No to je moj nov 1D ff. Hope i like it.
_________________________________________________________________________
Začetek

Galaxy je dekle ki celo življenje ne ve resnico o sebi ona misli da normalno dekle pa ni. Ko izve resnico se vse spremeni. Celo življenje se je "skrivala" pred temnimi silami pa tega ni vedela. Njeno življenje so rešili v zadnjem trenutku. Galaxy se poda na potovanje za resnico a se vmeša on. Fant v katerega se je kmalu zaljubila.

Nekoč pred davnimi časi sta živela Rose in Brian. Rose je bila mogočna čarovnica in voditeljica svetlih sil,Brian pa temih. Tako je na planetu Xerux stlno bila vojna. Temne in svetle sile so se bojevale na življenje ali smrt. Ampak zgodilo se je nakaj kar so najmanj pričakovali Rose in Brian sta se zaljubila. Bila je ljubezen na prvi pogled,ljubezen močnejša od vse čarovnije na svetu. Rose in Brian sta se poročila, tako se je sklenila harmonija miru in dobrote. Rose in Brian sta bila odlična vladarja sveta. Večina jih je bilo veselih nad novim življenjem. Oriel je bil močan temen čarovnik. Želel je vladati svetu,hotel je da vlada tema. Rose in Brian tega nista dovolila, tako je prišlo do vojne. Rose in Brian sta izgubila življenje. Oriel ju je ubil. Odšla sta v nebesa kot angela duha. V nebesih je bilo življenje isto kot na planetu Xerux samo niso uprabljali čarovnije. V nebesih se je zgodil zgodovinski dogodek Rose je zanosila. Nobenemu angelu oz. duhu to ni uspelo. Čez 9 mesecev se je rodil prelepa punčka. Pri starših v nebesih ni mogla biti saj ni umrla. V nebesih živijo ljudje ki so umrli. Tako so punčko odpeljali na svet po imenu Zemlja. Punca je odrasla v lepotico. Odrasla je kot človek mislila je da je človek pa ni. V njej raste mogočna čarovnija za katero ne ve. Ta punca je zadnje upanje za lepo življenje na svetu Xerux, tej punci je ime Galaxy.

★Galaxy
"To ni mogoče!"sem se zadrla na moja starša no vsaj mislila sem da so. "Žal Galaxy to je resnica."Je rekla moja "mama" in mi v roke podala prelepo verižico s modrim diamantom v obliki srca. "To je bilo zraven tebe ko smo te našli."je nato še rekla. Galaxy ostani močna sej zmoreš sem si v mislih govorila. "Hvala da sta bila dobra starša ves ta čas." sem jima rekla in odšla v svojo sobo. Legla sem na posteljo in začela jokat. " Glej jo Rose! Tako je podobna tebi." je rekel nekam znan odločen a hkrati nežen glas. "Res je.Ko bi le najo videla ali slišala." je nato rekel ljubeč ženski glas. "Slišim vaju...." sem rekla in se obrnila "in vidim." sem dodala in se zazrla v znani prozorni postavi.

Galaxy:
;

------------------------------------------------------------------------------
Nevem še v koga naj se zaljubi Galaxy. V koga iz 1D. Naj vam povem da oni tu nastopajo kot nadnaravna bitja ne kot pevci.

V koga naj se Galaxy zaljubi?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. junij 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext pa prosim naj se zaljubi v Louisa
24. junij 2014
next pa prosim harry
24. junij 2014
Next
24. junij 2014
★Galaxy
Postavi sta izgledali kot duha. Pogledala sem moškega v oči in takrat sem pred sabo videla njega kako je košarico s punčko modrih oči in las odložil pre vrati. Ženskin obraz je bil objokan. Kar naenkrat zega nisem več vidala. Sedaj sem videla kako sta stala pred mano in me presenečeno gledala. "Misliš da ji poveva resnico če naju že vidi"je rekla ženska torej Rose in pogledala moškega ki pa je pokimal."Mislim da je čas da izveš resnico. Midva sva Rose in Brian...midva sva.....tvoja...sta" za trenutek je utihnila. Ok torej Rose in Brian. Brian je dopolnil Rose "Midva sva tvoja starša." Ugriznila sem se v usnico da se ne bi začela smejati. Mislim sej bi se tudi vi smejali
27. junij 2014
u153052
u153052
neeeeexttttttttttttt aaaaaaaaawwwwwwww tttttttttttooooooooo jjjjjjjjjjeeeeeeee tttttttttkkkkkkkkkkkkkkkkooooooooo dddddddddooooooobbbbbbbbbbrrrrrrrrr
27. junij 2014
Wow, začetek me je takoj pritegnil
Next
27. junij 2014
Neeext
27. junij 2014
Mislim tudi vi bi se smejali če bi vaju prišla obiskat duha in rekla da sta tvoja starša.
************************************************************
To bi moralo pisat ne pa nedokončana poved.
27. junij 2014
Neeext
27. junij 2014
Next
28. junij 2014


Part 3
♪Galaxy
Zjutraj so me zbudili sončni žarki v moji sobi. Pogledala sem po sobi nikjer nobenega duha ok torej so bile sanje. V roki sem začutila nekaj hladnega in trdnega pogledala sem k roki in videla verižico z modrim srcem mogoče pa niso bile sanje. Verižico sem si zapela okoli vratu. "Princesa se je zbudila."je rekel moški glas katerega sem takoj prepoznala Brian. Obrnila sem se in videla Briana zraven njega pa Rose. "Čas je da izpolniš svojo dolžnost princesa."je rekla Rose."Kakšno dolžnost?"sem vprašala. "Dolžnost katero dolguješ prebivalstvu kot princesa. Premagati čarovnika Oriela." je rekel sedaj Brian. "Kakšna princesa in kakšna čarovnija?"sem vprašala. Če mi bi kdo rekel da se bom enkrat pogovarjala s duhovi bi se mu smejala. "Mislim da ti moramo povedat celo zgodbo. Obstaja svet po imenu Xerux ta svet vidijo samo nadnaravna bitja. Tam sva jaz in Rose vladala dokler ni napadel Oriel ubil naju je in še dosti drugih bitij. Pri življenju je pustil samo tiste ki so se mu predali. Rose je kot angel oz. duh zanosila in rodila tebe v nebesih nisi mogla živet ker nisi umrla da bi tam živela. Tako smo te pustili tukaj da obrasteš. Midva sva čarovnika tako tudi ti. Zdej moraš it na planet Xerux in premagat Oriela." je rekel Brian. "Kako naj ga premagam?" sem vprašala. "S čarovnijo." je rekla Rose. "Kako naj pridem tja? Jaz ne vem čarat!" sem rekla. "Ko pridemo na Xerux te bo gospod Felix naučil čarati.Zapomni si da čarovnija pride takrat ko jo potrebuješ. No zdej pa se pripravi jutri odhajamo na Xerux."je rekla Rosa in oba sta izginila.
04. julij 2014
Next
05. julij 2014
next popolnoo jeee perfektnoo *____*
05. julij 2014
Next
07. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg