Ello! Dolgo sem razmišljala ali naj napišem to zgodbico ali ne. Že prej sem jih pisala veliko a sem vse opustila saj nisem bila dovolj zagreta zanje- vem da je to slaba lastnost a pri tej res ne bom odnehala. Če bom me lahko zadavite . Dobesedno. No tule je začetek. Zgodba bo govorila o naših pikijih 1D <3333. Vem da jih je že veliko ampak kaj morem. Upam da bo veliko bralcev in da vam bo ušeč. Evo začetek:
Malo še...še čisto malooo....."Driiiin!!!!'' Zvoni! Končno konec šole. Vsa srečna sem odvihrala iz razreda, po stopnicah navzdol in ven iz šole. Pravkar je bil zadnji dan šole oz pouka. Jutri je sicer še en dan ampak gremo le po spričevala in nato domov. Juhu! Ok, naj se predstavim. Sem Kristine Elizabeth Wallcer. Svoje srednje ime sovražim zato me vsi kličejo Kris ali pa v najhujem primeru Ely. Saj mi je ta vzdevek všeč ampak no, ja. Imam rajši Kris. Stara sem 17 let. Živim v Londonu. Pravzaprav nekje v središču Londona. Imam mlajšo eno starejšo sestro in brata. Torej sem jas najmlajša. Sestri je ime Lucinda Grase Wallcer. Ampak jo vsi kličemo Lucy. Stara je 19. Bratu je ime Spencer in je star 21. Njega ponavadi kličemo Spenc. Imam očeta in mamo. Mama je odvetnica, oče pa zdravnik. Zato ju skoraj nikoli ni doma. Mama potuje po celem svetu (zaradi službe), oče pa gre tudi za eno leto v drugo državo saj ga tam nujno potrebujejo. To pomeni da smo skoraj vedno sami doma.

jas:lucy:Spenc:


Ko sem tako veselo hodila proti domu mi je zazvonil telefon. Pogledala sem kdo me kliče. Bila je Bella. Ona je moja BFF. Prijateljici sma že iz vrtca. Pogovor:

B-bella J-jas

J- Hej
B- O hei pikica. Kak si?
J- Gre. Ti?
B- Tudi. Hej mislila sem če prideš pol v starbucks.
J- Itak. Kdaj?
B- Čez..nwm...eno uro?
J- Of course piki.
B- Ok. Adijo
J- Bye

Telefon sem dala nazaj v žep in šla lepo domov. Ko sem stopila v sobo sem na kavču zagledala vso srečno Lucy. "Hej" "Hej. Kak to da si tak vesela?" "Zato ker sma se s Spencom odločla da gremo jutri na Havaje" "Uuuu lepo. Komaj čakam. Am..aja kaj lahka gre Bell z nami ne?" "Ja ne veš" "Ok hehe. Hvala. Grem pokirat. Kje je Spenc?" "Mah šel je v kino s Lily. " "Aha ok" Lily je Spencova trenutna punca. On jih je mel tolko da si še imen ne morem zapomnit. Kruto. Odločla sem se da bom pakirala zvečer. Zdaj sem se šla uredit ker morem počasi it v Starbucks. Oblekla sem si lepo poletno obelkico in si malo popravla make-up. Vzela sem torbico in se obula, nato pa šla do starbucksa. Tam me je že čakala Bell.

Bell:


Ok to je to. Upam da vam je všeč.

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. marec 2013
u121762
u121762
nexttt!!the best story ever
21. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
21. marec 2013
next
21. marec 2013
Hei! Jas sem Mrs.Styles<333 samo da je to en moj profil ki sma ga z eno mojo prjatlco naredle kuj tak malo za fun. Samo mi zdaj prav pride ker so mi za en tedn onemogočli dostop do mojega pravega profila. Next dobite enkrat proti večeru
22. marec 2013
neeeeeeeext
22. marec 2013
next
22. marec 2013
u125267
u125267
next
22. marec 2013
u126382
u126382
neext
22. marec 2013**************Kris**************

"Hei" sem pozdravila Bell. Odzdravila mi je in skupaj sma se odpravili noter. Tam sma si naročili sladoled nato pa sva se vsedli k eni od miz in se začeli pogovarjati. Razlagala mi je o enem hot fantu ki ga je srečala. Samo zasmejala sem se ko je dodala da nikakor ni lepši od mojega brata in da je ok itak največji piki. Ja, Bell je že res dolgo zaljubljena v mojega brata. a vseeno ne želim da bi bila skupaj. Ne razumite me narobe. Želim ji srečo, a z njim je ne bo dobila za dolgo. Njegova najdalša zveza je trajala en teden. In še to se mu je zdel živ dolgčas. Jap, tak pač je. Malo sma se še pogovarjale, potem pa sem predlagala da grema v shopping. Strinjala se je, jas pa sem poklicala Lucy, če gre zraven. Seveda je rekla, da gre in tako smo se dobile pred shopping centrom. Šle smo v najdražje trgovine z nejlepšimi oblekami. Pomerjale smo čevlje, obleke, nakit....saj veste kako to gre. Po 3h urah in pol smo se odločile da imamo dovolj. Vsaka s 7 vrečkami smo se odpravile proti domu. Na poti smo srečale Spenca in še eno punco. Vrjetno je ta nova 'žrtev' hehe. Pozdravila sem ju. Punca pa je začela govoriti. "Živjo sem Ary. Sem Spencerjeva punca" "Živjo" sem pozdravila. Pogovarjali smo se ko je Lucy vprašala kako sta se spoznala. "Joj kako romantičen je bil ko me je vprašal..." je govorila Ary. "Veste kaj je rekel?" Jaz vem!! Najprej te je pozdravil z rožo in bonbonjero v roki. Nato ti je rekel da si lepa in da si mu že dolgo všeč(to je bila laž, saj je prej še opazil ni). Ti si bila povsem ganjena ko ti je začel govoriti da si tista prava in ednia zanj in da te nikoli ne bo prizadel. Danes te je povabila da prespiš pri njem. Seveda si privolila. Preživela bosta čudovito noč, medtem ko me ne bomo mogle spati. Ko se boš zjutraj zbudila in ga želela poljubiti se bo odmaknil in rekel da ni za resne zveze. Ti boš jezna razbila pol stanovanja in šla. "Najprej me je pozdravil z rožo in bonbonjero v roki. Nato mi je govoril da sem lepa in da sem mu že dolgo všeč. Bila sem povsem ganjena ko mi je začel govoriti da sem tista prava in edina zanj in da me nikoli ne bo prizadel." Zasmejala sem se mojemu napovedovanju usodi. Tudi Lucy se je smejala Bell pa je le jezno gledala. Odpravile smo se naprej. Bell je šla domov spakirat mi2 z Lucy pa tudi. "Uf, to se ne bo dobro končalo. Skri dragocenosti" je rekla Lucy jas pa sem se zasmejala. Začeli sma skrivati vse kar bi ji lahko prišlo pod roko in bi lahko zjutraj razbila. "Joj spet jo bo prizadel tako kot Ally, Mio, Anny, Aly, Ano, Claro, Amy Fiono, Jessie, Monico, Alyson.." "Ja ja vem...veliko jih je že bilo" Kmalu je prišla Bell in skupaj smo se odpravile v mojo sobo. Pomagali sta mi namreč pakirat saj sta oni2 že. In ja Bell bo spala tukaj, saj imamo ob 3 zjutraj že let. Juhu na Havaje gremo!!! S sabo bom vzela kar 3 kovčke kar je četrtina moje prve omare. Imam namreč tri. Nato smo se še stuširale in šle spat.
22. marec 2013
u126382
u126382
neext
23. marec 2013
Hvala. Ta next je posvečen ☺*loѕ αɴɢeleѕ*ღ (ker je moja prva bralka) in pa Chockie ker je moja redna bralka. <3
********************Kris***********************
Zbudil me je glasen hrup. Pogledala sem po sobi in ugotovila, da sta se tudi Lucy in Bell že zbudili. Začudeno sta se ozirali po sobi. Ura je bila pol 2 ponoči. Saj tako še malo pa bi nas zbudila budilka. Odšle smo ven iz sobe in na hodnik. "omg, kaj če je kdo vlomil" je vsa prestrašena rekla Bell. Takrat pa se je iz Spencove sobe zaslišal grozen krik. Ven je priletela vsa jezna Lily? Ne..Ali? Ne....Ary! Ja točno Ary je bila. Nisem se mogla spomniti imena. Za njo je prišel Spenc. "Kako si mi lahko to naredil!!!! Ti prasec!!! Sovražim te!!!" se je drla. Nato je vsa jezna odvihrala dol po stopnicah in se ozirala po sobi. Na koncu je prijela krožnik, ki sva ga z Lucy pozabili skriti. Ta je poletel proti Spencu a se je on pravočasno umaknil, zato je zadel v steno za njim. Samo zavzdihnila sem in opazovala Ary, kako je jezno odšala iz hiše. "Veš Spenc, lahko bi že enkrat nehal s tem" je zavzdihnila Lucy. On se je le zasmejal in šel v svojo sobo. Tudi me smo se odpravile v sobo. Mogle smo se še urediti. Med tem smo se pogovarjale. "Torej je vedno tako?" je vprašala Bell, ko smo se ličile. "Jap, vsako noč Spenc pripelje punco, ki nam zjutraj razbije pol stanovanja. " "No, potem pa mi ni več všeč" "Resno?" "Ja, sovražim take fante, ki se igrajo s čustvi punc. Pa brez zamere" "Eh sej ni nič" sem rekla in izbirala oblekico. Na koncu sem se le odločila. Zraven sem izbrala še torbico in čevlje. Lucy je bila že oblečena, Bell pa je pravtako še izbirala. Oblekla sem se, nato pa si še uredila frizuro.

Obleka:Čevlji:Frizura:Kmalu smo bile vse pripravljene. Šče smo v dnevno in tam počakale Spenca, ki se je leno primajal po stopnicah. Skupaj smo se odpravili na letališče. Sedli smo na letalo, ki je kmalu vzletelo. Nekaj časa sem opazovala oblake, potem pa poslušala glasbo na mojem i-podu.
Let je hitro minil. Ko sem izstopila, sem obstala z odprtimi usti. Bilo je prečudovito. Odpravili smo se do naše hiške. Nismo bili v hotelu, ampak smo najeli hišo. Vsak si je izbral sobo, nato pa smo šli na plažo. Wow! Bilo je res prelepo. Kopali smo se, tunkali in špricali....bilo je zelo zabavno. Na koncu smo se vsi izmučeni legli na brisače. "Kaj ko bi šli počasi nazaj? Lačna sem. " je rekla Lucy. Vsi smo se strinjali in šli smo. Najprej smo si naredili kosilo, potem pa je Spenc rekel, da gre malo okoli. "To ne bo dobro" sem rekla ko se je dpravil. Obe sta mi prikimali. "Hej, kaj ko bi šle še me malo po mestu? Da se razgledamo pa to" je bila Bellina ideja. Prikimali sma in opravile smo smo se. Pogovarjale smo se, ko sem se v nekoga zaletela...

V koga se je zaletela Kris?
Kritike pohvale?
Next?
23. marec 2013
u126382
u126382
neext
23. marec 2013
u102390
u102390
V enga clana od 1D
Pohvale
Neeeeeeexti cim prej

Ps. Nova bralka
23. marec 2013
Neext
23. marec 2013
Neext
23. marec 2013
u75628
u75628
Neeeeeeeeext!!!! <3<3<3<3<3<3
24. marec 2013
u121762
u121762
nexttt
24. marec 2013
u121762
u121762
vem da sovražiš oglaševanje
ampak vsaka zgodbica si ga zasluži...
še posebej na začetku...
zato se predaj novim čarom in klikni na tale link:
http://www.igre123.com/forum/tema/princess-diary/52594/
24. marec 2013
☺*loѕ αɴɢeleѕ*ღ sej je ok saj moreš oglaševat če je zgodbica nova
********************Kris*****************

Pogovarjale smo se, ko sem se v nekoga zaletela. Brez da bi pogledala kdo je sem se začela opravičevat. "Joj res oprostite nisem vas videla..." dvignila sem pogled in videla, da sem se zaletela v onega pulda iz neke pederske skupine. Mislim da se ji reče One direction al neki takega. "Ok..sorry začnimo znova. Kaj ne gledaš kam hodiš? Mislim da se kr naenkrat zaletiš v prvo osebo ki jo vidiš?! To ni normalno! S tabo je nekaj resno narobe!!" sem se drla na njega. Lucy se je le smejala, Bell pa me je gledala kot da sem padla z lune. Tudi pudelj se je zasmejal in se opravičil. "Oprosti, kako se ti lahko oddolžim?" je v smehu vprašal. Takrat so se začeli smejati še ostali 4 pedri, ki so stali tam zadaj. "Tak, da svojo pudeljsko rit brez posluha spokaš na Antarktiko in čim dlje od tu!" sem rekla in ostali so začeli z nekimi 'uuu-ji' in 'dobro te je' pa nekaj takega. "Am..oprosti ampak nisem pudelj, moje ime je Harry. Pa tvoje?" "Te čisto nič ne briga" "Kris!! Kak se lahko tak obnašaš!" se je zadrla Bell. "Pa ti veš da so to 1D! Najbolj popularna skupina na svetu!?" "Najbolj pederska bi rekla jas" "Sorry sestrica, ampak strinjam se s Bell" "Lucy!" super, zdaj sem pa edina, ki ima prav glede teh pedrov. "Vas lahko povabimo na pijačo?" je vprašal neki blondinec in pogledal Lucy. Ona je samo pokimala jas pa sem gledala tako jezno, da bi jih najrajši prepičla s pogledi. Jas sem rekla, da ne grem a so me zvlekli zraven. Ko smo sedeli v nekem lokalu so se fantje predstavili. Tisi Blondi je Niall, oni z frizuro ki ima višino Triglava je Zayn, oni, ki ima v roki vedno korenje je Louis, pudelj je Harry in tisti še najbolj narmalni je Liam. "In kako je ime vam?" je zanimalo Zayna. "Jas sem Lucinda ampak kličite me Lucy. To je pa Bella ampak jo kličite Bell. Imam setro, ki vas sovraži in ji je ime Kristine ampak jo lahko kličete..." "Kristine" sem prekinila Lucy. Zasmejali so se, jas pa sem ostala resna. Ne bodo me klicali Kris. Ni šanse. "Daj no Kris" je rekla Bell že malo jezna. "Hej, kaj ko bi šli skupaj na plažo." je predlagal Liam. "Ja, to bi bilo super" sem veselo rekla. Očitno je da se druženju z njimi ne bom mogla izogniti. Zato bom pač iskoristila vsako priložnost, da jih osramotim. Aja in Harryu, ki se mu vidi da se je zatreskal vame imam namen zlomiti srce. Vem da sem nesramna, a jih sovražim. Vsi so me začudeno pogledali. Samo Zasmejala sem se in rekla. "Ne bi bilo slabo če bi se malo družili, sem rekla in ob tem zapeljivo pogledala Harrya. On se je le nasmehnil. Joj,kaj te vse še čaka.
Odpravili smo se domov in ugotovili smo da smo sosedli. Hm..odlična priložnost. Odšla sem v hišo poiskat najbolj sexy kopalke, ki jih imam.

kopalke:Vem da malo pretiravam , ampak vseeno. Ko se bo do konca zaljubil vame, ga bom enostavno pustila. Čez kopalke sem si oblekla že kratke klačke in majčko.

Malo sem se še naličila, nato pa smo se odpravile na plažo. Tam so nas že čakali fantje. Oni so že bili v kopalkah. Še me smo se slekle. Fantje so začeli žvižgat, Harry pa me je gledal kot da sem padla z lune. Prijela sem ga za roko in rekla "Grema v vodo?" samo prikimal je in povlekla sem ga za sabo do pomola. Tam sem ga potinila v vodo da je zakričal in padel v vodo. Ko je prišel na površje, se je drl še bolj. Zasmejala sem se in še sama na glavo skočila v vodo.


Bo Kris uspelo izpeljati načrt?
Next?
24. marec 2013
u75628
u75628
Hahahaha, nujnooo next!!!! <3<3<3
Pa pomoje da se bo na konc zalubla u Harrya... <3<3<3
24. marec 2013
u121762
u121762
nexxxtt
24. marec 2013
u126382
u126382
neext
24. marec 2013
next
25. marec 2013
Hvala za use nexte! ●.ιηƒιηιту.∆ mogoče si ugotovila, mogoče pa ne. Use se lahko še spremeni.


*************Lucy***************

Ok....to je pa že malo čudno. Kris SOVRAŽI 1D. Še najbolj pa SOVRAŽI Harrya. Zakaj ga torej osvaja? No, nevem če ga, ampak zgledat tak. Mislim okoli njega se mota kot kaka avša. To je res čudno. Sicer sama nikoli nisem bila ne vem kaka fanica od njih ampak sovražim jih pa ne. Čisto nasprotje Kris pa je Bell. Ona jih ljubi in bi za nji nardila vse. Najbolj ji je všeč Louis. Meni je sicer Niall ampak nisem zaljubljena vanj.
Ko smo šli na plažo, se je Kris oblekla kot neka prostitutka. Omg! Mislim resno no! Na koncu je še prijela Harrya za roko in ga odpeljala na pomol, kjer ga je sicer zabrisala v vodo. Vsi smo crkovali od smeha. Na koncu je še sama skočila v vodo in potem ju več nismo videli, saj sta skočila s pečina (no Harry ni ravno skočil ) in je bila res zelo visoka tako da nismo videli dol saj smo stali na obali. "No pustimo golobčka sama. Se gre kdo odbojko?" Zayn je dobil pritrdilen odgovor in začeli smo.
Jas sem bila v skupini s Liamom in Niallom, Bell pa s Louisom in Zaynom. Na koncu je bilo 25 proti 19. Jej zmagali smo!
*****************Kris************

Ko sem skočila s pečine sem dobila super idejo, da preverim, koliko se je do zdaj obneslo moje delo. Ko sem se potopila pod vodo, nisem več priplavala na površje. Sapo res lahko držim zelo dolgo. Kmalu sem videla celega prestrašenega Harrya ki je plaval proti meni. Sama pri sebi sem se nasmehnila ko me je dvignil iz vode in nesel na obalo. "OMG!!! Niall, Liam, Louis, Zayn, Lucy, Bell!!!!!!!!!!!! Pridite sem!!! Takoj!!!" se je drl Harry in komaj sem se zadržala, da me ni popadel neustavljiv smeh. "Omg!!" sta zakričali Bell in Lucy ko sta me videli. O.o na to pa nisem pomislila. Joj, kak sem jas nora!! Strašim svojo sestro in najboljšo prijateljico samo da se prepričam kako gre kaj moj načrt?! Nora.Sem.In.To.Zelo!!
Hotela sem že odprati oči ko je Harry začel govoriti "Joj kaj če se več ne zbudi? Jas sem kriv, če se nebi zaletel vanjo se to ne bi zgodilo. Pa zakaj ravno ona? Jaz jo...." Takrat sem se začela tako ražat da se nisem mogla ustavit. Vsi so me začudeno gledali, potem, ko pa sem jim povedala , da sem se samo pretvarjala pa jezno.
Nato je seveda sledila še pridiga o mojem obnašanju in seveda je bila od Lucy in Bell. Vem da jima tega ne bi smela nardeti zato sem se jima tudi opravičilla in res mi je bilo žal. "Hm...mislim, da si zaslužiš kazen.." je rekla Lucy. Jas sem samo zazijala. "Fantje pridite malo sem. " je dodala nato pa so se umaknili in se nekaj pogovarjali. Mene nismo spustili zraven. Hm kako nesramno. "Ja to bi bilo super" , "ja itak da se strinjamo" in pa "To bo odlična priložnost za Harrya...AUČ!" to sem ujela iz njihovega pogovora. Videla sem kako je Harry boksnil Louisa in nič drugega. "Tako, odločili smo se, da gremo skupaj na taborjenje v gozd. Samo zazijala sem. Pa sej to je, to je....Odlična priložnost za izvedbo mojega načrta! Tega seveda nisem rekla. Zato sem samo poklapano pokimala. "Joj ok no." "Super. Pojdimo zdaj spakirat najnujnejše stvari in se dobimo pred našo hišo čez 2 uri" je določil Liam in šli smo.

Se bo na taborjenju zgodilo kaj posebnega?
Next?
25. marec 2013
u102390
u102390
Jp jp jp
Neeeeeeeexti
25. marec 2013
u75628
u75628
Jaaaa!!
Next! <3<3<3
25. marec 2013
u126382
u126382
jaaaaaa!!
neeext!!!!
26. marec 2013
enxt pa hitr+ NOVA BRALKA
27. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg