[Spletna stran, ki sem jo naredila za tekmovanje: https://whisperofstory.wix.com/thestorycontest ]KAJ SPLOH JE TSC?
The Story Contest je tekmovanje v izdelovanju in urejanju videov in ne tekmovanje v pisanju zgodbic, kot bi najprej pomislili.
Na kratko par stvari: Prijavi se lahko kdorkoli, ki bi se rad preizkusil v izdelovanju videjev. Predhodne izkušnje z niso potrebne, so pa zaželene, saj boste tako lažje in hitreje delale video. Število objavljenih videov ni pomembno, lahko jih imate 30 ali pa 0, jaz se nanje ne bom ozirala. Ocenjevala bom samo videje namenjene tekmovanju, videji namenjeni tekmovanju naj imajo TSC nekje v naslovu (lahko na začetku ali na koncu, o tem kasneje). Prav tako ni pomembno s katerim programom urejate videje.
Celotno tekmovanje je sestavljeno iz 4 krogov, vsak od teh krogov je namenjen drugi temi. Za vsak krog (eno temo) boste imeni dva tedna časa. Opravičil, razen če niso oddana v prvih 4 dneh od najave naslednjega kroga ne sprejemam. Nenarejen video se oceni z 0 točkami od 100. Način ocenjevanja videja se bo spreminjal od kroga do kroga. Na koncu vsakega kroga bom jaz, vaša sodnica, objavila rezultate na youtube in na spletno stran (tam bo bolj podrobna ocena). Najboljši primeri bodo objavljeni v mojem videu z rezultati. Na koncu vsakega kroga bodo 2 ali 3 tekmovalci z najmanj točk izpadli.

KAJ DOBIŠ ČE SE DOBRO IZKAŽEŠ:
Darila za zmagovalce:
1. mesto: 5 profilnih, pisave, videi
2. mesto: 5 profilnih, pisave
3. mesto: 5 profilnih


KROG 0
Edini namen kroga 0 je zbiranje prijavnic.
Kako se bo vse odvijalo: najprej preberite pravila in prijavnico. Nato naredite 'vstopni' video in ga naložite na youtube. Izpolnite prijavnico in jo oddajte na TSC temo na 123 igrah. Nato čakajte na navodila za 1 krog.
*PRIJAVNICA IN PRAVILA SO NA SPLETNI STRANI, PRAV TAKO VEČ O VSTOPNEM VIDEJU.

Če imate kakršno koli vprašanje: https://tinyurl.com/jus8glj

-ethereal.
06. april 2016
u200624
u200624
PRIJAVNICA:

1) tvoje 123 uporabniško ime: xShuttersx

2) tvoje youtube uporabniško ime: Anika Pozun ( https://www.youtube.com/channel/UCpVFX5CZ3XcxlzyRE7FQJgw )

3) starost: 24

4) ime programa/spletne strani za delanje videov: Sony Vegas 13

5) tvoj vstopni video: https://www.youtube.com/watch?v=smxTij5h0Xo (upam da bo vredu)
30. april 2016
xShuttersx - sprejeta
30. april 2016
Minilo je že veliko časa odkar sem objavila temo. Na začetku ko sem naznanila temo je bilo zanimanje VELIKO in sem je zato res objavila. Predvidevam, da je bila od vseh, ki so želeli sodelovati samo ena prijava, ker ste imeli polne roke dela s šolo in njenimi obveznostmi.
Sedaj so počitnice, zato predvidevam, da imate več časa. Tema je še vedno odprta in še vedno se lahko prijavite. Začeli bomo, ko vas bo več kot 10/15, to se bom odločila glede na število prijav.
Če imate kakršnokoli vprašanje, se ne bat vprašat :*
- ethereal.
26. junij 2016
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg