Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u211472
u211472
Hello!
Jp spet jaz X'D. Nimam pojma kaj me je spet poneslo na zgodbice ampak že dalj časa razmišljam, da bi zgodbo, ki jo pišem na Wattpadu, objavila še tukaj. Samo povem, da imam vse to kar vam bom objavljala že napisano na Wattpadu in samo kopiram od njega. Če vas mogoče zanima, na Wattpadu mi je ime The_Potterhead. Tam najdete to zgodbo in, trenutno, samo še eno drugo smile. Mogoče se bo opogumila in še tisto objavila tukaj. Na Wattpadu je tale zgodba dokaj 'uspela' in nekaj bralcev z Wattpada je tudi na igrah123. Danes pa me je dodatno motivirala še @secret_name@, ki sem ji prvi rekla o tej zamisli. Preden pa preidem na pisanje...UŽIVAJTE V BRANJU MOJE ZGODBE! big-smilie Ja, pa še nekaj... 'prolog' malo šepa....

The Other Generation Of Harry Potter - PROLOGUE
Nova generacija Harryja Potterja malo drugače. So novi junaki!

Emma je navadna punca, ki hodi na navadno šolo. Stara je 11 let in bo kmalu šla v 6. razred. Vendar zadnjega julija, prav na njen rojstni dan, spozna, da je čarovnica. Tudi njena mama je to, oče pa je bunkelj. Starša sta ji prekrivala vse to o čarovniškem svetu in o najboljši čarovniški šoli na svetu, Bradavičarki! Ko Emma vse to spozna je malo žalostna, ker sta ji starša vse to prekrivala vendar je tudi vesela, saj jo čaka nepozabni prvi letnik in je v velikem pričakovanju na odločitev! Pihpuff, Drzvraan, Spolzgad ali Griffindom?

Če želite lahko še danes objavim naslednji del, ki je zelo kratek. Potem pa bom vsak dan objavljala po en del, ampak, ker imam na Wattpadu napisanih komaj osem delov, bo mogoče vsaka dva dni next. Napišite svoje pravo mnenje v komentar tako mi pomagate izboljšati.... VSE! lol

Prijetno branje, Lori
06. avgust 2017
Next
06. avgust 2017
Next!!!OMG

nisi mi poslala linka!! dry
06. avgust 2017
u211472
u211472
oprosti ampak mi je pisalo, da uporabnik ni prisoten sad
06. avgust 2017
u211472
u211472
Pa tam sem se zmotila: ime mi je The_Potterhead_ in NE The_Potterhead
06. avgust 2017
Next+nova bralka!!!!
OOBBOOŽŽUUJJEEMM Harry Potterja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nisem ravno Potter head, samo ga pa OBOŽUJEM!!!!
06. avgust 2017
Next
06. avgust 2017
neext!
07. avgust 2017
u211472
u211472
Hogwarts, my home

Emma Brooks

Pozdravljeni v mojem življenju. Sem pol pol - mama je čarovnica, oče pa bunkelj. Do zdaj sem hodila v navadno bunkeljsko šolo v Londonu. Zdaj, pri koncu petega razreda, na moj rojstni dan sem izvedela, da sem na pol čarovnica! Zelo sem bila presenečena ampak tudi razočarana, saj sta mi starša toliko prekrivala. V polnem pričakovanju smo se danes selili na Škotsko, saj je šola Bradavičarka na Škotskem. Ja, zdaj bom hodila na to šolo na katero naj bi hodil Harry Potter. Sama sem velika oboževalka. Upam, da pristanem v Griffindoru, saj je moj najljubši dom. S sabo imam sovo Evie, velik zaboj z oblačili, in še veliko knjig ter zvitkov pergamenta.

Včeraj smo še na Prečni ulici kupili pero za pisanje in še nekaj učbenikov. Danes smo se preselili na lepo vasico z nekaj hišami. Z bunkelji zato moramo paziti, da nas ne razkrinkajo. Prvi letnik prihajam!

31.07.
08. avgust 2017
neext!
08. avgust 2017
Next!!
08. avgust 2017
Next
11. avgust 2017
u211472
u211472
Moj prvi urok

Danes sem se zbudila zelo počasi. Se bom že navadila sem si mislila. Ozrla sem se skozi okno. Zunaj se je igral svetlolasi deček - Fabian. Bunkeljski deček, ki živi prek od nas.
"Zajtrk!" sem zaslišala mamin glas.
"Že grem!" sem zaklicala.
Oblekla sem belo srajco, sivo krilo in žabice. Stekla sem po stopnicah. Sedla sem na svoj stol in mama mi je prinesla zajtrk. Na kruh sem si ravno namazala maslo, ko je v kuhinjo prišel očka. "A nisi slišal, sem že klicala, da je zajtrk pripravljen!" je rekla mama.
"Ja ja," je rekel oče zaspano.
Sedel je in si v skledo nalil mleko in nato kosmiče.
"Danes ob desetih gremo še na Prečno Ulico," je rekla mama.
Vstala sem se zazrla v mamo - ona me je gledala kot bi padla z lune - in zakričala.
"Kaj pa je bilo to?!" je vprašal oče.
"Veselje!" sem mu odvrnila.
"No, od doma gremo ob 9.15," je rekla še mama.
"Oki" sem odvrnila in stekla v sobo. Pogledala sem na uro; kazala je 8.13. Še dobro uro pa gremo sem pomislila. Zagledala sem cel kup učbenikov, ki jih bom potrebovala na Bradavičarki. Porabila sem prvi učbenik, ki je stal na kupu. Cara Nikotin : Uroki za prvi letnik. Malo sem prelistala učbenik in listala in listala. Brezveze mi je bila, da nisem niti en od teh zanimivih urokov izvedla. Zato sem obrnila na stran 151 in zagledala napis: Perlatium Lebdiosa
Urok s, katerim lahko predmete začaramo, da lahko letijo. Pomembno je samo pravilno izgovarjati Lebdiosa. Pomembno je namreč dati poudarek na O (LebdiOsa).
Nekajkrat sem ponovila besede perlatium lebdiosa in nato potegnila mojo čarobno palico iz kupa knjig. Že sem želela zamahniti z njo in izreči čarobne besede pa je v sobo prišla mama.
Zakričala je: "Neeeeee!!!"
"Kaj je narobe?!" sem zmedeno vprašala.
"Doma ne smeš čarati! Saj še sploh nisi urodno študentka na Bradavičarki! Saj bo še čas za čaranje!" mi je odgovorila.
Malo razočarana sem odložila palico na posteljo in pogledala na uro kazala je 9.10.
14. avgust 2017
Next
14. avgust 2017
Next
14. avgust 2017
Next
14. avgust 2017
nextt
14. avgust 2017
Next
15. avgust 2017
u198051
u198051
Next . Pa meni je ime Ema, ta punca tukaj pa je Emma.smile_xd
15. avgust 2017
Sej njej je tut ime Ema smile_xd pa meni tut smile_xd
15. avgust 2017
u198051
u198051
O, kul smile_xd
15. avgust 2017
u211472
u211472
Ja tud meni smile_xd ampak sem malo popestrila in dodala še en M whistling2
16. avgust 2017
hahah smile_xd
16. avgust 2017
u198051
u198051
Haha ja. But stil almost the same smile_xd
16. avgust 2017
smile_xd
16. avgust 2017
u211472
u211472
smile_xd
16. avgust 2017
u211472
u211472
Ann Brown
Hitro smo odšli od doma. Odpeljali smo se z našim avtomobilom. Fabian mi je še pomahal in jaz sem mu nazaj. V London smo prispeli ob 9.28. Bila sem prvič "Pri počenem kotlu" - morali smo skozi staro krčmo, saj je bil edini prehod, da prideš na Prečno ulico - oče je pozdravil nekaj ljudi, ki jih je srečal, ko sta z mojo mamo bila prvič skupaj na Prečni ulici. Šli smo skozi stranska vrata, ki so vodila k navadni steni.
"Em, kje pa je Ulica?" sem vprašala.
"Za to steno" je rekel oči. Nato je z dežnikom, ki ga je držal v roki par krat potrkal na steno in začela se razpoloviti. Na sredini  se je zdaj pokazala odprtina in šli smo skoznjo. Stali smo na veliki, dolgi, zvijajoči se ulici. Na vsaki strani je bilo veliko manjših trgovinic z pripomočki, katere potrebuješ na Bradavičarki. Ampak ni bilo samo pripomočkov, videli smo veliko tržnico z raznimi stvarmi za gospodinjstvo. Pred neko prodajalno je stala tabla. Na njej je pisalo:
Zvitki pergamenta za pol cene!!! Zraven dobite še pero za pisanje!
"Najprej gremo v banko Gringott," je rekla mama.
"A lahko vidva gresta v banko jaz pa bom pogledala sove v založbi?" sem vprašala.
"Naj ti bo," je rekla mama po premisleku. Šla sem do prodajalne s hišnimi ljubljenčki. V založbi so bile sove raznih barv: bele, rjave, črne kakor oglje in lisaste tako kot moja Evie. Ko sem se obrnila na mojo levo stran sem zagledala dekle. Imela je svetle lase in sinje modre oči. "Hej, greš ti tudi na Bradavičarko?" sem jo vprašala v upanju, da se ne pogovarjam z bunkeljnom. Ampak kaj bi delal ne-čar na Prečni Ulici?! Zato sem si oddahnila, ko je rekla : "Ja, v 1. letnik grem in si nagledujem sovo. A greš ti tudi prvič na Bradavičarko?".
"Ja, tudi prvič. Jaz imam lisasto sovo, ki ji je ime Evie. Svetujem ti, da si kupiš belo sovo, meni je najlepša izmed vseh v založbi," sem ji odgovorila.
"Ja, mogoče bom imela belo. Si videla, črno liso ima na krilu."
Tako sva se še nekaj časa pogovarjali dokler...
"Pridi Ann, gremo naprej!" je rekla prav tako svetlolasa ženska.
"A tako, Ann ti je ime," sem ji rekla.
"Ja, kako pa tebi?" me je vprašala.
"Em, Emma" sem ji rekla jecljaje.
"Okej, oprosti ampak moram iti. Se vidiva jutri na postaji King's Cross!" mi je še rekla preden je odšla.
"Adijo, Ann!" sem ji zaklicala v daljavo. Nato pa smo s starši že mogli iti naprej, saj  sta se vrnila iz Gringotta.
17. avgust 2017
u198051
u198051
Awww, kok cute da je njej ime Ann meni pa he na vb ime Claire Ann Lee. Nujno rabm Next smile
17. avgust 2017
u211472
u211472
Sploh nisem pomislila EMMILY!!!! big-smilie
17. avgust 2017
u198051
u198051
Haha smile_xd
17. avgust 2017
tema je zaklenjena