✙proѕιм ɴe нejтαт zɢodвιce ĸr ɴe ɢovorι o oɴe dιrecтιoɴ! ɢre ѕe prαv тαĸo o popυlαrɴeм вαɴdυ вlαcĸ veιl вrιdeѕ ĸ ѕo pαč reѕ eɴι ɴαjvečjι pιĸιjι ever:*
✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙
"ғαĸ тeɢα pα ɴι вιlo v predтeѕтυ"rečeм ѕαмα ѕeвι po тιнo ιɴ poѕĸυšαм prepιѕαт od ѕošolcα ĸι je ѕedel poleɢ мeɴe.ѕιcer ѕмo ѕredι тeѕтα od ғιzιĸe.do zdαj ɴιмαм pojмα o ғιzιĸι ιɴ je ɴιĸolι ɴeвoм ιмelα."тo je prαvι šιт" rečeм ιɴ zαčɴeм ѕ ѕvιɴčɴιĸoм ɴeĸαj čeĸαтι po тeѕтυ.proғeѕorιcα je zαčelα нodιт po rαzredυ ιɴ мeɴe pαč ɴč ɴe вrιɢα če vιdι αl ɴe.vzdιɢɴιlα ѕeм poɢled ιɴ preverιlα ĸαj počɴe мojα вғғ ιɴ je ɴα ιѕтeм ѕтαɴjυ ĸoт jαѕ.ɴαмα ѕe pαč ɴe dα υčιтι ιɴ ѕмα ĸιrα ĸ мα več šυѕov.oĸ , ɴej ѕe vαм predѕтαvιм dα вoѕтe vedιl o čeм ѕe тα šιт ɢre.ѕeм мeredιтн ғoѕтer ιɴ ѕeм ѕтαrα 19 leт.ɴιмαм ғαмιlιje ĸr ѕo мe ғυĸιɴɢ zαpυѕтιl ιɴ zαтo žιvιм v šтυdeɴѕĸeм doмo v loѕ αɴɢeleѕυ.тυ тυdι oвιѕĸυjeм ѕredɴjo ɢlαѕвeɴo šolo ĸjer ιɢrαм вoвɴe.ιмαм вғғ , мoɴιĸo α jαѕ jo ĸlιčeм ĸr мoɴy ĸr мα ғυĸιɴɢ dolɢo ιмe ιɴ ѕe мι ɢα ɴe dα ιzɢovorιт нαнα. тυdι oɴα ɴιмα ғαмιlιje α zαĸα ɴe ɴeveм ĸr ɴoče ɢovorιт o тeм ιɴ jo ғυĸιɴɢ čιѕт zαѕтopιм.ѕĸυpαj ѕιcer žιvιvα v ѕoвιcι šтυdeɴѕĸeɢα doмα.oɴα ιɢrα eleĸтrιčɴo ĸιтαro.ιмαмα вαɴd ĸι ѕмα ɢα poιмeɴovαle "ғυcĸ love" ιɴ ѕмα ѕιcer jα reѕ ѕαмo мιdve. α ѕe ɴe dαvαvα preveč v jαvɴoѕт zαтo ιɢrαvα ѕαмo ɴα šolѕĸιн prιredιтvαн ιɴ ɴα roj. dɴveɴιн proѕlαvαн ĸ ɴαjυ povαвιjo večιɴo ѕošolcι ιɴ ɴαмα plαčαjo 10e ɴα υro.
jѕ*мoɴy*ɴeхт?:*
27. december 2013
next
28. december 2013
neext
28. december 2013
zdαj še ѕαмo ɢledαм ɴα υro ιɴ čαĸαм ɢdαj вo zvoɴιlo.ɴα тeѕт ѕeм že verjeтɴo З0 ĸrαт ɴαpιѕαlα вlαcĸ veιl вrιdeѕ.pαč мι dol vιѕι zα тole reѕ.ιɴ zvoɴιlo je " odαjтe тeѕтe" ɴαlαšč počαĸαм doĸler мojα вeѕтιĸα ɴe ɢre ιɴ oddα ɴjeɴ preĸrαɴѕeɴ тeѕт .zdαj jαѕ vѕтαм poɢrαвιм тorвo ιɴ ɴeѕeм тeѕт."oн lepo ѕι oĸrαѕιlα тeѕ мeredιтн"."jα well ɴo šιт" "pαzι ĸαĸo odɢovαrjαš мlαdα dαмα" ɴα нodɴιĸυ vιdιм вeѕтιĸo ĸαĸo ѕe režι ιɴ ѕe držι zα тreвυн."αdιjo".rečeм "ĸυrвιcα" rečeм po тιнo ιɴ ѕe zαčɴeм ѕedαj še jαz тαĸo ɴαrežαvαт ĸoт мoɴy."ᴠᴇš ᴅʀᴜɢɪč šᴇ ᴘᴀ ᴛɪ ᴋᴇᴊ ʀᴇčɪ ɴᴇ ᴘᴀ ᴅᴀ sᴇ ᴍɪ ʀᴇžɪš ᴋ ᴅᴀ sᴍ ᴢ ʟᴜɴᴇ ᴘᴀᴅʟᴀ".ᴊɪ ʀᴇčᴇᴍ ᴋᴏ sᴇᴅɪᴍᴀ ᴘʀɪ ᴋᴏsɪʟᴜ ᴢᴀ ɴᴀᴊɪɴᴏ ᴍɪᴢᴏ čɪsᴛᴏ ᴠ ᴋᴏᴛᴜ. "ʜᴀʜᴀ sᴇᴊ ʙɪ sᴀᴍᴏ sᴇ ɴɪsᴇᴍ ᴍᴏɢʟᴀ ᴢᴀᴅʀžᴀᴛ.sᴏʀɪ". "sᴇᴊ ᴋᴜʟ" ʀᴇčᴇᴍ ɪɴ sɪ ᴅᴀᴍᴀ ʜɪɢʜƼ."ᴇᴊ ᴀ ʙɪ sᴇ ᴊᴜ૩ ᴅᴏʙɪʟᴇ ᴘʀ ᴍᴇɴɪ?" ᴠᴘʀᴀšᴀ ᴍᴏɴʏ. "sᴇᴠᴇᴅᴀ.ᴋᴀᴊ ʙᴏᴍᴀ ᴘᴀ ᴅᴇʟᴀʟᴇ" " ɴᴏ ᴋʀ ɴɪᴍᴀᴍ ɴč ᴢᴀ šᴏʟᴏ sᴇᴍ ᴍɪsʟɪʟᴀ ᴅᴀ ʙɪ ʟᴏʜᴋᴀ ɴᴀʀɪsᴀʟᴇ ʙʟᴀᴄᴋ ᴠᴇɪʟ ʙʀɪᴅᴇs.sᴀᴊ ᴠᴇš ɴᴀᴊɪɴᴇ ᴘɪᴋɪᴊɪ"."ᴊᴀ ʟᴏʜᴋᴀ ᴋᴏᴍᴏᴛ.ɪɴ sᴀᴍᴏ ɴᴀᴊɪɴɪ sᴏ ᴊᴘ." ʀᴇčᴇᴍ ɪɴ sᴇ ᴍɪ ᴘᴏɢʟᴀᴠɪ ᴋᴏᴛ ᴢᴀčᴀʀᴀɴᴏ ᴘᴏᴊᴀᴠɪ sʟɪᴋᴀ ᴄᴄ─ᴊᴀ.ᴊᴀ ᴊᴀs sᴇᴍ ɴᴏʀᴀ ɴᴀ ᴄᴄ─ᴊᴀ ᴍᴏᴊᴀ ᴍᴏɴʏ ᴊᴇ ᴘᴀ ᴏʙsᴇᴅᴇɴᴀ ᴢ ᴀɴᴅʏ─ᴊᴇᴍ. ᴅᴏʙᴇsᴇᴅɴᴏ ᴠᴇsᴇ ɪᴍᴀ ᴘᴏʟᴇᴘʟᴊᴇɴᴏ ᴢ ɴᴊɪᴍ. ᴊᴀ sᴇᴊ ᴊs ɢᴀ ᴍᴀᴍ ᴛᴜᴛ ʀᴀᴅᴀ ᴀᴍᴘᴀᴋ ɴᴇ ᴘʀᴇᴛɪʀᴀᴠᴀᴍ. ɪɴ ʀᴇᴋʟᴀ ᴊᴇ ᴅᴀ ʙᴏᴍᴀ šʟᴇ ᴇɴᴋʀᴀᴛ ɴᴀ ᴋᴏɴᴄᴇʀᴛ ɪɴ ʙᴏ ᴀɴᴅʏ─ᴊᴀ ɴᴀsᴋᴏčʟᴀ ᴊᴜʟʟɪᴇᴛ (ɴᴊᴇɢᴏᴠᴏ ᴘᴜɴᴄᴏ) ᴘᴀ ᴜʙɪʟᴀ. ᴏᴍɢ ʜᴀʜᴀ xᴅ.NEXT?
29. december 2013
ups pr drugi bi mogla dat sliko od cc-ja se opravičujem ;329. december 2013
next
29. december 2013
NEEXT<3
30. december 2013
tale next pa je za mojo •✞вιєяѕαcк✞• <333Zbudi me nadležna budilka.Vržem jo na tla a ta kar ni in ni nehala piskati.Razkurim se in vstanem , grem do budilke jo poberem in treščim v steno tako da se raztrešlči na tisoče koščkov."Danes bo šit dan" si rečm in se zvlečem do omare kjer iz nje potegnem raztrgane(samo na kolenah) črne kavbojke in majico s križem zraven pa še jopico.Pograbim torbo in mapo z listami saj grem polj k Mony kjer boma risale BVB."ooo glej jo" reče Mony in priteče do mene.
"hey stara.si pa hitra" rečem in se objamema.
"hja kaj češ tak je če maš mlajšega brateca in te ne pusti spat" reče in se namršči Niku(njen bratec ki je star 6 let in hodi v 1.razred).
"ne bit jezna.glej kak je cute".
Rečem in ga dvignem v zrak ter park krat zavrtim.res je lepo videti malčka ki si mu všeč , si mislim.Tudi jas bi rada imela otroke ampak , z Christianom. Samo vem da se to ne bo zgodilo.
"alooo kam si se zasanjala?" vpraša Mony.
"ah , cc" rečem in postanem malce žalostna.
"ne smema obupat veš" reče in me pogleda , kot da bi bila moj fant 0 .0.
Prekinil naju je zvonec in zato sma se odpravile v učilnico za matematiko .Res fajn.Že prva ura ,ki mi bo pokvarla dan -.- si mislim.
Ma fak.
"dobro jutro profecorica Smith". pozdravimo profesorco in to samo zaradi tega da ne bi spraševala.
"nehajte se prilizevati".reče jezno in pogled prav vsakega posebaj.
"no gdo je danes na vrsti?" in vsi pokažemo na največjo frajerko razreda , Bello.
BELLA_:"ma usi ste bolani" reče in brce v mizo , jezno vzame zvezek in ga pokne profesorci na mizo.
"tole bo šele dobro" sem zašepetala Mony in bila je tik pred tem da se nebi začela krohotati.
*AFTER 30 MINUTES*
Minilo je že dolgih in zajebanih 30 minut Bella je še pa vedno pri tabli , razred pa se že verjetno joče od smeha , prav tako midve z Mony.
"Oh , Bella tole je nezadostno".
"TO!KONČNO!" se vsi veselijo , saj ima same petke in to je njen prvi šus .
"ahaha tole je blo perfektno , Bella" rečem nagajivo , ko gre mimo mene.
"Pf" reče in se usede nazaj na stol.
"Za domačo nalogo rešite na strani 1...."
"Zvonilo je" se zadere in učence.
Sledila je malica.
"Ahaha kaj praviš na prvo uro matematike Mony?" jo pogledam z vprašanjem
"Hahaha best hour of my life ".
"Same"
Rečem in si dama petki.Ko smo pršle v učilnico so že vsi jedli malico.Računalink je fraj vidim in skrivaj pogledam Majo , ki je ponavadi prva pri njemiu.Očitno je opazila moj pogled.
"O , ne pa neboš" rečem in torbo potisnem Mony v roke in zletim do računalnika.
Prva sm , yes.!Si mislim class pa začne ploskat saj sem jih rešila muk , ker bi drugače mogli poslušat Bieberja , sedaj pa bomo poslušali Black Veil Brides.In kot da bi Mony brala moje misli , reče
"Ma gdo kakšno glasbeno željo BVB?" jas pogledam in enhi par je v razredu dvignilo roko.
"Ja ti" reče in pokaže na Kaylo , ki prav tako na skrivaj posluša BVB.A se ji to pri videu ne pozana tko k pr nama haha.
"A lohka Meredith da Fallen Angles?" vpraša in začutim da se ji je tresel glas.
"Ja seveda" rečem in ji pomežiknem.Ustregla sem ji :


Ko je bilo pribljižno na polovici pesmi na 1:58 se je vstala Bella.
"Oh prosim kaj maš to za en šit?!" Reče in se razjezi ter vstane in pride do mene.
"Samo probaj si ponovit , kaj si pravkar rekla!"
"Oh prosim kaj maš to za en šit!" reče in se nasmehne.Dosti sem imela.Focnila sem jo.
"BVB lohka žališ le preko mojegaa mrtvega trupla!!" se razkurim.
"Naj mi prosim negdo pove da me ni pravkar focinila tale smrklja!" reče in s prstom poaže name jas pa prekrižam roke.
"Ona ni smrklja!" Se sedaj oglasi še Mony , in jo potisne na tla.
"FIGHT ,FIGHT FIGHT FGIHT!"
"BABJI FAJT" So se drli naši fatje.Me smo se fockale , boksale vse dokler ni prišel ravnatelj in ni poslal enega učenca da utiša glasbo.
"Pa kaj je zdaj to?!" reče jezno ravnatelj in nas 3 fantji spravijo narazen
"Ona je začela!" se spravi Bella na mene
"Ne pa nisem!" Smo se kregale kot 3 letne punčk , ki se tepejo katera je pojedla eden bombon.
"Me sploh ne zanima katera je začela!Vse tri k meni v pisarno!".
Reče ravnatelj jezno , midve pa spustima Bello naprej potem pa grema midve vzadaj.
"Kaj se pa greste?Obnašate se kot 6 letne punčke"
"Ona je začela " Se je oglasila Mony , jas pa sem komaj tačas opazila učenca , ki je po vrjetnosti nov na šoli in je na las podoben CC-ju.Šit! Sem pomislila kaj pa če je res to on?!OMFG.
"Ej , Mony poglej ga.Ali ni čist isti k CC?" ruknem Mony in sedaj tudi ona opazi učenca ki je rahlo prestrašeno stal v kotu.
"Oh , za tole boste use tri dobile milejšo kazen."
***
NEXT?
30. december 2013
u152233
u152233
next
30. december 2013
next
30. december 2013
u127671
u127671
nextttt<333333
30. december 2013
neeeext
30. december 2013
neeext
30. december 2013
iii hwala kr berete<3
ju3 dobite pač zloooo dovg next kr je pač novo leto a ne :*
30. december 2013*Meredith Foster*
No še vedno sem v tej majhini pisarni od ravatelja šole z mojo Mony.Sploh nevem kaj ravatelj bluz jas samo gledam v učenca ki je na smrt podoben CC-ju.Nimata niti ene razlike.Vse je enako.Stil , obnašanje , lasje ... v glavem kot da bi bil njegov dvojček.
"Punce , prišli smo do dela , kjer vam se bo predstavil nov učenec." reče ravantelj , fant pa vstane
"Zdravo.Sem Christian Coma a bi bil bolj vesel če me bi klicali kar CC." omg omg omg on je!! se mi je drlo v mislih , ker je Mony opazila da bi ga glih zdajle naskočla me je prijela za roko.
"Pred davimi časi sem igral bobne v skupini Black Veil Brides k mi je pomenila cev lajf". videla sem da komaj zadružuje solze sem se izkopala iz Monikiniga oprijema jezno pogledala Bello in šla do CC-ja.Hotela sem mu samo položiti roke na ramena , a on me je privil v tesen , močan objem aww kok lepo n.n sem si mislila in ga še jas poteginla k sebi.
(click)

Počasi se mi je zdelo da dojama , kaj se v bistvu dogaja in me je spustil iz oprijema.
"Šit sori.Ko sm depresivem objamem kogarkoli" reče in se odmakne , ter mu postane nerodno
"Ni panike" rečem in se mu nasmehnem.
"Khk hej vidva nista sama.No ,ker vidim da sta se kar dobro ujela bi te prosil če Christianu razkašeš našo prelepo gimanzijo".
"Z veseljem" rečem in si mislim , prelepo ja hja mučinico bo vido -.-.
Pogled sem usmerila k Mony ki je v očeh kazala "srečnica to bi se moglo meni zgoditi" a po eni strani sem vedela da mi to privošči , ker ve da bi ji jas prav tako.
"Vidve pa dobita za kazen , da danes cel dan preživita skupaj!In če imata kakršno koli pritožbo bosta se skupaj učili do konca šolskega leta!" še reče jezno ravanatelj in nas napodi ven.
"Potrpi Mony" jo objamem.In jih že ni več.
*CC*
Ko sem vstopil v ravnateljevo pisarno ni bilo nobenga.Malo sem se razgledal po pisarni in opazil sliko ženske in fanta , ki je bil zraven nje.To je njegova družina , sem pomisli.
"Pa poslušajte me rečem , vam da je bila ona kriva za use!!". zaslišim ženske glasvove ki so vodili proti pisarni.Malce sem se ustrašil , zato sem se vsedel na stol v kotu in bil tiho kot miška.Nato so v pisarno vstopili ravnatelj in 3 lepe punce.Meni se je najbolj dopadla ona z blont emo lasmi in modrim pramenom , ki je poudarajl da posluša rock , metal itd.
Nekaj časa me sploh niso opazili , le ta z modrim prameno me je tako gledala , kot da bi me poznala že celo leto.Nato me je le ravatelj opazil in mi dal besedo da se predstavim.Ko sem omenil da sem igral bobne v BVB je ta z modrim pramenom sopihala od sreče , se mi zdi.Začele so se mi v očeh nabirati solze kr sm se spominil mojh koglegov .Andy,Ashley,Jixx in Jake.Skupaj smo preživel nekaj nepozabnih koncertov ,podipisovanj in še bi lohka našteval.Punca z pramenom je to opazila in prišla do mene , položila roke na moje a jas sem jo privivl v močan objem.Nisem si mogel pomagati.Bil sem depresiven in sem mogel nekoga objeti.Prav fkujeno je zgledalo vem a je nisim mogel takoj izpustiti.Ko sem se pa sem jo in tako sem se ji tudi opravičil.Ravnatelj je predlagal naj mi ona razkaže gimnazijo,ker smo se pač tk ujela x D.
*MEREDITH FOSTER*
"Tole je pa učilnica za matematiko , kemijo in fiziko".pokažem na vrate
"Aha".reče
"Ej a te lohka nekaj uprašam?"
"Ja ti kar" mi prijazno odgovri CC.
"Am zakaj ste se razšli?Js sm vas oboževala.Tko ste kul n.n"
Spet je postal žalosten
"Oprosti..." se začnem oprvičevati , ker vidim da je postal žalosten.
"Ne sej , ni se ti treba opravičevati.Jas se preveč cimirim ker mi je ta skupina pomenla cev lajf.No razšli smo se zaradi tega ker Andy ni hotel pustili Julliet da bi odšli na svetovno turnejo , in pol je pač skupina nekak razpadla , ker ni bilo več vodje najberž zaradi tega ker je bil Andy vodja".
Mi razloži.
"Oh žal mi je" reče jas pa si nisiem mogla kaj da ga bi objela.
"In.Ti igraš kaj?" vpraša ko sma piršla na konec ogleda.
"Amm bobne tako ti"
"Kul.Jas sem nor na bobnarke" reče :$.
******
NEXT? n.n
31. december 2013
neeeext!
31. december 2013
u127671
u127671
neeeeeeeeext<33333
31. december 2013
neeeext :3
31. december 2013
neeext :3 <3333
31. december 2013
Next! ;3
02. januar 2014
1000 x vam hvala kr berete ! velik mi pomeni :**MEREDITH FOSTER* Sedaj je minilo že kar nekaj mesecev in z CC-jem sma postala zelo dobra prijatelja, a nisem pozabila na mojo Mony , ki se je pa dobila novo frendico a mene ni zamerila tako kot jas nje ne. Mary , to je njena nova frendica ;

Jas , osebno nimam nič proti njen in sem se enih parkarat tudi že pogovarjala z njo in je zelo super osebca.Aja , pa pozabila sem vam povedat da je v petek fuking novo leto *.*. "Heey" mi pomaha Mony. "Hej" rečem prijazno in se ji nasmehnem.Pride do mene in se objamema. "Kje pa je CC?" vpraša , ker ni bil z mano tako , kot po navadi. "CC je s punco" komaj izjavim in začutim solze v mojih očeh.Čeprav z CC-jem nikoli nisma hodila mi je pomenil več kot moje fuking bedno življenje.Res mi je zlo pri srcu. "Oh" reče Mony in me objame.Z kančkom očesa vidim čez Mony-jine rame CC-ja kako čez ramena objema njegovo punco Crie in sededita na klopci.Čeprav mi verjetno ne vrejamete a meni se zdi da ni srečen.Da to ni ona "prava".Ko pomislim da bi on lahko bil MOJ zasmrkam. "Hej bejbika nena joči za bedakom.Čeprav nista hodila nevem zakaj ti je tak ušeč" reče. "Heeeeeeeeeej babe!" zaslišim prijazni Mary-jin glas.Občutila sem njene roke na mojih ramenah. "Aww growp hug" sem slišala. "Haha" se zasmejem malo , ker je tok prijazna . Počasi po kakših 5min takegale objemanja , se odlimamo druga od druge. "Meredith zakaj jokaš?" vprašana zmedeno. "CC" reče samo Mony. Mary se obrne na levo , kjer je bil CC in Cire. "Ah , punca.Zaslužiš si boljšega". "Ne!Jas si ne zaslužim boljšega.Jas hočem njega!In samo njega!" to sem rekla tako naglas da se mi je zdelo da je CC slišal saj je 100% vedel o kom se pogovarjamo(o njemu).Stečem celo pot domvo , ker nisem mogla več zdržati v šoli.Mony me je opravičila , si mislim ko ležim na postelji.Ker mi je postal dolgčas sem se odločila da grem malo na laptop.Nisem šla niti na FB ,Twitter in podobno prijavila sem se v Youtoube račun.Napisala sem Black Veil Brides , čeprav sem vedala da to ni dobra ideja.Dala sem njihov album "set the world on fire".


Takoj , ko sem zaslišala CC-jene bobne sem planila v jok.Ko bi se le dobival z mano , sem pomislila.
************
To bo to se opravičuje ker je next mal krajši , ampak bo ju3 daljši ker je petek *__*.Pa imam velik idej tko da vam nebo žal če boste še naprej brale :*
02. januar 2014
u127671
u127671
nextttttttt<3333333333333
02. januar 2014
Next
02. januar 2014
neeeeeeeeeeeeeext 3
03. januar 2014
tale next je za mojo zvezsto brlako ✞Kirco✞ hvala ker bereš! :*
(pa poslušajte zraven pesem , ko je tu notr (: ).*MEREDITH FOSTER*
"Stvari bom vzela v roke!" sem napisala Mony na košček papirja in ji ga potisinila saj smo meli fuking boring uro : ZGODOVONIO -.- . Vsi že mamo zaključeno zato učitleca kr neki fuking brezvezno naklada.En šit je tole .. si mislim in čečkam po zvezku , medtem , ko mi Mony piše odgovor.
"kako to misliš?kaj boš naredila o. o) Dobim odgovor " nekaj kaj bi morala že zdavnaj" Ji napišem.Zvonilo je.
"Hej , kaj misliš storiti prosim ne reci nič neumniga" rče zaskrbljeno in me pogleda.
"Nee haha nič , neki kul". Odločila sem se najberž da bom prepričala da bi z Mony posneli kover in sicer kitarno - bobni in ga objavila na YT.Mogoče nam kane sreča .
"Noo kaj č-e " stavka ni mogla končati , ker je pritekel CC.
"Heeeeeeej Meredith!Kak si?" reče in me hoče objeti , jas pa se mu hladnokrvno odmaknem.
"Povej mi ti kako naj bom?Bila sem prva ki te je seznanila s to šolo!In objemaj se ti kar s svojo Carie!!Pusti me pri miru!Nočem te videti!!". Čutila sem solze , zato sem stekla na WC.
*CC*
Končno sem se rešeli te presnete Crie.Nevem , zakaj sploh hodim z njo.Res je da je zelo lepa , a je v resnici sploh ne ljubim.Jas ljubim drugo...ljubim Meredith.Ker sem videl da se pogovarja z Mony sem hotel iti tja vendar ko sem prišel , me je nadrla češ naj objamam Crie.Šit!In pol sem jo verjetno razžalostil ker sem videl solze v njenihi prelepih rjavih očeh.Že sem hotel steči za njo ko me je Mony zgrabla
"Monika kaj počeneš?!Spusti me! Takoj!" zareničm na njo.
"NE!Poslušaj...če ti je res kaj do Meredith me boš poslušal.Poagala ti bom da ti bo Meredith spet bila prijateljica«.
Pogledam jo postrani :
»Kaj res?« vprašam saj nisem vedel če je mislila res , ali se je hecala.
»Ja.Poslušaj ... čez par dni je novo leto...vem da si z Carie ampak mi prej nekaj povej preden kar koli začnem...ljubiš Meredith?«.
»Kakšno vprašanje!Ja.Bolj kot karkoli na svetu«.
»Potem se moreš v tem trenutko raziti z Carie«. Reče hladno brez oviranja in nakldanaja.
»Seveda!Samo če boš prišla z mano«.
Odkorakala sma proti Carie-rini družbici.
»Ooo lepotec se mi je spet pridružil« reče
»Poslušaj Carie.... res si super oseba in use ampak jaz...te ne ljubim več.Konec je« rečem in se v sebi smehlajam saj ne morem verjet da bom končno prost.
»KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ?!« je zakričala tako da je pomoje se slišalo do ravnateljeve pisarne.Požižagal sem se na njeno kričanje in tekanje za mano in sma z Mony šla do mojega avta da se odpeljava k Meredith da bi je vse razložil.
*MEREDITH FOSTER*
Ko sem se malo pomirla sem se odločila da bi šla malo zapeti , ker me to tudi doatno pomiri in mi vlije upanja da nisem sama.Odločila sem se da bom tokrat zapela Read all about it – by Emeil Sande.


Ona ima tako lep glas , si mislim ko iščem karaoke na Youtubu(vem , da je narobe napisano).Na sredni pesmi prisežem , da sem sližla avto , kot da se bi ustavil pred študenskim domom.«ti pa tvoja domišlija , Meredith«.Si rečem sama sebi.Slišim korake , ki se piribližujejo mojemu stanovanju.
»Meredith jas sem , Mony.Odpri mi prosi!« zaslišim prav takoa trkanje na vrata.
»Že prihajam!«. Zakričim in ugasnem glasbo oz. Jo dam na pavzo.
»Prečudovit glas imaš« reče CC ko ga zagledam polek Mony.
»Mony?Kaj to pomeni?!Jas sem pa mislilia da si moja frendica!«. Zakričim in hočem treskniti z vratami , a jih CC pridrži.
»Prosim , pusti mi da ti razložim in ne zgleda tako kot ti misliš« res je , priznam videla sem žalost v njegovih čeh zato sem pogledala Mony.Pokimala mi.
»Naj ti bo« rečem in ju spustim notr.Pripravim kozarce soka in ju dam na majhno mizicico pred kavčem.
»Poslušaj...« začne CC jas pa se primem za kolena in ga gledam v njegove prelepe oči.Nemorem verjeti da je ON dobesedno tukaj , pri meni :3.
»Jas...ne hodim več z Carie.Z njo sem se ražešel , ker je Mony rekla da mi bo pomagala.Pomagala pri osvojiti in taliti tvojega srca.Iz zdaj vem zako si tako podivjala.Jas sem ti več kot prijatelj kajne?Ljubiš me.Vem da me.Priznaj.Tudi jas te ljubim.Ljubim te od prvega dne ko sem te zagledal v ravnateljevi pisarni.«
Nisem mogla verjeti njegovim besedam.
To bo to (
Upam da vam je ušeč ;c
Hvala ker berete še enkrat ♡♡♡♡
NEXT? ♡
06. januar 2014
neeeeeeeext
06. januar 2014
u127671
u127671
draga hwala za posvečen next <33333 nextttt
06. januar 2014
✞Kirco✞ use za tebe (: <333
06. januar 2014
u127671
u127671
awwwwh gracie<333
06. januar 2014
asdfghjk na naibolšem delu nehaš pisat?! nee noo
neeeeeeeeeext
07. januar 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani