u63177
u63177
Pisala bom o ljudeh, ki majo krila in vsak od njih ima moč enega elementa. Ampak ti krilati ljudje se delijo na dve strani. Svetlo in temno. Če spadaš na temno stran (slabo stran) so tvoja pernata krila črna, če pa na svetlo (dobro stran) so ta bela.

ELEMENTI: Ogenj, voda, svetloba, tema, psiha, zemlja in narava ((z njimi ustvarjaš neverjetne napade, ki so zelo zapleteni in se jih moraš dobro naučiti))
************************************************************************************
Zdaj bom dodala še bolj 'grob' opis elementov:

OGENJ: Z ognjem lahko zažgeš vse, kajti ta ogenj z lahkoto stali vsako kovino (le diamant mu lahko kljubuje), kadar je mraz te nikoli ne zebe saj znotraj tebe žari ogenj.

VODA: V vodi se počutiš kot doma saj imaš to posebnost, da lahko pod vodo dihaš. Lahko ustvariš velike tsunamije in lahko nadziraš reke, jezera in slapove. Med bojevanjem imaš veliko prednost, če je ob tebi kakšno jezero, morje ali pa vsaj reka.

TEMA: Ta element je vedno označen za 'hudoben' element čeprav ni nujno tako. Ponoči si lahko neviden in s temo lahko oblikuješ mnoge stvari. Lahko se tudi spremeniš v senco. In nagonsko sovražiš sonce.

SVETLOBA: Ko sonce posije ti da dodatno energijo. Nasprotnika lahko oslepiš s svojimi svetlobnimi žarki. Ponoči ne moreš ostati buden.

PSIHA: Psiha vključuje celoten nadzor z mislimi. Najbolj izkušeni lahko vdirajo drugim v misli, lahko premikajo predmete s pogledom, lahko se teleportirajo.

ZEMLJA: Lahko greš kilometre pod zemljo brez posledic. Lahko prikličeš vse kamne v bližii in jih uporabiš v napadu. In imaš neverjetno moč (dvigniti nekaj ton sploh ni problem).

NARAVA: lahko nadzoruješ vse kar je povezano z naravo. Lahko šepetaš rastlinam, da hitreje rastejo, povzročiš nevihto ali potres, se odlično razumeš z živalmi.

********************************************************************************************
ŠE NEKAJ PRAVIL:

¤Med pisanjem bom naredila ogromno napak, da o vejicah sploh ne govorimo
¤Prosim ne smetite
¤Če vam zgodba ni všeč potem nevem kaj še počnete tukaj
¤Nextajte!
¤Komentirajte zgodbo, sprejmem tudi dobronamerne kritike
¤Uživajte!
*******************************************************************************************
Zdaj bom napisala prvi del, to je bil le uvod v zgodbo.
20. april 2013
u63177
u63177
MOONLIGHT

Mama mi je vedno rada pripovedovala zgodbice. Najraje sem imela zgodbice o angelih. Tako dobro je pripovedovala in njen nežni glas me je vedno uspaval. Zgodbam sem verjela, predstavljala sem si jih pred očmi kot bi bile tam. Ampak to je bilo, ko sem bila majhna punčka. Pred sedmimi leti je mama umrla zaradi hude bolezni in ostala sem sama z očetom. Vzgajal me je vredu ampak oba sva jo močno pogrešala. Zdaj sem stara petnajst let. Kmalu bom šla na srednjo šolo. Na mamo sem že skoraj pozabila. In nisem verjela, da me zdaj opazuje. Tudi njenim zgodbicam s katerimi me je nekoč uspavala nisem več verjela.

Budilka je zazvonila in me prebudila iz sanj. Tako rada bi še spala. Le kdo potrebuje šolo? Ugasnila sem nemirno budilko in vstala iz postelje. Odšla sem do kopalnice. bila je mirnih modrih barvah. Ploščice so se svetile v oranžni barvi jutranje zarje. Odprla sem pipo in si umila obraz. To me je vsaj približno prebudilo. Umila sem si še zobe z novo zobno ščetko, ki sem si jo kupila včeraj v trgovini. Počesala sem si goste rahlo valovite lase in se zazrla v ogledalo. Imela sem lepe olivne oči, ki so se lepo skladale z mojo poltjo in 'ljubek' obrazek kakor mi je vedno govorila mama. Pograbila sem svoj star nahrbtnik, noter zmetala vse zvezke, ki sem jih potrebovala, nadela sem si mojo najljubšo jakno, črno usnjeno. Pohitela sem na avtobusno postajo kjer sem čakala svoj avtobus. Nisem se zmenila za ljudi okoli mene. Kmalu je prispel moj avtobus. Izbrala sem si sedež pri oknu in upala, da bom lahko celo pot sedela sama. Zazrla sem se v vzorec sedeža. Bil je moder, z majhnimi turkiznimi pikicami in malo večjimi vijoličastimi obročki. Pogledala sem skozi okno in odpeljali smo se.

################################################################################

Next? Pliz?
20. april 2013
Nextaaaaj
20. april 2013
u63177
u63177
HUNTER

Nova misija me je čakala. Ampak, da bi spet vstopil v človeški svet...ta misel mi ni bila nič kaj všeč. Kar se je zgodilo zadnjič ne bom nikoli pozabil in krivdo prevzemam nase. Nočem, da se taka tragedija ponovi.

Za mano je bil naporen dan. Bil je čas, ko so prihajali novinci. In jaz sem bil eden tistih, ki jih je moral pripeljati v ta svet. V gozdu blizu gradu kjer je živel naš Kralj sem imel hišo. Pravzaprav hišico. Na drevesu. Videti je bila kot majhna skromna podrtija vendar je bila močno zavarovana pred napadi. Na videz je bila lesena, ampak to je bila le iluzija, v resnici je bila iz zelo močne kovine. Lestve ni bilo. Saj sem imel krila. Ampak danes nisem mogel leteti. Z roko sem naredil poseben gib in obkrožil me je vijoličen prah. Znašel sem se na svoji postelji. Stvar, ki vedno prav pride; teleport. Sam sebi sem se nasmehnil nato pa se vrgel na posteljo. Preden jo grem iskat bi se vsaj rad naspal.

################################################################################
Vsaj dva nexta pa nadaljujem. Btw, tri glavne osebe so tuki. Dve ste že spoznali ^^
20. april 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grem stavt da bo kkšn Shadow notr!!!!!!!!!!!!!!!!
20. april 2013
u63177
u63177
Ne bo. MWAHAHA. Sam mam ful težave iskat ime, ki bi ga nadomestilo.
20. april 2013
u63177
u63177
BLACK

''Sranje,'' je bila prva beseda, ki mi je prišla na misel, ko sem zagledal toliko novincev na svetli strani. ''To ni dobro. Preveč prijaznih, dobrosrčnih, prijateljskih ljudi...'' ob teh besedah mi je šlo na bruhanje, kaj šele če bi pomislil, da bi bil tak. Letel sem nad gradom na svetli strani. Res so bili preveč zaposleni z novinci, da bi sploh opazili silhueto s črnimi krili. Potem sem zagledal nekaj kar je v meni zbudilo staro sovraštvo. Hišica na drevesu. ''Kako mu uspe?'' sem pomislil: ''To stvar, ki ni vredna, da bi se imenovala hiša sem že milijonkrat poskusil sesuti v prah.''
Zletel sem nižje. Pogledal sem skozi okno hišice. Tam je bil, na postelji, spal je. Hunter. Pripravil sem roke. Majhna črna krogla polna temačne energije je poletela v hišico. Ni je uničila jo je pa stresla. Dovolj, da se je prebudil Hunter. Teleportiral se je pred mano. Sovražil sem element psihe. ''Black, nisem razpoložen,'' je rekel hladno. Zlobno sem se mu nasmehnil: ''Saj vem.'' Hunter se ni razjezil še vedno je bil umirjen kakor vedno. To me je pri njem najbolj jezilo. ni bil tak tip, da bi se razjezil in začel tolči vse povprek, bil je tak, vedno umirjen čez tri sekunde pa si ležal na tleh nezavesten. ''Na tvojem mestu bi odšel, če nočeš imeti spet polomljena vsa krila,'' je rekel. Ignoriral sem ta stavek. ''In koga so ti podtaknili letos? Greš jutri k človekom?'' sem ga vprašal. ''To ni tvoja stvar. Spelji se že,'' je rekel z enkim tonom kot vedno. ''Prav odšel bom, ampak vedi, novinci bodo kmalu mrtvi. Preveč časa zapravljate z njimi preveč jih ujčkate kot dojenčke, da bi jih pa kaj naučili pa ne,'' sem mu rekel. Zavzdihnil je: ''Ja ali pa vaša 'špartanska' vzoja. Prvi dan jih že polovica naredi samomor,'' mi je rekel. Nasmehnil sem se:''Zato preživijo samo najboljši. Ne skrbi kmalu se vrnem,'' sem mu rekel in odletel stran. Slišal sem ga še kako je zamrmral: ''Tudi če ne...''

Dnevi vojn se bližajo. Kmalu bo tekla kri po belih krilih. Kmalu bo spet zabavno.

################################################################################
Še zadnji Black. Next maybe?
20. april 2013
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20. april 2013
Nextttttttt
20. april 2013
next
20. april 2013
Zakon zgodbica
20. april 2013
uaaauuuu next, prosiimm!! Čimprej <33 ful mi je ušeč tale Hunter
20. april 2013
men je tut Hunter najbolši du zdej <333
20. april 2013
u63177
u63177
Bom napisala next takoj ko bom imela čas. ^^
21. april 2013
nextu!
21. april 2013
u63177
u63177
Ne mi smetit t temi debili 1D sam to te prosm ne prenesem jih!!!!
21. april 2013
u63177
u63177
MOONLIGHT

Prispeli smo do šole. Pravzaprav je bila gimnazija. Cela šola je bila siva, brez življenja posejana med mnogimi drugimi stavbami v betonski džungli. Nisem marala mest. Imela velika okna in vrata, ki so močno škripala. Vstopila sem. V nosnice mi zletel vonj po starem prostoru. ''In to je torej stavba v kateri bom preživela polovico svojih dni, naslednjih nekaj let,'' sem si mislila. Šla sem po ozkem hodniku. Stene so bile osivele, oglasnih desk se je držalo nekaj listov. Tla so bila temno siva. Vse je bilo sivo. Mrtvo. oziroma vse se je ujemalo z besedo 'šola'. Ampak verjela sem, da bi bili vsi raje v šoli, če bi dodali malo živih barv. Ker tukaj se ne počutiš nič bolje kakor v zaporu. Nedolžen.

Preden sem šla v učilnico za slovenščino, ki je bila prva ura, sem hotela najti stranišče. Kmalu sem ga našla in začuda notri ni smrdelo kakor na moji osnovni šoli. iz torbe sem potegnila mobitel. Imela sem SMS od stare sošolke. Hotela me je nekaj spraševati kako je na moji šoli in podobno ampak sem jo ignorirala. Nikoli ni bila prava prijateljica. Upam, da bom imela tukaj več sreče. Ker me je sem gnala le radovednost sem takoj za tem odšla. Pot do hodnika pa mi je zakril nek tip. Malo sem se ga ustrašila. Imel je vijolične goste lase, ki so bili počesani naprej in zakrili del njegovega obraza. Imel je Temno sivo jakno po njo pa belo majico z vijoličnim vzorcem. Nosil je kavbojke in pogledal me je s svojimi čudovito zeleno modrimi očmi. Hotela sem oditi ampak me je ustavil. ''Počakaj,'' je mirno rekel.

***************************************************************************************************************

HUNTER

Res se nisem znašel v človeškem svetu. Vse je tako smrdelo in mesta so bila vsa enaka. Ampak hitro sem se našel šolo na kateri je bila dekle z imenom Moonlight. Iz žepa sem potegnil napol strgan listek na kateri je bila njena slika. Pisalo je še, da je stara 15 let. Groza, da nisem imel kril. Ampak lahko sem se teleportiral. Kmalu sem jo našel v sivi šoli na poti iz wc-ja. Ustavil sem jo. Vedel sem, da sem bil zanjo rahlo grozljiv, seveda moral bi si spremeniti barvo las ampak zato ni časa. S čim bolj mirnim glasom sem ji rekel naj počaka. ''Moonlight, ne?'' sem jo vprašal. Začudeno in rahlo prestrašeno je rekla: ''Ja, kako veš?'' Zavzdihnil sem. ''Ne boj se. Razlagal ti bom kasneje, ker je veliko za razložit. Primi se me,'' sem ji rekel. Ni mi hotela verjeti.Hotela je steči stran ampak sem jo prijel za ramo in skupaj sva se teleportirala na nek hrib daleč, daleč stran .

################################################################################
Lahko bi napisala več pa nisem imela časa. Pa saj bom napisala več ampak to je odvisno od vas: NEXT?
21. april 2013
Next! :3
21. april 2013
next
21. april 2013
u63177
u63177
MOONLIGHT

''Kaj se je pravkar zgodilo?'' Nisem mogla razumeti. Bila sem popolnoma zmedena. Pred dvema sekundama sem bila še v šoli. ''Kaj si storil?'' sem jezno vprašala tistega fanta. ''Pomiri se in se usedi. Nekaj časa bova tukaj in veliko ti moram povedati,'' mi je rekel. Zvenel je tako umirjeno. Mogoče se mi res ni treba razburjati. ''No, poslušam,'' sem mu rekla in se zleknila na travo. Bila sva nekje bogu za hrbtom, obkrožali so naju številni gozdovi, ki so že začeli spreminjati barve v jesensko rumeno in rdečo. ''Torej ti nisi človek,'' je začel jaz pa sem samo pobuljila vanj on pa je nadaljeval: '' Naši vrsti pravijo kar angeli vendar smo še veliko več. Imamo krila in vsak od nas se lahko nauči obvladati element, ki nam je dan. Poznamo ogenj, vodo, svetlobo, temo, psiho, zemljo in naravo.'' Pomislila sem. ''Zakaj potem nimam kril?'' sem ga izzivalno vprašala. ''Ker jih v človeškem svetu ne moreš imeti. Obstaja še en svet, v katerega bova šla in tam boš dobila krila. Najbrž bela.'' mi je rekel. Imela sem toliko vprašanj pa čeprav sem še vedno malo dvomila o vsem tem skupaj. ''Bela. Zakaj najbrž bela?'' sem ga vprašala. ''ker obstajati dve strani. Svetla z belimi krili in temna s črnimi krili. Že tisočletja se bojujemo drug proti drugemu,'' mi je povedal. ''Nesmisel,'' sem rekla potiho. ''Se strinjam,'' mi je rekel. ''In kako ti je ime?'' sem ga vprašala. ''Hunter,'' mi je odvrnil. Nisem bila več napeta. Mogoče zaradi njegovega sproščenega glasu. ''Tvoj novi učitelj sem. Ko ugotoviva kateri elemen imaš bova začela s treningom, pred tem pa še namestitev, in pozdrav Kralju in vse to...'' Za trenutek ga nisem več poslušala. ''Angel kaj? Če je to res potem imam razlog za veselje. Saj sem vedno hotela pobegniti s tega sveta. Tu je priložnost,'' sem si mislila. Vstala sem in se obrnila proti Hunterju. ''In kaj zdaj?'' sem ga vprašala pogumno. ''V portal,'' mi je rekel in med nama se je pokazal vijoličen obroč. Nakazal mi je naj grem noter. Skočila sem noter.

################################################################################
Next...pliz
21. april 2013
Nextiiiiiiiiiiiiii
21. april 2013
neext+nova bralkaa
21. april 2013
NEXTU::::::::::::::::
21. april 2013
u63177
u63177
MOONLIGHT

To je bilo neverjetno. Lebdela sem in okoli mene so se vrtele najrazličnejše barve in vzorci. Ampak trajalo je le par sekund. Pristala sem na riti. Takoj za mano je prispel Hunter seveda že pripravljen na trda tla. ''Lahko bi me posvaril,'' sem mu rekla. ''Lahko bi,'' je rekel in se rahlo zlobno nasmehnil. Podal mi je roko in me potegnil na noge. Bila sva zelo visoko in ko sem pogledala dol mi je dih zastal. Bilo je čudovito! Sonce je sijalo in bilo je polno živobarvnega cvetja, gozdovi so bili polni življenja in metuljčki so se lovili. Sredi vsega tega raja je stal grad. Veličasten grad iz kamna katerega so porasle cvetlice in ovijalke. Okoli gradu so bili parki in tudi nekakšen prostor za trening. ''Tukaj je vedno pomlad,'' je rekel Hunter in se mi nasmehnil. ''Ehm poglej kaj imaš na hrbtu,'' mi je rekel. Zasukala sem glavo in iz hrbta so mi visela snežno bela pernata krila. ''Vau...'' Tudi Hunter jih je imel. ''Bi se naučila leteti?'' me je vprašal jaz pa sem brez pomisleka iztrelila: ''Itak!'' Pokimal je: ''Vse postene zelo enostavno ko enkrat poskusiš. Sprva boš morala večkrat močno zamahniti, da te ponese v zrak. Ko boš dovolj visoko pa lahko že jadraš. Samo pazi pri pikiranju, nekateri se ne znajo ustaviti.'' mi je rekel in jaz sem se odločila, da poskusim. Hunter mi je pokazal kako. Videti je bila kako lahkotno in s kakšno eleganco je to naredil. Zamahnila sem. Za en centimeter sem se dvignila ampak sem spet padla. Zamahnila sem večkrat, močneje in hitreje. Lepo sem se dvigala in sploh ni bilo tako težko. Kmalu sem bila daleč od hriba kjer naju je pustil portal. Ampak Hunterja ni bilo na spregled. Kar naenkrat se je prikazal pred menoj. ''Hej!'' sem rekla saj sem se pošteno ustrašila. ''Psiha. Lahko se teleportiram. In lahko ti berem misli,'' ob tem me je zmrazilo: ''Ampak ne skrbi, ne vdiram v misli če ni to nujno potrebno,'' oddahnila sem si: ''Vendar se pazi angelov, ki niso istega mnenja kakor jaz,'' mi je še rekel nato pa se je hitro kot blisk spustil. Sledila sem mu z lahkoto. Bilo je tako super. Letela sem. Bila sem svobodna. Nato pa sem na drugi strani Svetle strani zagledala temno, mrtvo pokrajino. Bilo je grozljivo. ''Kaj je tam?'' sem vprašala Hunterja.

***************************************************************************************************************

HUNTER

Odgovoril sem ji :''Temna stran.'' Pogledala me je: ''Tam živijo?'' Pogledal sem proti Temni strani. ''Ja, in neverjetno jim je všeč.'' Spustil sem se proti gradu. ''Pridi,'' sem ji rekel v misli. In ker je bila najbrž presenečena sem še dodal:''Z mislimi se lahko pogovarjamo vsi, samo misli svoj odgovor. Pa kasneje te bom še naučil kako obvarovati svoje misli.'' Bližala sva se gradu.
################################################################################
Okay zdej sem ful pisala ker je bil vikend, med tednom najbrž ne bom imela tolk časa. Še vseen, NEXT PLIZ
21. april 2013
neeext!

lahko daš slike??
21. april 2013
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21. april 2013
Next + slike
21. april 2013
u63177
u63177
Nevem če bi lahko dala slike.ogromno knjig nima slik. Opisala sem vse ostalo pa prepuščam vaši domišljiji sploh pa nebi najdla slike fanta ki bi bil vsaj približno podoben Hunterju
21. april 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani