u177879
u177879
Am oba na enkrat spremlej
18. maj 2015
1 mesec kasneje
Lana
Marc in jaz sva se v zadnjem mesecu zbližala in se bolje spoznala. Neymar in Kelsey pa sta spet skupaj ker brez drug drugega ne moreta. Našla sem si službo. Na začetku sem bila v hotelu. Potem pa mi je Marc ponudil sobo v njegovi hiši in še vedno sem tam. Večino našega prostega časa preživimo skupaj. In vse je kot mora biti. Imam le eno skrb. Tom. To pove veliko. On se je preselil v barcelono 2 tedna nazaj. Marc In Neymar tega ne vesta. Veva le jaz in kels. In nihče drug.
Hodila sem po ulici, ko se mi je zazdelo, da me nekdo zasleduje. Obrnila sem se in videla Toma kako me gleda. Začela sem hoditi hitreje. A me je ujel. Kako?
T(tom) L(lana)
L: kaj hočeš od mene?
T: ena od vaju bo moj.
L: kaj! Kaj za vraga se greš?
T: ena od vaju hahaha
In s tem je izginil v temno ulico. Jaz pa sem tekla do hiše kjer sta živela kels in ney. Tam je bil tudi Marc. Vse sem jim povedala. In ney in marc nista bila videti srečna.

18. maj 2015
mnenja
kaj se bo naredl zdej?
ali so se 4 prijatelji znašli v nočni mori?
ali ju Neymar in Marc sploh lahko branita?
with love neymar <3<3<3
18. maj 2015
u172325
u172325
nwm
mogoče
jaa
NEXT!!
18. maj 2015
Kaj se bo zgodilo z nama??
Marc
Bil sem jezen. Od burjal sem skozi vrata in se vsedel v avto in odpeljal. Vozi sem se in razmišljal. Kaj je zdaj to? Zakaj Lana in Kels. Ugh!! Jezen sem bil na tega kretena. Ali nam hoče uničiti življenje?
Kelsey
Lana, ney in jaz smo se usedli v moj avto in se odpeljali na kraj kjer je Lana videla Toma. Takrat pa sem videla nekega otroka, ki je stekel na cesto. Vse je bilo črno. Kaj se je zgodilo?

Lana
Videla sem otoka in kels je zavila, zaleteli smo se v drug avto. Jaz sem imela srečo in ney tudi. kelsey je bila nezavestna. Nekako sem prišla iz avta. In gledala okoli sebe.
Marc
Videl sem kako se je avto zaletel v drugega. In čez par minut je i njega izstopila ženska. Lana. Tekel sem proti njej. Nasmehnila se je in mi padla v naročje.
1h kasneje
Ney in jaz sva sedela vsak pri eni. Lana je bila le opraskana. In v komi. Kelsey pa morda ne bo preživela. Ney ima zlomljeno roko. Jaz pa lahko smo molim zanje da bodo vsi okrevali. To sem sporočil tudi našemu trenerju, ki ni bil preveč navdušen. Nobeden ni. Neymar je vse kar se je zgodilo povedal policistom. Jaz sem bil le podpora, ki se bo vsak čas zlomila. To je že druga Kelseyna nesreča letos. Po licu mi je spolzela solza zaradi obeh dveh. Še posebej zaradi Lane. Ne vem kaj čutim do nje, a nekaj sigurno čutim. A nisem prepričan kaj.[/img] (klikni)

to je postal pravi pekel. Od včeraj se še nobena ni zbudila. Neymarja pa sem moral odvleči domov. Imeli smo trening. Niti enega nasmeha ni bilo. Jaz sem le želel izbiti vse iz glave. Najhuje pa je da ne morem pomagati. Po treningu sem šel v bolnico pogledat ali je kaj novega. Nič. Čisto nič.
ney je vstopil v sobo. Sedela sva nekaj časa. Kar naenkrat pa se je Kelseyno srce ustavilo. Zdravniki so prihiteli in jo začeli oživljati. Jaz sem z vso močjo vlekel neya nazaj. Ali bo kels preživela to?
Bo, ona je borka! Mora! Ne sme jit! Kaj bo z nami če nas zapusti?

mnenja
kaj se bo zgodilo?
ali bo kels preživela?
kaj bo z lano?
ali je vse skupaj le nočna mora?
havala vsm ka berete
19. maj 2015
u173631
u173631
Omg next plis hitr
22. maj 2015
haha še dons bo
22. maj 2015
Naslednji dan
Marc
Kelsey je k sreči preživela a je še vedno v smrtni nevarnosti. Lana pa še vedno ni odprla oči.
Razmišljal sem in gledal neya, ki je spal na stolu poleg. Kelseyne postelje. Gledal sem lanin obraz, ki je bil bled. Solze so mi spolzele po licih. kar naenkrat pa je Lana odprla oči.
Lana
Odprla sem oči in svetloba me je zaslepila. Zraven mene je bil marc. Bil je objokan, a z največjim nasmehom. Stisnil je mojo roko. In jaz sem se šibko nasmehnila. Glava me je bolela. ˝ma..ar…c?˝˝kaj je?˝me je lepo vprašal. ˝zakaj jočeš?˝˝ker mi je hudo˝˝zakaj?˝˝ker ti trpiš. Ker vi trije trpite. In ste v velikih muka..˝ prekinila sem ga.˝vredu bomo vsi. Samo nehaj jokati˝. Marc se mi je nasmehnil.
1 teden kasneje
Čas je da grem domov. Kelsey pa, oh ja, ne vemo še kaj bo. A vsi upamo, da bo preživela.
Kelsey

FLASHBACK
Zbudila sem se ker sem vohala dim. Vrata so gorela. In nekdo me je klical. Bila je moja mama.
˝mami! Mami! Tu sem! Maamii!˝sem jokala in kričala. stekla sem k oknu in videla Lano, ki je pokazala name. Ni trajalo dolgo, ko so prišli gasilci. zunaj so mi dali kisik. Mama je jokala in oče jo je objel. Hiša je bila cela v ognju. Solze so mi lile iz oči. Lana je prišla k meni in me objela. Ta dan je bila nočna mora za vse. Moj brat john in sestra luci sta umrla (oba starejša). Bilo nas je sedem. A zdaj nas je le še pet. jaz, Peter, Kayn, Luys in katy. Peter je najmlajši(1, potem sem jaz(20),katy je dve leti starejša od mene(22), kayn je tri leta starejši(23) in luys je 25.
Takrat sem bila stara 10 let.že deset let je minilo od kar moj brat in sestra nista več živa.
Konec FLASHBACK
22. maj 2015
peter je 18
mnenja
kaj se bo zgodilo?
ste veseli ker se je Lana zbudila?
22. maj 2015
u173631
u173631
Ojoj a lahko das kej od srece ne pa od tega.
22. maj 2015
u173631
u173631
Next
22. maj 2015
Sej bo sej bo jutr bo mal bl drečn
22. maj 2015
*srečn
22. maj 2015
nardila sem naslovnico jej
23. maj 2015
evrovizijsko probej še to
(men je ful lepa...)

https://www.youtube.com/watch?v=kYsj1fFE1Xw

PS. kok je Marc na te fotki dobr....
23. maj 2015
ja ta mi je tut včeč
hvala
in pa next za dons
Marc
Bil sem na treningu kot vsi ostali. Razen neya, ki je še vedno poškodovan. Trenutno se vse vrti okoli tega. Kelseyna družina je prišla. Mogoče se ne bo več zbudila. Vsi obupavajo nad tem, da bo preživela. Lana je ves čas v solzah in zaskrbljena. Na misel mi je prišlo, da bi jo peljal na večerjo. Zmenek.
Ko sem prišel domov je gledala tv.
M(marc) L(lana)
M: živjo
Ljla
M:kaj gledaš?
L:nič pametnega
M: zvečer ob 7h greva vn
L: zmenek ali …
M: zmenek
In odšel sem v kuhinjo.
Lana
Ne morem vrjeti, da me je Marc povabil na zmenek. Povabil' rekel da greva hahaha.
Nina je prišla in se stisnila k meni in jaz sem jo pobožala po glavi. ah saj res Nina je Marcov pes.
Kaj naj oblečem? Šla sem v sobo in odprla omaro.
Obleka in čevlji:
https://productshots2.modcloth.net/productshots/0087/3581/b3a0dd0460bab418cb5ccb4ab22f6fb8.jpg?1317071180
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/7a/42/44/7a4244421ecf0260f561ea29c75d8632.jpg
klikni
šla sva v restavracijo in na obalo. Bilo je res lepo. Z njim sem pozabila na vse kar se je zgodilo. Kar naenkrat je z mojega obraza umaknil pramen las. Bila je popolna tišina. Zmrznila sem na mestu. On pa se mi je nasmehnil. ˝greva?˝˝huh?˝nasmehnil se mi je in poljubil moje lice. Skupaj sva šla do njegovega avta. Peljala sva se domov.
Doma
M( marc)l(lana)
L: še nikoli se nisem tako zabaval
M: samo zato ker sem bil jaz zraven
L: ego? Hahaha
M: mogoče
Oba sva se smejala. Ura je bila 00:09. zato sva šla spat. Zaspala sem z mislimi na to noč in se nasmehnila sama sebi.
Kelsey
FLASHBACK
Dan se je začel. Končno sem le 18 in samostojna. Vse stvari sem pobrala in odšla. Nebo me več nazaj. Še zadnjič sem se ozrla nazaj in sama pri sebi rekla adijo.
konec
FLASHBACK
Neymar
Vse je bilo drugače brez nje. Njen smeh je izginil. Marc in lana me ves čas skušata spraviti vdobro voljo. A jima ni uspevalo. Gledal sem jo in naenkrat so se njene oči odprle. Skočil sem pokonci in jo poklical ˝kelsey?˝ obrnila je glavo proti meni in se nasmehnila. Solze sreče so mi napolnile oči. Takrat pa sta v sobo vstopila še Marc in Lana. Vsi smo bili srečni ker se je zbudila. Vse skrbi sem potisnil na stran.
klikni
Kelsey
Zbudila sem se in videla Neymarja, ki se je nasmehnil. Solze so mu napolnile oči. Takrat pa sta prišla Marc in Lana. Pogovarjali smo se. Povedali so mi kaj vse se je zgodilo. Bila sem v šoku. Kako so se počutili. Marc je imel nezavestno Lano v naročju. Jaz sem bila v komi. A sedaj je vse mimo. Upam. Le nekaj me je mučilo. Tom! Kaj bo z nami in z njim? Upam da ga še dolgo ne bomo videli.
23. maj 2015
dolg next mogoče mi bo jutr uspel novga objavt če ne pa v ponedeljek 100%
objubm
in če vas kej moti pri zgodbi mi povejte
mnenja
love u all
23. maj 2015
in še en tedn šole in sm konc
obljubm več nextov in zdej mama nove ideje kako se bo zgodba razpletla
upam da ne zamerte05. junij 2015
u173631
u173631
Ne zamerm.
next♡♡
06. junij 2015
Neeeext
06. junij 2015
Nova bralka!
Nexttt! *=*
04. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani