Moja zgodbica bo govorila o Emmi in njeni prijateljici Jackie, ki se v šoli borita z vsakdanjimi težavami.
Seveda jima ne manjka "prijateljic". Z Abby se Em in J ne razumeta prau nič. Abby ima majhno skupinico barbik, ki ji sledijo na vsakem koraku.

Jst:
Jackie:
Abby:
next?
27. december 2011
u65375
u65375
next
27. december 2011
next : )
27. december 2011
next. (:
27. december 2011
u59545
u59545
next c:
27. december 2011
u66121
u66121
next
27. december 2011
Rick!!
Sem se zadrla zgodaj zjutraj. V mojo sobo je prihitel osem letni bratec ter mi pod nos pomolil črva. Rick, ga je položil na posteljo ter odhitel iz sobe. Črv se je premikal po moji odeji, vedno bliže moji glavi. Zakričala sem ter oddejo vrgla na tla. Mami je prihitela v sobo. "Em! Kaj je narobe?" Stopila sem do oddeje ter jo dvignila. Na njej je ležal črv. Mama je zaškilila z očmi, pograbila oddejo ter odšla ven. Šla sem v kopalnico, ter si razpustila lase, da so mi padli po ramenah. Nato sem iz omare vzela črno obleko, z svilenim pasom, ter črne čevlje. Odhitela sem po stopnicah navzdol, ter naravnost v lokal Smothie, kjer dela Jackie.
Tam sem zagledala...

Obleka:
Čevlji:
next?
28. december 2011
nexti pikiču c:
28. december 2011
u65375
u65375
haha next :*
28. december 2011
next ;3
28. december 2011
u66121
u66121
next
28. december 2011
u66121
u66121
ful dobra zgodba
28. december 2011
Tam je bila Abby in njena skupinica barbik. Ko sem vstopila sem se razgledala po prostoru. Ko sem končno našla Jackie sem se odpravla k njej. "Jackie, kaj počne Abby tukaj?" Jackie je s pladnjem polnim praznih kozarcev odpravila k pultu, jst pa za njo. "Vem Em ampak ne morem ji preprečiti. Lahko pa greva čez pet minut, ko se moja izmena konča na pijačo, ali v kino." Prikimala sem. Usedla sm se na stol zraven pulta, položila roke na pult in glavo naslonila na njih. Jackie je še nekaj minut stregla nato pa prihitela nazaj k pultu. Postavila se je zraven mene, odvezala predpasnik, ter ga zalučala na drugo stran pulta. "Super" je še pripomnila, nato pa me je povlekla za roko in že sva šli iz lokala. Zunaj je stala Abby. Ko sva šli mimo nje, je stegnila nogo, ter spotaknila Jackie. Jackie je padla naprej na kolena. Imela je kratke hlače. Njena kolena pa so bila vsa rdeča. Nato se je Abby pomaknila k meni. "Kaj je...mm" Pogledala me je od glave do pet. "Saj je vseeno." je nadeljevala. "Vidim, da se odpravljaš nekam Emma." Zaškilila sem nato pa se z vso silo zaletela v njo. Padli sva po tleh. Dvignila sem roko ter z njo zamahnila proti njenemu obrazu. Abby se je zdrznila. Nato se je obrnila tako, da sem na dnu bila jas. Ko je dvignila roko in hotela zamahniti jo je nekdo prijel za roko ter jo potegnil z mene. Bil je Jackijin brat Matt.
Komaj zdaj sem opazila, da je okoli naju nastala gneča. Jackie je še vedno sedela na tleh. Opazila sem, da ji teče kri. In to zelo. Matt je Abby odrinil k njenim barbikam.
"Kaj nje nisi ustavil, mene pa si?!" Matt je prhnil. "Ti si porinila Jackie. Tisto si si zaslužila." Medtem sem jas zlezla k Jackie. Pomagala sem ji vstati. Odšli sva na parkirišče k njenem avtu. Nekdo me je prijel za ramo. Mislila sem, da je Matt, ampak ko sem se obrnila je tam stal...

Matt:next???
29. december 2011
nexti!!!
29. december 2011
u36660
u36660
next
29. december 2011
next
29. december 2011
nexxt ! : )
29. december 2011
u66121
u66121
next
29. december 2011
Tam je stal varnostnik. Jackie je stisnila mojo roko. "Dekleti, z mano bosta morali." Jackie se je naslonila na avto. "Zakaj?" "Zaradi pretepa." Prosim? Saj ga nisva začeli midve. Ampak, če bom oporekala, se lahko še zaplete. Varnostnik naju je skupaj z Abby odpeljal v neko sobo. Poklicali so naše starše. In že v naslednji sekundi sm bila doma in to v hišnem priporu. V sobi sem poklicala Jackie. Potem sem bila še do polnoči na računalniku.
Ko sem ga ravno nameravala ugasniti, sem dobila sporočilo. Bilo je od Matta.

M-Matt
J-Js

M: hei. greš jutri z mano in Jackie v kino?
J: sory nemorm. en teden ne smem iz hiše.
M: pol pa kdaj drugič
J: mhm

Zaprla sem računalnik ter se odpravila v posteljo.
Moj laptop:
Zjutraj sem se zbudila. Bil je prvi šolski dan. Vstala sem se oblekla, ter odšla do Jackie. Od tam sva se odpravili v šolo. Odpravili sva se k matematiki. Na srečo Abby ni imela tega predmeta. Usedli sva se skupaj. Učitelj nam je pustil prosto uro. V razred je stopila tajnica, za njo pa nek fant. "Malo pozora učenci." se je zadrla tajnica. "To je nov učenec. Ime mu je Tay. Želim, da ga lepo sprejmete." Na petah se je obrnila ter odšla iz razreda. Do konca ure je bilo še pol ure. Tay je sedel sam. Gledal je v mizo ter se igral z prstanom, ki ga je imel okoli vratu. Jackie je pristopila k njemu. Jas sem ji sledila. "Hei, zakaj se nam ne pridružiš?" Tay jo je pogledal. In vsekakor ga je očarala. "Mmm saj pa nikogar ne poznam." Jackie se je zasmejala. "Zdaj poznaš mene. Sem Jackie, to pa je Emma." Jackie ga je povlekla za roko ter pridružil se je sklenjenemu krogu sošolcev. Jackie je večino dneva prebila z Tayem. Nisem ji zamerla, da me je pustila čisto samo. A kmalu se mi je pridružil Matt. "Kje je Jackie? " Z glavo sem pomignila proti njej in Tayu na koncu hodnikia. "Z novim fantom?" Prikimala sem. Obrnila sem se. presneto. Pred mano je stala Abby. Dvignila je roko ter zamahnila proti meni. Sklonila sem se ter se izognila njeni roki. Sedaj se je Matt postavil pred mene. Abby je takoj odnehala, ter z skupino barbik odšla. Jackie in Tay sta se nama pridružila. "Vau! Ona pa res ne odneha." se je oglasil Tay. Pogledala sem Jackie. Tay je nadeljeval. "Ne morem verjet, da si v hišnem priporu zaradi nje." Prosim?! Jackie mu je vse povedala? "Jackie si mu povedala tudi, da sem včeraj imela črva na glavi!! Ne morem verjeti da si mu povedala. Sedaj se bo razvedlo in Abby bo spet nad nama!" Obrnila sem se na petah ter stekla domov. Bila je zadnja ura, ki pa ni bila obvezna. "Em, čakaj!" Nisem se ustavila. Na poti domov sem razmišljala, o Jackie. Saj ni nič takšnega, ampak mora vedeti, da ne sme Tayu povedati nič. Med njenim flitriranjem sem izvedela, da je Tay Abbyjin bratranec.

Tay:


30. december 2011
next :33
30. december 2011
u36660
u36660
next!!!
30. december 2011
next
30. december 2011
next !
30. december 2011
next
30. december 2011
u70719
u70719
next
30. december 2011
nexti no plis!!!!
31. januar 2012
Naslednji dan sem bila vsa iz sebe. Nisem vedela kaj naj storim. Jackie nisem še povedala, saj bi mislila, da sem ljubosumna in si to izmislila. Prvi šolski dan je bil polomija. Ko sem prišla v šolo sem videla Abby s njenimi prijateljicami, kako so obkolile Jackie. Stala sem kakšnih deset metrov vstran. Abby je prijela Jackie za rame, ter jo odrinila v steno. Pomaknila sem se bliže. Abby je skozi stisnjene zobe rekla: "Pusti ga pri miru. Če se mu še kdaj približaš ti bo žal." Jackie se je naslanjala na steno in jo prestrašeno gledala. Sedaj mi je bilo dovolj. Pristopila sem k Jackie in rahlo odrinila Abby. Abby je prhnila se obrnila ter odšla s svojimi prijateljicami. "Kaj je narobe s tabo Jackie? Ves čas se zapletaš v težave z Abby." Jackie se me je oklenila. Bila je suha in ko je moočno priletela v steno jo je zabolelo. "Govorila je, da naj Taya pustim pri miru. Ampak saj ga niti pozna ne." Izogibala sem se njenemu pogledu saj bi me prisilila, da ji naj povem kar vem ona pa ne. Ampak ni zaleglo. "Em, kaj veš?" Dvignila sem glavo ter pogledala Jackie čez ramo. Na drugi strani hodnika je stal Tay z Abby. Tudi njemu se ni dobro godilo. "Glej Tay je Abbyjin bratranec. Verjetno te noče v sorodu." sem smeje rekla. Jackie je sledila mojemu pogledu in zagledala Taya. Ko se je želela odpraviti do njega sem jo potegnila nazaj. "Saj nočeš še enega pretepa ali pač?" Jackie je odkimala.
Po pouku sva šli k meni domov. Mama naju je že pričakala s slastnim kosilom. "Dekleti, ko pojesta pospravita za sabo. Jas moram v službo." Moja mama je bila slavna odvetnica in malokrat je imela čas zame.
Moja mama:
[img]http://www.hairstyleswatch.com/UserFiles/Image/2%200%200%209%20%20JANUARY/Kate%20Hudson.jpg[/img]
Po kosilu sva šli z Jackie gledat tv. Rick je prišel domov komaj čez eno uro. "Kje si pa bil?" sem mu snobovsko rekla. Rick je stopil do mene. "Pri prijatelju. In veš tam imajo prav lepe črve. Jih želiš videti?" Iz torbe je potegnil steklenico polno črvov. "Ti si res za umobolnico. Lahko bi zbiral kaj drugega kot pa črve. In če se še kakšen črv znajde na meni po tvoji zaslugi se lahko posloviš od svojega računalnika." Vstala sem ter odšla v kuhinjo. Iz nje sem prinesla čips. Z Jackie sva še nekaj časa gledala tv, ko pa je nekdo pozvonil. Šla sem odpret ter pred vrati je stal....

Next?
08. februar 2012
u73948
u73948
NEXXXTTTTT
08. februar 2012
nexti!!!! < 3333
08. februar 2012
u72584
u72584
nexti < 3
08. februar 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani