Hej ta zgodba bo govorila o dekletu Anne, ki ima bogatega očeta, mama ji je umrla pri njenih petih letih in se je nespomni dobro. Annin oče mora na službeno pot v London in Anne iz New yorka odleti z njim, tam mora njen oče pomagati skupini One direction in zaradi tega se njeno življenje zelo spemeni.
Anne:


*************************************************************************************************************
prosim pa še da bi prebrali to amazayn zgodbo: https://www.igre123.com/forum/tema/better-than-words-one-direction-fanfiction/67252/
23. februar 2014
u166111
u166111
neeeeeeext
23. februar 2014
Next
23. februar 2014
čeprav mam sam dva nexta bom napisala pru del, vedve pa prosim oglašujte
*********************************************************************************************************
Hy moje ime je Anne stara sem 16 let, imam dolge pobarvane lese, imam leče in zvezdice. Z očetom živim v New Yorku kjer ime njegovo podjetje the celebraty body guard sedež, živiva v vili z bazenom, nakratko moje življenje je prekrasno saj dobim kar si želim.
»Anne, pridi nekaj ti moram povedati« je iz dnevne sobe zavpil oče. Po zavitih stopnicah sem se iz moje sobe spustila v dnevno sobo kjer je moj oče sedel na sedežni in me čakal »Kaj je?« sem ga jezno vprašala saj me je spet zmotil med gledanjem moje najljubše TV serije »Jutri bom odšel v London povej mi koga naj pokličem, da bo pazil nate« okej mal bol počas v London gre brez mene, čeprav ve da jas že od negdaj želim kja »Hej hej mal bolpočas sej nis resen ne v London greš in me neboš vzel sabo nemogoče, sej pa ja veš da hočem v London in ti mi to obljubljaš za vsake počitnice a se to zaradi tvoje službe nikoli ne uresniči« »Anne v London grem službeno pazil bon zvezdnike poleg tega pa imaš šolo« »šolo lahko obiskujem tam in če boš pazil zvezdnike se bo v njihovi hiši zagotovo našla še soba zame, prosim očka nikoli nimava skupnih počitnic, to bi lahko bilo najino prvo skupno potovanje, ponavadi me z kakšno varuško pošlješ na Karibe ali Bahame ampak jas želim v London hej Mija bi lahko šla zraven, saj veš tista ki me je pazila prejšnji mesec« »Anne še predobro vem kdo je Mija no prav poklical bom in vprašal če lahko prideta zraven ampak Mijo pokliči ti« »To zakon si am ali lahko greva z Mijo še po nakupih saj veš London pa to« »Vzemi kartico iz moje denarnice in vrnita se do šestih da bosta lahko še spakirali« »Hvala zakon si« Hitro sem stekla po stopnicah v sobo, vzela moj Applov telefon in poklicala Mijo, ki se je strinjala, da gre z nami v London in v shoping, oblekla sem si jeans jakno vzela denarnico in telefon, ter ju dala v torbico in se odpravila do nakupovalnega središča LeeNyshield, kjer sva se dobili z Mijo.
»O moj bog očka nebo ravno navdušen da sem spet zapravila toliko denarja« sem rekla Miji ko sva se odpravljali domov »Meni se zdi, da ti bo spet zaplenil kartico in boš obubožala« mi je odgovorila Mija »Ej negovori tega, to se res lahko zgodi«.

Annin oče:


Mija:
23. februar 2014
next
23. februar 2014
Next
24. februar 2014
neeeext
25. februar 2014
okej dobite next sm še mal oglašujte
*********************************************************************************************************
»Anne vstani let imamo čez eno uro in pol, odidemo pa čez eno uro« Se je iz kopalnice zadrla Mija jas pa sem se ji zadrla da naj se potem spravi iz kopalnice saj imam premalo časa za pripravo, ena ura kaj je to za dekle, ki gre vsako jutro teč se mora potem oprhati, se namazati, si urediti frizuro, si izbrati oblačilo, se na zajtrkovati in se preobleči. Nahitro sem si oblekla pajkice in tekaško majico brez rokavov, si obula tekaške čevlje, vzela iPad in šla teč za petnajst minut, tekla sem iz naše ulice (Black street) do sosednje ulice (Junior street) ko sem prišla nazaj sem imela še 40 minut za pripravo, očetu sem rekla, če mi lahko pripravi ovsene kosmiče, ko je rekel da mi jih bo sem nahitro skočila pod tuš, pod tušem sem razmišljala katere zvezdnike bo pazil. Ko mi je mlačna voda tekla po telesu sem se zamislila in pozabila na čas vse dokler Mija ni zavpila »Še dvajset minut« zgrabila me je panika zaprla sem vodo se obrislala iz omare vzela prve kratke hlače in prvo majico ki sem jo našla, iz predala pa sem še vzela hlačne nogavice kožne barve in iz obešalnika kavbojsko jakno (bele kratke hlače in rdečo majico brez rokavov), ter se oblekla. Stekla sem v kopalnico in se namazala s tekočim pudrom ter z maskaro in malo lip glosa, nisem imela časa, da bi si z likalnikom zlikala lase sem si jih le na hitro počesala in si vstavila kontaktne leče, to je bilo to čeprav sem v načrtu imela veliko več. Po zavitih stopnicah sem stekla v jedilnico in nahitro pojedla ovsene kosmiče. »Anne ali te nebo zeblo« me je vprašal očka ko sem se odpravila ven »ah ne oblečene imam nogavice in v jedilnici sem pozabila jakno iskat jo grem« sem rekla in pohitela v jedilnico, iz predala sem vzela čokoladno tablico z sadjem in kosmiči in iz stola vzela mojo kavbojsko jakno, spomnila sem se da imam v sobi tablico in iPad, ki ju nisem dala v kovček in pohitela še v svojo sobo »Anne zamudili bomo letalo kje si« se je zadrla Mija »Samo mal takoj bom« sem se ji zadrla nazaj medtem, ko sem se spuščala po naših stopnicah«

25. februar 2014
u166111
u166111
next
25. februar 2014
Neeeeeext
26. februar 2014
dejte še mal oglašvat, da pridobimo več bralcev
*********************************************************************************************************
Ko sem se usedla v avto sem ugotovila, da zamujamo in da nam verjetno nebo uspelo uloviti letala a ker je moj oče moj oče je peljal tako hitro da smo do letališča oddaljenega dvajset minut prispeli v petih minutah. V trenutku ko smo z kovčki stopili na letališče se je iz zvočnikov zaslišalo »Letalo za London odleti čez pet minut vse potnike pozivamo da odidejo na letalo skozi izhod B hvala« moj oče pa je moral še dvigniti karte. »Anne, Mija pojdita k izhodu pridem z vama samo po karte grem« je rekel midve pa sva pohiteli k izhodu B. Ko sva prišli do izhoda sva bili edini v vrsti zao nama je stevardes rekla naj ji dava karte medve, pa še nisva imeli kart, prestrašeno sva se spogledali in rekli, da karte prinese moj oče. Očeta ni bilo od nikoder, letalo pa bi moralo že vzleteti a si smelo, ker smo potniki še čakali v vrsti za vkrcanje.Ko se je moj oče končno prikazal smo se lahko vkrcali in letalo je lahko vzletelo. Do Londona jebilo približno 2 ure letenja, zato sem se odločila, da bom med letom zaspala. V ušesa sem si vstavila slušalki iz mojega iPoda in začela poslušati pesmi od Shakire, Rihane, One Direction, nimam ravno svoje najljubše skupine ali najljubše pevke, nisem ena tistih deklet, ki norijo za določeno skupino, ja poslušam vse moja soba je polna posterjev različnih pevcev ne kot naprimer od moje sestrične Caley, ki je obsedena z One direction in njeno sobo krasi gora različnih One direction izdelkov. Ko smo prispeli do Londona me je oče zbudil in nama (meni in Miji) povedal, da bomo eno noč prespali v hotelu potem pa se nastanili pri zvezdnikih, ki jih bo varoval. Po dolgi vožnji s taksjem, smo končno prispeli do hotela Timpton, kjer smo se nastanili v predsedniškem apartmaju. Ni se mi ljubilo poslušati očeta in Mije, ki se bosta kot vedno začela kregati in osvajati en drugega (Mija pada na starejše in čeprav je moj oče star 42 let in ona 20, ga vidno osvaja on pa njo nekoč sta se celo poljubila, jas pa sem potem potrebovala več tednov, da sem ta spomin spravila iz moje glave fuj ko samo pomislim na to mi postane slabo), zato sem se preoblekla v modro krilo in bel top, lase pa nalahno spela in odšla skozi vrata hotela na Londonske ulice.

26. februar 2014
Next
26. februar 2014
neeeeeeeeeeeextt ful supr zgodba<33
26. februar 2014
hvala dreamer:$
26. februar 2014


Sprehajala sem se po Londonu in se čudila ljudem ki so z aktovko v roki hiteli mimo mene. Zagledala sem se v prečudovit park na drugi strani ceste in se spraševala kako priti do njega, ko sem zagledana v park stala na sredini pločnika se je vame zabil nek čuden tip z sončnimi očali in čeprav je bilo poletje z kapo na glavi. »Ej oprosti res mi je žal nisem te videl« »Glej pred sabo ne pa v svoje noge ko hodiš!« sem se zadrla nanj čeprav se mi je opravičil. »Te lahko za opravičilo povabim na kavo« Res,d a kave danes zjutraj nisem pila nisem želela na kavo z nekom, ki ga ne poznam in me je ravnokar podrl »Ne, hvala vseeno« »Pa daj no nebo te konec veš« »Ah naj ti bo ampak me pelji v starbucks coffe« »Zmenjeno« »Hej ali ni tam drago« »Zame že ne« je nagajivo rekel in si snel očala, želela sem zakričati, ko sem videla kdo je ampak mi je usta prekril z roko »Ne kriči prav, nočem da še kdo drug zve da sem tukaj« nisem mogla verjeti da je to on, da me je on zbil na pločniku in da me ravnokar pelje na kavo. Oh moj bog spoznala sem zvezdnika in to ne kar enega zvezdnika spoznala sem Harrya Stylesa. Ko sva prispela pred kavarno je bila velika gužva vedela sem da bova morala čakati nekaj časa. Harry pa si je le snel sončna očala in kapo ter me prijel za roko in me potegnil za sabo v gnečo ko so ga dekleta opazila so se premaknila proti izhodu in ga spustile v vrsto oz kar pred blagajno nisem se morala načuditi, česa je zmožen njegov obraz. »Dva milkshake prosim saj ga boš tudi ti ne?« me je vprašal jas pa sem samo pokimala »Kateri okus bosta« naju je vprašal prodajalec »Jas bom jagodo« sem rekla Harry pa se je odločil za čokolado. Ko sva dobila milkshake sva odšla po ulici do mesta kjer se je zaletel vame »Kam si strmela prej?« me je vprašal, jas pa sem srknila požirek in mu odgovorila »V tisti park tam, prečudovit je« Ti pa nisi iz Londona kajne?« »Je tako očitni« »Ja vsak, ki živi tu je v tem parku bil že neštetokrat in se mu nezdi osupljiv« »Zakaj poglej te ptice in jezero. Ah ko bi takšne parke imeli tam kjer jas živim« »Iz kje pa so?« »Iz New Yorka« »Kaj pa vaš centralni park« »Ah nemora se primerjati z njim, vse kar lahko najdeš v tistem parku je jok in smrklji malih otrok, tam nikakor nemoreš uživati« »No potem pa pridi« je rekel Harry in me povlekel za sabo, stekel je kar čez cesto pa niti prehoda za pešce ni bilo. »Harry pazi avto« sem se zadrla a on se ni ustavil slišalo se je cviljenje gum ko so se avtomobili ustavljali in jezno kričanje voznikov a prenesti to se je splačalo, ko si prišel v park. Jezero se je lesketalo v sončni svetlobi, ptice so pele in letale iz enega drevesa na drugega vse je bilo odlično dokler me Harry ni porinil v jezero. »hej kako si dovoliš« sem zakričala naj in ga porinila v vodo, špricala in porivala sva se dokler nisem zaslišala bitja ure »Harry koliko je ura?« sem ga zaskrbljeno vprašala »Štiri zakaj?« »O ne hvala za lepo popoldne ampak moram iti, če se takoj ne prikažem v hotelu me bo očka ubil adijo« »Počakaj niti imena mi nisi povedala, kje te lahko najdem« sem ga slišala, kako je vpil. »Anne sem« sem mu zavpila in odhitela v hotel.

26. februar 2014
pa še:
a)kakšna se vam zgodba zdi?
b)bi nardil kako spremembo?
c)kaj bo z Harryem in Anne? se bosta še vidla?
26. februar 2014
neeeeeextt
a) ful dobra zgodba!
b) ne
c) Ja moreta se<333333
26. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
nova bralka
27. februar 2014
u155253
u155253
)kakšna se vam zgodba zdi?super
b)bi nardil kako spremembo?ne
c)kaj bo z Harryem in Anne? se bosta še vidla?ja mortna <3
Nova bralka
27. februar 2014
u155895
u155895
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. februar 2014
u120926
u120926
Nextnovabralka
27. februar 2014
u156327
u156327
Next
+
Nova bralka
27. februar 2014
next bo jutr kr ga še nimam v celoti napisanga
27. februar 2014
u155895
u155895
Komi cakam
27. februar 2014
u159930
u159930
Neeeeext
28. februar 2014
dones nemorem napisat nexta kr se morm učit da bom jutr lahka s sošolkam šla drsat tk da če mi bo ratal ga dobite jutr zjutri
28. februar 2014
u28319
u28319
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
28. februar 2014
okej ratal mi je neki napisat
*********************************************************************************************************
»Anne, kje si bila a si zmešana veš kako me je skrbelo« se je očka jezil name ko sem prišla v našo sobo. »Anne, kaj praviš na to, da bi medtem, ko bo očka na pogovoru s stranko medve odšle na kosilo v kakšno restavracijo.« je predlagala Mija in njen predlog se mi je zdel super »ja zakon le preoblečem se« »Anne kaj ti pa manka« »Am mokra sem in takšna ne morem v restavracijo obleči moram kakšno srajco ali kaj podobnega« »ah no pa pohiti« mi je še rekla jas pa sem odhitela do svojega kovčka ven povlekla raztrgane kavbojke in temnomodro srajco, srajco sem si v pasu zavezala in si zlikala lase, tako pripravljena sem bila na odhod ven.»aha torej krilo ne spada v restavracijo a raztrgane kavbojke pa« se mi je nasmehnila Mija jas pa sem se nasmehnila nazaj. Po desetminutnem pešačenju-v upanju da se spet zaletim v harrya- sva z Mijo prispeli, do majhne restavracije, ki se je imenovala Launch Time (izmišljeno). Vstopili sva v restavracijo in natakar naju je popeljal do mize za dve osebi. Dobili sva jedilne liste in Mija je naročila solatni krožnik jas pa krožnik pomfrija z kečapom. »Uh nekdo pa ne pazi na svojo postavo« sem za sabo zaslišala glas, bil je Harry, ob pogledu nanj sem dobila metuljčke v trebuhu (oh ne mislim da sem zaljubljena). Vstala sem in ga objela oh moj bog kako je sexi hej anne kaj pa govoriš, nemoreš se vanj zaljubiti trenutek zatem ko si ga spoznala.
28. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeexxtt fil dobra zgodbica!!!
28. februar 2014
u159930
u159930
Neeeeeeext
28. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg