u220784
u220784

PROLOG
Hestija Kollar
Čudno ime in priimek? Ja, res je. Zakaj, se sprašujete? Verjetno ja. Žal vam ne morem odgovoriti, ker še sama ne vem odgovora na to. Pač moja starša sta čudna.
Moja starejša brata imata normalno ime, to pa sta Timmy in Noah. Vem, oba sta mnogo bolj navadna kot jaz. Ker sem najbolj čudna od vseh v tem kraju, v Budniji (izmišljeno). Verjetno ob tem imenu pomislite na budnost, ne? Hah, če pa je res, saj je mesto vedno budno in nikoli ne spi.
Prva mnenja, kritike, teorije?
Si zaslužim nextov?
12. februar 2017
Next
12. februar 2017
u221212
u221212
Next
12. februar 2017
Next!!!!!!
12. februar 2017
u220784
u220784

"Hestija, pismo zate!" mi je zaklical še predobro znan glas. Bil je glas najbolj greoze tete. Ja, teta skrbi zame skuoaj z njegovim možem in njunim debeluščkom sinom, ki je moj bratranec (nažalost).
"Kva je?" sem rekla, a sem se zdrznila, saj me je srepo pogledala.
"Kako si upaš reči 'kva'?" me je pogledala naravnost v oči. Zamrmrala sem ji: "Oprosti. Torej, zakaj si me potrebovala?" jo vprašam.
Udarila se je po glavi s roko in rekla: " Saj res. Pismo je prispelo zate."
Zahvalila sem se ji in vzela pismo, ter se odpravila v klet, ki naj bi bila moja soba. Ja, tam živim zelo ponižno. Ampak...drugam nimam. Do osemnajstega rojstnega dneva imam še natanko 365 dni. Ja, prav ste slišali. Danes je moj rojstni dan.  Upam, da bom tiste dneve preživela. Pogledala sem pismo in opazila, da je zelo lepo okrašena in nenavadna. Pismo je umazano bele barve in pri odprtini je pečat, temna kakor noč. Prijela sem ga v roke in pogledala svoje črno polakirane nohte.
Odprla sem ga, a kmalu padla v velik šok, saj je pismo poletelo in začelo govoriti samo od sebe.
"Draga Hestija Kollar! Vabimo te na čarovniško šolo, Hogwarts. Prosim, da se na to vabilo odzivate, saj je šola obvezna za vas. Lep pozdrav, ravnatelj šole Dumbo," je govorilo pismo, potem pa je zaprlo svoja papirnatna usta in padla na tla. Potipala sem čelo in opazila, da nimam vročine. Torej ni z menoj narobe. To je bilo resnično. Pogladila sem si kodraste lase in videla, da so še vedno isti. Ničesar se ni spremenilo na meni. Pogledala sem še na datum. Še vedno je 31.8.2017. Ura pa je bila 16.34.
"Kaj se je ravnokar zgodilo?" sem bila v velikem šoku, še prevelikem.

Vam je všeč? Mogoče katera ve, kaj bi se lahko zgodilo? Mnenja, kritike? Nexti?
13. februar 2017
OMFG!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Next!!!!!!!!!!!!!
13. februar 2017
u221212
u221212
Ima to kaj povezave z HP-jem?
Neeextt
13. februar 2017
u220784
u220784
Šele zdaj sem opazila, da se prolog in prvi del sploh ne ujameta. Pač njeni starsi in brata sta umrla, zato zanjo skrbita teta in stric. Opravicujem se vam.
En kratek in zadnji Next za zdaj
Enjoy!
*********************
Razmišljala sem, kaj se je zgodilo, ko se je pred menoj nenadoma pojavil ogromen človek. Pojavil se je tako, da se je najprej v sobi začela burja in nato se je pojavil. Bil je totalno ogromen. Imel je dolge črne lase in brado, da ju še počesati ne bi mogel.
"Sem Hallid in moja naloga je, da te odpeljem na šolo Hogwarts, kjer se boš učila čaranja," se je najprej predstavil in mi potem še razložil.
Bog, ta človek pa je ogromen, sem si mislila.
"Vem, da sem ogromen. To vsi pravijo. Si pripravljena, da greva?" me je vprašal. Očitno zna brati misli. Pokimal je, jaz pa sem zardela. Tedaj so v sobo vdrli ostali člani družine. To pa so; teta Malka, stric Bilko in bratranec Slatko. Vem, čudna imena, hah. Meni osebno je moje ime najlepše od ostalih članov. Hestija. Se strinjate?
"Nikamor je ne boste odpeljali!" je zakričal Bilko. Hallid je zavzdihnil in jim utišal usta s palico, potem me je pogledal in rekel: "Nikomur ne bova povedala, prav?" Pokimala sem, on pa je nadaljeval: "Pridna punčka." Zato sem se zahihitala. Punudil mi je roko, ki sem jo velikodušno sprejela. Odpravila sva se po ulici naproti želežniški postaji.
"Pojdi skozi tisti zid, pri peronu 9," mi je nakar rekel. Kaj? Je ta normalen? Saj se bom še ubila.
"Ja, normalen sem. In ne boš se ubila, glej druge, ki odhajajo slozi zid," mi je rekel. Tedaj sem opazila ljudi, ko so kot rečeno odhajali skozi steno. Pogledal me je, češ, naj storim to tudi jaz. Pokimala sem in se pripravila za zalet v zid.
"Se vidiva v drufi dimenziji," je rekel, preden je izginil.
Čakaj, kako naj grem skozi trd beton? Obupano sem zavzdihnila in se sesedla. Naproti mi je prišel očarljiv mladenič.
Pogledala sem ga in se mu nasmehnila, saj me je gledal.
"Potter. Harry Potter," se mi je predstavil.
"Kollar. Hestija Kollar," sem se mu predstavila isto, kakor se je on meni.
Ob mojemu imenu in priimku se je zdrznil in živčno se je opotekal, zato je izginil. Čuden človek, ni kaj.

1. Harry Potter,
2. Zakaj se je zdrznil in ušel?
3. Kaj se bo dalje dogajalo?
4. Vam je vsec?
5. Mnenja, kritike,teorije?
19. februar 2017
1. hahah
2. ker je iz neke čudne družine
3. ne vem
4. hahah Harry Potter
5. Next!!
19. februar 2017
nova bralka men je ful usec
24. februar 2017
u220784
u220784
Hvala vama za Next
•••••••••••••••••••••
Zavzdihnila sem in se pripravila. Prijela sem potovalko in začela teči. Vse bolj bližje zidu sem. Uspelo mi je skozi beton. Ampak kje je konec? Še naprej sem tekla, konca ni bilo na vidiku. Razgledala sem se po kraju, kjer sem trenutno. Gledala sem mavrične barve, ki so "poplesevali" naokoli. Čisto daleč zagledam črno luknjo. Ja, to je gotovo cilj. Jeej! Še bolj sem se potrudila pri teku in nazadnje sem prispela na cilj. Vendar je bil pristanek boleč. Zaletela sem se. Z nikomer drugim kakor z čudnim Harryjem Potterjem. Zavila sem s očmi in se pobrala, ter čakala na bogve kaj.
Začutila sem roko na rami, zato sem se obrnila in zagledala sem Hallida, ki me je pospremil na vlak.
Nerodno sem se potikala naokrog, saj nisem vedela, kam naj sedem.
Končno sem zagledala prazen sedež v zasebnem prostoru (saj veste, kakor pri HP). Ampak kmalu ni bila več zasebna, saj se je pojavil en in edini Harry Potter. Kaj, se ne bova nehala srečevati? Kmalu zatem so se pojavili še dve dekleti in en fant. Očitno ne bom sama. Jeej, spet.
Celo pot smo bili tiho, saj jim nisem inela kaj povedati.

Mnenja, kritike?
Nexti?
27. februar 2017
neeeeeeeexxxt!!!!!!!!!!!!!
28. februar 2017
Next
ful je fajn
28. februar 2017
Next
17. februar 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani