evoo prišel je čas da nextam extra big next za use bralke ki ste ostale z mano <3
uživite

*Rosalie*
''Hey, Paul!'' sem pozdravila varnostnika pred studiem. Pokimal mi je, se mi nasmehnil in pomahal. Živahno sem hodila proti prostoru za vaje in med potjo naletela na Harryja. ''Rosalie, živjo!'' me je pozdravil in mi pomežiknil. ''Oj Harry! Kje so fantje?'' sem vprašala, ko sem videla, da je soba prazna. ''V dvorani za snemanje. Simon je predlagal, da bi danes imeli vaje tudi na odru in bi se izpopolnili glede koreografije. Ker ti nismo sporočili sem te prišel iskat.'' ''Aha, hvala Harry. Greva?'' sem ga vprašala. ''Za teboj,'' je rekel in mi naredil prostor. Naenkrat je bil tako pozoren do mene, a kljub temu sem imela zoprn občutek, da me opazuje, medtem ko je hodil za mano. Prišla sva do dvigala in vstopila. Odprla sem svojo aktovko in začela brskati po njej za notami pesmi Loved you first, s kotičkom očesa pa sem opazila, da me Harry navihano opazuje. Dvignila sem glavo in ga pogledala v iskrive oči ter odprla usta, da bi nekaj rekla, a se je v tistem trenutku dvigalo ustavilo in Harry je stopil pred mano ven, da bi mi pokazal pot do dvorane za vaje.
Tam je bila zbrana že celotna ekipa. Oder je bil velik, na njem pa je bilo razporejenih veliko reflektorjev, zvočnikov, mikrofonov in drugih stvari. Sedla sem za klavir in poklicala fante, da bi se malo vpeli. Potem je fante prevzel koreograf in jih razporedil po odru, sama pa sem se šla usest na sredino dvorane, da bi jih bolje slišala.
''Girl, it should be me driving to your house knocking on your door and kissing you on the mouth…'' je začel Zayn. ''Zayn, poskusi malo bolj izgovarjati besedilo. Poj ga publiki, boš videl, da ti bo lažje,'' sem mu svetovala in poslušala naprej.
''Holding on your hand, dancing in the dark, cause I was the only one who loved you from the start…'' je nadaljeval Liam. Danes nisem bila zadovoljna z njihovim petjem. ''Liam, poj bolj s svetlim tonom in bolj doživeto prosim,'' sem pokritizirala njegov solo in šla že sebi malo na živce z mojimi neprestanimi komentarji.
''But now when I see you with him it tears my world apart…'' sem slišala Harryjev glas in obstala. Med tem ko je pel, me je gledala naravnost v oči. V njegovem glasu je bilo slišati milijon čustev, od jeze do razočaranja. Zdelo se je, kot da bi pel meni, kot da bi mi nekaj hotel sporočiti.
''I’ve been waiting all this time to finally say it, but now I see your heart’s been taken and nothing could be worse, baby, I loved you first,'' so nadaljevali vsi skupaj. Čudne občutke ob Harryjevem solo delu sem potlačila v sebi in nadaljevala z vajo.
*Niall*
Jooj! Ta vaja se je vlekla in vlekla. Nisem mogel pričakati trenutka, da bom šel iz tega studia. In natanko sem vedel kam bom šel. Nandos! Ampak ne ker sem bil lačen, pač pa zato, da se opravičim tisti punci in se ji nekako oddolžim. No, pa tudi zato ker sem lačen.
Takoj po vaji sem na glavo poveznil kapo in si nadel sončna očala kljub oblačnemu vremenu. Glavo sem sklonil proti tlom, saj mi zdaj res ni bilo do bližnjih srečanj z oboževalkami. Hodil sem hitro in v mislih ponavljal opravičilo za svetlolaso dekle. Ne da bi se sploh zavedal sem prispel do Nandosa. Prijel sem za kljuko, vdihnil in vstopil. Ozrl sem se proti pultu in jo zagledal. Rdeče lise na njenih licih, verjetno posledica hitenja pobiranja naročil in podajanja hrane strankam, njeni svetli lasje, speti v visoko figo in njene čutne, rahlo priprte ustnice so izžarevale popolno zbranost.
Odločil sem se, da se postavim v neskončno dolgo vrsto in počakam. Po dolgem čakanju sem končno prispel do pulta in jo pogledal naravnost v oči.
''Pozdravljeni, dobrodošli. Kaj vam lahko postrežem?''
''Morda minutko za pogovor? Prosim?''
Njene, do sedaj zdolgočasene sive oči, so se v trenutku zbrale in me presenečeno pogledale. Nekaj trenutkov je omahovala, takoj za tem pa jezno in potiho dejala: ''Misliš, da lahko en 'oprosti' reši vse? Resnično si me prizadel, ko si se tako jezno obregnil vame. Če boš kaj naročil, povej hitro in če ne odidi prosim.''
Vsa moja lakota je v trenutku izginila, pogledal sem v tla, se obrnil in odšel. Počutil sem se kot prazna kanta za smeti. Nisem vedel kaj naj naredim, s kom naj se pogovorim o tem. Fantje bi verjetno zagnali vik in krik, češ, kako si drzneš žaliti naše oboževalce in podobno. V glavo pa mi je takoj šinilo ime ene osebe, s katero bi se verjetno lahko pogovoril. Rosalie.
V telefonu sem poiskal njeno številko in kmalu zaslišal piskanje. Biiip… biiiip…
''Prosim? Rosalie pri telefonu.''
''Hej, Rosalie, Niall tukaj.''
''Živjo Niall. Kaj potrebuješ?''
''No… v bistvu sem se hotel pogovoriti s tabo o nekem problemu. Lahko pridem h tebi?''
''Jasno, kar pridi.''
Povedala mi je njen naslov in kar takoj sem se odpravil k njej. Potrkal sem na vrata, kjer naj bi živela in upal da nisem zgrešil ulice. Kljuka je rahlo zaškripala in odprla je Rosalie.
''Niall! Upam, da ni kaj resno narobe…'' je rekla in me blagodejno objela. ''Pridi, vstopi. Si za čaj?'' prikimal sem in ji sledil. V oči mi je najprej padel klavir obložen z vsemi vrstami not. Bil sem prevzet. Tako mlada se je odločila za študij, ima delo pri eni najboljših založb, kjer uči petje 5 slavnih najstnikov. Pri teh letih, ko bi ji šlo lahko kaj drugega po glavi, se ona posveča svoji karieri. Lahko bi bila komu za zgled.
''No, kaj mi moraš povedati?'' je vprašala in povedal sem ji vso zgodbo o svetlolasem dekletu.
*Rosalie*
Ko je Niall končal svojo pripoved, mi je bilo vse takoj jasno. Njegovo svetlolaso dekle je bila Lucy.
''Niall, jaz jo poznam,'' sem previdno rekla. ''Res? Bi ji lahko prosim pojasnila zakaj sem tako reagiral? Prosim, prosim, prosim??'' ''Ne vem, bojim se, da boš moral to zadevo rešiti sam.''

mnenja? kaj se bo zgodilo z Niallom? kaj pa z Rosalie in Harryjem?
14. junij 2013
u59329
u59329
neeeeext!!
14. junij 2013
u82874
u82874
Neeeeeeeeextt
14. junij 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
15. junij 2013
u119629
u119629
neeext *___*
15. junij 2013
u130737
u130737
Neeeeeeeeeeeeeeeeext :3
15. junij 2013
Neeext
15. junij 2013
Next
15. junij 2013
next
15. junij 2013
next
15. junij 2013
next
15. junij 2013
u124282
u124282
next + nova bralka
15. junij 2013
neeext <3
15. junij 2013
Next
15. junij 2013
neeext
15. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
*nova bralka*
nwm nimam idej
15. junij 2013
neeeeeeeeeeeeext+nova bralka
15. junij 2013
neeeeext!!
15. junij 2013
u118203
u118203
next!
15. junij 2013
jas sem nova bralka in omfggggg this story is asdfghklj:**** waaaa neeeext <3
15. junij 2013
u84879
u84879
next
15. junij 2013
neext + nova bralka
15. junij 2013
neext
16. junij 2013
u80842
u80842
ja opravičil se ji bo z malo pomoči Rosalie ;D
uff nevem zaenkrat jima ne gre glih dobro
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
16. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3333
16. junij 2013
*Lucy*
''Misliš, da lahko en 'oprosti' reši vse? Resnično si me prizadel, ko si se tako jezno obregnil vame. Če boš kaj naročil, povej hitro in če ne odidi prosim,'' sem dejala. Niall je razočarano sklonil glavo in odšel. V trenutku mi je bilo žal za moje ostre besede. Ljudje včasih sploh ne znamo biti sočutni! Raje se spremenimo v divje zveri, potem pa nam je žal in se smilimo sami sebi. Ampak jaz ne bom taka. Tako je! Odločila sem se. Našla bom Nialla in se mu opravičila. Toda kako za vraga naj sedaj najdem svetovno zvezdo? Saj res… Rosalie. Po delu jo bom poklicala.
Ko sem končno končala svojo izmeno sem takoj poklicala Rosalie. ''Hej Rose, mi prosim poveš naslov od Nialla?'' sem hitro prešla na stvar. ''Zakaj pa ga potrebuješ?'' ''Ah samo, da nekaj uredim…'' sem se izmuznila. Povedala mi je naslov. ''Ampak prosim pazi kaj delaš. Niall je danes zelo razburjen…'' mi je naročila. Oh, lahko si predstavljam zakaj. Z listkom, na katerem sem imela napisan naslov sem se odpravila po Londonu. Ko sem prišla pred velikansko, razkošno vilo, so me preplavili metuljčki v trebuhu. Stopila sem pred vrata in pozvonila. Odprl mi je fant s temnimi lasmi in veliko tatuji. ''Aammm… živjo?'' je negotovo rekel. '' Živjo. Rada bi govorila z Niallom.'' ''Uuu… Niall kaj si spet ušpičil?'' je rekel fant in poklical Nialla. '' Aja mimogrede, jaz sem Zayn,'' je rekel, se nasmehnil in mi podal roko.
''Kaj je spet, Zayn?...'' sem zaslišala znan zdolgočasen glas. Po stopnicah se je privlekla znana podoba s svetlimi lasmi. ''Neka punca se želi pogovoriti s tabo,'' je rekel Zayn in Niall je začudeno pogledal.
''Greva lahko na kratek sprehod?'' sem ga vprašala in nervozno je prikimal. Prišel je do mene, obrnila sva se in sprehodila do bližnjega parka.
''Niall… razlog, zakaj sem te poiskala je ta, da bi se ti rada opravičila. Žal mi je , ker sem se tako jezila nate.'' Pogledala sem ga, a je samo zrl vame. Nisem mogla prebrati njegovega pogleda. Je bil jezen name, mi je odpustil…?

kaj bo naredil Niall?
16. junij 2013
u80842
u80842
Hmm... mogiče jo bo objel ali pa bo jezen še naprej nevem
Neeeeeeeeeeeeeeext!!!
16. junij 2013
neeeext
16. junij 2013
Neeext
16. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani