Tole zgodbico bom pisala s ču†εε.мøиšтeя ♥ in Liam.Payne♥. ču†εε.мøиšтeя ♥ bo zaradi razlogov ki vam jo razkrijemo pozneje začela pisati bolj pozno... je neke vrste presenečenje. In seveda da upam da vam bo ušeč! (:

~~~~Naomi~~~~

"Mama daj si gor kapo ker te bodo napadli paparazi!" vzkliknem ona pa zavzdihne in si da na sebe jopico, kapo ter očala čez pa kapuco. "Ja oprosti no želim le da te ne bi začeli zasliševati in ti sledili do doma!" vzkliknem ona pa se odpravi skozi vrata. Obrnila sem se nazaj in dalje gledala tekmo Barcelona VS Real Madrid za super pokal. Zraven pa sem seveda jedla kokice. "Real ne bo nikoli premagal Barce" reče Spencer in se vražje nasmehne. "Računaj na to da je že 1:0" rečem in mu pokažem jezik. "Začetniška sreča" reče jas pa ga skoraj prestrelim s pogledom. "Začetniška? Bom ti jas dala srečo ko tem bom udarila po tem tvojem gob... ustih" se hitro popravim drugače bi me takoj zatožil mami. Ja niti gobec ne smem reči ker me mama že nadira. "Stavim da bo Ronaldo dal vsak čas gol... možnost je pa da bo še dal Messi enega ampak nihče drug" rečem on pa zavije z očmi...
No očitno vas zanima moje ime pa vse to o meni. No jas sem Naomi Ireland Brown in sem stara 18 let... ja vem ja pač imam ime po državi. Ne morem si pomagati! Moje drugo ime mi je dal oče ki je bil francoz... res ne vem kaj ima Francija z Irsko ampak tako mi je pač dal ime. Pred petimi leti je odšel z drugo žensko in naju z mamo pustil sami tukaj. Aja pa še Spencer je. On je najboljši in ob ene najbolj nadležen nor brat v tej galaksiji ampak ga obožujem! Se vam to zdi malo noro ali pa nesmiselno. No potem vam moram reči DOBRODOŠLI V MOJEM SVETU! Moj brat je star dvajset let ime pa mu je Spencer Chris Brown. Mami je ime Victorija... no najbrž vas zanima zakaj se je mama mogla nekako 'zamaskirat'. Jas sem ZELO poznana slavna igralka in pač vsi zaslišujejo mene in mojo družino.
Jas:Spencer:(Vem da sem takšna imena in slike imela že v prejšnji zgodbici ampak se mi ni dalo iskati drugega)
"JES!" me zbudi glas iz moje zamišljenosti in bil je Spencer... očitno je Barca dala gol ker se je zadrl 'jes'.
"Pa daj no pol tekme sem zamudila pa še Barca je dala gol" zagodrnjam on pa me začudeno pogleda. "Kako si zamudila pol tekme če si bila tu? V glavnem gol je bil svetoven! Ampak tudi Ronaldo si je mojstrsko podal naprej z peto... ne rad priznam ampak je res" je rekel jas pa sem izbuljila oči. "JES! 2:1 je!" vzkliknem on pa izbulji oči. "Pozabi" rečem on pa plane v smeh. "Greš zraven z mano po moj avto?" vprašam on pa pokima. "Ampak po tekmi" reče jas pa pokimam.

~~~~Po tekmi~~~~

"Sem rekla da bo Real zmagal... ha-ha super pokal je naš" rečem on pa mi pokaže jezik in parkira. "HEY!" vzkliknem in grem v delavnico. Ja moj avto je v popravilu. Zaletela sem se v hišo. Zavora mi je odpovedala.
Ko sem vstopila v delavnico me je skoraj kap. V delavnici je bilo pet fantov in vsi so bili brez majice razen eden ki so mu jo pravkar raztrgali. KAJ DELAJO TE BUDALE POLEG MOJEGA AVTA! "Zakaj ste vi tukaj! In zakaj je vreča cementa poleg mojega avta!?" vzkliknem in vsi pogled preusmerijo proti meni. Havba od avta je bila odprta in vsi so bili nekako umazani. "Malo smo se mogli razvedriti pa smo prišli sem. Vreča cementa pa je za to" reče blondinec in vrečo cementa usipa na fanta s kodrastimi lasmi. Spencer in fantje se začnejo režat jas pa jih jezno gledam. "VSTRAN. OD. MOJEGA. AVTA" jim rečem in tisti skodrani stopi do mene ter strese z glavo. In ja ves cement je šel name! Bil je kot pudelj ki se je pravkar umil zdaj pa se trese. Jezno sem ga pogledala on pa se je nasmehnil. "Moj odgovor je ne" reče in nato pridejo vsi do mene. Predstavijo se mi in kar SAMI primejo mojo roko! "Hey jas sem pa Harry" reče tisti kodrasti pudelj. Podal mi je roko in jo tudi kar sam prijel in že v naslednjem trenutku je moja roka bila črna. "Ops. Moja napaka" reče in z mize s pripomočki za popravljanje avta vzame majico. "Na obriši se in lahko jo obdržiš... o moj bog si ti Naomi Brown?" vpraša jas pa zavijem z očmi ter pokimam. "Fantje kako napredujte?" vpraša tisti delavec ki je sprejel moj avto. "Verjetno zelo slabo... ali oni popravljajo MOJ avto?" poudarila sem besedo moj saj nisem hotela da bi ga popravljal kdo ki mu nisem zaupala te pomembne naloge za mene.
"Saj je že popravljen samo naročil sem jim naj zamenjajo olje ampak očitno se tega niso lotili najbolje" se zasmeji John (Tako mu je bilo ime) ter zamenjal olje. "Sedaj se lahko odpelješ vi fantje pa se oblecite. "JAS SE NE MOREM KER STA MI LOU IN NIALL RAZPARALA MAJICO!" vzklikne Zayn jas pa se nasmehnem in zmajem za glavo. Usedla em se v avto in se odpeljala domov. Ker je bila že tema sem se odpravila spat.

~~~~Naslednji dan~~~~

"Naomi spakirala sem ti sedaj pa gremo na zajtrk! Danes gremo na križarjenje z ladjo za en teden si pozabila!" vzklikne mama jas pa se zaspana obrnem na postelji in jo pogledam. "Pojej se" rečem in nekdo plane v smeh... očitno je bil Spencer. "Tudi ti se pojej" rečem in se usedem da se lažje zbudila. Šla sem dol na zajtrk bile so palačinke, ki sem jih naravnost oboževala! Obožujem vse kar skuha moja mama razen špinače... bljeks špinača.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vam je začetek všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. avgust 2012
next
31. avgust 2012
u97794
u97794
neeeeeeeeeeext
31. avgust 2012
next!!
31. avgust 2012
u105994
u105994
neeext ;3
31. avgust 2012
nxt
31. avgust 2012
next*
31. avgust 2012
Se opravičujem za " amapk to mi je naredilo namesto "... res ne vem zakaj ampak to se mi je že večkrat zgodilo.
31. avgust 2012
u97794
u97794
men je tudi danes ko sm napisala next za svojo zgodbico.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
31. avgust 2012
Pa meni tudi igre štekao, če ko neke napišem mu kr en del odreže la pa mi drgačne črke napiše. Upm da mi nebo zdej. -.-
31. avgust 2012
u97794
u97794
men je danes pr moji zgodbici polovico nexta odrezal...pa pol kr konc vrgl.fulllll šteka
31. avgust 2012
Neeext
31. avgust 2012
Ful neki štekajo! Če ko sm prej sporočilo poslala, sploh nisi mogo črk prebrat tak jih je zmešalo -.-
31. avgust 2012
u97794
u97794
haha res? se bo treba adminu prtožt....
no zej pa: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
31. avgust 2012
Jas sem komaj zdaj opazila koliko je teh napak in mi je fuul žal ne vem zakaj jih piše!
31. avgust 2012
u99725
u99725
neext!
31. avgust 2012
u97794
u97794
sej je vredu ๓เss●яo¢к-šтαя sej jih danes vsem piše...
31. avgust 2012
Maddie:

''Maddie ne pozabi zaklenit hiše!'' zavpije mama pri avtu. ''Saj ne bi bilo prvič da bi se ji to zgodilo!'' zavpije Samantha, jaz pa jo grdo pogledam. Pograbila sem svojo prtljago in jo nesla v avto. Zaklenila sem hišo in šla v avto, kjer sta že sedeli mama in Samantha. No pa da se vam med vožnjo malo predstavim. Moje ime je Madeleine Johnson. Stara sem 18 let. Imam dolge temno rjave lase in nosim očala. Saj imam leče ampak se mi zdi tako ogabno dat noter v oči, zato nosim očala in potem vsi mislijo da sem piflarka. Imam 1 leto mlajšo sestro Samantho (Sam), ki je včasih zelo nadležna, ampak se super razumeva.
No če mislite da smo pri nas bogati, se motite. Oče je umrl pred tremi leti, mama pa je ravno dobila neko ponudbo da gremo na Havaje in strežemo na nekem križarjenju. Seveda bova pomagali tudi jaz in Sam, ker sva navajeni. Za kruh je treba delat, ne pa poležavat doma. Fanta še nikoli nisem imela, niti ga nočem met. No.. glede prijateljev..Moj najboljši prijatelj je Justin Bieber. Poznava se že od vrtca in sva zelo navezana drug na drugega. Večkrat je moji mami in meni ter sam ponujal denar, ampak me tri nočemo živet na tuj račun. Čeprav Justina zelo redko kdaj vidim, bo vedno moj najboljši prijatelj pa naj se zgodi karkoli. S Seleno Gomez sta zelo lep par. Velikokrat mi ljudje ne verjamejo da ga res poznam, ker sem čisto nasprotje od njega. In ko me je enkrat Justin prišel obiskat v šolo, so mi vsi zavidali in me potem začeli žalit. No toje vse o meni. Zelo rada pa pojem in igram klavir. Na letališču smo izstopile iz avta in vzele kovčke ter šle na letalo. Poslušala sem One Direction pesmi ker jih res obožujem. Vem da jih nikoli ne bom spoznala, čeprav mi je Justin to hotel že milijonkrat omogočit. On je res najboljši, in samo on me kliče Lyn. Drugi mi vsi govorijo Maddie. Ko smo prispele na Havaje, smo šle v hotel in tam sem nenadoma zagledala Naomi Ireland Brown! Omg obožujem jo, najboljša igralka na svetu je.
31. avgust 2012
u97794
u97794
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
31. avgust 2012
next
31. avgust 2012
next
31. avgust 2012
next
31. avgust 2012
u73295
u73295
nextttttttttttt
31. avgust 2012
u105994
u105994
neext ;3
31. avgust 2012
~~~~Naomi~~~~

Okoli mene so se zbrali ljudje in podpisala sem se jim in se z njimi slikala. Prišla je tudi ena punca poleg nje pa je bil Justin Bieber. "Hey" je rekla in mi v roko dala mojo sliko. Nasmehnila sem se in jo podpisala. "Hočeš sliko?" sem vprašala ona pa je pokimala. Slikala sem se z njenim fotoaparatom nato pa sem iz žepa potegnila mojo sliko in jo obrnila na hrbtno stran. "Dobim podpis?" vprašam Justina on pa se nasmehne. Ne-na ga ravno obožujem ampak so mi njegove pesmi zelo všeč. "Če jas dobim tvojega" reče in se nasmehne nato pa oba pokimava. Podpisala sva se drug drugemu nato pa se še slikala... punce so navalile še na Justina nato pa smo odšli na ladjo... na srečo tam ni bilo ne vem koliko oboževalk. Bili so bolj mirni.
Spet sem videla tisto punco in stekla sem do nje. "Hey... ti si tudi na ladji?" vprašam ona pa pokima. "Večina mi jih je itaq sledilo da bi dobili avtogram... grozni so. "Kako to da si prišla z Justinom vprašam ona pa se nasmehne. "Justin je moj najboljši prijatelj če prav mi tega ne verjamejo ker prihajam iz bolj revne družine" reče jas pa jo začudeno pogledam. "Res? Ampak zgledaš super... kako to potem da si tukaj?" vprašam ona pa se nasmehne.
"Treba je zaslužiti in tukaj bi res dosti zaslužili pa sem natakarica" reče jas pa se nasmehnem in pokimam. "In kako to da se sploh pogovarjaš z mano zdaj ko si izvedela da sem revna?" vpraša tokrat ona jas pa se nasmehnem. "Ljudi en presojam po zgledu in denarju ampak po karakterju in že prej si se mi zdela tako... nisi silila v mene kar pa je pri redkih" rečem in se nasmehnem ona pa pokima.
"MADDIE!" se zasliši nadležen moški glas iz notranjosti ladje ona pa se nasmehne. "No moram noter. Verjetno se še vidiva kaj" reče jas pa pokimam. "Pripravi se jutri imaš prosto jas poskrbim za vse" rečem in ji pomežiknem ona pa se nasmehne in steče noter.

~~~~Čez 7 ur~~~~

Bilo je temno in bila je nevihta. Šla sem iz ladje do roba če prav ja bilo prepovedano ampak res mi je bilo slabo od nihanja ladje. Tam je bilo tudi pet fantov... pa ne te budale no. "O glej kdo je tukaj!" vzklikne Liam da bi ga slišala. Dež je bil res glasen. "Kaj pa vi zunaj?!" vprašam Harry pa z čisto mokrimi lasmi pogleda Zayn-a. "Grozno mu je slabo" reče Niall jas pa zamežikam. "Sva že dva" rečem in se rahlo nagnem čez rob. "Hey naročili so mi da morem po vas! Tukaj ni varno in je prepovedano!" vzklikne nekdo za nami. Obrnila sem se in tam je bila Maddie z njo pa Justin. "Ampak slabo mi je!" vzkliknem da bi em slišala ona pa pride do mene. "In eno vprašanje... je to tvoj kauček?" vpraša jas pa planem v smeh ona pa tudi. "Ja je moj ja verjetno sem ga pozabila na palubi... hvala" rečem in se nasmehnem takrat pa Justin stopi bliže robu k Maddie "Gremo raje noter!" reče jas pa pokimam takrat pa ladja zaniha v levo stran in nas prevrže s palube... jas in še nekdo sva se obdržala ampak je bila ograja spolzka... vsi smo zgrmeli v morje... jas, Justin, Harry, Niall, Liam, Louis, Zayn, Maddie in moj kauček ter še en obroč kateri je visel z ladje in se ga je Justin oprijel. In moj kauček je plaval... po naročilu moje mame je mogel biti plastičen. Vsi smo se oprijeli kaučka in obroča. "VRNITE SE!" smo vpili vsi skupaj in mahali ampak ladja se ni obrnila niti nikogar ni bilo na palubi. Z rokami smo se hoteli poganjati za ladjo ampak brez smisla... tok nas je nosil drugam. KAJ ČE TUKAJ UMREM?! KAJ ČE ME TUKAJ POJE MORSKI PES?! Ok zdaj mam pa že bujno domišljijo ampak kaj če?! Kaj če me sol razžre.

~~~~Naslednji dan~~~~

Nič nisem spala. Nevihta se je umirila in morje je mirno ladje pa se ne vidi več. SUPER! GENIALNO! Že vso noč si pojem 'umrla bom' "Umrla bom, umrla bom, umrla bom, umrla bom, umr-" "Ti boš umrla jas pa bom poiskal pomol na tistem otoku" reče Harry jas pa takoj dvignem glavo. "O MOJ BOG OTOK!" vzkliknem in z rokami smo se začeli poganjati proti njemu...
31. avgust 2012
OH ZAKAJ MI TO DELA! Ok od zdaj naprej bom pisala pri vprašaju da mi ne bo delalo več tega... se opravičujem.
31. avgust 2012
neeext!
31. avgust 2012
u73295
u73295
next!
31. avgust 2012
u97794
u97794
omfg omfg!!!!neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
31. avgust 2012
next
31. avgust 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani