helof! sm Amy...okej..Amy Lee ampak usi res usi me kličejo Amy.
no...to poletje bo neki najlepšga. to zagotavljam.
no pa se vam bom najprej predstavla.
Sm Amy Lee oz. Amy.
mam pobarvane rdeče lase....naravni so bli črni.sovražim:
~fejkrje
~une ki mislijo da so bolši od ostalih
~punce s kilo make up-a
torej... preidimo h zgodbi?
"sreda ljubim te!" sm rekla in zaspano ustala iz svoje tople postelje. "Amy! ustani! zadnjidan šole!!" sm zaslišala mamo iz spodnjega nadstropja.
"jaaaa!" sm se zadrla nazaj in šla u kopalnico. ubistvu proti kopalnici. "Anaa!" sm potrkala in čakala da se primaja ven. ona ustane že ob o5:3o! in je do o7:3o u kopalnici -.-
ura je bla šele sedm kar je pomenilo da morm počakat še pou ure. vrnila sm se u sobo in se preoblekla....
next?
27. januar 2013
next
28. januar 2013
u108087
u108087
MEEEEEEEEEEEEEEEETX
28. januar 2013
stopila sm pred ogledalo "you gotta get up andy try try try" sm začela pet in si med tem počesala lase. oči sem si brobila z eyelainerjem in črno barvico, trepalnice pa sm si namazala z maskaro.
kazalci na uri so nakazali da je ura minoto čez sedem. stekla sm do kopalnice "anaa mrš vn!" sm se zadrla in k sreči me je ubogala. na hitro sm si zdrgnila zobe in se pognala po stopnicah "dijo!" sm še rekla in izginila za vrati.
"šit!" še rečem in se odpravim nazaj u hišo po mojo (bvb-rebel) jakno in skejt.
prepeljem se do avtobusne in lih da ujamem bus. usedem se čist udzadi in na slušalkah nabijem paramore do konca.
"smem?" komaj slišim in odprem oči.
pokimala sm in skejt dala na svoja kolena. zagledala sm se u prazno in izključila glasbo. "te modre oči..." zašepetam ne da bi se tega zavedala.
"kaj?" se zasmeji fant zravn mene. "sej tega nism rekla na glas ane?" mi postane nerodno in fant se samo zasmeji in pokima. "cris" nasmehnem se in ga pogledam ter rečem "amy lee...ubistvu...amy" spet se nasmehne in pokima....next?
30. januar 2013
neeeeeext
30. januar 2013
nextiiiiiiii :** D in ki je ta kešn kazouuuc?
31. januar 2013
pa kwa za vraga maš ti s tem kozouceem
31. januar 2013
MeL....poglej okol sebee ;**
"in kaj kej poveš?" se spet zasmeji. "baaa...nč... šola." rečem z brezveznim glasom in se zazrem u koleščke skejta.
"ti?" rečem čes čas in on se spet nasmehne."sedim zravn ene cute punce in se ji smejim" zardela sm. u ušesa sm spet dala slušalke in spet poslušala pesm try od pink.
cris se je spet začeu smejat "kaj je?" sm rekla in slušalke potegnila iz useš. "dobr poješ" "kko pa to veš?" sm rekla in se posvetila oknu na avtobusu. "lih kar sm te slišu..." "pa ne da sm...." pokimau je.pogledala sm okoli in videla da je veliko oči zrlo vame.
"sovražm se" sm rekla in ustala. zrinla sm se mimo njega in šla do sprednjega izhoda. voznik je ustavu in js sm šla vn ampak za mano je pršu crish.....
next?
31. januar 2013
nexT.
31. januar 2013
next
31. januar 2013
"okej a mi slučajn slediš?" sm uprašala in skejt dala na tla in se pognala. ampak to me ni rešilo kr je on iz svoje torbe useu ful podbn skejt in hitr mi je sledil. ja tak štor kt sm, sm se nevem kako spodtaklna.
on se je spet zasmejav in rekle"tekmujva....do gozda." "do šole!" ga popravim in tekmovaje se pričnee.
nekaj časa ga uspešno uhitevam na koncu pa izgubim sled. ustavim se in izdihnem ter se z vso močjo poženem naprej. zagledam ga kako sedi natleh in gleda če se kje prikažem. ne da bi se ustavila se odpeljem mimo. "čakiii!" ga zaslišm ampak ga ignoriram. no nakoncu pa le zmagam.
prva ura... glasba-ker mormo eni dobit še ocene.
do zvonenja je mankalo še 5 minut zato sm šla u 9c. u kotu sm zagledala lucio in se pognala k njej. "žrtev zate mam!" "a za na valeto?" je veselo rekla js sm pa sam pokimala.
"kje je?" je veselo lih da ne zakričala. "na avtobusu se je usedu zravn mene in pol sm js šla vn kr sm se totalno osramotila in pol sva tekmovala do šole." fak sm to nelogično povedala "ime?" "čaki....Chris" luciine oči so zažarele. "amy!!" sm zaslišala za sabo in se obrnila. "jake." poljubiu me je na lice. "o čem govorita?" "lucii sm našla žrtev za na valeto...." sm odgovorila in ga objela saj sm se mogla skidat dva štuka višje...kr je zvonil.
02. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg