ojla! Sm Nika in to je že moja 4 zgodba na igrah123. Zgodbo sm si zamislila že dolga časa nazaj vendar tega nikoli nism mogla izpolnit,zdaj jo bom pa delila z vami.

Prve misli, ki ti pridejo na pamet ko pomisliš na poletje, so seveda plaža, fantje, zabavni večeri, nič obveznosti in šole. Vendar v poletju 2014 se nič od tega ni pripetilo meni. Ime mi je River. Vem čudno, zakaj bi odrasel človek svojo hčerko poimenoval River, kot reka, ampak ime mi je všeč, saj je nekaj posebnega. Stara sem 15 let in ta poletje je bil moj prehod iz osnovne na srednjo šolo.
Vse se je začelo super. Ob koncu šole sem s starši odšla v našo prikolico na otok Krk, tam se ni veliko dogajalo in kar je bilo otrok,so bili vsi veliko mlajši od mene. Kot ponavadi sem takoj razpakirala in odšla na plažo...

jaz:


3 nexti in nadaljujem)
19. avgust 2014
Next
19. avgust 2014
next
19. avgust 2014
u175949
u175949
nextttt
19. avgust 2014
S slušalkami v ušesih, sončnimi očali in v kopalkah sem odšla na plažo, brisačo sem položila na vroč pesek in se ulegla ter začela brati knjigo. Tako je ostalo nadaljni 2 uri, nato me je prišel iskat mlajši brat Liam: ˝River, zaspala si na plaži koza. Kosilo je.˝ Sem res zaspala? Nekaj čudna sem zadnje čase. Ko sem prišla do prikolice,je bil pred njo parkiran še en avto, pomislila sem: pa ne spet Krugarjevi. Krugarjevi so naši družinski prijatelji,ki imajo sina dve leti starejšega od mene. Včasih mi je bil zelo všeč in rada sem se pogovarjala in družila z njim, potem se pa je kar naenkrat spremenil in me ignorira, ko se srečava v mestu ali v kinu. Vstopila sm v prikolico:
Mami: ˝River kje si bila?? Povsod smo te iskali, naslednič imej vklopjen telefon. Mark je tukaj˝
jaz: ˝Zakaj že spet? Kolk časa bodo pa tukej?˝
Mami: ˝Mark ostane z nami do konca, ker gresta Krugarjeva na morje z motorjem˝
jaz: ˝Z nami bo 2 tedna?˝
mami: ˝Brez besed˝
Po kosilu sta Krugarjeva odšla,mene pa sta čakala naporna 2 tedna...

Liam:


Mark:
20. avgust 2014
Next,please!!
20. avgust 2014
next
22. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg