Heej..

sej vem daj je že miljon zgodbic že na forumu tko da najbrž ne bo škodla ena dodatna ツ
lahko oglašujete okoli mojo zgodbico, če želite, vas ne silim

pravila na tej temi:

☯ se ne kregamo
☯ lahko oglašujete, sam lepo prosm, ne preveč
☯ zabavajte se ob branju zgodbice ツ

.............................................................................................................................

Sem Teodora. Sem stara 12 let. Imam srčno bolezen (ko sem se rodila, sem imela dve luknji na srcu, zato sem imela eno operacijo pri pol leta in eno pri enemu letu. vsako jutro vzemam zdavila za srce. rastem počasneje in razvijam se tudi počasneje zaradi srca). Živim na vasi (nimamo kmetije). Hodim v 7.A razred. Imam najboljšo prijateljico Tiaro. Ona ima neko drugo najboljšo prijateljico Patricijo, ampak me to ne moti, čeprav veliko časa preživita skupaj in ima Tiara čedalje manj časa zame, zato se družim z obema skupaj. Pravzaprav je Patricija tudi zelo dobra prijateljica. V bistvu smo me tri skupaj bf. Imam simpatijo, ki mu je ime Nik. Je moj sošolec. Imam rahlo čudne sošolce, ampak ok. Imam dve zelo trčene sošolke, Barbaro in Natašo. Vsak odmor nam nagajata (nam, meni in mojim sošolkam) > .

Jaz (Teodora) :
[img]https://i1.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/-1/lens18919113_1322622218Gifts_for_11-12_year_old_[/img]

moja bf Tiara:
moja bf Patricija:
moja simpatija Nik:
moji nori sošolki Nataša in Barbara:
v naslednjem nextu (če sploh bo) bom napisala kaj več in upam da vas bo čim več bralo
Res, če boste brali najlepša hvala (to je moja prva zgodbica in imam zelo veliko idej za zgodbice) in upam da vam bo všeč <3

Čauči. ツ

Ali boš brala in ali ti je začetek ušeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

26. december 2013
Rabila pa bi vsaj 2 nexta <3 <3 <3
26. december 2013
u156327
u156327
next
26. december 2013
next
26. december 2013
u144245
u144245
next
26. december 2013
hvala za nexte

ta next je posvečen samo vama, eva caty cat's in cняιѕтмαѕ gιяℓ

................................................................................................................
no naj razložim še nekaj stvari:

Imam brata Davida in bratranca Domna, ki se kar veliko druživa ツ . V šolo hodim z avtobusom, do avtobusa pa imam prib. 2min. hoje. Ponavadi grem z mojo sosedo Karmen do avtobusne postaje, če jo ujamem, seveda, in pa z mojo drugo sosedo in sosedom, Mitjom in Ano(vsi so mi mali bratranci in sestrične, oni med seboj pa so pravi bratranci in sestrične). Mitja in Ana pa imata tudi sestro Tjašo, ki hodi na vlak v Ljubljano na kuhaarsko srednjo šolo v 2. letnik. Vem ja, blebetam kot nora ツ oo in pa nekaj razjasnim, moje sošolke se drgač obnašajo preveč resno (neznajo se zabavat v najstništvu)

David(19 let):
Domen(13 let):
Karmen(9 let):
Mitja(12 let(moj sošolec)):
Ana(14 let):
Tjaša(16 let):nekega deževnega ponedeljka v decembru v šoli ..
jooj, ta šola,si mislm. poun kufr je mam. pa še slova je prvo uro. in naenkrat se Nik prikaže pred mano in jaz ga seveda ''nism'' vidla in sem se zaletela vanga. in on me kot vedno s tistimi luštkanimi učki pogleda in sploh ga nism slišala, kaj mi je povedal. ruknil me je in šel mimo mene. pa naj nekaj razjasnim: Nik ni vame, ampak je v neko čudno Teodoro iz 7.B razreda že odkar sem ga spoznala, sem zaljubljena: v Nika. Nik,Nik,Nik; tako popouno ime ( napisanega imam v svoji sobi,oziroma v najini(delim si sobo z mojim bratom Davidom,kjer imava pograd), na steni z rdečo, okoli imena pa je prelep srček),razmišljam. včasih me učitlca pri slovi vpraša kaj, jaz pa vedno razmišljam o Niku. to je tudi zato, ker je slova tako preklemano dougočasna!! no,kot vedno, pa se osmešim s tem, da prisilim učiteljico z besedo KVA?!!! , da mi še enkrat ponovi vprašanje. no to bo dosti za zdaj, ko sedim med odmorom v šoli na wc-ju.

................................................................................................................
pa še tole: zgodbico sem se odločila pisat tako, da lik Teodora piše v svoj dnevnik vse, kar se ji je zgodilo v tem dnevu (obljubim, da bo postalo bolj zanimivo, samo čakam, da pridobim vsaj še nekaj bralcev) in tako bom dokončala naš današnji next ツ jutri naprej čauu.
26. december 2013
in pa tebi je tudi posvečen, Patricijaaa , samo prej nism vidla, da si tut ti napisala: next
26. december 2013
nnneeexxxtttt
rabš kej za profil? http://www.igre123.com/forum/tema/use-za-profil!/65704/1
bi kdo bral? http://www.igre123.com/forum/tema/our-crazy-life/65459/1
+sorry ker oglašujem!
pa čimprej nextej!!!
26. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg