla v šolo.
Pouk je bil dolgočasen in edina dobra stvar je bila malica. Tako kot vedno si je za malico kupila marihuano in jo s kadila s prijatelji. Ni imela pravih prijateljev ampak jo to trenutno ni motilo. Cel pouk je razmišljala kaj naj naredi s psihologinjo.
Prišla je domov in šla na facebook. Njen brat je nekaj objavil in začela je brati:
Kdaj mislim kakor da se zgubljam v svoji glavi res ne vem kaj bi naredil, ali bi poslušal starša ali moje srce. Rad bi bil s sestro katera mi je pomagala in mi stala ob strani a mi starši ne pustijo. Najbolj pa si želim da bi me sestra se kdaj objela in mi rekla, da bo vse v redu. Kaj vse bi dal samo za to da bi se lahko z njo družil in da bi se lahko smejal njenemu draženju. Rad bi ji tudi jaz zdaj stal ob strani tako kakor je ona meni. #zelosemjezen
Adit je vedela kaj naredit, napisala mu je na zasebno: Oj
Kmalu je dobila odgovor, oj. Kmalu sa se zmenila da se bosta dobila na njunem mestu, to pa je zapuščen park.
19. maj 2017
Next, to je res dobro
19. maj 2017
u224604
u224604
Next
19. maj 2017
Oblekla se je v pajkice in crn crop top. Obula se je v all starke in prijela kljuce. Zaklenila je vrata ter sla. Na hodniku je zagledala starejso gospo,ki je nosila vrecke ter ji pomagala nest. Zanska jo je veselo pogledala ter se ji zahvalila.
Adit je nato sla in si dala v telefon slusalke in svoj najljubsi komad Sam od trkaja. Hodila je po ulicah in kmalu prisla do zapuscenega parkca. Usedla se je na njuno klopco in kmalu je zagledala fanta v crni majici s kapuco in crnih hlacah. Opazila je da ima fant temne lase in kmalu ko je prisel blizje je spoznala brata. Nasmehnila se mu je in rekla »oj« pozdravil jo je in kmalu sta se zacela pogovarjat. Takrat pa ga je kar naenkrat uprasala »zakaj nosis majico s kapuco?« ter mu dala kapuco dol s glave. On ji je zacel govoriti » od kar si sla mislim odkar sta te zapodila vn s hise je zacel ate pit, zato ker ga je mama prisilila v to dejanje. Ko je pijan pa me tolce in mamo tudi. Ter ko vidi da je naredil neki slabega se mi opravicuje. Zadnjic pa je jokal cez da tebe pogresa.« pokimala mu je in izjavila »sej ce hoces lahko prides kdaj do mene. A imas ful crnic?« pokimal ji je. »no pol pa greva do mene imam super kremo in ti jo bom posodila prav.«

Vem da ze dolgo ni bilo nexta samo nisem imela casa. Pa oprostite za napake ki so saj pisem s telefona
06. julij 2017
Next
06. julij 2017
hej. Next je naprej. čeprav jih ne pisem redno nisem pozabila na zgodbico


Do njenega stanovanja sta se pogovarjala, dokler nista pred njenimi vrati zagledala fanta. držal je roko na trebuh in sedel pri steni. Adit je vedela da je Max. Pozdravila ga je in on je s muko vstal "Adit prosim pomagej." Pokimala mu je in bratu dala ključe da je odklenil stanovanje. Maxu je pomagala v stanovanje in ga posedla v kuhinji.
Max je opazil njenega brata in zacel "Jack kaj delas s njo?" Jack pa ni nič povedala, ampak se je oglasila Adit "Max pusti ga na miru moj brat je" ter odšla v sobo.
jack je Maxa si ogledal. Bil je visok fant in že malo bled, sklepal je da je to zaradi tega ker je izgubil že nekaj krvi. Njegovi lasje so bili postriženi na i-rokezo in v črni barvi s modrimi prameni. Njegove obleke so bile v črni barvi in lepo je videl njegovo verigo ter modre členke na rokah.
Adit je prišla iz sobe s pinceto ter raznimi kremami, razkužili ter iglo ter nitko. Jacka je pogledala in dala neko razpršilo na krpico ter rekla "To mu prosim daj na nos dokler ne zaspi." Jack jo je poslušal in kmalu je zaspal. Adit pa se je lotila dela. Najprej je očistila rano ter jo omrtvičila. Na iglo je dala nitko in se lotila šivanja. Max je na koncu dobil 4 šive in Adit je bila dokaj zadovoljna s svojim delom.
Jacka je prosila da ji pomaga ga prestavit do kavča. Po dolgem trudu sta ga le spravila do kavča in tja ulegla. Jacku je ponudila sok ter mu namazala črnice. Nato sta se naprej pogovarjala
Max se je zbudil in slišal "Adit zakaj imam kdaj občutek kakor da sem zasanjan in kakor da bi se en del v meni sprostil?" Adit je izdavila "A ti imaš se vedno vezo s mano, jaz jo nimam več" Pokimal ji je. Takrat je Max nekaj zamrmral in Adit je vstala ter mu pomagala se dvignit, da se usede. Max je imel zdaj dober trenutek da si je Jacka pogledal.
Jack je imel črne goste lase in oblečeno črno majico. Tako kakor adit je tudi on imel majhen zavihan nos ter polne ustnice. Ni imel črnih oči kakor sestra ampak rjave in tudi njegovi lasje so bili ravni. Opazil je da je suh in da se dobro razume s Adit, ampak zanimalo ga je kaj ju je dalo narazen.
Max je izjavil "Jack oprosti ker sem bil nesramen do tebe." Jaz je izjavil "Ni panike"
Adit je skomignila in rekla Maxu "Imam 0,5 trave, če hočeš lahko zvijem pa s kadiva. Jack sej ne boš jezen" Jack je odkimal in rekle "ne ne moti me."
kmalu je bil joint zvit in adit ter Max sta ga kadila.
jack pa si je mislil
zakaj to dela? A ni bolje da je trezna. Čeprav se je spremenila, kakor jaz me je sprejela takega kot sem in vem da mi bo stala ob strani ni vazno kaj bo. jaz bom njej tudi, rad jo imam čeprav je taka kakor je. spremenila se je samo zaradi tega kar je doživela. Čeprav mi ni povedala sem takrat bil s njo, vem vse in večinoma kar se ve je le polovica tega kar je prestala. Rad te imam sestra samo prosim ne uničuj se. <3
15. julij 2017
Next
15. julij 2017
živjo! zdaj je že kar nekaj časa minilo od nexta ceprav so počitnice, med tem časom sem zanosila in no doživela splav.Zaceli so se pogovarjati in Jack se je pridružil pogovoru. Opazil je da ima Max kar težko preteklost in da je v redu, samo da ga imajo vsi za slabega. kmalu je prišel večer in Max ter Jack sta sla domov Adit pa je sla pod tuš.
Telo si je oprala s svojim najljubšim šamponom in in si umila zobe. mokre lase si je obrisala v brisačo ter si jo zavila okoli glave. Oblekla se je v belo spodnje perilo in črno preveliko majico katero ima za spanje. v navadno rizlo si je je zvila še toliko trave kar ji je ostalo in jo s kadila, ter zaspala.
zbudila jo je budilka. Počasi se je obrnila in pretegnila. Počasi je vstala in pogledala skozi okno, bila je megla in opazila je da pada deš. zato se je oblekla v črne pajkice in daljšo majico s kratkimi rokavi, v črni barvi in s srebrnim križem. lase si je počesala in nanje dala kapo. obula se je črne superge s peto in oblekla jakno. Vzela je torbo in šla. Kot ponavadi zaklenila vrata.
Med potjo jo je že čakal Max. in skupaj sta šla proti šoli tudi na zidku je zagledala brata pridružil se jima je. Kmalu je prišel do nje Kevin in jo vprašal "Kaj delaš s tem piflarjem?" ona pa je kot vedno ga pogledala s prezirom in rekla "Tam maš navijačice in kar hodi knjem z veseljem ti bodo dale, od jebi" skočil je proti Jacku ampak ga je prijela za roko in ga povlekla tako da se je obrnil stran od Jacka in stopil en korak stran. Adit in Max sta se dala pa tako da sta ga branila. Ko je Kevin to videl je rekel "Le branita ga"
Adit pa je se zadrla tako da so jo vsi slišali "Ta piflar je moj brat! Kdor mu bo kaj naredil bo odgovarjal s mano in da veste ne bom prijazna in popustljiva!!!" Njen glas je odmeval in zadonel in vsi so dvignili glave in jo v strahu gledali. Bila je prepričana da je dobila učinek ki si ga je želela in šli so vsi proti šoli.
17. avgust 2017
Next + nova bralka
18. avgust 2017
pouk je potekla normalno kakor vsak dan. Za Adit se je zdelo da potekla vse normalno, Jacku se je pa zdelo da se je spremenilo. Ko so prišli v menzo so vsi gledali proti njim in prvič je sedel v njihovi klopi. Par fantov se je hotelo prisesti ampak jih je Adit zavrnila kot ponavadi.
Po koncu pouka je vsak odhitel svojo pot.
Adit je kakor ponavadi hodila proti domu, ampak je zagledala Jinxxa in se s njim pogovarjala, ta pa jo kar naenkrat vpraša "A bi šla danes s nami na zabavo, no zabava je pri meni doma in si častna gostja, lahko pa še koga povabiš." Adit se mu je nasmehnila "Pridem, a Max je povabljen?" Jinxx se ji je nasmehnil in pokimal. Nasmehnila se mu je in se poslovila.
Jinxx je eden od fantov s bogate družine in ima črne oči in živo rdeče lase. Že od daleč se je videlo da ni dobro imet s njim kakega posla, saj je bil mišičast.
Max je kakor ponavadi šel po naj bližji poti, proti stanovanju svoje mame. Vstopil je v stanovanje in jo zagledal kako leži na kavču, Bila je hudo bolna in skrbelo ga je zanjo. Skuhal je kosilo. Lazanjo njeno najljubšo jed. Ko je dal na krožnika in vilice zraven, je mami pomagal vstati s postelje. Obula se je v bele copate za nataknit in tako da ji je pomagal stat sta prišla počasi do kuhinje. V kozarec ji je nalil sok in ji ga ponudil. Počasi sta jedla ko je kar naenkrat rekla mama "Jack želim si da ko umrem živiš v tem stanovanju in da ne obžaluješ zame, za mojo bolezen nisi ti kriv" Max ji ni znal odgovoriti ampak je le rekel "Mama ne boš umrla, rad te imam". Odkimala mu je "počasi prihaja moj konec." Ni razumel kaj mu hoče povedat, njegova mama ne more še umret. Njene oči so bile modre in v njih se je svetlikala igrivost. Njeni črni dolgi valoviti lasje so bili še vedno igrivi, Njen obraz pa so prekrivali grozni podočnjaki in bela koža. Odgovoril ji je "Mama ne pretiravaj." Pojedla sta in kot vedno ji je pripravil tablete in kozarec s vodo. Popila jih je in pomagal ji je do postelje, s njo je počakal da je zaspala in šel proti svojemu stanovanju.
Jack je kot vedno se za vstavil v parku in razmišljal. vedno je o enem in istem. Spomnil se je otroštva ko sta se s sestro gugala na gugalnici, njuna mama pa ju je porivala da sta sla se višje. Spomnil se je kako sto bili veseli in počasi se je odpravil domov.
Adit je doma odprla svoj dnevnik na tisti strni:
dragi dnevnik!
Danes je zame najhujsi dan v mojem življenju. Počutim se grozno in umazano. Kot vsako leto sem tudi to leto šla pobirat za pusta krofe. Hodila sem po ulici in zagledala družinskega prijatelja. Šla sem s njim do njegovega kolega ker sem mu zaupala. Ta kolega mi je dal 5 evrov. in počakala sem, moškega. S njim sem prišla v avlo ko me je zagrabil in me začel poljubljati in otipavati... Rekla sem da bom starem zamolčala in da morem it, hvala bogu da sem se znašla in da me je le spustil. zdaj sem prišla izpod tuša in imam vso rdečo kožo, še kila šampona ni prekrila ta grozen občutek.
ko je prebrala se je tresla od žalosti. Ni rada brala dnevnika ampak vsakič ko je prišla domov je prebrala eno stran. prišla je na začetek kjer se je začelo.

Želim da veselo stopite v začetek šolskega leta.
31. avgust 2017
Next
01. september 2017
Next
03. september 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani