u146360
u146360
☆Lauren ☆Heej. Najbrž je najbolje, da se vam najprej predstavim. Moje ime je Lauren Rose Morre. Vsi me kličejo po prvem imenu, saj drugega sovražim. Izbrala mi ga je babica, ki je pokojna že 8 let. Pa saj veste, kakšen okus imajo babice. Stara sem prečudovitih 17 let in pol. Živim v Londonu, ki je po mojih mišljenjih najlepše mesto na svetu. Rodila sem se v prekrasnem Hollywoodu, vendar smo se, ko sem bila stara 3 leta zaradi očetove službe preselili v London. Še dandanes dela kot šef enemu najuspešnejših podjetij v Londonu. Doma smo zelo bogati in zato mislite, da sem navadna razvajena najstniška smrklja. Vendar ni tako. Sem skromna punca, ki živi za glasbo. Obožujem petje. Moja vzornica je Demi Lovato in upam, da bom nekega dne tako visoko kot ona. Imam pa tudi najboljšo prijateljico. Ime ji je Clare Maria Jones. pomeni mi vse na svetu, čeprav je nora na nek angleški boyband iz Londona. One decision, se mi zdi. Ali pa Want Erection, One direction mogoče? Pa saj je vseeno. Meni se zdijo grozni, pa še peti na znajo. Imam sive oči in rjave lase. Toliko o meni.

☆Clare☆Aloha. Ime mi je Clare Maria Jones. Včeraj sem dopolnila prelepih 18 let in ne morete verjeti kaj mi je za rojstni dan podarila moja babica. 2 VIP karti za koncert od One direction. Si predstavljate to?! Zakaj 2? Ker gre z menoj še moja najboljša prijateljica. Ime ji je Lauren Rose Morre. Imam jo zelo rada. moji vzorniki so One direction. Vedno sem si jih želela spoznati v živo in sanje se mi bodo kmalu uresničile. Lauren pa jih ne mara, no bolje bi bilo reči, da jih sovraži. Zakaj? Mislim, da še sama ne ve. Popolnosti ne moreš sovražiti. V prostem lasu zelo rada rišem. Risanje mi poleg Lauren in One direction pomeni vse na svetu. Narisala sem že veliko lepih slik, mislim pa, da med njimi še vedno izstopa ta:Z Lauren si nisva niti malo podobni. Ona ima rjave lase in sive oči, jaz pa modre oči in blond lase. Vendar kljub temu sva kot sestri. Obožujem jo!
***************************************************************************************************************
1.del napisan..What do you think?;*
26. julij 2013
u140958
u140958
next
ful je carsko
26. julij 2013
u146360
u146360
☆Lauren ☆
Dnevi do tistega bednega koncerta so se vztrajno bližali, jaz pa sem postajala vse bolj depresivna, ker mi je Clare vsak dan cel dan pripovedovala o njih. Prišel je dan pred koncertom in Clare je bila vznemirjena. Ni vedela, kaj naj obleče, kako naj si uredi pričesko, kateri lak za nohte bo boljši. Praktično ni vedela, kje se je glava drži. Bila je kot slepa kura. Nisem jo mogla prenašati, zato sem se zaprla v sobo in zaklenila vrata. Oh ja, vam še nisem omenila. S Clare živiva skupaj v stanovanju. Starši so nama umrli v prometni nesreči, ko so se vračali z dela. Clare je ostala le še babica, jaz pa naj bi imela še enega dedka, nekje v Avstraliji. No ja, preidimo na sedanjost. Zleknila sem se na posteljo in si v ušesa potisnila slušale. Zavrtela sem si pesem od Demi Lovato-Heart attack. Potiho sem si mrmrala besedilo pesmi in kmalu sem s slušalkami v ušesih zaspala. Zbudilo me je glasno trkanje na vrata."Rose odpri, takoj!!"je kričala Clare. Jap, Clare me pokliče po mojem drugem imenu takrat, ko je res jezna name. Pri sebi se se nasmejala. Odklenila sem vrata in pred seboj zagledala jezno Clare. Planila sem v smeh, ona pa me je besno pogledala."Clare, taka ne greš nikamor." sem ji rekla, ko sem se nekako zresnila.
"Kaj pa mi manjka?"je samovšečno vprašala, jaz pa sem ponovno dobila napad smeha."Poglej se. Oblečena si kot prostitutka!" sem zavpila v hecu. Ona pa je to vzela resno in v napol prekratki rdeči oblekici zdirjala v svojo sobo. Ko sem se nekoliko pomirila, sem odšla v njeno sobo. Ležala je na posteli in po licih so ji tekle črne solze, najbrž od prevelike količine maskare. Usedla sem se h njej in jo objela. Najprej se mi je upirala, vendar je nato le popustila. Objem mi je vrnila."Glej Clare. Res spominjaš na stiptizeto. Dovoli, da ti jaz izberem oblačila."sem rekla in jo razumvajoče pogledala. Negotovo je pokimala, jaz pa sem stopila do njene omare. Res je imela veliko oblek. Na koncu sem skombinirala kratke jeans hlače in ohlešnejšo rjavo majico. Zraven sem ji priložila še bele all-starke.Oblečila sem ji položila na postejo in v njenih očeh je bli spoznati navdušenje."Hvala."je rekla in me objela. Objem sem ji vrnila."Fante boš bolj pritegnila, če boš bila preprosta." sem ji še rekla nato pa odšla skuhati večerjo.

☆Clare☆
Uh ja, kmalu je napočil še zadnji dan pred koncertom. Bila sem tako živčna in nervozna, da nisem vedela kje se me glava drži. Bila sem v veliki dilemi. Nisem vedela, kaj naj oblečem, kakšna naj bo moja pričeska, s katerim lakom najsi nalakiram roke. Bilo je grozno. Lauren je pri mojem govorjenju u One direction vidno izgubljala živce. Vendar, nisem si morala pomagati. Taka pač sem. Po dveurnem iskanju prave oblekice sem le našla eno. Bila je živo rdeča in v njej bi zagotovo pridobila njihovo pozornost. Le s težavo sem jo navlekla nase. Nato sem odšla v kopalnico in se na hitro naličila. Sama sebi sem bila dokaj všeč, za mnenje pa sem morala prositi še Lauren. Ker sem vedela, da se je pred menoj zaklenila v sobo, sem začela robutati po vratih. Kmalu je odprla. Takoj je bruhnila v smeh, jaz pa sem postajala besna."Clare, taka ne greš nikamor." je rekla še napol v smehu."Kaj pa mi manjka?"sem jo vprašala. Sama sebi sem bila prav všeč."Poglej se. Oblečena si kot prostitutka."mi je rekla. Takrat so mi v oči planile solze. Zdirjala sem v sobo in se vrgla na posteljo. Solze so močile moj obraz. Maskara sicer ni bila vodoodporna, vendar mi je bilo v tistem trenutnu vseeno. Kmalu je za menoj prišla Lauren. Odsotno sem jo pogledala, nato pa sem se zazrla skozi okno. Prišla je k meni in me objela. Najprej sem se branla, nato pa sem jo objela nazaj."Glej Clare. Res spominjaš na stiptizeto. Dovoli, da ti jaz izberem oblačila." je nežno rekla in me pogledala. Nemo sem prikimala in jo opazovala. Odšla je proti omari in kaj kmalu iz nje potegnila kratke jeans hlače in ohlapno rjavo majico. Zraven je priložila še bele all-starke. Bila sem navdušena."Hvala." sem potiho rekla in jo objela."Fante boš bolj pritegnila, če boš bila preprosta." mi je še rekla nato pa odšla iz sobe.
**********************************************************************************************************
Tuki je 2.del.Next je posvečen lycan girl.
26. julij 2013
u141220
u141220
next+nova bralka
26. julij 2013
neeeeeeext
26. julij 2013
u140958
u140958
next
26. julij 2013
u92391
u92391
omg neeext ful dobra zgodbaa
27. julij 2013
u153281
u153281
neeeeeeeeeeext
24. november 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
24. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg