u190375
u190375
"Nicole Anne Smith" sem slišala moškega srednjih let. Obrnila sem se in takrat je rekel "Na vrsti si".Noge in roke so se mi začele tresti, bilo me je strah, nisem vedela ali bom uspela ali ne, vendar sem mami obljubila, da bom sledila svojim sanjam. "No pa gremo" sem si mislila.
Stopila sem na oder, naenkrat so me osvetlili žarometi. Plaho sem se nasmehnila in pozdravila "Zdravo". "Zdravo, prosim predstavi se nam" je rekel Simon. "Sem Nicole Anne Smith, stara sem 18 let in živim v Londonu. Na X-Factor sem se prijavila zato, ker je petje moja največja strast. Ko sem na tleh.." kar sem velikokrat "...mi pomaga petje. Danes bom zapela I Wish You Were Here od Avril Lavinge"."Ali je pesem komu namenjena?" je vprašal Louis.To vprašanje sem pričakovala "Ja, moji mami.""Oder je tvoj" je rekel Simon.
Začeli so se prvi takti meni že znane melodije, zaprla sem oči in se prepustila glasbi. Ko sem končala, sem odprla oči in videla kako vsi stojijo in mi ploskajo. Stal je tudi sam Simon Cowell. Ko so prenehali ploskati, so se žirantje vsedli in prvi komentar je bil od Simona "Nicole!, Wauu..takšnega glasa pa še nisem slišal od punce oz. najstnice tvojih let. Imaš moj DA!". Nasmehnila sem se in rekla "Hvala!". Veliko mi je pomenilo njegovo mnenje saj sem ga spremljala že skoraj od vsega začetka in vedela sem, da je glede ocenjevanja strog.Glasovali so vsi in od vseh sem dobila da-je."Greš v naslednji krog" je rekel Louis."Hvala, hvala" sem se zahvaljevala, bila sem presrečna.
Nicole Anne Smith- Selena Gomez
Jade Louise Bennet- Taylor Swift
Zayn Malik- as himself
Niall Horan-as himself
Louis Tomlinson-as himself
Harry Styles-as himself
Liam Payne-as himself

...pišem prvič tako, da bodite manj kritične haha

NEXT?
03. marec 2015
next
03. marec 2015
u190375
u190375
prvi next za hemmings.girl

****1.Chapter*****

Nicole Anne Smith
Ko sem odhitela z odra sem se zaletela.Pogledala sem gor in videla prekleto znan obraz."Očka, kaj pa ti tu delaš?" sem rekla z zelo jeznim glasom.Ja bilo je poletje, stara sem bila 14 let in zapustil je mamo in mene, zaradi ene navadne ženske.Videla ga nisem že 4 leta in če je mislil, da mu bom oprostila se hudo moti."Nikki, oprosti mi za vse..Ko sem odšel sem se zavedal, da mi pomeniš vse,ampak z mamo sta se preselili in nisem te našel.Iskal sem te vsa ta leta in ko sem izvedel, da si se prijavila na X-Factor ,sem takoj prišel v London.Nikki vem,da mi ne moreš oprostiti za vse moje napake,ampak te prosim da se vsaj potrudiš! Rad te imam" jokal je jaz pa svojih solz tudi nisem zadrževala.Vse kar je rekel je govoril iz srca.Objela sem ga in mu rekla"Potrudila se bom, da ti oprostim" očka se je nasmehnil."Kje pa je tvoja mama?" me je vprašal naenkrat."Rekla je da ji morem obljubit, da bom sledila svojim sanjam, da se bom prijavila...obljubila sem ji,čez 2 tedna pa me je zapustila,sploh ne vem zakaj.Vendar ji ne morem zameriti" sem rekla potiho s solzami v očeh."Oh, ljubica" mi je šepnil očka.Objela sem ga še tesneje."Bi se preselila k meni v Los Angeles?" je vprašal oče z upajočim pogledom."Ne vem očka" sem odgovorila."Ali hočeš da pridem k tebi?" sem vprašala potiho."Seveda, pikica!" ko je izgovoril besedo pikica, sem se spomnila vsega, kar sva z očkom doživela preden je odšel.Hotela sem to doživeti še enkrat,hotela sem njegove nasvete glede ljubezni,...njegovih objemov..."Ja, z veseljem pridem k tebi!" Očka je veselo odkimal in rekel "S tabo bom preživel vsak možni trenutek.Ne bom te še enkrat zapustil!". "Kdaj odidema?" sem vprašala veselo."Čez 2 dni, spoznala boš tvojo mačeho,polbrata in 3 polsestre, upam da se boš razumela z njimi". "Kaj?!" 3 polsestre in en polbrat?" oči sem odprla na veliko."Pikica noben ni moj, od moje žene so" je z nasmehom dejal očka."Oh" sem si oddahnila."Očka grema počasi?" sem vprašala."Ja seveda, kje živiš?" je vprašal očka."Dve ulici naprej" sem dejala."Pojdima..aja skoraj sem pozabil...čestitam!" "Hvala" sem dejala veselo.Takrat sem se zavedala, da če se preselim ne vem, kako bom nadaljevala na X-Factorju."Očka? Kako pa bom nadaljevala z X-Factorjem, če pridem naprej?" "Ne skrbi,za vse bo poskrbljeno" je odgovoril očka.Le pokimala sem in se zatopila v svoje lastne misli. Ko sva prispela pred hišo v kateri živima z mamo, no mama je še živela pred kratkim v tej hiši, sem se poslovila od očka in odšla v hišo.Pripravila sem si večerjo kosmiče in šla v svojo sobo.Tam sem pojedla kosmiče in šla pod tuš.Ko sem odprla tuš mi je topla voda spolzela po telesu.Razmišljala sem o tem,da sem dobila vse da-je, da sem odpustila očetu, čeprav sem rekla da mu ne bom, razmišljala sem o moji mačehi...kakšna je?..ali bo nesramna kot v pravljicah?..kakšne so moje polsestre?...kakšen je moj polbrat?....po glavi so se mi podila različna vprašanja.Ko sem se umila, sem odšla nazaj v sobo se ulegla na posteljo in v trenutku zaspala.
****Čez dva dni****
Spoznala sem mačeho,ki je super oseba...polbrata in polsester še nisem spoznala.. šla sem v naslednji krog, ampak ne sama, pridružila se mi je punca stara enako kot jaz Jade Louise Bennet, ki živi v Los Angelesu.Že prvi dan sva postale najboljše prijateljice, če lahko tako rečem."Pikica pohiti,čez 30 minut imamo let" se je zadrl očka iz avta."Takoj, samo minuto še" sem se zadrla nazaj.Še zadnjič sem pogledala po stanovanju se nasmehnila, zaklenila vrata in odšla proti avtu."Zdravo" sem pozdravila.Oba sta me pozdravila nazaj.Vožnja je potekala večinoma v tišini.Ko smo prišli na letališče, smo zaslišali "Los Angeles, izhod 38, čez 5 minut". Počasi smo se odpravili proti izhodu.Ko sem sedela na sedežu, sem si v ušesa dala slušalke in poslušala pesmi."Nikki,zbudi se"je rekla Johannah. Sploh se nisem zavedala, da sem zaspala.Ko smo izstopili sem zagledala Louis-a Tomlinson-a. Samo stala sem in gledala kot bik v nove vrate. Očka me je ruknil "Pikica kaj je narobe?"."A ne vidiš, komaj sem prišla v Los Angeles in že vidim eno slavno osebo!".Ja pozabila sem omenit, da so One Direction moja najljubša skupina.Ko sem na tleh mi pomagajo tudi njihove pesmi. Očka in Johannah sta se mi le smejala. Naenkrat pa sem videla kako sam Louis stopa proti nam.Naenkrat pa me je zadela strela!."Mamaa kako sem te pogrešal!" je rekel Louis in objel Johannah. "Očka a mi lahko prosim vse razložiš?" sem vprašala očeta še vedno sem bila v šoku. Takrat pa je Louis pogledal mene se mi nasmehnil in mi stekel v objem "To je moja mala sestrica!Sem Louis, ampak me stoprocentno poznaš." Bila sem v šoku, zdaj sem komaj zvedela, da je osebno moj polbrat eden in edini Louis Tomlinson. "Z-Zdravo s-sem Nicole" sem komaj izdavila.

next?
04. marec 2015
u190375
u190375
Jade Louise Bennet- Taylor Swift
Paul Edward Smith (očka)- Brad Pitt
04. marec 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani