po skoraj 1 letu sem spet prišla na ta profil in v tem času sem ustvarila res prelepo zgodbo, no vsaj po mojem mnenju seveda.

ker sem tudi sama redna bralka sem se odločila, da bom mojo zgodbo delila z vami, upam, da vam bo všeč tako kot je meni.

1. DEL

Sploh nemorem vrjeti. Še zmeraj se vsake pet sekunde sprašujem, če je to resnično. Ščipam se, zapiram in odpiram oči, da bi preverila, da niso le sanje, ampak vsakič se še vedno znajdem na Londonskem letališču. In še zmeraj se sama prerivam skozi množico neznanih ljudi, ki hitijo vsak v svojo stran in iščem 5 fantov, ki naj bi me čakali nekje v ogromni čakalnici. Nikoli nisem imela sreča, ampak tole sedaj je popolnoma noro. Izbrana sem bila med miljonimi fani, da preživim teden in pol z mojo najljubšo glasbeno skupino - One Direction. Živčna sem, nevem kaj naj rečem, ko jih spoznam, sploh nevem kako naj se vedem, nič. In živčnost samo še narašča in doživi svoj vrhunec, ko pri vratih zagledam pet znanih postav. Prvi stoji Harry, ki se ravnokar spogleduje z stevardeso, ki je bila maloprej na mojem letalu. Okoli vratu mu visi Louis in se pogovarja z Liamom. Zayn stoji na njihovi nasprotni strani in zamišljeno opazuje množico, zraven pa stoji Niall in je. Bolj tipično nebi morali zgledati. Previdno stopim še nekaj korakov naprej in se sprašujem, če vedo, kako zgledam. Res je, da si moral ob prijavi poslat še svojo sliko, ampak me bodo prepoznali. Takrat opazi Zayna, ki iz žepa vzame sliko in najprej pogleda sliko, nato pa mene. Nekaj reče in vsi se obrnejo proti meni. Že takrat skoraj omedlim, vendar se skušam obvladovati. Bodi kul, bodi kul si v glavi ponavljam. Pomahajo mi in se mi začnejo približevati. Kmalu so le še nekaj metrov oddaljeni od mene in Harry navdušeno reče:"Ami, kajne? Hej!" Pokimam in odzdravim. Najprej me objame Harry, nato še Louis, ki ves navdušen še vedno maha. Nasmejim se mu in se obrnem k Zaynu, ki me pravtako objame v dobrodošlico, nato še Niall, ki mi ponudi hrano in se mi prisrčno nasmehne. Zadnji pride na vrsto še Liam, ki reče:"Neverjetno mirna si v nasprotju z drugimi fani." Zasmejem se in rečem:"Nimaš pojma. Samo dobra igralka sem, drugače pa vse v meni divja." Vsi se mi nasmehnejo in skupaj gremo proti kombiju, ki nas čaka vzunaj.

Sedela sem na zadnjih sedežih zraven Zayna in Nialla. Na sedežih pred nami sta sedela Harry in Lou, na sovoznikovem sedežu pa Liam. "Torej, Ami, povej nam kaj o sebi," je rekel Zayn, ko smo speljali na avtocesto. Poprasakala sem se po glavi in nerodno pomahala in rekla:"Živjo, sem Ami." Vsi naenkrat smo se zasmejali in Harry je rekel:"Jap, to smo že nekako dojeli." Ko sem jim povedala, da sem stara 15 let, da živim bogu za hrbtom oz. Sloveniji, ki je sicer zelo lepa država, so začeli sami spraševati vprašanja. "Imaš brate ali sestre?" je vpraša Louis, medtem, ko je brskal po žepih svoje jope. "Aha, enega brata imam. Ime mu je Luka in star je 18." Potem, ko smo se vsi nasmejali, ker se je Niall trudil pravilno izgovoriti Lukovo ime in pa moj priimek, se je oglasil Liam, ki je vprašal:"S čim pa se ukvarjaš?" Naštevala sem:"Pisanje, risanje, nekaj malega petja in pa ples." "Kakšen ples?" je vprašal Harry. "Latinsko - ameriški,"sem se zasmejala. "Aha!" je tisti trenutek vzkliknil Louis, tako glasno, da smo vsi trznili. Iz žepa je končno privlekel fotoaparat in rekel:"Ena slika za na Twitter." Preden se je vklopila bliskavica me je Niall objel okoli ramen. Ko je Lou posnel nekaj slik, sem pogledala Nialla in on se je nasmehnil. Kmalu smo prišli do več nadstropne hiše, kjer so stanovali fantje. Ko smo prehodili vse stopince, so mi pokazali moje stanovanje, ki je bilo čisto na vrhu. "Če hočeš, ti pomagamo razpakirat," se je ponudil Zayn. "Oh, saj nimam veliko," sem rekla."Torej bova ostala samo midva z Zaynom," je veselo pripomnil Niall. Strinjala sem se s tem in tako smo ostali samo mi trije, medtem, ko so Liam, Harry in Louis odšli v spodnje nadstropje. "A hočeš poklicat domov, da sporočiš, da si uredu?" je vprašal Zayn, ko je tovoril kovčke v spalnico. "Mja, res bi bilo dobro, kajne?" sem rekla, ko sem iskala telefon. "Pa ne pozabi poklicat fanta, da ga nebo skrbelo," se je zasmejal Niall. Pogledala sem ga in rekla:"Od kod pa tebi ideja, da imam fanta?" "Punce kot ti imajo ponavadi fante," je skomignil z rameni. Zasmejala sem se:"No, jaz ga nimam. Po pravici vsi fantje mislijo, da sem čudna. Pogosto jih odrivam stran. Vse, razen mojega najboljšega prijatelja. In brata." Odprl je kovček z oblekam in vprašal:"Kako pa to?" Za sekundo sem utihnila in se spomnila preteklosti, takoj za tem pa stresla z glavo in dejala:"Ah ni važno."
01. marec 2015
am ful dober začetek
kr tak naprej! ;D
01. marec 2015
če ima kdo kakšen nasvet glede pisanja mi ga lahko z veseljem da...in seveda če ima kdo željo o čem naj pišem v naslednji zgodbi, mi jo lahko tudi zaupa. saj rabim temo za naslednjo zgodbo in sama nimam trenutno še nobene ideje
sprejmem vsako kritiko in nasvet...
01. marec 2015
Uuuu si pa prva ka me ne bo podila s teme, če bom kej čezno rekla
Ampak tukej je ena težava. Ta zgodbica je super. Čeprov savražm te krompirje(1D) je cool
01. marec 2015
vsak ima svoje mnenje in mnenja se hvala bogu razlikujejo. vsako mnenje sprejmem in ga sebi v prid uporabim. ne vem zakaj bi koga podila s teme? vsak ima pravico da pove kar si želi in to moramo sprejeti, ker si nismo enaki in različnost je treba upoštevat.

tak da, če imaš ti kaksno idejo o čem naj pisem (tema za drugo zgodbo) mi poveš
01. marec 2015
http://www.igre123.com/forum/tema/nisem-popolna-a-vseeno-srecna/54754/

da ne bo kdo mislil, da pišem samo o one direction, to sploh ni res. link ki sem ga dala je tudi moja zgodba, idejo sem črpala iz mojih izkušenj in prijateljice so mi dajale navdihe, saj smo vse kaj takega že doživele. in seveda vse ideje in naše izkušnje sem malo premešala in jih dopolnila in napisala. tak da če se kdo prepozna v kakšnem delu zgodbe, naj kar pove.
01. marec 2015
Ja sem brala. Res dobr pišeš
02. marec 2015
hvala
02. marec 2015
sama sebi oglašujem še ena izmed mojih zgodb seveda o one direction

https://www.igre123.com/forum/tema/one-direction-and-me/51102/
02. marec 2015
2.DEL

Odprl je kovček z oblekam in vprašal:"Kako pa to?" Za sekundo sem utihnila in se spomnila preteklosti, takoj za tem pa stresla z glavo in dejala:"Ah ni važno." Ko smo razpakirali smo šli dol v skupne prostore in si naredili večerjo. Šez par sekund smo se že smejali, saj Louis ni želel jesti juhe, ker notri ni bilo korenja, ubogi Liam pa je sedel v kotu in pil juho iz skodelice, obenem pa zgroženo opazoval žlice v naših rokah. Ko sem se že najedla juhe, je Harry odšel v kuhinjo po ostalo in nazaj v jedilnico spretno prinesel vseh 6 krožnikov. "En vegetarjanski meni za Ami," je rekel, ko je predme položil pire krompir in dušeno zelenjavo. "Saj jaz sem tudi vegetarjanec...Včasih," je rekel Niall in na to izjavo smo se vsi zasmejali. "Oh, Niall, poznam te bolj kot si misliš." Zavil je z očmi in se mi nasmehnil. Ko smo se vsi do sitega najedli, smo odšli v dnevno sobo in Lou je stopil pred televizijo ter rekel:"Ker nam je naša gostja sama povedala, da rada poje, sem se kot vodja te skupine,..." temu poimenovanju je sledil slap hihitanja, tudi od Louisa:"odločil, da bo danes zvečer Karaoke Party." Za sekundo sem zmrznila. Niall je to opazil in zaskrbljeno vprašal:"Kaj je narobe?" Pogledala sem in rekla:"Ja, res je, da rada pojem. Ampak zvenim pa kot mrtva krava." Harry, ki je sedel nasproti mene je pripomnil:"Prepričan sem, da poješ tako lepo, kot zgledaš." Nato mi je pomežiknil. Sarkastično sem ga pogledala in z nasmehom dejala:"Veš, kodri pri meni ne delujejo." Niall zraven mene se je tiho zasmejal, Harry pa je izzivalno rekel:"A da ne?" Odkimala sem. "To sprejmem kot izziv." Pokimala sem:"Zmenjeno." Nato je Lou, ki smo ga prej prekinili, predlagal:"Ladys first!" Nejevoljno sem vstala in vprašala:"Kaj imam na izbiro." Po hitrem pregledu seznama sem ugotovila, da poznam le nekaj pesmi.Glas pa se je ujemal le z eno od teh. Ampak ta pesem mi je še vedno zvabila solze v oči. Hotela sem se izmuzniti, vendar mi je Liam v roke že potisnil mikrofon in pritisnil play. Začela se je pesem in po uvodnem delu sem odprla usta in tiho zapela.
http://youtu.be/JXmUYdOVJtc

Ne jokaj, ne jokaj, ne jokaj mi je odmevalo v glavi. In uspelo mi je. Osredotočila sem se na petje in ne toliko na besedilo. Če prav sem pesem zaključila nekoliko bolj žalostno, kot sem jo začela, sem zmogla. Ko sem končala sem se kislo nasmehnila in odšla nazaj na svoje mesto. Zayn se je zasmejal:"Mrtva krava! Ja pa kaj še!" Nasmehnila sem se mu in zaslišala Niallovo šepetanje na desnem ušesu:"Vem, da nekaj ni vredu, ampak ne bom te gnjavil še s tem." Pogledala sem ga in hvaležno pokimala. Nekaj časa sem še strmela v njegove prelepe oči, nato sva se osredotočila na Liama, ki je že stal pred nami in pel pesem Hero. Ko smo končali je bila ura že nekaj pred polnočjo in odpravila sem se v svojo sobo. Vsi so mi zaželeli lahko noč, Niall pa je dodal še:"Če kaj rabiš, veš, kje smo." Obrnila sem se nazaj in videla, da so se Zayn, Liam, Louis in Harry držali za usta in se zadrževali smeha. Odkimala sem in si mislila: Fantje, vse vzamejo tako zelo resno. Ko sem se preoblekla v pižamo sem legla v posteljo in se nasmehnila. Vse skupaj očitno le niso sanje. Potonila sem v spanec in spet so me čakale iste sanje
.
"Zakaj to delaš?" sem tiho zašepetala. "Nevem, zabavno je," je odvrnil Nik in spet nagnil steklenico vodke, ki je bila že do polovice prazna. "Ubijaš to kar imava. To kar je še ostalo od najine zveze. Ti res nič ne pomenim?" sem zaihtela in on je jezno odložil steklenico na mizo ter vstal. "Tebi je lahko govoriti o pitju. Neveš kako je v mojem življenju. Neveš, kako je bedno, ko te nihče ne mara." Stopila sem korak bližje:"Jaz te maram." Skoraj je zavpil in se obrnil proti meni:"Aja! Kaj pa imaš potem s tistim Aleksom. Kar naprej si pri njemu!" "Aleks je moj najboljši prijatelj. Nemoreš mi prepovedati druženja z njim," sem rekla. "Odloči se. Jaz ali on!" Planila sem v jok, v sebi pa sem čutila tudi jezo:"Nemorem Nik. Oba mi preveč pomenita." Spet se je usedel in prezirljivo dejal:"Pff. Saj sem vedel. Njega bi izbrala. ni čudno, takšna vlačuga kot si, imaš najbrž še kakšnega." Tiho sem zaihtela:"Neveš, kaj govoriš." Nadaljeval je:"Sploh nevem, zakaj sem tratil čas s tabo. Brezvezna si. Konec koncev nisi dovolj dobra zame." "Ne govori tega," sem obupano rekla. Spet je ostal, vendar sem tokrat videla neko jezo v njegovih očeh:"Nikoli me nisi marala, grozna si. Nikoli več, te nebo imel nihče rad." Nato je dvignil roko in ta se je dotaknila mojega obraza.
V tistem trenutku sem se zbudila, se usedla in začela jokati. Nekaj sekund zatem je nekdo potrkal in vstopil:"Ami?"
02. marec 2015
next
sem brez besed

misija nemogoče je speljana
našla se dobro zgodbico na forumu
zares dobr, kvalitetno zanimivo
02. marec 2015
se najdejo še boljše verjem

Drugače pa hvala

Next? Mogoce
03. marec 2015
en kratek next

3.DEL

V tistem trenutku sem se zbudila, se usedla in začela jokati. Nekaj sekund zatem je nekdo potrkal in vstopil:"Ami?" Dvignem pogled in zagledam Nialla, ki me zaskrbljeno ogleduje. "Pojdi stran," zašepetam. Namesto, da bi ubogal mojo željo se približa in sede na rob moje postelje. "A ne razumeš angleško?"zamomljam izpod odej. "Ne," reče. "Glej, Ami. Tukaj si naša gostja in poskrbeti moramo, da se počutiš čim bolje." Pogledam ga in rečem:"Nič takega ni. To se mi dogaja že nekaj časa. Popolnoma brezveze. Pojdi spat." Nejeverno me pogleda in reče:"Če praviš, da ni nič takega, zakaj potem vpiješ ob dveh ponoči in se jokaš?" "Vpila sem?" sem vprašala. Prikimal je. Razočarano sem si obrisala obraz in se kislo nasmehnila:"Sem pa že mislila, da mi gre na bolje." Nekaj časa sva sedela v tišini in se gledala. "Si prepričana, da ničesar ne potrebuješ?" Odkimala sem in rekla:"Ne, bom že preživela." Sočutno se mi je nasmehnil in rekel:"Zaspi nazaj." Pretegnila sem se in rekla:"Lažje reči kot storiti." Vstal je in mi še enkrat zaželel lahko noč. Ko je bil že pred vrati, sem zinila:"Hvala." Obrnil se je in se nasmehnil tako popolno, da me je skoraj zmanjkalo. Pogledal je v tla in rekel:"Ni problema." Ugasnil je luč za sabo in jaz sem spet potonila v bolj rahel spanec, tokrat brez sanj.

Zjutraj sem se zbudila kot ponavadi že ob šestih. Do pol sedmih sem se uredila in odšla v jedilnico pogledat, če je že kdo vstal. Na moje presenečenje se je po jedilnici že sprehajal Louis, Liam pa je sedel za mizo in žvečil svoj sendvič. Prvi me je opazil Lou in rekel:"Torej si zgodnja oseba?" Nasmehnila sem se in pokimala."Si vredu?" je zaskrbljeno vprašal Liam. Začudeno sem ga pogledala, on pa je obrazložil:"Sinoči je Niall naredil pravo dramo, ko te je slišal kričati. Zbudil nas je vse povrsti." Zardela sem in zamomljala:"Oh."Liam se je nasmehnil Louisu, kot bi mu hotel nekaj povedati. Postregla sem si z ovsenimi kosmiči in po nekaj minutah je skozi vrata stopil ves zaliman Harry in za njim še Zayn."Zgodnji človek pa še ponoči si budna! Mi lahko razložiš, kdaj za vraga spiš?" se je pošalil Zayn. "Prezimujem. Tako kot medvedi." Zasmejali smo se in dodala sem:"Čeprav ne boste verjeli, je bila tole ena boljših noči zadnje čase." "A to zato, ker je sredi noči k tebi prišel Niall?" Louis ga je dregnil in jaz sem narejeno zavila z očmi:"Ma ne. Ponavadi spim kakšno uro, če ne še manj." "Nočne more?" se je z polnimi usti oglasil Liam. Pokimala sem in naprej jedla. Po kakšni uri se je v kuhinjo kot megla privlekel še Niall. Brez, da bi rekel dobro jutro ali na kakršen koli način pozdravil je potožil:"Lačen sem!" Odprl je hladilnik in približno pet minut brskal po hladilniku, ga zaprl in se usedel nasproti mene. "Dobro jutro tudi tebi," sem rekla. "A da je?" se zagodrnjal. "Da," sem pokimala in odnesla posodo v pomivalni stroj. "Kaj bomo počeli danes?" sem vprašala. "Danes imamo še prost dan, tako, da smo mislili, da bi bili doma," je rekel Louis. "Movie maraton?" je predlagal Harry. Vsi smo se strinjali s temu. Čez 15 minut smo vsi sedeli po zofah in stolih ter izbirali film. Po nekaj kratkih prepirih in neumnih predlogih smo končno prišli do strinjanja. Ko smo končno najdli DVD filma A walk to remember (priznam, to je bila moja ideja, in spet so mi dali prednost, ker sem gost) in kmalu zatem usposobili video predvajalnik se je film začel. Ampak komaj se je zavrtela uvodna pesem je Niall skočil v zrak:"Čakajte!" Lou je pritisnil pavzo in ga pogledal. "Za jest moram iskat!" Zasmejali smo se, on pa je stekel v kuhinjo.
03. marec 2015
4. DEL
V naslednjih dveh dneh je res začel padati dež in pihati veter. Po Liamovih in Zaynovih besedah, takega neurja že lep čas ni bilo. Tako smo klub slabemu vremenu več kot polovico dneva preživeli v studiu na snemanju in pa drugo polovico doma na toplem pred televizijo, na računalniku, za mikrofonom oz. pred čemurkoli, česar so se fantje spomnili. Z vsemi sem se odlično razumela, ampak še vseeno mi je bil najbolj pri srcu Niall. Z njim sva se najbolje razumela, si pripovedovala šale in z njimi nato gnjavila še druge. Postala sva res dobra prijatelja. Zvečer sem se še zmeraj zbujala, ponavadi sem tudi kričala, ampak ne več tako glasno. Vendar je enkrat k meni prišel preverit Liam in drugič spet Niall. Ko sem se tretji dan spet zbudila sredi noči, nekaj po tretji uri, je v mojo sobo spet vstopil Niall in rekel:"Takole ne gre več naprej. Saj nič ne spiš!" Pomela sem si obraz in skomignila z rameni:"Saj bo vredu. Ti kar pojdi spat. Ni ti treba vsakič priti sem." Odkimal je z glavo in rekel:"Vzami blazino in odejo." Vstala sem in vprašala:"Zakaj?" Pomagal mi je in medtem rekel:"Dol greš, na kavč v dnevni sobi." Zasmejala sem se in rekla:"Misliš, da bo tam kaj boljše?" Ko sva hodila po stopnicah je rekel:"Vsaj več prostora je." "Sklepaš, da bom bolje spala, ker bo postelja večja?" Ustavil se je in me pogledal:"Ne. Sklepam, da boš bolje spala, ker bom ves čas ob tebi."

Priznam, to mi je zaprlo usta. Nasmehnil se mi je in rekel:"Greva?" Stopil je korak pred mano in mi pomignil. Ko sva prišla do dnevne sobe, je odložil blazino na tla in raztegnil kavč v posteljo. Vse je lepo pogrnil, vrgel na posteljo blazino in odejo ter rekel:"Evo. Gremo spat." Bilo mi je blazno nerodno. Mislim, kljub temu, da je postal moj prijatelj, še vedno je bil fant. "Emm, Niall si prepričan da je to dobra ideja?" Pokimal je:"Daj no, Ami. Saj ni nič takega, vsaj naspala se boš." Negotovo sem se vsedla na posteljo in se zavila v svojo odejo ter se pomagnila bolj proti robu. "Ne grizem," je rekel ko se je tudi on pokril. Po petih minutah sem se že malo sprostila in se obrnila proti njemu. Pogledal me je in se nasmehnil. "Hvala," sem zašepetala. "Ni problema, Ami." Nastalo je nekaj tišine, nato pa:"Te lahko nekaj vprašam?" Obrnil se je proti meni in me pogledal v oči. V zadregi sem rekla:"Saj si ravnokar me." Nasmehnil se je in rekel:"O čem sanjaš?" Pogledala sem stran in rekla:"Nočem govoriti o tem." Zgleda je opazil neko bolečino v mojem glasu in rekel:"Vredu je." Spet sem pomsilila na vse skupaj, na svojo preteklost in čeprav sem se nekaj časa zadrževala, sem zaihtela. "Ej, ej," je zašepetal. "Nisem hotel tega." Nekako sem skozi solze spravila poved:"Nisi ti kriv." Zlezel je k meni in me objel:"Vse bo še vredu. Umiri se in zaspi." Obrisala sem si solze, ki so počasi tekle iz mojih oči. "Tukaj sem, nič se nebo zgodilo," je zašepetal in me pobožal po laseh. Počasi sem se umirila ob poslušanju bitja njegovega srca. Po nekaj minutah sem zaspala v njegovem objemu.
07. marec 2015
Neeext *.* nova bralka popovno je
07. marec 2015
next
perfekt:22
07. marec 2015
07. marec 2015
kaj bi rade next se danes?
07. marec 2015
Jaa itak
07. marec 2015
5.del

Počasi sem se umirila ob poslušanju bitja njegovega srca. Po nekaj minutah sem zaspala v njegovem objemu. Zjutraj me je zbudilo kašljanje. potegnila sem si odejo čez glavo in se delala da spim naprej, ob enem pa sem poslušala o čem se pogovarjajo fantje. "Šššš. Pusti jo da spi no," je zašepetal Niall. Prepoznala sem Harryjev smeh in zraven tudi Louisovo hihitanje:"Ti pa si hiter." Niall je zavzdihnil:"Nočne more ima. Hude, če še nisi opazil. Tako se vsaj ne bo zbujala." Spet sta se zasmejala, nato pa se je Harry zresnil:"Čez 2 dni naj bi šla domov." Niall me je objel in rekel:"Vem." Iz nekje se je zaslišal tudi Liamov glas:"Ali pa tudi ne. Poglejte to." Iz televizije je prihajal poročevalčev glas:"Takih neviht nismo videli že desetletja. Temza je zvišala gladino, ceste so popoljavljene, večina letališč pa zaradi odpovedi letov pričakuje miljonsko izgubo." "Torej bo morala ostati doklen nevihta ne poneha?" je vprašal Harry. "Aha," je zamomljal Liam."Srečo imaš," se je zasmejal Harry, sklepam da Niallu. Nato so zamenjali temo in sklenila sem, da počasi vstanem. Pretegnila sem se in obrnila. Odprla sem v oči in zagledala njegov obraz:"Dobro jutro." Zagodrnjala sem nekaj v odgovor se neopazno pritisnila k njemu. "Si dobro spala?" je prašal. Iz sosednje sobe se je oglasil Louisov glas:"Kako naj nebi? Poglej kje je spala!" Nasmehnila sem se in še za nekaj sekund zaprla oči. Še vedno objeta in pokrita sva ležala v postelji in se pogovarjala. Povedal mi je, da mogoče ne bom mogla domov, zaradi neviht. Rekel je tudi, da ne moremo v studio, saj je cesta do tja zaprta. "Lačna sem," sem rekla. "No, končno," se je zasmejal in skupaj sva vstala.

"Kaj boš jedla," je vljudno vprašal Zayn, čeprav sem videla, da zadržuje smeh, ko sva z Niallom vstopila v jedilnico. "Ah, nevem. Spet kosmiče." Ko smo vsi sedeli za mizo, so si ostali fantje med sabo pošiljali 'signale' in se smejali brezveze. "Blazno smešno," sem zavila z očmi in s tem sprožila val nekontroliranega smeha. Z roko sem si pokrila obraz in rekla:"Samo spala sva skupaj. Nič drugega. Jaz imam psihične probleme, on je prijazen, to je to." Delali so se, da razumejo, pa čeprav niso. Te moji prblemi so bili resni, pa vendar je zanje vedelo le malo ljudi. Preteklost je name pustila ogromen vtis in nisem se ga morala znebiti. Po radiu se je začela predvajati pesem, ki je nazaj priklicala spomine.
http://youtu.be/D1Xr-JFLxik
Marsikomu se bi zdelo čudno, ampak največ čustev sem izražala z glasbo. In ta je vame tudi vnesla največ čustev. Ob tem, ko sva se z bivčim razšla, sem poslušala celo goro jokajočih pesmi in tista, ki sem jo pela na karaokah in ta, sta bile ena iz med mnogih. Pogoltnila sem slino in rekla:"Ali lahko zamenjamo frekvenco?"Vsi so utihnili in Lou je rekel:"Ti ni všeč Taylor Swift?" Pogledala sem Nialla in ko je za nekaj sekund poslušal besedilo je vstal in ugasnil radio. Zavzdihnila sem in jedla naprej.

Nekaj minut pred kosilom je zazvonil telefon. Oglasil se je Harry in po nekaj minutnem pogovoru prekinil. " Zgleda, da danes ne bomo doma," je rekel in se obrnil proti nam. "Ravnokar so mi sporočili, da gremo ob petih na ples v maskah." Ko nam je povedal vse podatke, smo se prvo odpravili na kosilo, nato pa se zaprli vsak v svojo sobo. Fantje so šli 'spat', jaz pa sem se začela pripravljati. Odprla sem kovček in iz njega privlekla eno od oblek, marelične barve, iz drugega pa rjave čevlje s peto. najprej je trajalo okoli 2 ure, da sem se stuširala, umila lase, posušila in pač ostale zadeve ki sodijo k temu. Ko sem ob treh sedla pred ogledalo sem najprej imela vojno s svojimi svetlo rjavimi dolgimi lasmi. Najprej sem jih skodrala in jih nato spela v rahlo figo, s tem, da sem jih nekaj pustila, da so mi padali na obraz. Nato sem se namazala, čisto preprosto. Podlaga, nekaj maskare, barvica in lip gloss. Namazala sem si nohte in si nato nadela še ogrlico in uhane. Ko sem se oblekla, sem iz dna kovčka potegnila še plesno masko, katera je ostala tam še od prejšnjega plesnega tekmovanja. Bila je bela in se zato lepo skladala z obleko. Pogledala sem se v ogledalo in bila kar zadovoljna. Odpravila sem se v spodnje nadstropje, kjer sta na kavču sedela Niall in Harry. "Vau," je bilo vse, kar sta rekla.
08. marec 2015
6.del
Odpravila sem se v spodnje nadstropje, kjer sta na kavču sedela Niall in Harry. "Vau," je bilo vse, kar sta rekla. Sramežjivo sem se nasmehnila in pogledala v tla. "Čudovito izgledaš," je rekel Niall. Enakega mnenja so bili tudi ostali, akr je sprožilo močno rdečico na mojem obrazu. Zbasali smo se v avto in se odpeljali do plesa. V avtu smo se pogovarjali o tem, kdo po tam, kaj bomo počeli in tako dalje. Ko se je avto ustavil me je zvilo v trebuhu. Nikoli še nisem bila na taki zabavi. Vrata mi je odprl Niall in mi podal roko, da sem stopila iz avtomobila. Vsula se je ploha bliskavic in klikov na fotoaparat. Stopila sem ven in se prisiljeno nasmehnila."Si vredu,"me je vprašal Liam. Pokimala sem. Objeli smo se čez ramena in pozirali za nekaj slik. Vstopili smo v dvorano in sledilo je nekaj rokovanj. Nato se je zaslišala glasba, prostor se je zatemnil in začeli smo plesati. Najprej nekaj hitrih poskočnih glasb, nato pa je DJ oznanil:"Med gosti so tudi pevci skupine One Direction in njihova fanica. Kaj ko bi jih poprosili za eno pesem?" Množica je zaploskala in fantje so se odpravili na oder. Zapeli so What Makes You Beautiful in Niall me je včasih pogledal. Nasmehnila sem se in jim pokazala palec, v znak, da je vse vredu. Ko so končali so prišli dol in me vprašali:"Kako se ti je zdelo?"Zasmejala sem se in rekla:"Še sprašujete?! Noro je bilo!" Nato pa se je glasba upočasnila. Nekdo me je prijel za ramo in obrnila sem se. "Si za en ples?" se je nasmehnil Niall.

Pokimala sem in potegnil me je k sebi. Glasba, ki se je vrtela je bila Hero. Bila sem nekoliko nižja od njega, vendar sem ga še vedno gledala v oči. Tu pa tam je zapel kakšno vrstico in to s takim občutkom, kot da jo resno misli. Zavrtel me je in potegnil nazaj k sebi ter se nasmehnil. Do konca plesa sva plesala skupaj, nato pa je rekel:"Greva ven?" negotovo sem prikimala in mu sledila proti vratom. Ko sva stopila ven, je spet padal dež. "Nimava dežnika," sem rekla in pogledala v nebo. Prijel me je za roko in rekel:"Saj je vseeno." Hodila sva po potki v park. Čez nekaj časa sva bila oba premočena do kože, vendar še vedno tiho. Nežno me je držal za roko. Včasih se mi je nasmehnil. "Lepa si," je končno rekel. Zasmejala sem se:" Z razpacanim make upom pa res." Vstavil se je in obrnil proti meni in mi z rokami obrisal make up:"Don't need make up, to cover up - being the way that you are is enough." Nasmehnila sem se. Roke je spustila na ramena in me objel. Objela sem ga nazaj in slišala, kako je zašepetal:"Vem, da se ne poznava dolgo, ampak še vseeno - rad te imam."Objela sem ga močneje in rekla:"Tudi jaz tebe." Popustil je objem in me pogledal. Naslonil je svoje čelo na mojega in se nasmehnil, kar sem storila tudi jaz. Nato pa se je sklonil in pritisnil svoje ustnice na moje.
12. marec 2015
Next *.*
12. marec 2015
Next
Zelo lepa romantika
12. marec 2015
7.del

Popustil je objem in me pogledal. Naslonil je svoje čelo na mojega in se nasmehnil, kar sem storila tudi jaz. Nato pa se je sklonil in pritisnil svoje ustnice na moje. Čeprav sem pričakovala to, sem bila še vseeno malo presenečena. Vse lepo in prav, saj mi je bil všeč in vse, ampak, poznava se 5 dni. Ugotovila sem, da preveč razmišljam, zato sem se pač prepustila trenutku. Nato se je odmaknil in rekel:"Ami, veš da ni lepo krasti."Presenečeno sem ga pogledala in že odprla usta, ko se je nasmehnil in mi popravil lase z obraza:"Ravnokar si mi ukradla srce." Nikoli nisem marala teh osladnih povedi, ampak, sedaj ko stojim tukaj, je vse tako drugače. Nato sva nadaljevala sprehod z roko v roki in tišini. Usedla sva se na bližnjo klopco. Sedla sem mu v naročje in skupaj sva gledala obris mesta, ter tistih nekaj zvezd, na mestih, kjer so se oblaki razkadili. Poljubil me je na lice, nakar sem ga vprašala:"Kaj bo potem?" Vprašal je:"Kdaj?" Pogledala sem ga in se za sekundo izgubila v njegovih modrih očeh:"Ko bom morala nazaj v Slovenijo." Objel me je in se nasmehnil:"Ne razmišljaj preveč v priheodnjosti, to bova razmislila potem. Sedaj pa uživaj." Kislo sem se nasmehnila in pogledala nazaj. Komaj sem vrjela svojim očem. V najbolj oblačni noči sem zagledala zvezdni utrinek. "Glej," sem rekla in pokazala na jasno mesto. "Zaželi si nekaj, Ami," je zašepetal in me prijel za roko. Zaprla sem oči in si zaželela eno stvar, katero si želim že 2 leti: Srečo.

Na poti domov sva se pogovarjala o vsakdanjih stvareh. Dež je še vedno lil kot iz škafa, ampak tako ali tako je bilo vseeno, ker sva bil itak premočena do kože že od prej. Pravzaprav me to ni motilo. Dobila sem tist popolen poljub v dežju, ki ga čaka vsaka punca in tudi prav lep večer, ki ga je dež samo še polepšal. Zasmejala sem se:"Kaj bova rekla fantom?" Skomignil je z rameni in rekel:"Nevem. Saj bodo najbrž domnevali, sicer najbrž napačne stvari, ampak vsaj uporabljali bodo svoje možgane." Udarila sem ga po rami in on se je zasmejal:"Ja no, saj niso neumni. Bodo že pogruntali." Tako sva prišla do vhoda in že ko sem hotela vstopiti, me je potegnil nazaj in me še enkrat poljubil. Uživala sem v tistih parih sekundah miru in srele. Takrat so se vrata sunkovito odprla in na predpražniku sta stala Harry in Lou. "Aha!" je zavpil Harry."Sem vedel!" Zraven njega je stal Louis in naredil očetovski glas:"Mlada dama, kaj pa ti je, da sredi zabave izgineš s temu fantom. Te nisem naučil manir." Z Niallom sva jih nekaj časa resno gledala, nato pa smo se vsi začeli režat. Tega se ni videlo, ampak jokala sem se od smeha. Ko sva vstopila v hišo, sva jo malo manj kot poplavila. Vsi so se nama smejali, od Zayna do Liama, midva pa sva samo stala tam kot dva mokra cucka in se držala za roke.

Ko sem kasneje odšla na toplo kopel v svojo sobo sem se končno popolnoma zavedala situacije. Pokapiralo mi je, da sem se pred parimi minutami poljubljala z Niallom Horanom iz One Direction. zgrabila sem telefon s tako vnemo, da mi je skoraj padel v vodo in vtipkala številko. Nekajkrat je zazvonilo, nato pa sem zaslišala glas:"AMIIIIIIIIIII! Ženska, a si sploh še živa?!" Zasmejala sem se in rekla:"Da, sem. A ste vse 4 skupaj?" "Aha," je zamomljala Aneja, moja najboljša prijateljica . "Uglavnem," sem nadaljevala. "Daj me na zvočnik. Nekaj nujnega vam imam za povedat." Iz ozadja se je zaslišal glas:"OMG. Izvedela si, da so One Direction poročeni med sabo, sedaj pa so ti izbrisali spomin, da nebi tega raztrobila okrog." To je bila Lena. Ta glasna iz naše skupine. Ko sem že hotela protestirati, se je oglasila Bela, večni pesimist:"Ali pa jo je na avijonu zadel srčni infarkt in jih sploh ni videla, sedaj pa leži nekje bogu za hrbtom v Švici z infuzijo v roki in umira v svojem bednem življenju." "Ali pa,..." se je že oglasila Žana, ki je sicer bolj tiha, v naši družbi pa pravi monster, ko sem jo prekinila:"Ali pa nič od tega ne drži, ker je vse tole, kar boste slišale ubistvu še bolj neverjetno od tega, ampak vsaj resnično." Utihnile so. "No, ubistvu... Zakomplicirana stvar." povedala sem jim vse od A do Ž. Ko sem zaključila s tem, da z Niallom nisva ravno samo v prijateljskem odnosu, je nastopila grobna tišina. Preverila sem, če ni slučajno prekinilo povezave, ampak kar naenkrat se je iz zvočnika zaslišal en glasen:"AAAAAAAAAAAAAAA!", ki so ga pomojem slišali še fantje v spodnjem nadstropju. Nato se je vsul plaz pripomb, ki se bile ena bolj neumna od druge. Ampak, še vseeno. To so bile Aneja, Lena, Bela in Žana. Moje najboljše prijateljice, ki pač nikoli ne bodo normalne.
15. marec 2015
Popolno super
Next
15. marec 2015
Popono.perfektno.ljubim neeeeext
16. marec 2015
V petek pride next

Kakšno pa je vaše mnenje o tem da je zayn zapustil skupino? Jaz ga podpiram in sprejmem njegovo odločitev pa čeprav bo bend brez njega drugačen
25. marec 2015
ammmm ne sledim
25. marec 2015
Js sm mal zalostna ker ja..drugac bo.ampak ga spostujem in verjamem da mu kot zvezdniku ni lahko glede na to da ga spremlajo na usakem koraku .js sm upam da bo srecen
26. marec 2015
u105006
u105006
Aaaaaaa
The best, love it
Ja če smem rečt
Saj so pač fani žalostni sam zayn pa tudi ne more živet žalosten dan za dnem
More bit vesel
Neeeeeeeext!!!!!!!!
26. marec 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani