Ok to je res čist vsakdanja zgodba nisn jaz kriva če palim na vampirje in no to bo mešanica vsega od TVD pa Vampire Academy upam,da vam bo všeč čeprav takšne zgodbe najdeš skor vsepovsod

UVOD
Zgodba govori o dekletu, ki je bila vedno drugačna od drugih. Bila je močnejša oseba prenesla je ogromno in znala ohranit trezno glavo. Bila je tudi je uporniška, neverjetno divja in neukrotljiva. Govori o tem kako spozna, da je v resnici izganjalka. Mora se naučiti preživetja, zato ji pošljejo vampirja kateri ji pomaga pri urjenju. Ampak urjenje se kmalu sprevrže v beg za njeno življenje. Kmalu pa se v Alex rodijo tudi čustva do vampirja. Ja prepovedana ljubezen je najslajša!

# 1. PART OF MY STORYBila sem v knjiznici sedela sem na okenski polici in strmela v ljudi, ki so sli mimo mene. V bistvu nisem jaz strmela v njih temvec oni v mene. Nisem se zmenla za njih ne se z mislimi sem bila dalec stran. V svoji preteklosti.

Vse se je zacelo ze, ko sem bila majhna. Ljudje so me hitro vzljubili in hitro sem nasla prijatelje. To ni bila nikoli tezava za mene z vecino sem se dobro razumela. Ampak vedno me je nekaj razlikovalo od njih. Drugace sem gledala na zivljenje. Rekli so mi da sem dekle brez srca. Nisem bila bila sem samo dekle ki je ze dolocen del zivljenja izkusilo in se ne bo jokalo za vsako malenkost. Bila pa je se ena stvar, ki me je locila od druigh volja po prezivetju in nespameti. Nic novega za mene bila sem oseba katera se je takoj zapletka v tezave in vecinoma uspesno resila kolikor se je temu lahko reklo. Kot dojencek bi mogla umreti ne spominm se tocno zakaj doma pa mi niso nikoli povedali. Ampak borila sem se cele 3 dni za svoje zivljenje. Pravijo, da imam zato boljsi obcutek za zivljenje. Mogce pa ga imam res kdo ve. Skozi leta so ljudje ugotovili da sem gobezdava in nevarna. Pomen nevarna je v njihovem pomenilo ne zapletak se z mano drugace bos po vsej verjetnosti prisel domov z sramoto. Ampak vedeli so pa se nekaj stvari o meni vedno sem jim bila pripravljena pomagati, ce se je kdo nasel v tezavah le,da sem se jez lotila stvari na svoj nacin drzni no in bila sem vredna zaupanja.
Ja to sem jaz Andy Alex Redsun.

NEXT ? Vsaj 2 do 4 DA pls
20. april 2012
u70306
u70306
next!!!! in nisem jezna da oglašuješ!
21. april 2012
u53261
u53261
next
obvesti
21. april 2012
next
01. julij 2012
next
01. julij 2012
next
02. julij 2012
next next next next next next next
04. julij 2012
NEEEEEEEEEXT
19. maj 2015
next
21. maj 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani