Hello, punkers ! Odločila sem se napisati ff. o frontmenu skupine Green Day. Dogaja se konec 80-ih. Uživajte! BTW je IZMIŠLJENO (zelo)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Chapter 1

˝Billie, BILLIE!!˝ panična tekam po ulici, ker ga ne najdem. Kmalu se usedem na pločnik in prižgem cigareto. Čez približno 5 minut vidim postavo na koncu ulice. Začudeno gledam kdo kliče moje ime.
˝Zoe!!!˝
Vstanem se in odvržem cigareto. Debelo pogledam in se kmalu sprijaznim, da je moja mama. Ona je bila namreč zelo stroga in sploh ne ve, da kadim.
˝Takoj pridi sem!! Kaj pa misliš, da si?!˝
V strahu počasi stopicam proti njej. Grobo me prime za roko in me na silo stlači v avto. Med vožnjo je bila čista tišina. Ko prideva do hiše me posede v jedilnico na stol, kjer začneta z očetom kričati name to, da kje hodim ob polnoči, da imam jutri šolo. Takoj, ko sta me izpustila, sem tekla v svojo sobo. Odprla sem okno ter se usedla na polico. Prižgala sem si cigareto in sem opazovala ljudi, ki so hodili po cesti. Med njimi sem zagledala Billie-a. Takoj sem se nasmejala in mu veselo pomahala. Pomahal mi je nazaj. Na ves glas sem mu zakričala:
˝Se vidiva jutri v šoli!˝

Next?
26. februar 2015
u189407
u189407
Neeext!!
Mislim da vidim perfekcijo! Yaay.. x'd
26. februar 2015
u184443
u184443
neext
26. februar 2015
Chapter 2

Vstala sem približno ob 6.00. Hitro sem se oblekla, se umila in zajtrkovala. Mami sem rekla, da bom danes šla prej v šolo. Ona se je strinjala. V šolo sem odšla v teku z namenom , da bi čim prej videla Billie-a (ni moj fant). Ko sem prišla do vrat, sem ga že zagledala in odhitela sem mu v objem. Vprašal me je če bi šla na cigaret. Privolila sem in odšla sva zadaj šole, kjer sva se ponavadi zadrževala in tudi zamujala k pouku. Sakdila sva in odhitela k pouku, seveda sva zamujala. Po nočni mori - pouku sva se odločila, da greva v mesto. Tam sva se ustavila v prvi gostilni. Naročila sva si brezalkoholno pivo. Medtem, ko sem srkala požirke piva sem jasno slišala Billie-jeve besede.
˝Bi se preselila k meni?˝
On je namreč živel sam v stolpnici.
˝Ja!˝
˝Misliš, da bi ti starša pustila?˝
Nekaj časa sem ostala tiha. Pogledala sem ga naravnost v njegove lepe zelene oči ter sem samo skomignila z rameni.
Njegove ustnice so se kmalu raztegnile v nasmeh. Ko sem Billie-a spravila v smeh je bil moj najljubše trenutek. Tudi jaz sem se mu nasmehnila.
Čez čas sem mu rekla da moram iti domov. Pospremil me je do šole. Ko sem se že hotela odsloviti sem ga poljubila na lica. In mu rekla:
˝Se vidiva!˝

Next?
26. februar 2015
u184443
u184443
next!!
26. februar 2015
u189407
u189407
neeeext
26. februar 2015
Ka si ti ja nor. Vedno več se jih odloča za druge ff. je. Res greenday! Uh uh
Pač opažam od takrat ko sem začela pisat svoj ff. Gnr se je kr velko bralcov začelo pisat taker rokerske ff.je. Nisem misla, da vas bo tolko začelo pisat to. Inzajsploh moj ff. tu na igrah ni edini rokerski
No edino malo preveč uporabljaš tisto s kajenjem. Pa malo je cudno, da se bi zoe preselila k njemu ce sta zaenkrat samo frenda
Drugac pa sem ful navdusena ja
next
26. februar 2015
Tnx jutri pride chapter 3
26. februar 2015
omg ful dobr + loh kakšno slikco pr usakmu delu plis in daljše nexte!! *_* ;33 še ena supr zgodba no...komi čakam, kako se bo vnaprej razpletlo.
26. februar 2015
+ next, nujno! <3
26. februar 2015
u182144
u182144
yeey še en ff. ki ne vključuje moderne glasbe love it. se strinjam z Jabs da bi lahko dala kšno sliko pr vsakmu nextu.
drgač pa ja... super da si se odločila za tak ff.
next <3
26. februar 2015
Okey, kot sem vam obljubila, pride danes nov Chapter.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Chapter 3

Domov sem prišla prepozno, ko sta se že starša že kregala nad mano. Res je, res sem imela probleme s starši. Odšla sem v sobo se ulegla na posteljo in zaspala. Zbudil me je šepet zunaj moje sobe:
˝Saj veš, da ji morava povedati, a ne?˝
˝Vem, a tega ne bo sprejela.˝
V glavi sem si mislila, da se ločujeta. Med pogovorom sem slišala besedo 'preseliti'. Po vsem telesu me je prelila jeza. Vstala sem se in si oblekla Nirvana majico, raztrgane kavbojke in usnjeno jakno. Na silo sem odprla vrata, da sta se starša ustrašila. Začele so mi teči solze. Pograbila sem svoj nahrbtnik, ki kot vedno stal v kotu v jedilnici. Odhitela sem skozi vhodna vrata in zbežala iz hiše. Nisem vedela kaj bi naredila, zato sem šla v mesto. Odšla sem v trgovino. Tam sem kupila škatlico cigaret in nekaj hrane. Šla sem v WC kjer sem s kredo napisala na veliko SAINT JIMMY in FUCK THIS ALL SHIT. Pogledala sem se v ogledalo in si rekla:
˝Je res to to kar hočeš, Zoe?˝

NEXT?
27. februar 2015
u184443
u184443
next
27. februar 2015
Waaaaa! Je to to kar hočeš zoe! Omg.
Pa slika je res lušna. Jaz kr padem na to da majo namazane oke uh uh
pa tetovaže ma muaaaa. Heheheh
Next
27. februar 2015
u182144
u182144
jaaa hvala bogu da se ne bo preselila!
next <3
27. februar 2015


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Chapter 4

Nisem vedela kam naj grem, za to sem se napotila proti telefonu. Poklicala sem Billie-a. Vprašala sem ga, če se lahko dobiva pri RickHouse (bar, kamor sva ponavadi zahajala). Privolil je. Prišel je približno čez 10 minut. Vprašal me je, kako to, da sem v mestu, če pa sem ponavadi ob takem času doma in se učim. Povedala sem mu celo zgodbo. Jakno sem obesila na stojalo, prav tako tudi Billie. Usedla sva se in naročila pijačo. Preden sva se začela pogovarjati, me je prijel za zapestje in mi pogledal roko. Mislim, da je hotel pogledati, če sem se slučajno rezala (nisem se). Vprašala sem ga če lahko to noč spim pri njemu, ker če pridem domov me bosta dobesedno ubila. Z veseljem je privolil.
Z Billie-jem sva si bila zelo blizu. Prijateljic nisem imela, ker sem bila za njih preveč 'drugačna'. Z Billiem sva se jim večkrat posmehovala, da so 'kurbe' (res so bile). Med njimi sem najbolj sovražila Stacy. Bila je prava plastika. Blond, prostaška in neumna.
Z Billiem sva se odpravila proti njegovemu domu. Med potjo sva srečala Stacy, ki sem ji zanalašč nastavila nogo, da se je spotaknila. Padla je naravnost v lužo, pa še krilce se ji je dvignilo, da se ji je videla zadnjica. Billie je začel umirati od smeha. Ko sva prišla 'domov', mi je dal vzglavnik in odejo. Postlala sem si na kavču. Živel je v majhnem stanovanju ob trgovini in klubu. Začelo se je že temniti, ko je na njegova vrata nekdo potrkal. Billie je šel pogledati skozi kukalo. Bila je moja mama.

NEXT?
28. februar 2015
u172703
u172703
Neeeext+nova bralka
28. februar 2015
u189407
u189407
neext
28. februar 2015
u182144
u182144
js ti priporočam da daš tud kej premega govora pa da včasih kšn odstavk nrdiš. to je čist dobronamerno mišleno.
next
28. februar 2015
Omg. Nimam pojma kak je lahko mama zvedla za to*0*
Pa ne mi žalit blodink
next
28. februar 2015
.Santa↣Claus.❄ tut js sm blond ps jutr pride chapter 5
28. februar 2015
Hah cool ok. Ni panike hah
28. februar 2015
omg nexti plis, ful dobr hah zamudila sm kr 2 nexta *_* joj, jaz sem tut blondinka pa kaj? hah juuj, Billy je privolil! drgač pa super res
03. marec 2015
ne žali blodink
03. marec 2015
sj jih ne? lol
03. marec 2015
Zelo mi je žal, da že dolgo nisem pisala. Pisala bom verjetno takrat ko bom imela čas, potrudila pa se bom, da bo to pogosteje.Chapter 5

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Billie mi je zašepetal:
˝Zoe, tvoja mama je. Kaj ji naj rečem?˝
Ugriznila sem se v ustnico in razmišljala.
˝Reči ji, da sem verjetno pri prijateljicah (čeprav jih nimam).˝
Billie je odprl vrata moji mami, ki je v solzah stala tam.
˝Billie, srček, vem da si prijatelj z Zoe. Mogoče slučajno veš kje je?˝
Pogledal me je kot, da mi želi povedati, da moram nazaj domov. Mami je povedal to, kar sem mu predlagala. Ona je nato še z večjo žalostjo odšla. Ko je Billie zaprl vrata, sem si olajšano oddahnila. Billie me je povabil na pijačo, a nisva šla na žur. Preden sva odšla spat, sva se pogovarjala o različnih stvareh.
˝Greš jutri v šolo?˝
˝Ne vem, kaj če bosta moja starša tam?˝
˝Pojdiva, če bosta pa tam, pa lahko greva. OK?˝
˝OK.˝
Naslednji dan sem si kot ponavadi pripravila torbo. Z Billiem sva odšla v šolo, ko sem kmalu videla za vogalom v razred videla moja starša kako sta se pogovarjala z mojo razredničarko. Pogovor je bil dovolj glasen, da sem slišala vsako besedo.
˝Hotela sva ji povedati samo to, da se bomo preselili k sestrični v New York k sestrični.˝
V New York sem si vedno želela iti, ampak nismo mogli, ker ta stara nista imela dovolj denarja. Vendar tako in tako ne bi hotela zapustiti Billie-a.
˝Billie, jaz bi šla domov. Boš ti tukaj ali greš z mano?˝
˝Bom tu. Prav? Izvoli ključe.˝
Dal mi je ključe. Ko sem odhajala, sem srečala Stacy.
˝No no, Zoe, spet 'špricaš'?˝
˝A pol se pa ti oglašaš, prasica?˝
Grdo me je pogledala in mi pokazala sredinca. Ignorirala sem jo in odšla sem proti domu (Billie-jevem).

NEXT?
06. marec 2015
Next. Sam ka billijevi starši vejo da je zoe pri njih. Sam pomoje ko stacy izve da je zoe pomegnila od doma jo bo itak zašpecala v šoli.
odl napisano.
pa jaz mam tud probleme ker se mi ful ne da pisat ; )
Next
06. marec 2015
u172703
u172703
Neext
06. marec 2015
omg neext! končno si nextala hah ;3 komi čakam, kaj se bo zdj naprej zgodil. *__* joj boga Zoe, če jo dobijo -.-
06. marec 2015
u184443
u184443
nextt
06. marec 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani