prfekt pišeš *O*
neeeeeeeeext *W*
umrla bom če ga ne bo kmal *-*
03. julij 2015
omg neext! ii kok kjut :$$ že od majhnega sta skupi pa sta se kušnla. meni sta luštn par skup ;**
sam še Andy faliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! OO dj hitr no, kr ne morm več čakat ://
03. julij 2015
Omg kdaj zvem za to??
Awh *-*
Uuu k Andyu jo bosta dala x'd
Damn love it *-*
Neext!
03. julij 2015
ejjj kaj če bi ti knjigo napisala kr bi jo pomojem usi bral
04. julij 2015
u172703
u172703
Neext *-*
04. julij 2015
next
04. julij 2015
omg ti si resnu najboljša pisatlca
čimprej nextej pa omg naj andy resnu pride hmal
neeeeeeeeeeeeext
04. julij 2015
next nujno
05. julij 2015
Next
06. julij 2015
u173340
u173340
neeeext
06. julij 2015
men je tuk žou da šele zdej nextam. hotla sem že u soboto sm smo šli pol na neko veselico pol sm hotla u nedelo pa mi je mami comp uzela pol sm hotla pa še u pondelk sm me je en ful kjut fnt kliknu pa sva se lajk celo noč menila (zalublene bojo razumele)
________________________________________________

#3
Ko sem se zjutraj prebudila sta fanta še zmeraj spala. Zazehala sem in se odločila, da bom šla iskati hrano, kar brez, da bi povedala Mattu. Stopila sem iz zavetja in vame so butnili sončni žarki. Pod vejami zraven zavetja sem vzela nož in se napotila proti gozdu, ki je bilo čisto blizu. Trava po kateri sem hodila je bila mokra od rose in tako tudi moji čevlji. Takoj sem prišla v gozd in začela iskati za hrano. Hodila sem naprej in naprej po gozdu. Upala sem, da bomo res našli še druge in se preselili k njim, ker tako resno ne morem več živeti. Že cel teden oziroma odkar so starši mrtvi smrdim od znoja, zadah imam verjetno obupen, nohte imam umazane, mastne lase in dobro, da tu kje ni ogledala ker se nočem videti. Naenkrat sem zagledala sredi poti zajca. Počasi in po tiho sem se mu pribljiževala ampak zajec se še zmeraj ni premaknil. »Zakaj se ne premakne?« sem se vprašala. Bila sem že čisto blizu njega a se še zmeraj ni premaknil. Dotaknila sem se ga in takrat je trznil.
»Poškodovan si.« sem zašepetala in se rahlo nasmehnila. Srečen dan torej. Prijela sem ga za noge, da je z glavo visel proti tlom. Takrat je začel še bolj trzati. Verjetno ima poškodovane zadnje tačke.
Iz jopice sem počasi vzela nož. Namerila sem ga v zajcev trebuh in zaprla oči. Tega nisem hotela ampak sem morala. Konico noža sem porinila v trebuh. Odprla sem oči in videla kri, ki je tekla po tleh in po glavi zajca.
»Ej ti!« sem naenkrat zaslišala globok glas.
»Sranje.« sem zaklela, spustila nož in zajca na tla in tekla naprej kolikor hitro sem mogla.
»Pustite me pri miru!« sem zavpila in tekla dalje.
»Ne boš nama ušla.« je zavpil en moški.
Nisem se ozirala tekla sem naprej kolikor hitro sem lahko. Tekla sem v drugo smer kot bi morala. Nisem hotela teči k Mattu in Georgu saj bi v nevarnost spravila še njiju. Ozrla sem se nazaj in videla, da sta le še nekaj metrov za mano. Naenkrat pa sem pri nogi začutila bolečino in padla po tleh. Spotaknila sem se ob nekaj. Začutila sem kako so me grobe roke pobrale iz tal. Pred mano sta stala dva Uničevalca.
»Kaj pa imamo tukaj?« se je prvi zarežal. Človek je bil visok in močne postave. Imel je dolge do ramen svetle lase, ki so mu malo zakrivale oči.
»Crkni.« sem rekla in pljunila v njegov obraz. Še sama nisem vedela zakaj sem mu to rekla, saj sem vedela, da mi bo žal. na licu sem začutila močno bolečino, zaradi katere sem padla na kolena.
»Hej vstani!« sem slišala reči ta drugega. Ta je imel rjave kratke lase in temno rjave lase. Ta je bil bolj mišičaste postave in zaradi tega sem se ga še bolj bala. Ubogala sem ga in vstala. Po licih so mi začele padati solze.
»John pusti mi, da jo ubijem.« je rekel blondinec.
»Pravila. Dati jo morava Andyu.« je rekel rjavolasec.
Mrtva sem. Vsega je konec. Ne bi se smelo tako končati. Začutila sem močno bolečino na vrhu glave zaradi katere sem še enkrat padla po tleh.
»Prosim pustita me.« sem jokala.
»Vstani!« je zavpil rjavolasec.
Nisem mogla vstati. Glava me je prekleto močno bolela. Nato pa me je rjavolasec močno povlekel za lase in me s tem prisilil, da sem vstala.
»Ubogala naju boš.« je rekel.
Oči so se mi začele zapirati in videla sem le še temo potem pa nič.
___________________________________
next?
07. julij 2015
je možno, da sem jaz že isti next prebrala na kteri temi??? usaj un del z dvema moškima en je blondinec en pa bou debel. sorry, ampak res upam, da nis fejkala o drgač pa je zlo dobr napisan res
+ zaka ne smemo komentirat tvojga profila?? nou nejm maš in je zlo lep .
08. julij 2015
neeeeeeeeeext.
08. julij 2015
next to je top zgodba
08. julij 2015
neeeeext a bo zdej andy oooouugghhh komi čakamm
08. julij 2015
ne to temo sem se sama spomnla nc nism fejkala prsežem
08. julij 2015
u195955
u195955
Mene je že naslov totalno pritegnil, saj obožujem BVB. Zelo sem bila vesela, saj je FF-jev o Andyu zelo zelo malo. Tvoj stil pisanja mi je všeč, prav tako je ideja zelo edinstvena. Me prav zanima, kako se bo tale del razpletel.

En velik neext!
08. julij 2015
neeeeeext *W*
d'best zgodba eveer *O*
08. julij 2015
u173340
u173340
neeeeext! wau tole je vedno bolšee *_*
08. julij 2015
sj ti vrjamem no, sam nwm kok je pol možn, da sm že ist next že nekje prebrala prej usaj en del??
08. julij 2015
mogoče si prebrala v prologu pa si mau zamešala
08. julij 2015
u177126
u177126
Neeeeext
09. julij 2015
omg punce next je in u njem je andy. in omg ta slika je več ku popouna. misl čeprov je wc gorej je prfection. kaku je lahku kasn clouk taku anglsku lep, kuk bi ga mela.
________________________________________

#4
Počasi sem odprla oči. Ležala sem na mrzlih tleh. Pogledala sem okoli sebe. Bila sem v hladni sobi v kateri še nisem nikoli bila. Pred mano je stala miza za katero sta bila nasproti dva stola. Zagledala sem vrata in takoj vstala ter stekla proti njim. Poskušala sem jih odpreti a so bila zaklenjena. Tolkla, razbijala in brcala sem v njih. Bila sem jezna, prestrašena in sestradana.
»Spustite me ven!« sem zavpila in še naprej tolkla po vratih. »Spustite me!« sem še enkrat zavpila a sem ni bilo nikogar. »Prosim« sem rekla. Obupala sem nad razbijanjem in stopila sem ob steno. Po njej sem drsela navzdol in se usedla na tla.
Solze so se mi zlile po obrazu. Kaj bo zdaj? Kaj mi bodo storili? Zakaj se je to zgodilo? So bila vprašanja, ki so se mi podila po glavi. Spomnila sem se na mamo, očeta in Mattove starše, ki so mi bili skoraj tako kot pravi. Spomnila sem se na Georga in Matta. Kaj bosta naredila, ko ugotovita, da me ni? Zakaj sem sploh šla iz zavetja. Po minutah razmišljanja o njih so se vrata odprla in v sobo je prišel visok človek s črnimi očmi. Oblečen je bil v temna oblačila. Po rokah je imel tetovaže, katere sem videla prvič v življenju. Iz obraza sem si obrisala solze in prenehala jokati.
»Vstani.« je rekel.
Nisem se hotela prerekati z njim zato sem ga ubogala.
»Usedi se.«
Sploh ga nisem pogledala niti razmišljala samo usedla sem se na stol ob mizi. Nato pa se je usedel še on nasproti.
»Odgovorila mi boš na nekaj vprašanj.« je rekel jaz pa sem še zmeraj strmela v tla. »Si bila sama?« me je vprašal jaz pa sem še naprej strmela v tla in iz sebe spustila niti glasu. Georga in Matta ne bom nikoli izdala. Raje umrem kot pa, da to naredim. »Je bil kdo s teboj?« je vprašal jaz pa spet samo gledala v tla. »Nekaj sem te vprašal.« je rekel in zgledal je bolj besen od prej ampak še vedno miren jaz pa še vedno strmela v tla. »Te je strah?« je vprašal. Njegovo vprašanje me je presenetilo. Zakaj bi njega to zanimalo? Glavo sem dvignila gor in ga pogledala. »Ja. Imam razlog, da me ne bi bilo?«
»Ona govori,« je rekel in se rahlo nasmehnil. »Ne nimaš ga.« je rekel. »Je bil kdo s tabo?« je vprašal.
»Ne.« sem se zlagala.
»In kako je živeti sam?«
Zakaj ga to zanima. »Bi rad vedel?« sem ga po tiho vprašala.
»Po resnici povedano me ne zanima samo rad bi vedel, če govoriš resnico.« je rekel.
Ostala sem tiho. Želela sem čim manj govoriti.
»Koliko si stara?« je vprašal.
»Osemnajst.« sem odgovorila in strmela v tla.
»Lahko me pogledaš.« je rekel. Glavo sem usmerila proti njemu. »Kje imaš družino?« je bilo njegovo naslednje vprašanje.
Premišljevala sem kaj naj rečem. »Nevem.« sem nato odgovorila.
»Neveš?«
»Zapustili so me, ko sem jih imela dvanajst.« sem si hitro nekaj domislila. Nato je bila nekaj časa tišina.
»Danes ali jutri?« me je vprašal.
»Kaj?«
»Kdaj bi raje umrla?« se je nasmejal. Zanj je bilo vse to smešno.
»Zakaj me hočeš ubiti?« sem vprašala.
»Ker tako delamo z vsemi lovilci.« je rekel.
»Ne razumeš jaz nisem lovilka.« sem rekla.
»Prosim?« je rekel.
»Slišal si me.« sem rekla.
Vstal je iz stola in začel stopati proti meni. Prijel je mojo levo roko in me s tem prisilil, da sem vstala. Vzdignil mi je rokav jopice ampak na njej ni našel kar je iskal. Enako je storil na drugi a znamenja še vedno ni našel. »Ena izmed nas si.«
______________________________________
next?
09. julij 2015
Uuuu
Andy se zdi do zdej prjazn, prosim očrni ga
Aneda Andy je resno tok popoun da ga še pogledat nesmem *---*
Ena izmed njih? Čaki da pogruntam
Always prff *----*
Next!
09. julij 2015
Ohmygod Andy <3 Next!
***
http://www.igre123.com/forum/tema/kot-v-sanjah-(motogp-jorge-lorenzo)/84204/1 Gledaš MotoGP ali pa te samo zanimajo zgodbe o ljubezenskih zapletih? Zgodba Kot v sanjah govori o punci dvokratnega svetovnega prvaka Jorgeja Lorenza, strastnega španca s svojimi muhami in težavami! Preveri, kako se simpatična Viki in Jorge borita skozi probleme zvezdniškega sveta, družinske zadeve in še več!
Oprosti, ker oglašujem!
09. julij 2015
u172703
u172703
Andy je preveč prijazen
Neext
10. julij 2015
Next<3 Top pisateljica si.
10. julij 2015
neeeeeeeeeeext.. andy je ful prjazn *o*
10. julij 2015
next ful dobr komi čakam,da vidim ka se bo zgodil.
10. julij 2015
omg sori k prejšnič nism mogla nextat kr me ni blu nc na igrah.
tu je resnu taku dobra zgodba. pa ušeč mi je da andy ni taku bad taku ku so ponavad fantje u drugih zgodbah kr skori vse punce bi jih neki nrdile u bad boye in bi ku zmerej use ponavlale. js ne berem neki zgodbic tle kr so vse iste. bad boy pa good girl pa skori vse so iste. zatu mam to zgodbo ful rada k niso taku ku druge razumš. drugačna je pa ful je dobra. resnu js mislm da še nism opazila bulše pisatlce ku ti. in sm šla dost zgodbic pogledat pa druge punce taku bednu pišejo.
resno prfekšn!!!!!!!
neeeeeeeeeeeeext
10. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg