neksti
24. september 2012
u89857
u89857
next
24. september 2012
simpoints-to so točke s katerimi lahko kopuješ malo bolj kulske zadeve v simsih...ampak je treba za njih plačati s tapravim denarjem. sicer pa si lahko kar tule pogledaš: https://store.thesims3.com/buysimpoints?execution=e1s1
24. september 2012
3. RP
dodatek: The Sims 3 Pets
Simčkovo življenje popestrite s hišnimi ljubljenčki! Ustvarite popolno ali nepopolno živali za tvojega Simčka. žival bo tokrat možno urediti tako kot simčka. obliko, barvo, nekakšne okraske ter tudi tatuje. lahko jih boste nadzorovali tako kot navadnega simčka. Seveda pa nebo le zabava. za živali je treba tudi skrbeti-to vključuje tako hranjenje kot umivanje in odstranjevanje bolh. Živali se lahko naučijo tudi spretnosti: lov, zbiranje predetov. svoje živali lahko pelješ tudi v park kjer se natečejo in naigrajo. konja lahko natreniraš in z njim tekmuješ ter tako osvajaš bogate nagrade. zraven pride veliko novih stvari.
OMEJENA IZDAJA:Tvojim Simčkom in njihovim domačim živalim daj ekskluzivno lokacijo ali ustvari svojo trgovino za živali po meri tako in po svojem okusu.
Z omejeno izdajo lahko:
-Spremeniš izgled mesta tvojega Simčka z ekskluzivno stavbo!
-Daj tvojim Simčkom nov kraj, kjer bodo spoznali druge Simčke in njihove domače živali!
-Dobi edinstvene predmete, na voljo samo v trgovini za živali!

THE SIMS 3 PLUS PETS vsebuje igri The Sims 3 in The Sims 3 Pets dodatek v enem pakiranju!-tako kot the sims 3 deluxe
The Sims 3 Plus Pets izdaja je posebna izdaja igre in nima povezave z omejeno izdajo The Sims 3 Pets!

Takole na kratko!
24. september 2012
+Novo mesto prirejeno za živali
24. september 2012
4. RP
dodatek: The Sims 3 Late night
Zdaj Simčki ne bodo zunaj pozno v noč le zaradi duhov...

V novem mestu, ki je razdeljeno in povezano z dolbim mostom na bloke in barske klube ter bogato naselje. v bogatem naselju živi veliko slavnih oseb, ki jih lahko prosite za avtogram in jih slikate. poleg tega lahko gradijo kariero tudi v glasbi in tako postanejo člani benda. če pa žeiš odpreti svoj bar moraš biti zagotovo miksolog in s svojimi šejki navdušiti vse svoje goste. Da si pridobijo vstop v najbolj elitne klube v mestu, morajo igralci paziti na njihov odnos, saj bodo v nasprotnem primeru prejeli hladen tuš iz strani žilavih varnostnikov, razen če najdejo drugačen način, da pridejo na seznam. za čudovito sproščanje sta tu še dva jacuzzija za romantiko ali pa za druženje na najboljši hišni zabavi. če pa si želijo simčki spoznati tudi drugačen način življenja pa lahko poiskusijo postati vampirji. Če pa se naveličajo življenja v temi se na poseben način lahko spremenijo nazaj...seveda pa bo za to potrebno odšteti nekaj denarja (sims denarja c
Noč je še dolga in v njej se lahko zgodi marsikaj...
LATNOSTI:
-Spusti tvoje Simčke v bolj zanimive in nepredvidljive socialne dogodke! Muckanje s slavnimi osebami na strehi nebotičnika, dvori publiki z bendom tvojega Simčka ali bodi najboljši točaj v mestu v novem modernem lokalu.
-Pojdi do najbolj hip točk v mestu, od obupnih barov do plesnih klubov, ki jih dopolnjujejo varnostniki in je vstop bolj strog.
-Pridobi slavo in bogastvo kot član glasbene skupine, miksolog, direktor ali lokalna slavnost.
-Odvihraj v določen del mesta in tvoj Simček bo morda odkril skrivnost, kako postati vampir.
-Dobi dostop do ekskluzivnih območij in uživaj v priboljških za slavne osebe, kot so življenje v ogromnih stanovanjih, luksuzni jacuzziji in avtomobili.
-zelo veliko novih, modernih oblek, nekaj frizur, dve novi lastnosti-sramežljiv in zvezda.
Veliko vampirjevih stvari in elegantnosti ter modernosti še pa še.
Upam da sem vam razširila pogled. Sama imam ta dodatek in mislim da je zanimiv ampak ima zelo veliko vsebine zato ga kar ne moreš preigrati.
24. september 2012
poleg tega so še glesbila: kontrabas, klavir, sintesajzor, bobni, električna kitara-z kodo.
24. september 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani