Res ne želim veliko prispevati pri vojni med Marcom Marquezom in Valentinom Rossijem, ampak treba je povedati nekaj dejstev. Verjamem, da vas je tu kar nekaj, ki ste slišali za tole vojno, ki je nastala v zadnjem tednu.

Kar se je zgodilo v Sepangu je bilo zelo slabo za MotoGP, stvari, ki pa so se dogajale še po eventu, so vse samo še poslabšale. Rossijeva dejanja so sprožila norost, ki je odplaknila vse dobro v športu. In vsakič, ko že pomislimo, da je konec, se sprožijo še hujše stvari. Trenutno je zelo težko biti navijač najbolj sovražnega športa.

Že sam incident je bil grd. Ko je Rossi naredil svoj skrivni napad na Marqueza na konferenci z obroževanjem, da ga je le ta poskušal spraviti ob prvenstvo, je bila Marquezova reakcija neizogibna. To sta 2 največja ega v paddocku, Rossi je legenda že dolga leta in je dominiral v športu dlje kot kdorkoli drug. Marquez pa je čudež športa, ki je podrl vse rekorde in je Rossijev naslednjik. Nihče ni pripravljen predati prvenstva brez boja in oba si zaslužita spoštovanje.

Torej, dva zelo jezna dirkača sta se podala na dirkališče v nedeljo, ko so se njune poti srečale, pa so se zgodile neizogibne slabe stvari. Marquez, ki je bil verjetno še vedno besen od napada v četrtek, je dirkal, kot da bi bil zadnji krog dirke in bi od tega kroga bilo odvisno prvenstvo. Rossi, ki Marqueza ni mogel kar tako premagati, pa je izgubil živce in šel po ovinku širše in tako povzročil, da je Marquez padel. Zdelo se je kot najnižja točka v MotoGPju, ampak prišlo je še huje.Hvala, da ste prebrali prvi del mojega poskusa pri poročanju in novinarstvu, upam, da boste nextali, da lahko napišem še kaj več.
03. november 2015
u170580
u170580
daj next

pa po tvojem kdo je kriv?
po mojem oba,marc nebi smel tako voziti (počasi in ovirati rossija )
rossi pa ga nebi smeu zapret in ga brcnit iz steze (pomagat pri padcu)

pa če si vidla to

men se to pač nezdi nešportno vedenje,kaj pa naj bi vrisku od veselja,ker je dou rossi pokal lol
03. november 2015
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg