u70306
u70306
tale zgodba bo za vse kateri obožujejo strašljivost in duhove ter vse druge strahote.
ba kratko: zgodba bo govorila o najstniški punci katera je navadna najstniška punca s Bff in prijateljem. na šoli je nihče ne mara preveč saj si mislijo da je malo čez les dokler na kampu ne ugotovijo resnice.
igralci so:
Alexis:

Bff Isabella:

najboljši prijatelj Aron:

shely moja sovražnca:

[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=23694685[/img]

pač važič na šoli Max ne mara me preveč:

no pač začela bom pisati ko bo bilo dovolj zanimanja!!!
P.S: če vam bo bilo zanimivo vas lepo prosim da sporočite prijatelju!!!

Boš bral?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. junij 2012
u70306
u70306
Bil je čisto navaden dan ko sem se zbudila in odšla v kopalnico. Umila sem si obraz in se pogledala v ogledalo že sem videla kako me bodo spet zafrkavali v šoli in se norčevali iz mene. Oblekla sem si majico ter kavbojke in uzela torbo pojedla sem kos kruha in spila nekaj čaja in stekla ven počasi sem hodila proti šoli ko steče do mene Aron.
ar: živijo alex!
a: o živjo aron!
ar: kako si??
a: ah spet me bodo zafrkavali.
ar: ne bodi tako občutljiva.
a: ah saj vem.
Ko sem prišla do šole sem globoko udihnila in izdihnila, šla sem po stopnicah ter v šolo odprla sem omarico in ve uzela nek CD, odšla sem do razreda in odšla v njega odložila sem torbo in odšla nazaj na šolsko dvorišče.
isabelle danes ni bilo saj je zbolela.
usedla sem se na klopico ko me je nek krik zmotil prestrašeno sem pogledala okoli sebe in sem spoznala da sem imela le prisluhe.
počasi sem ustala in odkorakala do drevesa in gledala po dvorišču.
na dvorišču se je max pogovarjal s preijatelji ko me je videl je nevarno korakal proti meni raje sem odšla od drevesa a me je še kar zasledoval odšla sem do grede z cvetljicami in se ozrla okoli ni ga bilo nikjer več.
kar na enkrat je izza drevesa stekel proti meni bežala sem pred njim stekla sem za šolo in se tam malo ustavila kmalu se je spet prikazal ko sem tekla mimo kmalu se je pokazalo dvorišče kar je bilo najtežje na njem seveda shely s prijateljicami morala sem teči mimo njih kmalu me je max dohitel ko sem morala teči mimo shely ona me je prijela za roko tako da bi kmalu padla max je stal že čisto ob me ni ko sem stopila korak proč in spet začela teči. obtekla sem drevo ter nazaj mimo punc naredile so živi zid tako da nisem morala nikamor. tekla sem tako da se nisem morala več ustaviti priletela sem v shely katera me je odrinila v maxovo naročje prijel me je za roke tako da se nisem morala premikati njegov obraz je pomaknil k mojemu in mi šepnil da sem navadna psihopatska cipa takrat me je polizal po vratu in me odrinil proč tako da sem padla na travo.
ustala sem in stekla proti razredu max se je je smejal za menoj.

prišla sem v razred in tam sem si lahko odahnila, po koncu pouka sem počasi hodila proti domu za menoj je hitro korakal max, in pomislila sem OH NE ŽE SPET!
pospešila sem korak ko sem spet nenadoma zaslišala krik ter neki glas motil me je in ušesa so me bolela padla sem ob drevo a takrat je max bil preblizu mene da bi lahko stekla proč od njega....

3 nextte želim!!!


12. junij 2012
next
12. junij 2012
next!
13. junij 2012
u84724
u84724
next
13. junij 2012
u70306
u70306
a useno sem ustala in poskušala zbežati a on mi je rekel samo kam pa kam psihopatka a spet slišiš takele glasove aa?
porinil me je ob drevo in rekel če nisi strahopetna pridi zvečer ob 9h v gozd k drevesu pogube.

ko sem to slišala sem samo oblegla in ko je odšel sem ustala in tekla domov kjer sem napisala nalogo in se učila kmalu je ura bila 15 do 9 odpravila sem se po poti sem si domišljala kaj use se mi lahko zgodi. malo me je prešinilo da bi zbežala nazaj domov a sem useno šla ko sem prišla tja ni bilo tam nobenega slišala sem spet tiste grozne zvoke in bolela so me ušesa takrat se je use prenehalo in pred mojimi očmi sem zagledala blisk zamižala sem kar pa je bila huda napaka dobila sem jih po glavi z neko desko padla sem na tla max je odvrgel desko in me prijel za ovratik ter me porinil v drevo tako da sem imela odrsan komolec in lice, takrat sem začutila močno pest katera je počila po mojem licu iz ust je prilila kri katera je lezla po mojem licu bolelo me je ko pa sem ugotovila da je izpahnjena sem se začela poniižno jokati takraz sem jih dobila še enkrat po obrazu ko sem ležala natleh in skoraj bruhala kri me je prijel še za vrat in me dvignil ter pritisnil ob drevo davil me je in me izpustil tako da sem padla po tleh prijel me je okoli pasu in me dvignil ter me stisnil k sebi in mi govoril cipa krba in še kaj je prišlo iz njegovih ust ko se je pred očmi kar na enkrat stemnilo...
nextt!


13. junij 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13. junij 2012
nexttttt!
13. junij 2012
u83612
u83612
next

ps; a lahk delaš za vsako povedjo piko ker js težje pokl berem brez nje drugač pa dobro pišeš
13. junij 2012
next
13. junij 2012
u70306
u70306
zbudila sem se na tleh v gozdu in poleg mene je ležal max ustrašila sem se in dvignila čeljust mi je visela od druge in močno je bolelo tako zelo da sem zavreščala, zbudila sem maxa ustal je in me zgroženo pogledal od strahu sem stopila stran a mi je pot prekrižalo drevo. počasi je hodil proti meni in me dlje zrgroženo opazoval, roko je stegnil proti meni ko se je dotaknil izpahnjene čeljusti je samo zamižal in imel solzene oči. obaupanoo je pogledal v tla.
m: o šit kaj sem naredil!
a: vem max..avvva!
m: raje ne govori, peljal te bom v bolnišnico.
hodila sva do avtomobila in ustopila peljal me je bolnišnico kjer so me prvo sprašali kaj se je zgodilo in seveda sem lagala.
peljali so me v eno od dvoran za operacije kjer sem se ulegla, dali so mi inekcijo proti bolečinam in mi nazaj zapahnili čeljust prišivali so mi špe nekaj in obvili rane.
peljal me je domov kjer se je mama zgroženo jezila nad menoj a me je kmalu pobožala in objela ter peljala v sobo kjer sem spala skoraj 2 dni.
v ponedeljek ko se je spet začela šola sem imela obvite roke, in seveda nekaj vidnih šivov in modric na čeljusti. nekaj učencev se mi je smejalo drugi pa so me zgroženo gledali max se ni želel pogovarjati s menoj. končno sem zagledala isabello in arona objela sem ju ter se napotoila v razred....


13. junij 2012
next
13. junij 2012
u84724
u84724
next!
13. junij 2012
nextt
13. junij 2012
u70306
u70306
po koncu pouka sem slišala kako se shely ter njene punce z maxom pogovarjajo kako me je natepel in celo da bi me on moral posiliti.
ko sem to slišala sem stekla proč in doma sem se vsedla za mizo ter napisala nalogo.
zvečer sem se naslonila na okno ko se je na nebu pokazala strela lepa in mogočna takratz sem v osevvu videla meglebn obris postave a se jne kmalu skrila.
odšla sem spati. zjutraj sem se zbudila in odpravila v šoli kop pa sem kmalu ugotovila da sta spet aron in isabella zbolela. imeli smo športno pri kateri sem morala telovaditi učitelj je zelo strog in ker nisem morala teči mi je dal delati sklece ki jih zaradi komolca nisem morala delati padla sme po tleh takrat me je učitelj nakregal in se malo zadrževal da me nbei usekal po obrazu, a me ni. igrali smo nogomet ko me je zanalašč negdo pociljal in mi brcnil žogo v obraz padla sme po tleh in spet se mi je skoraj izpahnila eljust malce je visela ko sem šla mimo shely ki je brcnila žogo vame sem se prijela za čeljust in usekala proti vrhu da mi je skočila spet v normalno stanje počilo je in ona se je vstrašila.
ko sem se preoblekla sem odšla do klopice kjer sem navadno pojedla malico a nisem morala jesti v ogledalu sem videla kako je v ustih takorekoč krvavo zmrcvarjena koža na čeljusti štrlela takrat sem slišala spet tiosti strašen zvok in bolela so me ušesa mislila sem da bom umrla od bolečin. slišala a sem zvok korakov ki so hodili proti menu kot da bi vedela da je max sem ustala in se uzrla nazaj in res bil je max.
ekako lepše kot me je ptrej gledal me je pogledal v obraz, in mi samo rekel kako kaj tvoja čeljust?
a: še uprašaš cepec. vse sem slišala kako se s shely mene želita znebiti, ni potrebno 2x reči.
m: ne poglej ne razume...
a: razumem slišala sem kako je shely rekla da bi me mogel poleg nekaj udracev tudi podiliti, špoglej če se me želiš znebiti kar izvoli zvečer me pridi ubiti prej me pa še posili in bo oky.
M: AMPAK....
a: nič ampak max vem da me sovražiš in naj pri tem tudi ostane!!
...
13. junij 2012
next
13. junij 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14. junij 2012
u70306
u70306
stekla sem po potki in odšla po ulici ter domov dma sem pojedla in spisala nalogo zvečer pa sem odšla na krajši sprehod kar vam še nisem zaupala je da imam nenavadnega a dobrega prijatelja bil je duh katerega sem srečala na poti nekoč ko sem odšla v gozd.
pogovarjala sem se sz njim ko sem nenadoma videla maxa ter druge ki so igrali košarko od negdaj sem imela talent da igram košarko ali rokomet a svojega talenta nisem upala pokatzati takrat sem sklenila da si bom drznila prijeti žogo in izigrati fante s finto da bodo kar buljili kako mećem žogo!
padla jim je čez ograjo in prijela sem jo uklopila sem neko melodijo na mobitellu:

ter prišla k njim vrgla sem na koš in jo prijela zamižala sem in prav tako zadel a koš začelo se je izigravanje duh mi je pomagal da je žoga letela po svoje saj sem ga lahko edina videla in slišala.
vsi so buljili ko sem z žogo v naročju ter šla do maxa zaprla sem mu usta ter dala žogo v roke prijela sem telefn in počasi odšla nazaj domov po poti sva se s duhom smejala in se zabavala...
BE HAPPY AND HAVVE GOT SMILE ON YOUR FACE!!!14. junij 2012
next
14. junij 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14. junij 2012
u70306
u70306
doma sem se ulegla v posteljo in zaspala zjutraj sem stekla vesela v šolo tam so me usi gledali malo čudno in tudi me ogovarjali z prijaznimi komentarji bila sem vesela, ko sem stopila nekaj metrov blizu maxa pogledal me je in jaz sem njemu odvrnila važen ter takorekoč sexy pomežik in odšla naprej.

športna uzgoja je bila zanimiva kako sem zmagala učitelja v košarki in rokometu kmalu sem postala skoraj fen na šoli.
ampak sem seveda zavrnila vsako prošnjo za vpis v košarkaskio ali rokometaško skupino saj še nisem pokazala usega kar znam.
shely me je ogovorila in rekla da ne bom prevzela njenega maxa jaz pa njej nazaj.
a: kar imej ga ne zanima me veš!
s: sh...

odšla je jaz pa vesela odšla naprej, zvečer je bila neka zabava odšla sem nanjo saj sem bila povabljena, usi so plesali staromodne plese kateri so že pozabljeni v času umaknili so se mi in zavrtela eno od svojih pesmi ter jim pokazala vragu delala sem salte in plesala shuffle zraven sem dala mešanico hip hopa ter malo techno plesa kateri je tako rekoč robot ples.
totalka sem razturala.
ploskali so in žvižgali ko pa se je pesem končala so usklikala še še še!
žurka je bila cool seveda po zaslugi mene!
ko je bil čas odhoda sem odšla domov in doma sem odšla spat, zjutraj sem se takoj prebudila in stekla v šolo.
v šoli sem spet bla vsa cool in tako. vseno pa sem odšla v skupino za plese celo glavna sem bila ples sem takoj sestavila in ga odplesala in naučili se ga bomo ter ga odplesali...

Nextt!


15. junij 2012
nextt
15. junij 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15. junij 2012
u70306
u70306
življenje se mi je bistveno spremenilo imeli so me raje kot prej in me celo začeli spoštovati.
še vedno pa me je nekaj mučilo, zakaj sta max in shely tako čudaška.
seveda pa ne smem pozabiti povedati da me kljub dobrim plesom in igranju športov še vedno zmirjajo z psihopatinjo.
po pouku smo dobili liste za iti na tabor na katerega SEM NUJINO MORALA ITI!!!
liste sem preinesla tudi aronu in isabelli.
kmalu se je bližal dan odhoda na tabor prišlasta tudi isa in aron. sederla syem zraven isabelle aron je bil sedež nazaj. po poti sem poslušala pesmi skpine N Sync.
ko smo prispeli smo se raztovorili in postavili kampe oz. šotore...16. junij 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16. junij 2012
u70306
u70306
odšli smo na kosilo potem pa smo odšli po skupinah katere so bile:
skupina lovcev, skupina ribičev,skupina ustvrajalcev.
odšla sem v skupino ribičev.
bilo je zanimivo dokler se ni zgodilo nekaj neprevidljivega.
ponoči me so zvoki zbudili in odšla sem tavati po gozdu dokler nisem prišla do vode klatera je bila ogreta od celodnevnega sonca.
slekla sem se in skočila v vodo v mesečini je bilo kot v pravljici dokler nisem zagledala maxa ki je hodil proti meni...

nexttite!
17. junij 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18. junij 2012
u70306
u70306
še dobro da sem na sebi imela spodnje perilo saj bi bilo groza.
slekel si je majico in hlače ter skočil za menoj v vodo v roki je imel nož kateri je grozeče gledal v mene, začela sem hitreje plavti max pa za menoj prišla sem do drugega obrežja reke in stekla ven iz reke max pa za menoj ko je prišel na kopno je samo gledal in rekel: imaš prelepo postavo in telo a kaj ko te bo tale nož ubil"
začela sem teči ko sem začutila robato kamenje pod nogamiu ob krožila sem inskočila nazaj v vodo do drugega brega sem hitro plavala ter si obula čevlje ter nataknila majico tekla sem dlej ko me je max pred nosom presenetil kmalu me je prijel za roko a se je zaradi mokre kože njegova roka takorekoč zdrsnila je s roke.
tekla sem naprej ko se močno spotaknem ob korenino drevesa. max je na sebi imel oprijete črne kavbojke. komaj sem ustala ko me je prijel za lase in telo ter me povlekel k sebi stisnil me je k sebi tako močno da sem komaj dihala premaknil mi je vrat in z drugo roko potisnil nož blizu vrata roka se mi je resla ko je že hotel zarezati je umaknil nož in nož mu je padel s roke rekel je da me useeno ne more ubiti na prisilo.
a: hah le zakaj me ne moreš ubiti.
m: ker je to proti moji volji(ustane in počasi naredi 2 koraka)
a: kaj pa!
m: ne res shely me je prisilila da te moram ubiti!
a: zakaj jo spoloh ubogaš?
m: ker, ker mi je zagrozila da te bo če je ne ubogam lastno ročno zmrcvarila in iz tebe naredila zmazek.
a: starejši si od nje in se je ji pustiti te je sploh kaj dedca v tebi ali si navadna važna in popularna mevža??
m: pa še prav imaš alexis!
a: delaj kar je tebi prav ne se ji pustit da te dersira kot psa, bodi močan kot volk.
m: h,h od kje pa zdaj tale poezija?
a: iz srca!
obrnila sem se in odčetala proti šotoru ko nenadoma spet slišim neke grozne zvoke v ušesu kateri so me zmedli in začeli ovirati kmalu pi padla ob drevo, a sem se problekla in odšla nazaj spati...

nexttitte!


18. junij 2012
Nextt
18. junij 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg