Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Helouu evribodi big-smilie Uglavnem js pa moja prjatlca oz. BFF sva se odločila,da bove napisali en FanFiction about One Direction.Vem,da jih je že zloooo zloo dost ampak upam da en nau škodu smile Probale bove nardit en nenormalen FanFiction.Bl se gre o Harry-u in Niall-u.Ne naju sovražt če bove slabo pisale nisve glih najbolše ampak bove probale.Torej..Uživej big-smilie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
file:///C:/Users/Rebeka/Pictures/Niall%20and%20Harry.png (slika ne dela kr nism profesionalka tk da klikn link..)

V življenju imamo vzpone in padce.Pri ljubezni je isto ampak če osebo resnično ljubiš in ti ona vrača ljubezen je vse lepo.Misliš,da živiš v pravljici.Vse je čarobno,magično,toplo, nimaš skrbi.Ko pa vse obrne na glavo nimaš več razloga za življenje misliš,da boš ta trenutek padel po tleh,se zlomil...umrl.Kar naprej imaš neke težave,ki jih prejšnič ni bilo videti.Ampak teh težav ni in ni konca.Več in več se nabirajo.Ko končno pozabiš na vse pa se bojiš zopet zaljubiti v osebo,pri kateri se počutiš varno.Ampak ostane ti le upanje,da ti bo nekaj dalo moč,da začneš znova.Če zi ne uspe pa veš kaj pravijo...Upanje umre zadnje !

''Spravi se dol iz mene !Mami, Katty leži na meni,ker hoče moj čips!'' In tako se začne moje jutro.''Katty pojdi dol iz Tima !'' se zdaj zadere mami.''Jutro !'' zavpijem.In kakor vidim ne dobim nobene pozornosti.Pa nič.Stekla sem v kuhinjo tam je že lepo dišalo po palačinkah.''Hej, otroka vse palačinke vama bom pojedla,če se bosta valjala po kavču!'' zakričim iz kuhinje v dnevno sobo.''Naomi, ne pojej vseh mojih palačink!'' zakriči nazaj Tim.Ja za Tima je vse njegovo.Nič ni mojega ali od koga drugega.Vse samo njegovo.''Prvič niso tvoje in drugič če jih hočeš pridi v kuhinjo!'' se spet nazaj zaderem.Takoj kot bi mignil sta že oba bila za mizo in mazala palačinke z Nutello.No,to je bilo pa hitro.Za njima pa počasi priraca mama.Tako kot zmeraj vsa utrujena od dela.Včasih se mi smili,ker more toliko delati,da bi preživela nas.Zasluži pa tako malo.Na srečo imam tudi jaz svojo službo v HellGuitars (izmišljeno).To je majhna trgovina z kitarami.Tudi jaz ne zaslužim veliko ampak za preživet nekako imamo.''Naomi bi lahko prosim,ko boš prišla domov iz službe spekla kosilo za Tima in Katty,ker danes spet cel dan delam ?'' Me je vprašala mama ter se naslonila na pult.''Spet?!'' skoraj zakričim.''Da.'' reče in se prime za glavo.Vzdihnem in pričnem jesti 6. palačinko.Vem vem kaj si mislite bajsa.Ampak nisem.Veliko pojem a se ne zredim.Torej zdaj imam čas,da se predstavim.
Moje ime je Naomi Sun Collen.Stara sem 16 let in živim v Holmes Chapel.Kasneje se nameravam preseliti v London in redno domov pošiljati denar mami.Kakor že veste živim z mamo ter s dvojčkoma Timom in Katty.Stara sta 14 let.Prosti čas preživim v svoji sobi in igram kitaro.Edina stvar,ki mi jo je zapustil oče,ko je odšel na tako rečeno službeno potovanje za 1 mesec in potem se je en mesec spremenil v 5 let in še zdaj ga ni iz njegovega službenega potovanja.Kratko rečeno oče nas je zapustil.In od takrat naprej z mamo garave noč in dan,da bi preživeli pa še v London se mislim preseliti. No to bo to zaenkrat.
''Daj mi Nutello Tim'' reče Katty.''Samo Nutello?'' vpraša.''Mislim tvojo Nutello'' zavzdihne Katty in zavije z očmi.''Prav.Izvoli''.''Otroka v šolo bo treba'' se oglasi mama iz druge strani kuhinje.''Jaz pa v službo'' zavzdihnem.Čeprav sem rada imela to službo in sem imela najbolšega šefa na svetu nisem rada hodila delat.Vstali smo od mize se obuli ter odšli peš.Pospremila sem ju do šole potem pa sem še sama odkorakala v trgovinico.Ko sem vstopila je zacingljal zvonček nad vrati in Connor se je že prikazal za pultom.Connor je star 19 let.Vem kaj si mislite..Tako mlad pa že ima svojo trgovino.Hja nekaj moreš imeti za preživetje.''Hej Connor'' ga pozravim.''Živjo Naomi.Prišla je nova roba mogoče te zanima?'' me je vprašal ter si šel z roko čez lase.Da, Connor je moj šef.Ubistvu tu delam samo jaz in Connor.''Pa še kako me zanima'' vzkliknem in odhitim v zadnjo sobo.Pregledala sem vse kitaro.Nič kaj posebnega.''Hej...Amm...tukaj v Holmes Chapel je...amm..premalo kupcev in sem premišljeval..am..če bi trgovino premestil v..v London ?''vpraša Connor.Izbuljim oči.''Connor, nimam prevoza!'' vzkliknem.''Saj te bom jaz prišel iskat'' me poskuša prepričat.''Bom premislila'' zavzdihnem.To bo še zanimivo.Ampak tukaj je res bilo malo kupcev.''Connor..No prav premestiva jo v London'' veselo me objame in me zavrti v zraku,potem pa me postavi na tla.~čez 1 leto~
Slišalo se je razbijanje v drugem stanovanju.In ni mi preostalo drugega kot,da ustanem iz postelje ter skočim pod tuš.Odšla sem v kuhinjo in takoj videla spremembo v mojem stanovanju.''Ta vaza ni bila tukaj ampak tam'' rečem ter kažem s prsti.''In posoda ni bila pomita''zašepetam.Saj včeraj je bil normalen dan.Zbudila sem se potem se odšla v službo potem sem prišla domov,pojedla kosilo,odšla po trgovinah,prišla domov,pojedla večerjo,dala posodo v pomivalno korito,zaklenila stanovanje ter se odpravila spat.Tukaj nekaj smrdi.Kot ste že ugotovili,ker sem rekla ''mojem stanovanju' sem se preselila v London.Nisem še polnoletna,kar pomeni,da sem komaj pristala v tem stanovanju.Lastnico sem komaj prepričala.Vrnimo se zdaj....Odšla sem v dnevno sobo,kjer je bil nek hrup.Televizija je bila prižgana v sobi pa nobenega.Resnično me postaja strah.''Halo?'' se oglasim,ko gledam po sobi.Naenkrat začutim dotik na mojem hrbtu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hope u like it...
Kakšen se ti zdi začetek ????
Next ?
25. avgust 2013
Dober začetek.
Neeeeeeeeext! :*
25. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeext *-*
ful dobr začetk :3
25. avgust 2013
u135507
u135507
fuhl dober začetek wink neeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!
25. avgust 2013
Neeeeeeeeext ful dobr big-smilie
25. avgust 2013
Neext
25. avgust 2013
neeeeeeext!!! full dobr<3
25. avgust 2013
u143217
u143217
Neeeeext
Dober zacetek ;***
25. avgust 2013
neeext!!!
26. avgust 2013
neeext!!<33
26. avgust 2013
Neext smile
26. avgust 2013
Neeeeeeeeext!
26. avgust 2013
'' Jutro zaspanka'' me je zbudil oče in je nadaljeval '' delat bo treba ura je že 7.'' Jaz sem se samo obrnila in se nasmejala in očetu rekla '' ja že grem sedaj pa pojdi ven iz sobe da se preoblečem''. Zaloputnil je z vrati da bi me še dodatno zbudil in tako se je začel spet navaden dan.
Heei moje ime je Larisa Mitchell, sem blondinka z modrimi očmi.Stara sem 17 in čez 1 leto bom bila 18. Tega se že zelo veselim ker bom za rojstnodnevno darilo dobila svoje stanovanje v sredini Londona. Sedaj živim v Londonu sam nism v središču mesta. Drugače pa delam v glasbeni trgovini z imenom All Cd's Music (izmišljeno). Rada poslušam Justina Bieberja, Seleno Gomez in Taylor Swift. Po pravici povedano ne maram One direction, ker so razvajeni fantje. Še posebi iz One direction sovražim Harry-ja ker je pravi ženskar in mena punce skos. Sovražim fante, ki mislijo da lahko dobijo kero koli punco hočejo.
https://data.whicdn.com/images/36665241/blonde-hair-girl-pretty-snow-Favim.com-431323_large.jpg


Hitro sem ustala stekla pod tuš in se oblekla v kratke hlače in eno majico. Postlala sem še posteljo in odhitela sem po stopnicah dol v kuhinjo. ''Jutro mami'' sem jo ogovorila in ona mi je odgovorila nazaj in naprej je brala časopis. Pojedla sem zajterk in se hitro obula all starke in se odpravila v službo ker šef ne mara če kdo zamuja. Prišla sem točno ob 8-ih. Uzela sem cd-je in jih zlagala po policah. Spet so prišli eni važni fantje in eden me je že ogovoril. '' Žiujo punči'' je rekel in jaz sem zavila z očmi in mu rekla '' Heei sam moje ime ni punči'' malo je razmislil in je rekel '' Ok sam kako te nej js pol kličem?'' '' Lohka kar Larisa. Kako je pa tebi ime?'' '' Ime mi je Mitch.'' Glih me je hotel nekaj uprašati ko je bilo slišati '' Ej Mitch gremo'' on pa se je samo nasmejal in rekel '' Ja ok že grem sam minutko'' in je že nadaljeval '' Amm a mi daš svojo telefonsko številko?'' nasmehnila sem se mu in mu napisala na en listek mojo telefonsko številko in sva se že poslovila. No tako je vsak dan da fantje flirtajo z mano.
~ čez 1 leto
Kar naenkrat začne nekaj zvoniti in vidim da je to moja budilka. Čudno da oče me še ni prišel zbudit. No danes imam svoj 18. rojstni dan in se selim v svoje stanovanje wiii. Tako sem vesela da sem hitro vstala iz pojstelje se stuširala oblekla oblekico in že začela pakirat. V dobrih 15 min sm vse že spakirala in se odpravila dol v kuhinjo pozdravila mamo, ki pa je takoj vstala me objela in rekla '' Use najbolše ljubica'' jaz pa sem se samo nasmejala in si naredila zajterk in se hitro odpravila v All Cd's Music. Pozdravila sem šefa in se odpravila za pult in prodajala cd-je. Spet tko kot usak da je z mano flirtal en fant, ki me je uprašal za telefonsko številko spet in sem mu jo dala. In ko je odšel sem takoj dobila sms če bi šla z nekim fantom na pijačo. Najprej sem ga uprašala kdo je in mi je odgovoril da je Alex in da je pred 5 minutami pri nam kupil cd. Zavrnila sem ga in mu tudi povedala zakaj in mi je voščil za rojstni dan in sm mu rekla hvala in sem mu tudi povedala da se zdajle ne morm z njim pogovarjat ker delam on pa je razumel. In že ko pospravim telefon pride šef in mi reče '' izvoli to škatlo in zloži cd-je'' in je že odšel, jaz pa primem škatlo in jo odnesem zložim cd-je in sm že opazila da je ura 4 popoldne in sem se poslovila od šefa in pohitela domov. Ko sem prišla domov se je zgodilo eno presenečenje. Oče me je čakal pred vrati z kovčkom in me objel poljubil na lice in mi voščil za rojstni dan. Jaz sem se samo smejala in oče me je ogovoril '' Pridi greve v tvoje stanovanje'' jaz pa sem pokimala vzela kovček ga odnesla v avto. Potem smo se vsi vsedli v avto in se odpeljali do stanovanja. Oče mi je dal ključe, mama pa je vmes jokala jaz pa sem jo tolažila da se bova še srečale pa tako naprej. Ko sem stopila v stanovanje sem rekla ''vav, hvala vama'' in ju objela. Malo smo se še pogovarjali pa sta odšla. Vse sem razparkirala se preoblekla v pižamo, povečerjala, pomila posodo in odšla gledat tv. Ob 22.00 sem odšla spat, ker se moram zgodaj zbuditi, saj nažalost jutri začnem z službo ob pol osmih. Zjutraj sem se zbudila ob pol sedimh. Vstala sem, postlala posteljo se šla stuširat, oblekla in si naredila make up. Pojedla sem zajterk in se hitro odpravila v službo. Spet tako kot ponavadi, fantje flirtajo, zlaganje cd-jev in ob šterih se odpravila domov. Doma sem si pripravila kosilo sam ni bilo tako kot ponavadi čutila sem prisotnost. Vsedla sem se za mizo in jedla kosilo sam čudno mi je bilo da je bil stol polek mene odmaknjen od mize saj sem vse pospravila. Mislila sem da se mi blede ker sem sama v stanovanju in tega nisem navajena. Vzela sem krožnik ga odnesla v korito in vse pomila. Kar naenkrat se je prižgala televizija. Priznam vse skupaj me je plašilo. Šla sem pogledat nobenega. Potem sem slišalo da se je nekaj prevrnilo in odšla sem v spalnico in videla da so vsa moja oblačila na tleh in omara je bila zaprta. Malo je manjkalo da bi začela teči ven iz stanovanja in kričati. Sama pri sebi sem se mirila ko pa je kar naenkrat v kopalnici voda začela teči in sem takoj stekla v kopalnico in čutila neko prisotnost za mano. Začela sem teči in tekla sem do neke sosede, ki se je pravkar vselila. Trkala sem kot nora in ko sem videla da so se odprla vrata sem takoj stekla notri. Dotaknila sem se je in ona je zakričala... next?
26. avgust 2013
neeeeeext!!!
26. avgust 2013
Neext
26. avgust 2013
Neeeeeeeeeext!
27. avgust 2013
u44370
u44370
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
27. avgust 2013
NEEXT *_*
29. avgust 2013
Hope u like it se opravičujeve k doug ni blo nexta sj je bil napisan sam sm zmeri pozabila smile_xd Budala jees -.-

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naomi**
''Halo?'' se oglasim,ko gledam po sobi.Naenkrat začutim dotik na mojem hrbtu in brez,da bi prej pomislila seveda zakričim.Kaj bi pa vi naredili ? Obrnem se in zagledam dekle nekako isto staro kakor jaz.''Kdo si ti ?!'' vzkliknem.''Tvoja soseda?'' mi odvrne.''Kako si prišla noter ?'' jo zopet napadem.''Ti si me spustila.Saj veš odprla vrata ?'' o moj bog še bolj me je strah ! Jaz nisem odprla vrata,ker sem bila v dnevni sobi vsa prestrašena !''Oprosti ampak jaz ti nisem odprla vrat'' rečem in v mojem glasu se je prepoznal strah.''Kdo pa je...potem meni odprl...vrata?'' reče zgroženo.Tedaj se na televiziji kanal premakne.Obedve skočive pokonci.Na MTV ? Pela je meni neznana skupina The Wanted?''Ughh..Spet oni !'' naveličeno pripombi dekle.''Jih poznaš ?'' previdno rečem.''Ja D..Kdo pa jih ne ?'' zavije z očmi.Sram me je bilo.Zardela sem in pogledala v tla nesme zvedeti,da jaz nevem za njih.Pogledala sem na ekran televizorja.Peli so pesem,pri kateri nisem razbrala ven naslov.V oči mi je padel neki fant s pobrito glavo.Nevem sicer kako mu je ime ampak bil je kar čeden.''Semizdi,da bi naju moralo biti strah ne pa tako sproščeno se pogovarjati o teh bebcih'' se nasmehne dekle.''Larisa'' se predstavi in mi poda roko.Sežem ji v roko in jo stresem.''Naomi'' se še jaz predstavim.''Koliko si stara Naomi ?'' me takoj napade z vprašanjem.''Amm 17 in ti ?'' me je zanimalo in upala,da ni mlajša ali preveč starejša od mene ker bi bilo čudno.Manjša sem bila od nje in tudi precej grša.''Oh potem še nisi polnoletna? No jaz sem 18'' reče in se mi nasmehne.Nasmeh ji vrnem nazaj.''Kaj te je pripeljalo v moje stanovanje ?'' jo sedaj jaz vprašam.''Neboš mi vrjela,če ti povem ampak zdisemi,da v mojem stanovanju straši neke vrste duh ?..''prekine jo smeh pri spalnici mojih vrat.Hitro sva obe preusmerili pogled iz tam kjer je to vse prihajalo.Obedve sva imele prestrašen pogled na sebi.Spogledali sva se.Pokimala sem ji,in to vse obesve razumela,da POGNI SE V TEK IN REŠI SI ŽIVLJENJE ! SHIT JUST GOT REAL ! Takoj sva se zapodile ven iz stanovanjaBila sem zadnja,zato sem zaloputnila z vrati in stekla sve v njeno stanovanje,ker sve mislile,da bove tam bolj varne.Zaprla je vrata za mano in zaklenila na vse možne načine.Naslonila se je na vrata in globoko vdihnila.''Phiiuuu..'' je izdihnila.Obe sva bili zadihane od teka čeprav sve pretekli samo 10m.Tresli sva se kot,da bi bile premražene do kosti.Jp to ti naredi strah.''Pridi naredile si bove vročo čokolado in bo mogoče pomagalo'' v njenem glasu je bilo slišati malo olajšanja vendar še zmeraj je zraven posegal še strah.Sledila sem ji v kuhinjo.Bila je majhna in praktična.Srčkano !Usedla sem se za mizo in si ogledava eno sliko na steni.Bil je neki fant in dekle.To dekle je bila verjetno ona.''Izvoli'' je rekla in položila skodelico pred mano.''Hvala zelo si prijazna'' ji rečem in naredil požirek vroče čokolade.Bila je zelo dobra.''Torej povej mi kaj o sebi'' mi naroči in tudi ona naredi požirek.''Am sem Naomi Sun Collen in sem stara 17,kot že veš.Delam v majhni trgovinici s kitarami,ki je 1km odaljena od tu.Prihajam iz Holmes Chapel.Prej sem živela z mamo in z dvema dvojčkoma Katty in Timom.Zelo jih pogrešam ampak nisem imela izbire.Smo bolj revni zato zmeraj pol ali več plače pošljem domov,da imajo za preživetje.''premešan z žličko in jo pogledam.Gledala me je kot,da me razume.''In ti?'' jo vprašam.''Sem Larisa Mitchell in pred enim dnevom sem praznovala 18. rojstni dan in za darilo sem dobila to stanovanje tu.Delam v glasbeni trgovini.Prej sem živela z očetom in mamo zdaj pa sama'' reče in se nasmehne.''Hej,lahko um..vem da se poznave komaj pol ure ampak umm.lahko prespim pri tebi?'' sem jo vprašala in upala,da mi bo dovolila.''Seveda,neveš kako me je strah'' uf še sreča.Tudi če bi me ubili nebi šla nazaj v moje stanovanje.''Ampak moje stanovanje tudi ni tako nedolžno, veš?'' izbuljila sem oči.Ona se mi je nasmehnila.''Zakaj misliš,da sem pritekla k tebi? Ha? Tudi me je nekdo strašill v dnevni sobi se je prižgala televizija v kopalnici pa je začela teči voda.'' v grlu mi je ratal cmok in težko sem ga pogoltnila.''Ampak neboj se zdaj sva skupaj in me ni več tako strah'' še doda in me sočutno prime za roko.Vrnem ji rahel stisk.Nekdo je potrkal po vratih.Izginila je za vrati in predvidevala sem,da gre odpret in pogledat kdo je.Nekdo me je prijel za ramo.Kot bi mignil sem se obrnila in zagledala nekega kodrastega fanta.Prestrašeno sem ga gledala in takoj je razbral iz mojega obraza.Predrzno se je nasmehnil.''Harry sem'' reče.Potem sem slišala korake proti nama obrnila sem se proti vratom.Čez 2 sekundi se je prikazala Larisa s pismom v roki.Pogledala sem nazaj in kodrastega fanta ni bilo ve č za mano in tudi nikjer po kuhinji ne.''Kaj pa ti tako prestrašeno gledaš kot,da bi videla duha?'' me vpraša in se zasmeje.''No amm oprosti ampak neboš mogla prespati pri meni...'' v grlu se mi je naredil cmok.''Domov moram,ker me prijatejice rabijo in bom prespala pri njim in ne odobravajo novih punc v njihovi družbi..oprosti'' nadaljuje in mi stisne roko.Prestrašeno ji prikimam.Že se je obuvala svoje allstarke.Jaz sem se poslovila in odšla v svoje stanovanje bolje povedano v pekel.Vstopila sem noter,ko sem slišala,da nekdo v kuhinji prepeva...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nextt ? smile
Ti je ušeeč ???
30. avgust 2013
Next!
Meni je ful uredu<3
30. avgust 2013
Neeeeeeeeeext!
31. avgust 2013
u44370
u44370
neeeeeext!!
Ja ful dobro! ♥
01. september 2013
~Larisa ~ Hitro sem se obula allstarke in še zadnjič pogledala proti Naomi ter odšla k prijateljicam. Ko sem prispela sem videla kako Ally joka in punce so stale okoli nje ter jo tolažile.Ko so me punce zagledale so mi z usti nakalaze naj jo potolažim. Hitro sem stekla k njej in jo vprašala kaj je narobe. '' Fant me je varal z neko rjavolasko in pozabil je na j najin zmenek'' objela sem jo in obrisala solze.''Hej..Ne jokaj ni te vreden ! Greve k njemuda mu poveve svoje mnenje?'' že je zgledala boljše volje in je rekla '' Seveda''. Hitro sva se obule in odšle do Michaela. Potrkali sva na vrata in odprel . Skočil ji je v objem in jo poljubil. Videla sem da je Ally zadrževala solze in kar naenkrat se je slišalo '' Pusti me prevarant!'' to je bila Ally z besom v očeh in se mu je izvila iz objema. Michaelu je kar zaostal dih ko je to slišal in jo je vprašal '' Kako si zvedela za Sarah?'' '' Ja ni te bilo na zmenek in sem se odpravila domov, potem sem te videla z njo in kako jo objemaš in poljubljaš''. Bila je na robu joka. Že je hotel nekaj reči ko mu je Ally dala eno močno zaušnico .'' Larisa pridi greve!. Ko sva bile pri avtu se je začela jokat obhela sem jo. Malo sem jo potolažila in vsedle sva se v avto in se odpeljale do njenega stanovanja.''Ostanem pri tebi?'' sem jo vprašala .''Ne rada bi bila sama,če ne zameriš'' je rekla in se komajda nasmehnila.O dkimala sem se od nje poslovila in se odpravila do svojega stanovanja. Ko sem prišla po stopnicah gor do stanovanja sem se spomnila na Naomi in na duhove. Preletel me je srh. Odpravila sem se takoj do Naomi in ji pozvonila na vrata. Kot blisk je bila pri meni in me objela. Zgledala je kot da se ji je kamen odvalil od srca. ''Kako si?'' '' Bolje sedaj ko si ti prišla'' nasmehnila sem se in jo vprašala '' Kje bove spali pri meni ali pri tebi?''sem jo vprašala. '' Lahko pri tebi, ker moje stanovanje ni popolnoma urejeno.'' Nasmehnila sem se ji. '' Vzemi kar rabiš in bove šle.'' Čakala sem jo 5 minut, ko je prišla iz spalnice. Vzela je pižamo, copate, nekaj za preobleči in plišasto žival. Odšle sva do mojega stanovanja ''Se greš pripraviti za spanje?'' sem jo vprašala.O na je le prikimala in je odšla v kopalnico. Ta čas, ko je ona bila v kopalnici sem nama pripravila kokice, da bove gledale film. Prišla je iz kopalnice in že je rekla '' Kaj tako lepo diši?'' nasmehnila sem se in ji odgovorila '' Kokice sem pripravila da bovi gledali film če si za?'' Zgledala je veselo in je tudi prikimala. Rekla sem ji da bom se šla še jaz pripravitiza spanje, da nama potem ne bo potrebno ona se je nasmejala in razmišljala je kateri film bova gledali. Izbrala je film Žaga. Ok, to je bila grozljivka malo prisežem da me je bilo strah. Ko se je film začel je bilo vse normalno. Med mano in Naomi je bilo toliko prostora da bi se lahko vsedli še dve osebi. Na ekran se je prikazal strašen prizor in zakričala sem,da me je skoraj iz sedežne vrglo.Nevem,ali se mi blede ali res čutim,da me nekdo objema ?
13. september 2013
u149893
u149893
*next*+ *nova bralka*
*ful dobra zgodbaa!* *sto-krat NEXT!*
14. september 2013
Neeeeext!!<333
14. september 2013
u44370
u44370
neeeeeeeeext!*o*
14. september 2013
neeeeeeeeext!!!!!!
15. september 2013
Helouu evribodi big-smilie Uglavnem kle Dιяєcтισηѕ ℓσνє (to je zdej moj novi profil..okej k bistvu..) Šola se je začelaaa -.- In kokr veste se j treba učit kr u naši šoli že sprašujejo -.-'' in nexti naujo tor redn mogoče bo en u petk en u soboto in en u nedeljo ampak sam takrat ko bove extremno dobre volje in ko se nebo treba učit in ko seveda nebo velik domače nalogoe smile
Lp..
Rebeka in Lara wink
15. september 2013
Evo vm next big-smilie Enyoj
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naomi**
'Pojdi v kuhinjo' mi je govoril glas v glavi.Ughh in kaj sem nardila ? Korakala sem proti kuhinji še preden sem se zavedla da sem pred kuhinjski vrati.Počasi sem odprla vrata ter zagledala postavnega fanta z svetlimi lasmi.Jedel je.Čakaj,čakaj popolen neznanec je jedel mojo hrano ?!?!Noben nebo jedel moje hrane !
''Hej,ti pusti mojo hrano !'' sem rekla ter ga hotela zgrabiti za kapuco ampak je moja roka šla skozi njegovo jopo.Fant se je v trenutku obrnil ter preden bi kaj ukrepala me je že zgrabil za usta.
''Nikomur ne povej kar si videla drugače te bom ubil..Razumela ?'' je rekel hladno.V odgovor sem mu prikimala in spustil roko izpred mojih ust.Hitro me je preskiniral z pogledom in nato začel naprej jesti moj puding.
''Hej to je moje'' sem zašepetala.
''In kaj če je ? Lačen sem !'' je rekel ter naprej jedel.
''Ampak čokoladni je moj najlubši'' sem spet zamomljala.
''Vseeno mi je'' je hladno odgovoril.
''Kaj sploh iščeš v mojem stanovanju ?'' sem vprašala malo glasnejše od šepeta.Šele zdaj je odmaknil pogled od moje najlubšega čokoladnega pudinga,ki je bil že do polovice pojeden.Strmel je vame kot,da bi bila prikazen.Strmel je vame približno 5 minut potem pa se je odkašljal.
''Zato,ker sem pač tukaj.In ne sprašuj me raje nič več ker me bo minilo potrplenje prav ?'' je ravsknil.
Počutila sem se,kot da nebi imela nobenih čustev,čeprav res neznam nič več ljubiti in vsega je kriv prekleti Connor.Da Connor moj šef.Pred enim letom sva začela hoditi,ker sva bila tako rečeno zaljubljena.Po 3 mesecih me je zapustil vendar še zmeraj obdržal v trgovini.Ostala sva nekako prijatelja.Ljubila sem ga,zaboga ! Ampak zdaj neznam več ljubiti,zato sem se tudi preselila v London.Brez,dabi vedela mi je po licu spolzela grenka solza.
''Hej,si vredu Naomi ?'' me je vprašal zdaj tisti fant katerega sem že zasovražila.
''Pusti me na miru in prosim odidi iz mojega stanovanja in kako veš moje ime ? Ahh..Saj ni važno samo pojdi!'' sem povzdignila glas.
''Prav,šel bom adijo jutri se spet vidiva'' je rekel ter izginil na mestu kjer je stal ? Izginil je ? Čez nekaj minut je pozvonilo pri vratih.Bila je Larisa.Odločile sva se da prespim pri njej.Uzela sem vse kar sem potrebovala in odšle sva k njej na koncu pa sva še gledale film.Odšle sva spat in začutila sem,da je nekdo zlezel k meni pod odejo ??
21. september 2013
u44370
u44370
neeeeeeeeeeeext
21. september 2013
tema je zaklenjena