Odločla sem se da še 1x poskusim pisat svojo zgodbico(vedno so bile živa polomija).

----------------------------------Viva Alice Shortt Ruttle------------------------------------------------------------
Budilka mi je glasno pričela zvoniti samo pograbila sem jo in jo vrgla naravnost v steno. Upam da ne bo zvonila nikoli več! Počasi sem se skobacala iz postelje ter odšla v kuhinjo. Na mizi me je čakal zajtrk z listkom "Vivi šla sem v trgovino,nahrani svojo mačko!- Sandy". Okoli nog se mi je začela vrteti predeča kepa na štirih nogah. Vzela sem si jo v naročje ter ji zaželela dobro jutro. Pojedla sem zajtrk,ter pričela iskati ključe od avta. Ni jih bilo nikjer! Na glavo sem obrnila celo hišo in se spomnila da jih imam na nočni omarici! Stekla sem v sobo,se hitro preoblekla ter pograbila svoje ključe. V studiu me je čakalo veliko dela. Snemanje dveh pesmi,videi,pisanje! Cel dan bi lahko preživela tam pa ne bi naredila nič. Morala sem pohiteti,in nisem imela časa za ličenje. Tekla sem do garaže,odklenila avto se zbasala notri ter speljala. Toliko stvari na enkrat mi je odmevalo po glavi da se nisem morala osredotočiti na vožnjo.V studio sem prišla 5 minut prehitro. Skuhala sem si kavo ter počakala še ostale. Na svoji mizi sem našla poročilo. Odprla sem ga s tresočimi rokami. Isto poročilo kot zadnja 3 leta!
***
Bil je dan pred začetkom šolskega leta. Z mamo,očetom,Sandy ter mlajšo sestrico bi morali iti na zadnji izlet. "Vivi,Sandy hitro se spravita Sarah je že neučakana!". Mojo sobo se je priplazila komaj enoletna Sarah. Pocukala me je za hlače ter začela govoriti v svojem jeziku.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Upam da bo ok
28. julij 2014
u153052
u153052
next
28. julij 2014
Nextttt
28. julij 2014

Chapter 2
"Sari sedaj ni čas za igro. Pusti me da se preoblečem." Postavila sem jo pred vrata ter jih zaprla. Hitro sem nase potegnila majico na naramnice in kratke hlače.Mami in oči sta rekla da gredo v trgovino.
***
Takrat sem jih zadnjič videla. Je skozi mojo glavo šinila misel.Kje so,kaj počnejo,kako so? Ta vprašanja sem si skušala odgovoriti že nekaj časa.
"Jutro Viva" Bila je Shasha,ona je skrbela za stike z mediji.Tiho sem ji odzravila,in vrgla poročilo na mizo. Globoko sem vdihnila. Studio se je počasi napolnil. Začeli smo snemati moj novi singl.NIkoli ni bilo vse prav.Enkrat previsoki toni,drugič prenizki,enkrat ni bilo všeč meni,drugič ostalim.Bila sem že povsem izčrpana,ko sem že verjetno sedmič zapela isto pesem,in končno mi je uspelo.
"Pesem bo izšla naslednji teden." Nemo sem pokimala ter se odpravila domov. Na cesti je bila gneča značilno za London.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Se opravičujem ker nisem morala napisati več.Obljubim da bo jutri next daljši.
29. julij 2014
u153052
u153052
next
31. julij 2014
nova bralka
ful je fajna zgodbica
NEEEEEEEEEEXT
03. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg