Hello darlin’!(british accent please)
Tukaj še nisem zasledila take teme in je prva take vrste. Verjetno vas veliko ne ve, kaj pomeni naslov The Rant Blog. To je neke vrste mešanica med blogom in rant knjigo. Včasih se bom malo razpisala, včasih bo blog. Idk niti jaz še ne vem, kaj točno bo bilo to.
Pisala bom spontano in se ne bom silila pisat vsak dan, samo da bom nekaj napisala. Tako, da ja, poskusila bom pisat na kvalitetne teme in ne na neko bedno, samo zato, da bom nekaj napisala.
Vse kar napišem je moje mišljenje. Če se z njim ne strinjate prosim, da ne začenjate trditi, da je napačno, ker živimo v državi, v kateri ima vsakdo pravico do izražanja. Seveda to ne pomeni, da ga vi ne smete, ampak če nameravate biti nesramni potem sploh ne začenjajte.
PS. če imate kakšen predlog o čem lahko pišem / vprašanje ga prosim pošljite pod komentarje.

Zlobna Učiteljica
****************************************************************************************
Torej tega, da je ona zlobna ne pišem, ker si mi je zamerila ali karkoli, ampak zato, ker je dejansko zlobna. Poimenujmo jo Grizelda (ni njeno pravo ime). Torej mi smo pisali geografijo pred kratkim. Že sam test je bil težek (čeprav snov sploh ni). Dejansko smo imeli tri naloge, kjer nam je dala v vsaki 5 slik. V eni smo mogli rastline, v eni živali, v eni gore in smo mogli prepoznavat, napisat kako se (rastlina/živel/gora) imenuje in na kateri celini je. In naloga ni imela 2,5 točk tako, da lahko dobiš 5 tudi če narediš celo nalogo narobe. Ne imela je 5 točk. Pol je bila naloga z navodilom : Poimenuj tri avtohtone živali v Avstraliji. In Grizelda je seveda šla odbivat točke če si napisal štiri namesto tri. Pol je šla eni sošolki gledat kako piše črko E in ker se je tej punci mudilo pisat je pač napisala malo bol visok E. In Grizelda (čudno, da še ni v penziji) ji je odbila točko, čeprav ji je punca povedala, da tam piše evkalipt in ne levkalipt. Pol je bla sošolka iz 8.a in ji je imela 46 točk in 46 točk je bilo že za 5 (pač 45 je bila 4, 46 pa 5), ampak Grizelda se je seveda izgovarjala, da ji prav ne more dat 5, ker je oddala test zadnjo minuto in se ji je to zdelo, kot da ne zna. Pač zlobna je.
In seveda ima tudi ona, prav tako, kot vse ostale učiteljice ljubljenko. In ta punca je pisala test štiri dni za nami. In Grizelda ji ni spremenila testa, tako kot je drugim, ki so kasneje pisali. Da ne omenimo, da ji je še celo sama namigovala ko je pisala (pisala je v kotu učilnice).
Mene Grizelda ne mara, nikoli nisem ugotovila razloga, nekoč sem mislila, da zato, ker nikoli ne prepišem dol z prosojnice v času (pač raje prepišem lepo dol, kot ostali ljudje v razredu, ki neki nakracajo v zvezek. Uganite koga sprašujejo za fotokopije snovi dva dni pred testom? ). Še vedno mislite, da me nima na piki? Lani sem bila vprašana za med oceno na koncu leta in me je spraševala dobesedno tri šolske ure. Na koncu sem zaključila 5, ker me ni imela več kaj za vprašat. In letos isto. Sem bila vprašana in me je spraševala(dve šolski uri) stvari, ki jih ni nikogar še doslej. 15 minut sem ji razlagala samo Apartheid(sploh se ne tiče geografije), pol me je zajebavala z podnebji. Tropsko podnebje ni dovolj, ampak je tropsko podnebje z suhimi in deževnimi dobami z vplivi monsunov. Nikogar do sedaj ni tega vprašala. Pol sem ji mogla razlagat od koal(!?). In da ne omenjamo, da me je ves čas mučila z zemljevidi, ki imajo vrvico za jih dol potegnit v višini dveh metrov. Pol mi je govorila da mi bo odbila oceno, če ne takoj potegnem dol zemljevida. Sorry nisem jaz kriva, da imam 156cm in jih ne dosežem. No na koncu sem (končno) dobila 5.
***********************************************************
Imate tudi vi kakšno tako učiteljico? Če jo, jo kar omenite, ker bi rada slišala, kako je še na kateri drugi šoli.
-Anja
17. april 2015
huh ja i feel you, mi smo meli v petem razredu eno takšno, ko deljenja nismo vedeli in se je razjokala pa se začela v tablo zaletovat kot da bi rabila neko pomoč (seriously) in zadnjič sem jo ravno srečala na hodniku in (ta ženska malo močnejša) in se je obnašala, kot da me ni pri pitniku, ki je zraven zbornice in se je z vso silo v mene zaletala in pol me je še z komolcem "ruknila" v prsni koš.. saj ne, da sem težko dihala še naslednjic dve uri haha.
in zdaj mamo eno, ki uči 5 predmetov (3 na naši stopnji in dva za 5, 6, 7 razred) in 2 izbirna in pol je to njej premalo ur. in ja, ona ma super sistem spraševanja, res! (citiram): "tisti, ki ne bo vedel enega vprašnja dobi 4, če pa ne bo vedel dveh in bom mu slučujno mogla dati kakšno podvprašanje zaradi njegovega neznanja pa se kar lahko začnemo pogovarjati o popravljanju te ocene". in jaz sem dobila 4 pri enem predmetu in sem vedela vsa vprašanja, razen eno enačbo sem napisala veliki P namesto malega p-ja, moj sošolec ko pa ji ni vedel niti razložiti kaj je oksidacija al pa endotermna in te reakcije pač pa je dobil isto 4 (dejansko ni vedel niti enega vprašanja), ker se pač piše, tako kot se..
p.s.- ti dve učiteljici sta v nekem sorodstvu (mrzli sestrični mislim da)
p.p.s.- zakon tema!
18. april 2015
u191901
u191901
Res izvirna pa zakon tema!
Pa jst nimam nobenga tazga ucitelja, ker sem piflarka (vse mam 5 )
Ucitli majo mene pa posledicno moje brate ful radi pa nam vcasih mau zvisajo ocene...
Je pa pr nas ful zajeban ucitelj za geografijo...cim na sprasevanju cesa ne znas, al pa predolg razmisljas si ze ob tocke!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
18. april 2015
Okay.
Verjetno res- sem se spomnila ko si omenila to, da ni ta znal pa je dobil 4, da smo mi imeli lani podoben primer. V bistvu je bila moja bivša bff vprašana. Pojma ni imela in tega ne govorim, zato ker ni več moja prijateljica, ampak ker dejansko ni imela pojma (vsi ostali v razredu se strinjajo). No in ona ni imela pojma- govorila je od Italije in kazala na Švedsko(!), Velike Britanije ni imela POJMA (po njenem se tam ful ukvarjajo z sajenjem kave in kakava-zaradi primernega podnebja) in je dobila 4.
Mıяяøя.* točke imate na spraševanjih? Mi jih imamo sam pri fiziki in matematiki (ker je ista učiteljica).
18. april 2015
u191901
u191901
Ja, pac vsako vprasanje je vredno neki tock... (pr geografiji)
Pr anglescini pa ce mas 20 plusov rabs vedet 10 besed manj
18. april 2015
svetovna tema*~*
mi mamo učitelje da te kap-.-
učiteljica za slovenščino je najhujša+naša razredničarka je že od 6 razreda pa zdaj do konca 9 razreda(čudež da smo preživeli) ona ma najraje samo tiste ki so 'pravega' priimka(ljubljenčki) druge pa sovraži zato ker ni marala naših staršev in zmišlavala si je glupa pravila: speti lasje, brez dekoltejev, brez nalakiranih nohtov, pa v najhujši vročini nas je nadirala zaradi tega ker smo meli kratke hlače oblečene
pa učiteljica za angleščino ki je lani prišla k nam(uči še na eni drugi šoli in še pri nas eno skupino) je moji bff odbila točke pri predstavitvi da je namesto 4 dobila 3-.- pa mojemu bratrancu ni hotela pri spraševanju dati nemščine 5 ker je rekla da mu ona ne bo dala te ocene
učitelje je težko razumet-.-
18. april 2015
hemmings.girl
wow sem srečna, da nisem na tvoji šoli, ker jaz ne bi tam preživela, dejansko imam vse stvari, ki si jih zgoraj naštela, da jih ne smeš na vaši šoli imet.(spuščene lase, dekolteje(odvisno od majce), nalakirane nohte pa kratke hlače začnem nosit že z enimi 27 stopinjami (sploh ker mamo v poli poleti vse zaprto, klime v učilnicah(razen v 1.,2.,3., in podaljšanem bivanju pa ni))
18. april 2015
res si lahko srečna mi niti za klimo nimamo xđ šola nima dnara(naše stalne besede) pa na srečo se je čez 2 mesca rešim
18. april 2015
neext
18. april 2015
jaz nimam hvala bogu takih uciteljev
zelo izvirna tema
18. april 2015
u105006
u105006
Sem jaz edina ki nima teh problemov??
Mislim naši učitelji so najboljši.
Mene majo tako ali tako učitlce rade ker imam dve starejši sestri(pridni) in me imajo radi. Samo stvar je da na naši šoli je narobe če te ma učiteljica rada. Ker če te ima pomeni da jim po domače lezeš v rit. Ima katera svojo mami za učiteljico? Ne si želet tega. Jaz še svoji največji sovražnici(dve leti je starejša) ne bi privoščila tega.
Kakor koli. Jaz mam rada svoje učitelje samo ena učiteljica me ima na piki ker se jebona kregala z mojim bratom. Je pa na moji šoli devet ljudi z istim priimkom(vsi smo v sorodu), tako da sploh nevem kaj sem hotela s tem povedat. Najverjetneje to da ni praktično met veliko sorodnikov ali pa mami za učiteljico.
18. april 2015
Jaz nisem imela takih učiteljev v osnovni in sedaj v srednji tudi ne... smo pa imeli težjo snov, več smo se morali učiti kakor sedaj vi.... sem pa imela malo slabše ocene ker pač sem imela zraven še drug hobije (napr košarka, odbojka, pevski zbor, astronomija... itd itd)
mi je pa tvoj blog zelo zanimiv in komaj čakam nadaljevanje!
neeeeeext!
19. april 2015
u181656
u181656
Mi mamo 2 ucitla taka idiota -.- Za geografijo in Slovenscino.

Neext
19. april 2015
res najboljša tema
ja pač js se tut mal bolj slabo obnašam ampak ne neki ful mam včasih čigumi pa nimam nalog. No in ena naša učitlca za slovo ona me ful sovraž ker mam skos pet in k sm mela govorni nastop k je biu moj datum BTW 4.1. mi je dala 3 ker sm ponesreč napisala namest 2015, 2014 in ja ful tut sovraž če jo kej popravm ona recimo ni vedla a je padam dejanje al dogajanje (to je snov 6. razreda) pa kr dala mi je 4 test ker moj v ni bil dost špičast! pol mam pa še za telovadbo eno in ona mi noče upoštevat zdravniškega opravičila čeprov zdravnica prav da pol že pr 40-ih nč nebom mogla ker mam pač zanč kosti in ja ona to ignorera ker me pač ne mara. tretji primer je pa učitl za tehniko k me kr vn pošle k se mu ne da odgovarjat na vprašanja
vem da niso tok hudi k vaši ampak ja oni so se povezal in mam že opomin grozijo mi že z drugim pa psihiatrom
neext
psori če so kkšne slovnične napake
19. april 2015
Bele Allstarke
**********************************************************************************
OK I’m so done. Dobesedno. Ne vem kako je na vaši šoli, ampak pri nas so ljudje zaostali za ostalim svetom. Torej naj vam povem, kako se je začela vsa ta norija.
Na začetku letošnjega šolskega leta je ena punca v našem razredu kupila bele allstarke. In seveda, ker je naša šola zaostala za vsem svetom so bile pri nas še zmeraj ‘in’ skejtarce. No in takrat so te punce govorile kako so bele allstarke grde in grozne in so iskale vse možne razloge, da bi jih prikazale kot najslabše čevlje na svetu. Potem (približno dva tedna za tem) sta dve punci kupili bele allstarke. In takrat so te punce utihnile. Potem je bilo letos marca, ko so ‘popularna dekleta’ začele obuvat allstarke, ker je blo zunaj 15 stopinj čez dan. No in guess what? Tista skupina punc je spet začela opravljat te čevlje. In pred enim tednom se je zgodilo, da jih je najpopularnejša punca dobila od sestre, ker je njena sestra po internetu naročila premajhne. In če par dni vidiš ravno ta dekleta ki so govorile da so grde ko pridejo v šolo z uganite čim? Belimi allstarkami. Like, kako so lahko ljudje tako fake? In pol jih slišiš v garderobi ko se pogovarjajo in govorijo kako si bodo kupile bele allstarke, ampak umazane bele in ne bele, ker imajo bele že vsi. In pol pogledaš čevlje. Vsi z umazanimi belimi allstarkami.
Ne govorim, da jih ne bi smele kupit ali kaj podobnega, ker če so jim všeč so jim pač všeč, ampak ali ni ironično, da so jim postale všeč ravno takrat, ko so jih popularne začele obuvat. In kupovale so jih punce, ki jih sploh nimajo s čim kombinirat. Sej razumemo, da so si želele bit bolj ‘in’ in pritegnit pozornost, ampak s tem da fejkaš za nekom so si nakopale samo nespoštovanje. Dejansko jih je smešno videt, ko se s na pol prevelikimi allstarkami sprehajajo po šolskem dvorišču in na glas govorijo, da bi pritegnile pozornost.
Preprosto ne vidim pointa, da ti kupiš čevlje za 60 evrov samo zato, da boš popularen. V trgovinah je ogromno ponudbe in si vzemi nekaj, ker je tebi lepo. Meni osebno se bele allstarke lepe, ampak jih ne bi šla kupit zgolj iz zgornjega razloga- dejansko ima ⅕ punc v razredu bele allstarke. Če bi šla bi kupila kake vansice, idk so nekaj novega in jih nihče nima, pa še lepe so mi.
A ve katera za kako trgovino, ki ima Vansice v Kopru? Ni treba prow Vans trgovine, važno da jih tam prodajajo. Pa po možnosti ne tuš planet, ker poznam vse trgovine. Sošolka je šla v eno trgovino (ne v tuš planetu) pa je rekla da je blo ful vansic samo sem pozabla ime. Drugače bom šla v Citta Fiero v Udine ali pa Tiaro v Trst, ker sta OGROMNI.
****************************************************************************************************
Naj pesmi tedna:
23. april 2015
bele all starke majo že vsi skoraj pravtako rdeče xđ
next
23. april 2015
u181656
u181656
jaz mam vse žive allstarke, pa jih mam že kako leto (bele) zdaj pa si kopujem vansice, kot si rekla *---* poglej v tomas športu, če je kje v bližini ali pa kak nike shop. tam maš fix.

neeeeeeeeeeeext
23. april 2015
jaz mam sive sam jih ne nosim drugac pa so men vansice tud ful lepe *-*
neeeeeeeeeeeeeeext!!!!
23. april 2015
u191901
u191901
Vansice so bolse kt all starke
pa jst ne maram ne enih ne drugih
jst mam rajs visoke superge, kake DC al pa kj podobnega
next
23. april 2015
Jst sploh ne dojamem kva folk vid na teh čevlih haha
a veste kok je to težko gor dat...

PS. par predlogov k jih mam k sem se glih zdejle spomlna
- če si že gledala FF7 (tvoj mnenje na sploh + o koncu <-- jst sm jokala)
- če gledaš nogomet kej od tega lohk napišeš haha (Oblak )
- neki sm še hotla napisat sam sem pozabla zdj... -.-

Neeeeeeeext
23. april 2015
u105006
u105006
No mi ki živimo sred ničesar sploh ni cool če nosiš allstarke in je boli da nosiš sketarce
Ker če nosiš allstarke si taka damska kar pa v našem mestecu ni DOGOLJENO. Zato zakluček: nimam takih problemov
Čeprav imam eno sošolko ki ma pol stvari istih kot moje. Pa še na živce mi gre punca. Tako da......
težko je vam
23. april 2015
Next
23. april 2015
meni so nizke allstarke samo všeč, čeprau nosim od sestre visoke sive allstarke, ker si dvojne čevlje menjavam skos. ;dd drgač pa so vansice lepše...najrajš mam bulerje (jih nimam ;cc) al pa čevlje s peto *oo*
23. april 2015
+ super next in ideja za temo!! *__* ;33 next! ;dd
23. april 2015
js bi sm vprašala a ti bereš te komentarje?
nwm za vs pr ns ni lan skor noben več nosu allstark AMPAK če doma nisi mel vsaj enga para si biu čudn kar je mal neumn da je nujno da maš doma neke čevle sam ker jih morš met tko kt so Kardashianovi slavno sam ker so slavni (no hate) in ja pol sm js takrt dubla ene od sestrične ampak so ble že ponošene pa neke rožice so mele gor in js sm jih nosila tko nezategnene če razumete in ja men so ble ful ušeč ampak pol so pa vse une zenske začele govorit kaj je z mano narobe nemorš met porisane!!! nemorš met razvezane!!! in stuff in ja pol smo mel pa na nekem poletnem taboru disko in je bla una UV luč in so se mi ful svetle v pisanih barvah ker so ble porisane in oh in sploh. no in nasledn dan so ble moje čevle kr naenkrat nova moda vsi so si risal po njih da bi se jim v disku svetle. no ampak pazi zdej to. pol sm js s časom ugotovila da allstarke sploh niso udobne težk podplat pa štumfi so se mi sezuval not in to. in pol pridemo v šolo po počitnicah in ker je blo une zdej sram k so mele popisane superge so si zmisnle da sm jih prsilla da so si kuple allstarke in pol sm jim jih porisala tko da ja mal sm zašla iz teme. js tut iščem za vanske ampak moja taktika bo tko. greš v eno trgovino kjer majo vanske probaš ene sam zarad številke pol jih pa prek interneta naročiš ker mej je škoda da bi mogla izberat med 3-5 vzorci če jih mam na internetu 50.000 tko da ja sama se odloč

drgač pa res zanimiv pišeš vem da si dala do zdej sam dva nexta in nočm zdej izpast k una k se neki prilizuje pa piše kok je perf tut če je zanč ampak to ni zanč res fajn pišeš in komi čakam naprej
26. april 2015
Dαяк Cнσcσℓαтє™ v bistvu ja, ker mi je zanimivo poslušat mišljenja ljudi. idk i'm a weird person
********************************************************************
WANT TO seznam stvari za med prvomajskimi počitnicami
********************************************************************
Počitnice so tukaj in kot vsako leto med počitnicami sem naredila seznam stvari, ki jih nameravam narediti med počitnicami. Napišem ga čeprav na koncu počitnic ne naredim niti ⅓ stvari. woops. Ubistvu je to tudi nekakšen seznam, ki ga pogledam, ko nimam kaj delat med šolskim letom med počitnicami. Tako, da ja če vam bo kdaj dolgčas poglejte če želite kakšno idejo.

WANT TO SEZNAM:
- Naredi powerpoint za slovenščino
- Pejdi na igrišče ko postavljajo mlaj in igraj odbojko z ostalimi
- Okrasi sobo
- Pejdi spat pred polnočjo in vstani pred 9h
- Končno porabi tisto Bath Bomb iz Lusha
- Naredi vabilo za rojstni dan
- Pleši na wii
- Pejdi tekat gor u gozd
- Končno poglej The Book Thief
- Prečisti omaro
- Speči cookije
- Sprobaj recept za sladoledno torto
- Piši bolj redno v dnevnik

Kakšen je vaš WANT TO seznam z te počitnice (če ga imate)? Me zanima, ker tudi jaz včasih hočem probat neki novega.
26. april 2015
u191901
u191901
Men pa mami usmerja pocitnice
pa fajne ideje mas
probam kdaj
next!
26. april 2015
u105006
u105006
Ti imaš tudi za pogledat the book thief? Jaz tudi
Moj seznam?
-Ne bi cel čas na telefonu
-Poskrbi za svojega psa
-Še naprej ignorirej bivšo BFF
- Uči se ker maš veliko dela

Ne naredim 5%.
26. april 2015
Neeext!
26. april 2015
-Biti na igrišču dosti xđ
-Jeziti brata
-Spati
nwm več haha
next
26. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg