✞Hᴇᴊʟᴀ ᴛᴜᴋɪ sᴇᴍ ᴊs ᴢ ɴᴏᴠɪᴍ ғᴀɴғɪᴄᴛɪᴏɴᴏᴍ ᴋɪ ɢᴀ ʙᴏᴍ ᴘʀᴇᴠᴀᴊᴀʟᴀ ɪᴢ Wᴀᴛᴛᴘᴀᴅᴀ.
✞Tᴏᴋʀᴀᴛ ɴᴇ ʙᴏ ᴏ Mɪᴄʜᴀᴇʟᴜ Jᴀᴄᴋsᴏɴᴜ ᴀᴍᴘᴀᴋ ᴏ BVB ᴋᴇʀ sᴇ ᴍɪ ᴢᴅɪ ᴅᴀ ʙᴏ ʙᴏʟᴊ ʙʀᴀɴ ᴋᴇʀ ᴊᴇ ɴᴀ ɪɢʀᴀʜ ᴛᴜᴛ ᴋʀ ᴠʟᴋ ғᴀɴᴏᴠ ᴏᴅ BVB.
✞Pʀᴀᴠɪʟᴀ ᴘᴏᴢɴᴀᴛᴇ ᴘᴀč ʙʀᴇᴢ ᴏɢʟᴀšᴇᴠᴀɴᴊᴀ﹐ ᴋʀᴇɢᴀɴᴊᴀ ɪɴ ғᴇᴊᴋᴀɴᴊᴀ.
✞Mᴏɢᴏč sᴇ ʙᴏᴍ ᴢʀᴀᴊᴛᴀʟᴀ ᴘᴀ ɴᴀᴘɪsᴀʟᴀ ᴛᴜᴛ sᴠᴏᴊ ғғ xᴅ.
✞Tᴏ ʙᴏ ᴜsᴇ.
✞Nᴀsʟᴏᴠɴɪᴄᴀ﹕


Prilog
Kdo bi vedel, da bo najhujša noč Irisinega življenja prinesla moškega njenih sanj? Iris je izobčenka med vrstniki, posluša napačno glasbo, počne napačne stvari in na splošno deluje tako. Neke noči, ko se reši človeka ki jo želi zlorabiti, se zbudi v kombiju za turneje skupine Black Vel Brides. Kaj je najhujše kar bi se lahko zgodilo poleg zaljubljenosti v pevca?
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
☯ Pяνι νтιѕ?
☯ Nαנ ηєχтαм?
05. september 2014
next
05. september 2014
next
06. september 2014
u110484
u110484
next *.*
06. september 2014
1. next <33
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Ƈнαρтєя 1- Ƭнє мσятιcιαηѕ ɗαυgнтєя
Dejansko imam rada pogrebe. Vonj svežih rož in črno barvo. To jw dobra stvar, da so moji starši pogrebniki. Zelo veliko pomagam pri pogrebih. Ne bom rekla da je dobro da človek umre. Samo, to je dober način da se posloviš. Ljudje verjetno mislijo da jaz, spaka že načrtujem svoj pogreb pri osemnajstih. Morda zato, ker sem označena kot emo. Všeč mi je nekaj, kako ljudje uporabljajo nekaj kar ne obstaja kot žalitev. Oblačim napačna oblačila, poslušam napačno glasbo, počnem napačne stvari,... Jaz sem jaz. In ljudem se ne zdi, da me imajo radi. Včasih skočim na posteljo, se obrnem da vidim Andya, mojega zvestega labradorca, ki me ne sodi in me samo prijateljsko preganja v norih trenutkih zjutraj. Usedla sem se in zazehala, ko je Andy nekontrolirano obliznil moj obraz. Potisnila sem ga dol.
„ Tiho Andy. Dovolj imam že svojega jutranjega zadaha.“ Odmaknila sem svoj vrat stran od njegovega jutranjega pasjega zadaha. Splezala sem iz postelje in vzela nekaj sladkarij. Nisem pričakovala da bomo danes kam šli. Andy je potegnil moj prevelik pulover s kapuco stran od mene.
„ Andy!“ sem ga okarala, ko se je ulegel nanj. Izvlekla sem ga in ga hitro oblekla.
„ Iris? Si se dotaknila mojega ravnalnika za lase?“ je zaklicala moja sestra Crystal iz njene sobe.
„ Nikoli se ga nisem dotaknila, zakaj?“ Nikoli v živlenju si nisem ravnala las.
„ Ker je unilčen!“ je zakričala.
„ Mogoče bodo tvoji lasje crknili zaradi tega“ sem si zamomljala. Crystal je stara devetnajst let in je moje popolno nasprotje. Ona ima črne lase, jaz rdečkasto rjave. Ona ima rjave oči, jaz imam zelene. Ona je visoka in ljubka, jaz sem majhna in suha. Osebnost in okusi tudi. Njeni najljubši barvi sta roza in vijolična, moji črna in zelena. Ona posluša Rihanno in Bruna Marsa, jaz pa My Chemical Romance in Black veil Brides. Lase sem si spela z gumico, da me ne bi motili. Še vedno sem lahko slišala Crystalino kričanje, zato sem šla na svoj iPod. Deset skund kasneje se je Crystal začela pritoževati.
„ Obrni se dol drek!“
„ Potem jih pa obrni gor!“ Včasih sem vesela, da gresta ma in oči na počitnice za vikend. Kako sta nama zaupala, da ne bova ubili druga druge, je zame skrivnost. Andy se je ulegel dol, sit najinega prepiranja. On tega ne mara.
To noč sem se naključno odločila kupiti film. Film, ki bi prestrašil še živega dreka iz mene. Prekrižala sem roke in nadaljevala pot proti mestu. Bilo je temno in zelo zelo mrzlo. Začutila sem neprijetnost v sebi, saj sem bila edina zunaj in nisem slišala nobenega avtomobila. Kočno sem zagledala luči trgovine in hitro sem pohitela noter. Hitro sem vzela nekaj filmov, ki naj bi bili dovolj grozni, jih pregledala in plačala. Šla sem nazaj v mrzlo noč. Postalo je hladneje in moji zobje so začeli šklepetati, saj sem bila še vedno v mojem sivem prevelikem puloverju s kapuco. Odločila sem se ubrati bližnjico. Ta pelje skozi nekaj ulic, ampak prideš hitreje za deset minut. Takoj sem obžalovala svojo odločitev, ko sem zagledala skupino pijanih fantov in deklet pred zanikrnim barom. Obrnila sem se okoli.
„ Hej ti! Punčka! Bi se nam pridružila za minuto?“ sem slišala glas enega od fantov. Nisem odgovorila in mirno hodila naprej. „ Hej punčka!“ Fant je začel teči za mano. Začela sem teči, ni me brigal mraz, samo tekla sem. Ampak lotili so se me od zadaj in fantovo močno telo me je stisnilo.
„ Nesramna punca si kajne?“ lahko sem vohala pivo v njegovem zadahu.
„ Pojdi stran od mene, baraba!“ sem zakričala in padla na cementna tla.
„ Zakaj se ne bi midva bolje seznanila?“ sem zaslišala posmeh v njegovem glasu. Potem se je pojavil na meni. Posilil me bo. Zvijala sem se pod njem, a me je njegovo telo zbilo nazaj na tla. Lahko sem začutila, da si je slekel hlače.
„ Prosi ne“ sem zašepetala, zveneče skrajno patetično. „ Na pomoč!“ sem zakričala kolikor glasno sem lahko, dokler me ni zgrabil za lase in začel z mojo glavo razbijati ob trdna tla. Okusila sem kri in videla temo...
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
☯ Mηєηנє?
☯ Nαנ ηєχтαм?
07. september 2014
Next
07. september 2014
u110484
u110484
next

supr sam dalsi bi blo lah ^^
07. september 2014
next
07. september 2014
evo next
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂


▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Ƈнαρтєя 2- Sανισυя
Zbudila sem se z razbijanjem v glavi in ko sem odprla oči se mi je vid zameglil.
„ Budna je“ je nekdo rekel in si navidezno oddahnil. Nekajkrat sem pomežiknila in zagledala polno bledih obrazov, ki so izgledali kot klovni. Bojim se klovnov. Zakričala sem in se nagnila naprej zaradi česar sem se udarila v glavo in zdrsnila v temo. Že spet.
Ko sem se naslednjič zbudila, ni bilo nikogar zraven mene. Premaknila sem glavo.
„ Ne premikaj se Jinxx!“ sem zaslišala opozoriti globok glas. Moj srčni utrip se je pospešil. Kaj hudiča se dogaja? Kje sem? Hitro sem se usedla, kar je prineslo nov val slabosti. Z rokami sem se za nekaj časa prijela za glavo. Nekdo me je vzdignil in pogledala sem gor ter videla še enega bledega fanta. Ampak imel je nore črne lase in črn eyeliner okoli oči. Takoj sem ga prepoznala.
„ Andy Biersack?“ sem vprašujoče rekla. Prikimal je.
„ Si vredu?“ me je vprašal. Njegov glas je bil globok.
„ Jaz sem...presenečena“ sem odvrnila in pogledala okrog. Bidela sem ostale štiri fante ki so me opazovali. Prepoznala sem vse. Ashley Purdy, Jake Pitts, CC in Jinxx. Ko je moj poggled pristal na njem, mi je namenil opravičevalni pogled.
„ Žal mi je, da smo te prestrašili...“
„ Je že v redu“ sem zamrmrala. Andy me je pogledal s svojimi velikimi modrimi očmi. „ Kaj se je zgodilo?“ sem vprašala.
„ Slišali smo kričanje... Posikali smo te in onesvestili barabo, ki je bila na tebi“ je rekel Andy, Ashley pa je nadaljeval.
„ Zato je Andy šel k barabi in ga spravil stran od tebe. Jinxx je prestrašil še druge da so odšli“ Ashley se je nasmehnil ko so se Jinxxu zaiskrile oči.
„ Hvala“ sem rekla, čeprav sem težko verjela kaj se je zgodilo. Torej sem v kombiju za turneje od Black Veil Brides.
„ Dobro da nisi več prestrašena“ je komentiral Jake in se usedel nazaj.
„ Sem bolj zaprta vase“ sem tiho rekla. Všasih sem sramežljiva. Ti fantje, moji idoli, so me rešili posilstva. Obraz sem zakopala v dlani.
„ Kaj bomo počeli?“ je nedolžno vpraša Andy. Pogledala sem nazaj z navideznimi solzami v mojih očeh.
„ Nič“ sem poskušala veselo reči, a solze so že spolzele dol. Preden sem lahko karkoli storila sem začutila Andyeve roke okrog mene.
„ Tisti kreten ne bo nikoli več šel mimo tebe“ je zamrmral.
„ Ja, klicali smo policijo. Sledovi mete na njem...“ je Ashley rekel z gnusom. Nisem se točno zavedala kaj govori. A me ni brigalo. Res sem potrebovala ta objem. Andy je očitno dal gesto drugim fantom, saj so me potem vsi začeli objemati. Bila sem vesela.
„ Bolje?“ me je vprašal CC. Pokimala sem in si obrisala solze v svoj rokav, ki je bil zdaj raztrgan. Moj cel pulover je bil raztrgan. Anady me ej opazil, ko sem se nagnil naprej in segla po puloverju ki je bil za njim. Smeje ga je vzel.
„ Nadomestni“
Smeje sem ga razgrnila. Moja prva stvar od BVB. Nadela sem si ga. Bil je površen nad emni. Super.
„ Še enkrat hvala“ sem rekla.
„ Lepo da ti je všeč“ je rekel Ashely. Kako sem ga lahko zamenjala za punco ko sem ga prvič videla?
„ Potrebuješ prevoz domov?“ je vprašal Jinxx in se zarežal. Nisem mogla skriti zgroženega obraza, ker me je zaradi jegovega nasmeha in make upa spet spomnijal na klovna. Potem sem se zavedla, kaj se je pravkar zgodilo.
„ Prevoz domov? V vašem kombiju?“ Moje oči so se razširile.
„ Ne na mojem čarobnem samorogu“ je rekel Jake in zavil z očmi. „ Seveda da v kombiju“
Pogledala sem dol. „ Če so to sanje.... se ne želim zbuditi“ sem rekla tiho.
„ To bi morala biti prošnja“ je rekela Andy. Kombi se je zatresel ko sem se premaknila. Andy se je usedel zraven mene.
„ Si prepričana?“ me je vprašal. Prikimala sem.
„ Nič mi ne bo. Mislim da bo dobro“ sem rekla. „ Ste s fanti prišli iz šova?“ se vprašala, kar sem sklepala da še vedno nosijo make up.
„ Ja, bili smo na poti do kombija, ko smo te slišali.“ je rekel Andy in se ugriznil v ustnico. Čez nekaj časa sem videla mojo hišo. Kombi je ustavil.
„ Še enkrat hvala“ sem rekla in stopila ven ko mi je Jinxx odprl vrata. Andyu ki je stal za mano sem pomahala in se odpravila proti hiši.
„ Kako ti je ime?“ je zaklical Andy. Obrnila sem se.
„ Iris!“
„ Podi pripravljena jutri ob osmih Iris“ je zaklical Andy in kombi je odpeljal. Ko sem stopila v hišo je Crystal pritekla k meni.
„ Kje za vraga si bila?! Mama me je klicala da ne ve kje si! In kaj je bil tisti kombi prej?!“ je kričala.
„ Prvič napadli so me iz zasede. In drugič, ljudje iz tistega kombija so mi rešili življenje“ sem rekla in se odpravila gor po stopnicah. Verjetno mi ni verjela kar sem ji pravkar povedala.
„ In kje si dobila ta pulover? Vrži ga v smeti na nejm je en bedast emo band. Nihče si ga ne želi“
Včasih res sovražim svojo sestro. Trenutno ne vem kaj je bilo dejstvo da sem bila presenečena, da sem bila napadena ali da sem vesela da sem spoznala Black Veil Brides ki pridejo pome jutri ob osmih. Ady je polizal moj obraz ko sem se ulegla dol in je zaspal zraven mene. Ves čas sem slišala ime Andy, mislm mojega psa. To zna biti še problem.
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
☯ Mηєηנє?
☯ Nαנ ηєχтαм?
13. september 2014
u110484
u110484
perf je ^^ next
13. september 2014
super<3
neext
13. september 2014
super
next
13. september 2014
next
14. september 2014
next
20. december 2014
nnnnnnneeext
20. december 2014
u172703
u172703
Perf *o*
Neextt
26. april 2015
Neeeextaj *-*
01. september 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani