hellouu nimam nc za delat pa bom napisala eno zgobico

Moje ime je Aria. Aria Clark. Živim v Miamiju na Floridi in hodim v zasebno šolo. Mam najbolso prjatlco in ime ji je Tasha.

js: https://www.hdimagewallpaper.com/wp-content/uploads/2015/02/Tumblr-Girl-Photography-2-HD-Images-Wallpapers.jpg

Tasha:

Moja druzina, kot use druzine ni neki normalna haha.. Moji mami je ime Kristine, mojmu ocitu Robbie in mam tut sestrco Rose.

Moja druzina:

Biu je cisto naveden petek. Bila sem cist vesela k sm pri slovi dobila 5 in sm kr nekak skakala do doma ampk je zgledal mal cudn ker ne znam skakat. Danes sem bila zmenjena s Tasho da greva na plažo gledat za hudimi tipcki zato sem mami hitro povedala za 5 potem pa sem se šla pripravit.

Moje kopalke:

Moj outfit:

Hitro sem še vzela telefon in šla. Tasha me je ze čakala v njenem kulskem novem avtu. Mami sem že prosila za nov avto, ker sem že prerastla neumno roza barvo, kakršen je bil moj marcedez. Seveda mi je rekla da je stal celo bogastvo ampak na to se samo požvižgam saj nam oči zasluži na mesec toliko kot normalen Floridžan zasluži v celem letu.. kakorkoli usedla sem se v avto in se odpeljali do plaže

Tashin avto:

Ko sva prišli na plažo sem si oblekla svoje kopalke in vsaj zdi se mi da sem ukradla nekaj pogledov. Skratka šli sva na sladoled in ko sem plačala sem zaslišala znani glas: ,,Ariiiaaa!!"
rabm 5 nextou
aja pa hope you like it
07. april 2015
zmotila sm se pr Tashi

to je ona:07. april 2015
Neext
07. april 2015
js sm pa dans pr slovenščini dobla 5
next
08. april 2015
Braavo hahha se 3 nexti
08. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani