u118120
u118120
Sem Skai-Evelyn Young. Stara sem 15 let. Sedaj živim z mamo in bratom ter hčerko.
In to je moja zgodba.
Ko sem bila stara 5 let sta se moja starša ločila. Mama je dobila novega fanta po imenu Drake.
Nekega dne naj bi naju z bratom Tayom, Drake peljal v šolo. Njega je peljal v šolo meni pa je rekel naj še malo počakam, imela sem 9 let. Ko je prišel nazaj se je vsedel v avto in brez besed speljal s parkirišča. ''Drake, v šolo moram'' sem rekla ''Greva najprej na sladoled, boš videla kako se zabavajo očeti in hčere'' je rekel. Imela sem ga rada zato sem se vsedla nazaj in pustila da sva se peljala. Ne daleč sva se ustavila in šla v bel kombi. Vprašala sem ga zakaj pa to pa je rekel da je v našem avtu zmanjkalo bencina. In sva se odpeljala. ''Kdaj se bova ustavila? Drake moram v šolo. Kdaj bo sladoled.'' S temi vprašanji sem ga morala razjezit saj me je zgrabil in me vrgel v zadnji del kombija. Jokala sem ''Utihni'' je upil. Nato pa mi v usta zrinil tableto ''bonbon je'' je rekel. Od tam se ne spomnim več.
04. avgust 2013
u118120
u118120Jaz takrat.
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=29451027[/img]
Moj bratec Tay, takrat star 7 let.
04. avgust 2013
u118120
u118120
''Živjo Ellie.'' je rekel Drake ko sem se prebudila. ''Kje sva?'' ''Tvoja mami naju je poslala na počitnice, da se boš lahko zabavala'' je rekel in mi pritisnil poljub na lice. ''Kje bova začela, daj lezi'' ulegla sem se na posteljo. On pa je dvignil mojo oblekico in mi slekel hlačke ter glavo zakopal v moje mednožje. ''A to zares počnejo očiti pa hčerke?'' sem vprašala Dreaka. ''Seveda ta igrica se imenuje ribica in morski pes. Tole (pokazal na moje mednožje) to je jama, jaz sem ribica ki se mora skriti pred mosrskim psom.'' je rekel ''Aha'' sem rekla. Ne preveč prepričano.
04. avgust 2013
u118120
u118120
Vsak dan je bilo težje in vsak dan sem bolj pogrešala, mami , Jakea in Taya. ''Kdaj greva nazaj domov?, Me mami nič ne pogreša?, Je res prav da sva že tako dolgo tu?'' so bila moja vsakdanja vprašlnja. Zaradi tega ker sem bila cele dneve sama v stanovanju sem se sama naučila pisati in brati. Vsak večer sem zaspala v joku in se spraševala zakaj mami ne pride pome. Ali me nič ne pogreša a če me je Drake slišal jokati me je pretepal.
Ko sem praznovala svoj 12 rojstni dan spet sama z Drakeom. ''Drake zakaj ne greva domov, kdaj bova šla?'' sem rekla ko sem pihnila svečko na torti ''Tu mi ni več všeč doma imam svojo sobo, lepo posteljo in igrače'' Sem rekla. ''No Ellie sedaj si dovolj stara da izveš, nikoli se ne boš vrnila k mami, in to tukaj kar si imela je luksuz, danes se seliva''
''Kam?'' je bilo zadnje kar se spominjam.
04. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg