»Ja, halo! Tudi jaz si zaslužim resnico! Prav tako kot ti in ti in ti in ti in ti in ti in ti« je pela Bee. V mislih sem si mislila: »To je najbolj beden komad kar sem ga slišala!«. A vseeno. Moram biti prijazna do nje. Ampak drugače jo bodo mediji raztrgali. No, povedala ji bom. Saj tudi sama prepeva: »Tudi jaz si zaslužim resnico..«.
Naj se predstavim. Sem Anna Hatch Sword. Stara sem 17 let in hodim na šolo za nadarjene. Pravijo, da sem nadarjena za igranje in ples. Dobila sem tudi več nagrad. To so tiste trofeje in vsemogoči naslovi. Ko sem bila še majhna deklica, stara mogoče 2 leti me je mama že vpisala v Beauty Contest. Tam sem tekmovala in vedno dosegala najboljše rezultate. No, imam tudi kar nekaj iskrenih prijateljev. Bridget Hesdorf, Tom Zeland… Saj res! Živim v Bervely Hillsu. Imamo vilo. Dve kuhinji, kino sobo, tri sobe za goste, tri glavne spalnice in tri manjše, knjižnico, vsaka soba ima svojo kopalnico… A ob vsem tem nekaj manjka. Imamo denar in slavo ter ljubezen, a nimamo očeta.
Očeta sem izgubila zaradi teh neumnih medijev. Ves čas so ga spraševali ali je res poročen in take bedarije. Ko so ga nekega dne vprašali ali želi, da bi nehali to početi, je rekel ja, saj ni vedel posledic. Takrat se je začelo izsiljevanje in zabredli smo v hujše finančne težave. Za piko na i, pa se je oče še vrgel v kokain in heroin. Nato se je pridružil še mafijski bandi, kjer je dobil dovolj denarja, da si je kupil pištolo. Potisnil si jo je v usta…
Ko sem še hodila v vrtec, smo morali privesti vsak svojega očeta. Učiteljica me je pogledala in rekla: »Anna, če ne želiš tega storiti ti ni treba. Na tisti dan ti ni treba priti v šolo. Bodi doma in počivaj.«.
(SLIKE PRIDEJO KASNEJE, KO BO DRUG NEXT)
Prosila bi vaz da izpolnete anketo!
Še nekaj pravil:
♥Da ne bi slučajno fejku!
♥Ne oglašuj, drugače te prijavim administratorju!
RABIM 3 NEXTE! RABIM 3 NEXTE! RABIM 3 NEXTE! RABIM 3 NEXTE! RABIM 3 NEXTE! RABIM 3 NEXTE!

Ali ti je začetek všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

13. julij 2014
♥Sσяяу, кєя тє тυкαנ мυčιм ѕ тєм мαℓι σgℓαѕσм,
♥Aмραк мє ηє вι мσтιℓσ, čє вι ρяєвяαℓ/α,
♥Mαℓσ čαѕα zα gяαη∂ єкѕρℓσzιנσ,
♥Pяσѕιм! Pяσѕιм! Pяσѕιм!
♥Lιηк: http://www.igre123.com/forum/tema/the-truth-%281d-fanfic%29/73190/1
♥Žє ν ηαρяєנ нναℓα!

A lahko mal pomagate oglašvat? hvala!
13. julij 2014
u175616
u175616
next
13. julij 2014
Next next next next next next next next next ....... mal vec ko tri nexte za spodbudo
14. julij 2014
next
14. julij 2014
Torej kje naj začnem. Imam še brata dvojčka Kendalla in Josha. Imam tudi dve sestri Sarah in Christina. Mami je ime Helen in še dvema uslužbenkama je ime Judy in Antonieta. Imam svojega psa Blacka. Že ime pove da je čisto črn. Torej imam BFF Bridget (Bee) in moškega prijatelja Louis. Obe moji sestri sta dobesedno in love v 1D. Priznam, res so lepi kot rosa na tleh, ampak ne vem zdijo se mi kar malce obtičani v pubrteti. A zame so še vedno najboljši. Še posebej Liam.
Torej! Zelo lep sončen dan imamo tukaj v Bervely Hillsu. A zame ni. Včeraj je bilo konec šole in jaz, Christina in Sarah smo šle na zabavo, kjer smo se napile v nulo. Sedaj ležim na postelji in tipkam v ta računalnik. Ampak moje misli so proste. Naredila sem prvi letnik in Sarah in Christina sta ga. A to je tudi edini letnik v programu za nadarjene. Sedaj grem v London študirat. A seveda me sedaj čaka leto dni samih počitnic. In mama je že najavila.>> Zaradi mojih treh odličnih punčk, se bomo preselili v London!<< je rekla.
Zbudila sem se ob pol treh zjutraj. Ujeti moramo trajekt in vse to. Torej oblekla sem:

in še te čevlje:
https://37.media.tumblr.com/tumblr_m3oln5gDfX1qmuxtco1_500.jpg
seveda se je treba tudi naličiti. Nanesla sem si malce šminke, preprosti make-up.
Tudi lase sem si primerno uredila:

Nato pa pakirat. Vzela sem čisto vse. Ko sem končala sem odletela k Bridget. "Stara, pogrešala te bom" sem rekla. Ona pa: "Nikar, tudi jaz grem tja. Sicer na drugo stran VB ampak, se lahko dobive." je rekla. Objele sva se, in šle vsaka v svojo smer.
------------------------IZPOLNI ANKETO, DA VEM KAKO NAPISAT, DA BO VSEM UŠEČ------------
a.) Ti je všeč?
b.) Kaj bi naredila?
c.) Koga bo v Londonu spoznala?
d.) Next?
e.) Komenatrji?
15. julij 2014
A.) Ja
B.) Nevem neki akcije not za spermembo od nekaterih zgodb
C.) Nevm
D.) Ka se sprasujes itaq da NEXT!!!
E.) Ne ni komentarjev
15. julij 2014
hvala ! še 3 nexte! Am sam mal za spodbudo za nexte. tema ma men se zdi 58 ogledov samo tri iste osebe pa so zdej napisale next! če ne bo nextov, bom nextala jutr zvečer!
15. julij 2014
Next pane pozabt oglašvat
15. julij 2014
neeeext <3
16. julij 2014
okej zdele bom pa začela pisat
16. julij 2014
sorči! včerej mi je računalnik neki zašteku in mi je next zbrisu!
17. julij 2014
tale next ne bo imel imen z veliko začetnico napisanih!
17. julij 2014
Vzela sem še eno večjo torbo. Vanjo sem dala Ipod, knjigo in telefon. Seveda sem dala tudi sok v torbo. Preden bi dokončno pristali naj bi šli še v Nemčijo, Francijo in Turčijo. Vsedli smo se na stole. Jaz čisto zatopljena v telefon, chris in sarah v knjigo, josh v PSP in kendall je bil zatopljen v pogovor z mamo. Nato smo zaslišali: »Potniki za letalo, ki leti proti Nemčiji, naj se zglasijo pri vhodi 3B. Vsedla sem se v 1. Razred. Tam so imeli najboljšo postrežbo. A smo bili edini tam. Vprašala sem mamo: » Zakaj smo edini tukaj?«. »Zato ker, si ljudje tega luksuza ne morejo privoščiti.« je rekla. To mi je zadostovalo. Leteli smo okoli 30 minut, nato pa smo zaslišali glas: »Letalo ima majhne tehnične težave. Pristali bomo v Philadophii.«. no hvala! Res prisrčna hvala. Ne samo to, da imamo za obiskat še tri države, še moramo spoznavati dežele. »Sarah, sedaj pa boš imela gefo 5.« sem rekla. Iz torbe sem na dan privlekla Ipod in ga vklopila. 1 neodgovorjeni klic. Od koga? Bee! Končno me je poklicala. A nisem imela dovolj močnega signala. Pristali smo. Jej! Oh vse je polno! Čakaj, vse je polno? Od kje so se pa ti vzeli? Umolknila sem ko je skozi vrata prišel lep, postaven moški. V mislih sem ga prepoznala. Bil je liam. In, najboljše pa je bilo to, da ni bilo več nikjer prostora, kot pri meni. Previdno je rekel: »Je zasedeno?«. »Ne, kar prisedite…« sem odgovorila. »Torej, kako ti je ime in najpomebneje, poletje je, ti pa si tu zmaskiran!?« sem rekla. Imel je kar dolg govor: »Torej ime mi je aaaaaam… amm… Stephan , in ne nisem zamaskiran. Lahko ti povem, če prisežeš da nikomur ne poveš. Še prej pa mi povej, si 1D fanica?« je rekel. »Ne nisem 1D fanica in nikomur ne bom povedala!« sem mu odgovorila. »Še vedno ti ne povem!« je rekel.
Začela sem ga ignorirati, a v meni je nastajalo dolgočasje.
Next?
17. julij 2014
neext
17. julij 2014
še 3 nexte
17. julij 2014
Next
Next
Next
Next
17. julij 2014
next
17. julij 2014
Next
17. julij 2014
nextam dones zvečer
18. julij 2014
next
18. julij 2014
hvala res te zlati ampak ne morem zdele nkst dobite zvecer!
18. julij 2014
●cooĸιe●ɢιrlѕ● je mene prosila, da bi en next napisala, ker ona nima časa.
tuki je next! pa hitr se pocajtej cookie girls.
_______________next_____________________________________________
Hitro sem pograbila mojo torbo in iz nje potegnila Ipod. začela sem brskati po yt in našla full kul musko. bila je od p!nk:
. ko sem jo poslušala že tretjič, je "stephanu" prekipelo. "pa daj že neahj" je rekel. nekaj ljudi se je obrnilo proti nama. "oprosti, ampak, mi je všeč. če se ti tu nočeš pogovarjat bom pa musko poslušala!" sem mu ostro odgovorila. nisem dobila odgovora. torej pristali smo. josh in mama sta v pogovor zvabila kendalla, sarah in christino. jaz pa sem pogovor vljudno odvračala. nato pa sem se le vključila:
j-jaz m-mama jo-josh s-stephan
j- mama kako in kaj sedaj? tu bomo ostali še kar nekaj časa. ali bomo šli v motel in tam prenočili?
m- ne tukaj imaš teto! ko si se ti kregala sem jaz vse uredila.
j- pri teti maggie?
m- sedaj je margaret. in da.
j- saj veš, da ima 7 otrok?
m- da.
s- adijo anna!
jo- mami, a gremo?
m- ja ljubček.
v mislih sem si mislila, kako je rekel adijo in kako je josh lahko še tako navezan na mamo. no sedaj pa je bilo dovolj. moji možgani niso ravno najbolje razviti. sem v zleti sredini, čeprav tista IQ igrica pokaže da sem kot Enistain. s taksijem smo se vozili pol ure iz mesta. in nato sem zagledala. kar sapo ti vzame:.
zraven nje pa je stala še ena večja in lepša:. zaklela sem: pro****i hudič! porka motorka! krščen matiček! jezus kristus! ogromna je!
in s temi slavnimi pesedami sem si prislužila 2 tedensko kazen. ven je že priletela teta maggie opsa margaret. iz druge hiše pa njen sin. a vendar iz vseh hiš se je vsulo 15 otrok in vsi so se postavili po velikosti..
magrgaret je rekla: to so naši otroci (jih pokazala). eric, larry, tom, katty, jack, lisa, lana in najstarejši denis. (vsakič ko je koga rekla je ta pravi stopil naprej, da smo jih spozanli). denis že ima družino. ostalih sedem je njegovih.
denis pa je govoril: anna, elsa, christof, daniel, rebecca, simone, denis jr.
vsi pa so zakričali: in pišemo se radicliff. ne radioliff!
_________________a je vredu?__________________________________________________
27. julij 2014
next + nova bralka
12. avgust 2014
Neeeeext
12. avgust 2014
Next
13. avgust 2014
u197754
u197754
Neext
12. avgust 2015
Nexttt
16. september 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani