u208800
u208800
Next!! Perfect!!
25. maj 2016
Ja pa.dej nexti
30. maj 2016
Dala ga bom ko bom mela čas
30. maj 2016


''Ne!'' sem zavpila ter se odpravila naprej po cesti. Kmalu sem ugotovila, da sem hodila v napačno smer zato sem se mogla obrniti nazaj in kaj kmalu sem prišla do hiše. Pred hišo so bile vse punce z kovčki v roki.
''Kaj se dogaja?'' sem vprašala Taylor.
''Preselile se bomo v boljšo hišo, šola se je tako odločila. In vsi kovčki so že v novi hiši.'' Je povedla in vse punce, ki smo živele v tej hiši smo se sedle v eno limuzino. Vozile smo se okoli deset minut, ko smo prispele pred veliko hišo, katero si bomo morale deliti še z vsaj 50 dekleti. Izstopila sem tako kot ostale ter se odpravila do vhodnih vrat, kjer smo dobile sezname s kom smo v sobi. Ker smo bile med prvimi je vsaka dobila svojo sobo. Vsaj nekaj dobrega. Odpravila sem se nadstropje višje kjer sem našla svojo sobo. Vstopila sem ter se razgledala po sobi. Ni bila tako slaba, kovčki so že bili tam in bilo jih je okoli osem. Ups. Vrečke ki sem jih imela v roki sem odložila na tla zraven kovčkov ter se odpravila v garderobo.

https://36.media.tumblr.com/a7e2ef1053189d625500e4b7c930441f/tumblr_nkvafyfSrB1tyr71uo1_500.jpg

https://38.media.tumblr.com/9f71dea614c1f8dd0b97671100f3cc5c/tumblr_inline_n7dnupPgTD1rn4u1r.jpg
Nato sem kovčke razpakirala in se lotila naloge in učenja. Zvečer sem se odpravil dol v kuhinjo, ki je bila posebej kot jedilnica. Vzela sem si malo solate ter štručko, naša mala skupinica je že sedela za eno izmed mizi ter Sam je nekaj razlagala. Sedla sem zraven in poslušala.
''Punce tukaj se moramo izkazati. Saj več prej smo samo bile v neki hiši in samo nas 10 zdaj pa nas je tukaj vsak 60 in tudi Lancy in ostale. Tukaj bomo do konca šolskega leta in skupina deklet, ki se najbolje oblači itd.. bo zmagala in drugo leto vodila tole hišo. Zato se moramo potruditi ker ne grem nazaj tja. Moja soba je takšna kot od princeske. Ampak če hočemo zmagati moramo imeti tudi dobre ocene.'' Je do konca povedala nato pa sem pojedla se poslovila in se odpravila gor. V kopalnici sem se stuširala in se odpravila spat. zjutraj sem ostala ob pestih saj sem to tekmovanje vzela resno. Oz. hotela sem premagati Alicio in kokoši, ki jo tako zavzeto sledijo. Odpravila sem se najprej v kopalnico in nato v garderobo.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/4b/69/40/4b6940f63ed216b9d1bc0e8827a8def7.jpg

https://36.media.tumblr.com/7056373f056a4d1e017e72dddf50b0ca/tumblr_nvpb55pBSA1rcf0zjo1_500.jpg

https://41.media.tumblr.com/dedf09ac3b730782d7a87de0c1e97fec/tumblr_nk4wagQfMY1r63yg3o1_500.jpg

https://36.media.tumblr.com/e18c64302d4c0efe519c6c1e0d4e796a/tumblr_n1z8vddO6D1tu99yio1_500.jpg
Ko sem se dokončno uredila sem se počutila bolj lepo. Dejansko sem se bila všeč. V roke sem prijela črno torbico ter notri dala telefon in šen nekaj stvari, nato sem pa sem se odpravila po stopnicah dol. Zavila sem v jedilnico ter si na krožnik nadevala nekaj sadja in mleko z suhim sadjem. Vzel sem e kavo nato pa se odpravila do naše mize. Sedla sem ter začela jesti. Punce smo se pogovarjale malce o šoli, povedala sem jim kaj se je včeraj zgodilo. Bile so osuple ampak so zahtevale naj se mu maščujem in no nekako sem se strinjala kmalu smo pojedle in vzele smo vsaka svojo torbico ter se odpravile peš do šole saj ni bilo daleč. Vmes smo se snemale, delale selfije itd.. kmalu smo prispele do šole in vstopile. Ves hodnik se nam je umaknil me pa smo se kot kraljice sprehodile po hodniku. Seveda je bila na čelu Sam ampak ne bo več dolgo.
''Samo do omarice skočim.'' Sem jim rekla ter se odpravila do omarice.
Vtipkala sem geslo ter ven vzela peresnico ter zvezek za geografijo. Ko sem zaprla omarico sem na moji desni opazila Alicio ter Lancy. Seveda sta si nekaj šepetali ter se smejali. Obrnila sem se ta na začetku hodnika opazila gospoda Louisa. Kakor se je dalo zapeljivo sem stopila do njega.
''Še tista ponudba kar velja?'' sem ga vprašala.
''Seveda.'' Je rekel rahlo presenečen.
''No potem pa pridi danes pome ob sedmih.'' Sem mu še rekla ter obrnila da bi odšla do punc. A sem se zaletela v Alicio.
''Oh oprosti nisem te videla. Zgleda da si nihče.'' Sem ji rekla jo odrinila nato pa se odpravila do skupine.
''Kaj se je zgodilo?'' je zanimalo Perrie.
''Nič samo zmenek imam ter zaletela sem se v duha, ki je v tem primeru Alicia.
''Bravo.'' Je rekla Taylor ter me objela. Nato sem se poslovila od punc ter prijela Demi pod roko in odpravile sva se do učilnice za geografijo.
''Ni mi všeč da se igraš z njegovimi čustvi.'' Je povedala svoje mnenje Demi.
''Tudi meni ni pa nič ne morem narediti saj veš.'' Sem ji odgovorila in prispeli sva. Sedli sva v pred zadnjo klop ter govorili o frizurah. Za nama sta sedela Niall ter Louis ter pred nama Alicia in Lancy. Skoraj vse ure imam z njima. Ugh. Uri nisem sledila zato sem si rajši pošiljala liste z Demi.
'' Dylan pridi pred tablo.'' Je rekla učiteljica.
Vstala sem in že mislila da bom vprašana ko mi je samo rekla naj pokažem modro ter rumeno reko na kitajskem. Iskala sem a nisem našla.
''Ji lahko pomagam?'' je vprašal Louisov glas iz zadnje klopi. Kot zgleda je učiteljica prikimala saj se je slišalo kako je ostal z stola in se mi približal za hrbet. Stopil je za mano ter prijel mojo roko ter jo ponesel roti koncu zemljevida. Čutila sem njegovo sapo na mojem vratu in njegovo erekcijo na moji riti. Reko sem nato zagledala. Pokazala sem jo še enkrat, in vsa zmedena sem sedla na stol.
30. maj 2016
um WOAAAAH
WOAAAAAAH WOAH WOAAAAH
FAK PERF JE JANČI NEEEXT!
30. maj 2016
u208800
u208800
Next Next Next
30. maj 2016
u193768
u193768
Next
30. maj 2016
Next
30. maj 2016
Next
30. maj 2016
Next
30. maj 2016
Next
30. maj 2016
Next
30. maj 2016
Next
30. maj 2016
Nexþ
31. maj 2016
Next
31. maj 2016
Ne morem verjet, da sem našla tole sranje (zdej ko berem to za nazaj), tole sm začel pisat tak pred 5 al 6 leti in ne morem verjet sam wtf. In iz samega dolgočasa sem se se odločla neki spisat, ker zaka pa ne. Sploh ne prčakujem, da sploh še kdo bere ker to tak igre123 pomrle

¤¤¤

What I hate more than anything is a liar, a charlatan, someone who doesn't belive in what they say.Ko je končno zvonilo za konec ure sem hotela zapustiti učilnico med prvimi, vendar me je ustavil glas profesorice: »Počakaj malo gospodična Manson, govoriti moram s tabo.« Še zadnji dijaki so zapustili učilnico.
»Želite?« sem rekla profesorici saj sem zares želela čim oditi na malico.
»Želim te opozoriti, da pazi na ocene saj ti kaj precej padajo. In pa kaj se je zgodilo s tabo, čisto si spremenjena?« me je vprašala.
»Hvala lepa za opozorilo in pa nebi vam znala povedati.« sem ji odvrnila in zapustila razred. Nisem si mogla pomagati in primerjati kaj se mi je zares zgodilo. V samem mesecu dni sem zamenjala toliko prijateljic in postala ena izmed tistih pra*** katerih nikoli nisem marala. Misel, da sem zaradi tipa izgubila Lacy in Alicio me je začela razžirati navznoter. Ignorirala sem bolečino in v jedilnici poiskala naše. Sedla sem zraven Samanthe in ugriznila v jabolko, ki sem jo vzela Demi iz pladnja.
»Ne boste verjele Louis in Alicia sta se razšla. Zdaj lahko ti Dylan končno narediš načrt in dokončno uničiš Louisa.« je rekla Sam in me z največjim navdušenjem pogledala. In v tisti isti sekundi mi je prekipelo. Čeprav sem bila isto vzgojena kot vse te kure za tole mizo saj je bila tudi moja mama tako nesramna kot one, sem vedela da to nisem jaz in nikoli ne bom. Umetni nohti, obraz polen ličil, nošenje takšnih oblačil kot da grem v klub in ne v šolo, dnevno norčevanje iz ljudi, ki mi niso naredili nič in takšne podobne stvari. Zaprisega sem si, da nikoli ne bom taka in poglejte me zdaj. Hujša sem kot vse te kure tukaj, zapustila sem ljudi ki so me imeli radi takšno kot sem, da sem zdaj tu med temi goskami. Zgleda, da sem se zelo udarila v glavo.
»Veš kaj Sam še danes bom spakirala stvari in se odselila iz hiše. Zaključila sem s tabo in ostalimi, ne da ste ve krive samo ne spadam med vas.« sem jim odvrnila in odšla od mize.
»Kako si upaš?! Še žal ti bo!« so bile zadnje besede, ki sem jih slišala preden sem zapustila jedilnico. Nisem imela namena ostati v šoli do konca pouka. Poklicala sem mamo in ji sporočila, da se vračam domov. Preden sem ji prekinila zvezo se je drla zmešana v telefon kako sta z očetom razočarana in da me nista vzgajala tako. Pa kaj mene briga, s tem se bom ubadala ko bo čas zato.
Vem da edino, kar mi bo zdajle pomagalo zbistriti glavo je ples. Plesni studio v katerem sem trenirala še nekaj tednov nazaj preden sem se prestavila v šolsko plesno in navijaško skupino je bil oddaljen le nekaj minut od šole. Pograbila sem svoje stvari iz omarice in se kar peš odpravila do tja. Dvorana je bila kot vedno odprta, saj je trenerka svoje dopoldneve preživljala tam.
»Živijo.« sem rekla ko sem vstopila. Domač vonj po znoju je trčil vame, vsi spomini na moj trud, ki sem ga tako vlagala so se prebudili. V očeh so se mi naredila solze, katerih nisem hotela imeti.
»O Dylan, kaj pa ti tukaj?« me je vprašala Nives.
»Hejla, bi te motilo če bi se vrnila. Vem da sem odšla na precej grd način, po resnici povedano ne vem kaj mi je bilo.« sem ji pojasnila in sedla zraven nje, saj se je ravno raztegovala.
»Nebi me motilo, Alicia je vse objasnila pred tednom dni in razumem imela si svoje težave, vsi gremo skozi nekaj takšnega v življenju. Če želiš se mi lahko pridružiš pri treningu, nebi ti škodilo.« je rekla se odpravila proti mizi, kjer je stal radio. »Še nekaj, v garderobi je nekaj rezervnih oblačil in pa v moji pisarni boš našla vlažilne robčke, da ostraniš tole tvojo fasado iz glave ter lepo te prosim znebi se te blond barve čim prej iz gledaš kot kokoš.« je dodala še preden je vključila glasbo. Naredila sem vse kot je rekla in se ji pridružila. Naučila me je nove koreografije, ki jo bodo nastopale naslednji teden na produkciji. Pojasnila mi je, da če želim sodelovati bom morala hoditi na dodatne treninge saj sem tudi kondicijsko v zaostanku. Zahvalila sem se ji za vse in se odpravila v skupno hišo ter spakirala še preden bi se punce vrnile. Poklicala sem si taksi in se odpeljala nazaj domov.
»Kaj pa misliš, da se greš?« so bile mamine prve besede, ko sem stopila skozi vrata. Če ni to prepel pozdrav, ko vidiš svojo edino hčer po dveh mesecih. Človek bi pričakoval, da me bo napol v solzah objemala, ker sem se končno vrnila domov.

¤¤¤
28. oktober 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg