Sedela sem na balkonu, v hišici sredi gozda in opazovala nebo. Štela zvezde in razmišljala kdaj bom lahko končno spet zaživela in pozabila na mojo preteklost. Ja haha, moja preteklost ni mavrično obarvana. Življenje se mi je spremenilo kot bi mignil. Iz najbolj srečnega in popularnega dekleta na šoli sem postala žalostno dekle, zavrženo v temo. Ampak jaz se ne sekiram, čeprav ne čutim več nobene lepote v mojem življenju še imam zmeraj nekaj ljudi, ki jih imam rada. Težko je, če ti umrejo starši že pri 17-ih in se zapreš v sebe. Pravzaprav se je to zgodilo tudi meni, ampak začenja se novo leto in v dnevnik sem napisala "ja haha takrat bo ta dan, ko bom se nasmehnila in govorila ja saj sem vredu, hvala, čeprav tega pravzaprav ne bom mislila". Življenje je težko, še posebaj če živiš pri odštekani sestrični, ki ti je vedno na voljo in ji hkrati lahko zaupas, ampak tega ne narediš. Nato pa se pazit 16 letnega brata, ki se zapira v sebe prav tako kot jaz, to je težko. Zato rabim svoj kotiček za razmišljanje in to je prav ta hišica sredi gozda. Čeprav sploh ne vem če se jo kdo uporablja.
19. julij 2016
Next
19. julij 2016
u193768
u193768
Next
19. julij 2016
No ja tako je potekal vsak moj dan. A danes moram rečt, da ni bilo enako. Zaslisala sem oddaljene korake, ki so se mi priblizevali. Zacela je pihljati sapica in listje je sumelo. Priznam strah me je bilo saj sem mislila da sem sama. "Elena!? Si tukaj??" zaslisala sem znan glas moje najboljše prijateljice Bonnie.. "Ah ja.. Prisedi." sem ji odgovorila čeprav mi je bilo čudno da me je našla. "sem vedela da boš tukaj." mi je rekla in to me je presenetlo.."čakaj kako.. Noben ne ve za ta kraj.." sem jo pogledala zelo zelo resno.. "no saj veš.. Baje sem čarovnica.. V glavi se mi je pojavil glas, ki je govoril pojdi k Eleni.." se mi je nekoliko nasmehnila.. "hah saj se salis ne??" sem bila še vedno radovedna.. "vbistvu ne.. Danes sem prižgala ogenj ko sem pogleadala svečo.. Pravzaprav ne vem kaj se dogaja z mano.. Babica mi ne da miru in pravi da sem čarovnica.. Da imamo klane in da sem iz East Enda.. Nekako ne želim verjet, a verjetno bo že takk.. Nočem bit čarovnica.." nekoliko se mi je potožila.. Objela sem jo..ter se nasmehnila "pojdiva do mene domov." res sva odšli.. A po resnici povedano se me je vedno obdajal grozni občutek, da se vedno nisva sami.. Ozirala sem se naokoli in zagledala sem senco.. A v istem trenutku je izginila.. Midve pa sva odšle do mojega doma.
19. julij 2016
Next
19. julij 2016
u193768
u193768
Next
01. avgust 2016
Next
01. avgust 2016
Nextt
01. avgust 2016
Prišli sva domov in se odločili da bova preživeli dekliški večer.. Malo užitka nama bo dobro del... Plesali sva in peli kar se da glasno.. To so bili trenutki v katerih sem najbolj uživala.. samo z Bonnie sem bila nekako mirna... To mi je bilo všeč.. Upala sem da se bom v novem šolskem letu lahko vklopila v boljšo družbo...

Končno je prišel dan ko bom spet sedla za šolsko klop.. ne rečem da sem vesela.. ampak vse bi naredila da bi lahko pozabila na mojo preteklost.. zazvonil je zvonec.. sedela sem v matematični učilnici, zraven mene je pa bilo prazno mesto.. v učilnico je stopil učitelj,zraven pa je stopil še nekdo.. bil je tako lep .. ne samo lep... prelep...
"Dobro jutro... Dobrodošli spet v šoli.. upam da bo to leto bol zanimivo in spet polno zajebancij.. aja in da ne pozabim dobili ste nova učenca." je rekel učitelj zelo veselo kot da bi nas zeloo pogrešal..
pogledala sem proti novemu učencu in šele takrat opazila zraven še enega.. tudi ta ni bil slabi ampak osebno bol so mi všeč temnolasci..
"To je Colby .." je nadaljeval učitelj in pokazal na fanta z temnejšimi očmi.. On se je samo nasmehnil..
"To je pa Sam." je rekel učitelj ter pokazal na svetlolasca, tudi ta se je samo nasmehnil..
Odločila sta se, da bosta zasedla prosta mesta.. In uganite kdo se je vsedel k meni?? hahah..Colby.. zgleda da se je odločil, da bo začel pogovor..
"Hoj, moje ime že verjetno veš.. ali lahko danes gledam v tvoj učbenik ker še svojih nisem dobil?" je rekel.. in omg bil je tako lep.. njegovi beli zobje so sijali v njegovem nasmešku.. njegove oči so bile popolne..
"Ja seveda..Jaz sem Elena.. " sem rekla in se nasmehnila čeprav sem bila zelo žjučna..
"Brez skrbi ta učitelj je dobre volje samo nekaj dni haha potem bo bolj tečen.." sem kar nadaljevala..
"Se mi je kar zdelo.." je dodal in me še kar naprej opazoval
01. avgust 2016
Neeext
01. avgust 2016
Nextttttt
03. avgust 2016
Next
03. avgust 2016
u193768
u193768
Neeext
03. avgust 2016
Ne vem zakaj, ampak nekaj me je privlačilo na njem... ne vem ali je bil njegov nasmeh...ali njegove oči... bil je skratka moj popoln.. ali lahko bi mu rekla moj popoln bodoči?? hah ja včasih so mi tudi takšne misli švignile v glavo... moje oči so dobesedno obsedele na njem.. ko se je nasmehnil so se mu v ličkih naredile jamice.. njegovi zobje so bili kristalno beli.. njegova polt je bila lepo rjava.. njegove oči modre.. in lasje črni.. šit mislim da sem se zaljubila v njega..ampak imela sem problem... ko so se najine oči srečale sem pogled odmaknila in se delala da me učiteljeva teorija zelo zanima.. prvi dan se mi res ni dalo poslušat učiteljev zato sem si v ušesa dala slušalke in začela poslušat glasbo.. seveda pa so mi misli uhajale k Colbyju.. nekdo me je ruknil..
"Kaj poslušaš??" me je vprašal Colby
"Lay me down.. bi poslušal zraven??" sem se nasmehnila in mu ponudila slušalko
"z veseljem." se je nasmehnil..
dala sem mu slušalko.. čez 10min je začelo zvoniti za konec ure.. pospravila sem stvari in se odpravila proti izhodu, ko me je nekdo primil za roko..bil je Colby..
"Bi odšla potem z nama s Samom v najino hišo? Sama sma se preselila sem in sma najboljša frenda.. rada bi naredila malo zabave.. Nama bi pomagala pripravit??" strmela sem vanj nato pa komaj izdavila "seveda.."
"torej se dobimo po pouku pred šolo??" me je vprašal
"zmenjeno" sem se nasmehnila in odhitela do Bonnie
06. avgust 2016
Neeeeext
06. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani