u175899
u175899
heeeej(: jaz sem se odločila napisati še eno zgodbico in tokrat bo to fanfic 1d! upam da bo ta zgodbica bolj uspešna!<3 nextala bom približno 1-2x na teden, odvisno koliko bom imela časa<3

***************************************************************************************************

Gledala sem na uro. Zdelo se mi je kot, da se kazalec na njej sploh ne premika. Ura se je vlekla in vlekla kot, da bi bila brez konca. Končno je zazvonilo. Vsi so se zrinili na hodnik in odšli na kosilo, da bodo ja bili prvi v vrsti. Jaz pa sem počasi odšla za njimi in se že nestrpno veselila njegovega nasmeha. Vstopila sem v jedilnico in s pogledom preverila kje sedi danes. Ni ga bilo. Odšla sem v vrsto in počakala, da sem bila na vrsti. Spet ta ogabna šolska hrana, sem si mislila sama pri sebi, res bi lahko zaposlili nove kuharje….vzela sem krožnik in z ne prav zadovoljnim obrazom odšla za mizo. Mizo kjer je sedela neka punca. Prvič sem jo videla, vendar je nisem niti pozdravila. Začela sem jesti, nato pa sem vzela v roke zvezek. Zvezek, ki mi je pomenil vse, v njem sem pisala dnevnik, risala, pisala pesmi, na splošno vse. Če bi kdo ta zvezek prebral bi me najverjetneje pobralo. Začela sem nekaj čečkati po njem, nato pa je zazvonilo in odšla sem nazaj v razred. Usedla sem se za svojo klop in nadaljevala risbo, ki sem jo prej začela. V razred je stopil učitelj in zvezek sem pospravila, ter vzela tistega, ki ga potrebujem pri matematiki. Matematiko sem sovražila, čeprav sem imela vedno same petke pri njej. Učitelj je začel z uro, začel je spraševati. Odprl je redovalnico in si izbiral izbranca, ki ga bo danes povozil z 'šutom' (enko (za tiste, ki ne vejo hh)) pri uri.

“Oprostite, oprostite učitelj, ker zamujam“ je z priliznjenim glasom rekel Niall.

“O, gospod Niall, vam je pa le uspelo priti na zadnjo uro. Naj uganem, budilka ni zvonila? Ne čakajte že vem, na železnici je bila nesreča?“

“Ubistvu, danes……“

Ni vedel kaj naj si izmisli za izgovor tokrat. Tako kot ponavadi.

“Samo tiho bodite, vam je že zmanjkalo izgovorov. Odložite torbo in pridite pred tablo“

“Ampak učitelj! Nisem vedel, da sprašujete. To res ni pošteno“

“Kako pa naj bi vedel, ko te že cel teden ni bilo na matematiko. V ponedeljek sem rekel, da bom začel spraševati. Danes pa je petek. Tako, da nimate izgovora. Pred tablo, takoj“

“Ja ja.“

Zazvonilo je. Rešil ga je šolski zvonec, naslednjo uro pa se prav gotovo ne bo pojavil in zaradi njega bo ponovno nastradal nekdo drug.
Odšla sem do svoje omarice in vzela svojo jopico. Odšla sem na avtobusno postajo in imela sem srečo, saj je kar hitro prišel avtobus. Vstopila sem in se usedla čisto spredaj, zadaj pa so sedeli tisti 'popularni', ki so se imeli za nekaj več. Od zadaj je tako kot vsak dan, vse ropotalo in se slišalo razno raznih zvokov in voznik jih je moral ponovno miriti. Kmalu sem izstopila in šla nekaj 100 metrov peš do naše hiše. Naredila sem nalogo in prižgala računalnik ter pregledala facebook, skype in vse te traparije. Nato pa sem v torbi zaslišala zvonenje. Vzela sem telefon in se ne, da bi pogledala kdo je, javila.

“Prosim?“

“Jessie?“

“Ja Emma?“

“Imaš mogoče čas?“

“ubistvu pa res. Zakaj?“

“A greva mal v shopping? Petek je in lahko bi šli“

“Lahko ja. Čez 10 minut na postaji.“

“V redu. Adijo“

“Bye“

Prekinila sem in se počesala, ter vzela torbico in potrebne stvari. Zaklenila sem in se počasi odpravila na postajo. Emma me je že čakala in tudi bus je ravnokar pripeljal. Odšle sva do nakupovalnega centra v New Yorku. Pogovarjali sva se in malo pregledovali obleke. Kar dosti sva tudi kupili. Emma je izredno drugačna kot jaz. Rada se izpostavlja, na njeni šoli je med dokaj popularnimi, oblači res oprijete obleke in čevlje s peto. Medtem ko se jaz raje držim zase in oblačim navadne kavbojke in majico, ali pa trenerko in majico. Nikoli se nisem rada izpostavljala. Ob 10ih sem se vrnila domov z kakšnimi 13 vrečkami v rokah. To je bilo drugače kot po navadi. In to zato, ker sem se odločila, da bom tokrat naredila spremembo. Bila sem utrujena in kmalu sem zaspala.

Čez vikend sem bila ves čas doma, brala sem knjigo, risala ali pa bila na računalniku.

*Pondeljek*

Zbudila me je sestrica, ki se je prikradla v mojo sobo in skočila name. Poslala sem jo ven in se oblekla malo drugače. Oblekla sem kratke oprijete hlače in majico, ki je razkrivala trebuh in moj uhan v njem, ki sem si ga naredila pri 12 letih. Še zdaj ne vem kaj mi je bilo in mami mi je celo pustila.Uredila sem si lase in nanesla malo maskare na trepalnice, ter prekrila nekaj mozoljev s korektorjem. Vzela sem svojo torbo, v njo dala vse potrebne stvari in odšla v kuhinjo.

“Jess, kaj se je pa tebi zgodilo?“

“Nehaj Luke“

“Ne resno sprašujem. Iz kavbojk in navadnih dolgočasnih majic si se danes oblekla v čisto drugačna oblačila. To ni normalno zate, imaš vročino? Veš kdaj sem te nazadnje videl v drugačnih oblačilih?“

“jaja, samo nehaj uredu?“

“Pri tvojih 11 letih in pri mojih 13. Zdaj si ti stara 16, jaz pa 18. In ti si se čisto slučajno odločila za drugačna oblačila? Kaj se je zgodil?

“Pa nič, odločila sem se za spremembo, zdaj mi daj pa mir“ sem nekoliko tečno rekla nazaj.

Odšla sem na postajo in počakala na avtobus. Na avtobusu so kar naenkrat vsi gledali vame in zadaj se je kar dosti razločno slišalo, da so govorili o meni. Vstopila sem v razred in se usedla na svoje mesto. Kmalu je prišel učitelj.

“Poslušajte učenci, danes dobite v razred že poznanega učenca. Harry Styles.“

Stopil je v razred, poznam ga, saj hodi v sosednji razred, vsaj do zdaj je.

“Hodil bo v ta razred od zdaj naprej. Ni važno zakaj, če vam bo kdo povedal zakaj bo to naredil Harry sam, in to samo če bo hotel. Usedi se Harry“

Pogledal je po razredu in oči so se mu ustavile na meni. Videl je, da je zraven mene prosto mesto, zraven tega mesta pa je še eno prosto mesto, na koncu klopi pa je sedel Louis. Louis in Harry sta najboljša prijatelja, vedela sem, da razmišlja o tem, da se usede zraven njega ali pa zraven mene. Hotela sem, da izbere prvo možnost.
Počasi je odšel in gledal vame in v Louisa. Na koncu se je le usedel zraven njega, med tem pa je učitelj zavzeto pisal v računalnik.

“Oprosti Harry, na tem mestu ne moreš sedeti, tam sedi Niall. Usedi se eno mesto levo ali pa v prvo vrsto pri oknu“

Seveda je izbral mesto zraven mene. Usedel se je in me ves čas prebadal s pogledom, jaz pa sem gledala v zvezek, kot da ga nisem niti opazila.

***********************************************************************************************

Kako se vam zdi začetek?
Next?
22. julij 2014
u167536
u167536
Kako se vam zdi začetek? PRFEKTEN!!! ♥♥
WOOOW pises res popouno in sem zelo vesela da si se odlocila da bos napisala se eno tvojo prfekcijo *o*
Zdaj pa k zgodbici: haha mislim po enem shopingu ima naslednji dan ze drugacna oblacila
Omg Harry Styles jo je gledal ona pa ni nic naredila mislim Jess dd hahahha
Drugac pa se enkrat pises megafantaticnopopounoprfektzakon... zgodbico *o*
Najlepsa ti hvala da simi poslala ta link in ga bom z veseljem brala <33
In se enkrat si prfektna pisateljica ki pise prfektno zgodbico *o*
Next? A se sprasujes?? Itaq da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!! <33
Komaj cakam da bo nov del ker umiram od tcoje prfekcije *_*
22. julij 2014
u167536
u167536
Jeeeej prva sem se napisala next
22. julij 2014
woooooooooowwww *0*
larc to je perfektno!!!!!!
koncno pises ff. in res je zakon kar tako naprej<3
saj bi se razpisala pa sm na fonu ker je krmp od mrtine sesu comp -.-
se zdj se mi ne sanja kok ji je uspelo pa najbrz se ona ne ve hahhaa njoh njoh
aja to zna sam marsucek ane hahaahhahahaha
cimprej next<3
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXTTTT!!!!!
22. julij 2014
aw larry moment *o*
NEXT NEXT NEXT
22. julij 2014
Xt
22. julij 2014
Next*
22. julij 2014
next
22. julij 2014
next
22. julij 2014
zlo dobra
22. julij 2014
u172733
u172733
Omfg ti tak popolno pises!!!!!!! Res mi je vsec<3
Neeeeeeext ajde šu pisat next
22. julij 2014
u155253
u155253
Noroo neext +nova bralka
23. julij 2014
u175899
u175899
hwala vsem<3
I hope you like it<3
*********************************************************************************************
Sovražim take ljudi, že od daleč je iz njega sijala samozavest in velika samovšečnost. Zjutraj je sigurno vsaj 3 minut porabil za svojo frizuro in tudi oblačila je kupoval samo pri svetovno znanih blagovnih znamkah. Še kar ni nehal zijati vame, jaz pa sem ga še vedno ignorirala.

“Jessie, pridi pred tablo“

Zakaj ravno danes, zakaj je izbral mene. Angleščine se nisem prav nič učila in sploh se ne spomnim kdaj bi g. Jefferson rekel, da sprašuje. Vstala sem in odšla do table kot, da sem čisto pripravljena. Čeprav nisem bila. Vsi so gledali vame, saj so nekateri šele zdaj opazili čisto spremembo na meni. Nekateri so me gledali od spredaj, nekateri so zijali v mojo postavo in seveda nikoli ne manjka ljudi, ki te začnejo gledati v rit.
Vrata so se sunkovito odprla in kdo drug bi vstopil v učilnico, Niall, ki je spet zamujal.

“Kdo pa je ta nova?“

Obrnila sem se in rekel ni nič, samo izbuljil je oči in me premeril od glave do pet, nato pa se je usedel na mesto zraven Harryija in Louisa.
Harry in Niall se nista preveč marala, medtem ko se je Louis dobro razumel z obema, z Harryijem še posebej dobro, saj sta bila najboljša prijatelja že iz otroških let.

“Gospod Niall, kdo vam je rekel, da se lahko usedete?“

“Gospod učitelj, nisem hotel preveč motiti vašega spraševanja“

“Tudi včeraj pri matematiki kajne? Pridi še ti pred tablo“

G. Jefferson uči matematiko in angleščino in Nialla preprosto ne mara preveč.
Celo uro naju je spraševal in na koncu mi je dal 5, njemu pa 2. Pa še to napol 'šenkano'. Zazvonilo je in na urniku sem imela biologijo. Usedla sem se v klop in zraven mene se je usedel neki fant, ki sem ga prvič videla.

“Nash, tvoje ime pa je?“

“Jess“

“Krajše za Jessie?“

“Jap“

V razred je stopil učitelj, nadaljeval je s snovjo. Nash pa je res ves čas nekaj govoril.

“Nov se, bi mi mogoče kasneje razkazala šolo?“

“Ja lahko“

Zakaj je izbral mene? Nikoli me ni nihče opazil, danes pa kar naenkrat vsi gledajo proti meni, me ogovarjajo in celo 3 fantje iz 3 letnika so me vprašali za številko in facebook.
Naslednjo uro smo imeli kemijo. Bili smo v drugi učilnici kot po navadi in zato smo vsi sedeli drugače. Usedla sem se v tretjo vrsto na konec mize za 4 ljudi. Na drugi konec te mize se je usedel Niall, zraven Louis in nato Harry. Že sem pogledala po razredu, če je še kje prosto, vendar ni bilo. In ponovno ga bom morala prenašati. Ves čas zija vame, prav na živce mi že gre. Vsaj med uro je bil tiho, ne pa tako kot Nash, ki je na srečo sedel na drugem koncu učilnice. Kmalu je bilo konec pouka, odšla sem še na kosilo, ob ponedeljkih imamo vedno samo 4 ure in zato sem hitro pojedla, ter odšla na postajo. Domov sem prišla ob 1ih, vzela torbico in svojega psa, ter odšla v park.

**********************************************************************************************
nič posebnega ni haha totalno brez idej sm-.-''
kako se vam zdi?
ideje?
next?
23. julij 2014
u60555
u60555
Next
23. julij 2014
Next
Cool je
23. julij 2014
ful dobr
nimam idej
next
23. julij 2014
larc zakon jeeeee<3<3<3<3<3
pa se najinega nasha si dala nottt yeeeeejjjj
ful zakon in vse hahahahah am nimam nc za napisat ves da si perfektnapisateljica in vse je zakon in tko kot mora bit + mi lahko posvetis nasledn next???? plisssss *puppy face*
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXTTTTTT!!!!!!
23. julij 2014
next
23. julij 2014
Next next 900000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000x next ta zgodba je zelo supr najboljša
23. julij 2014
u167536
u167536
Kaj nic posebnega resno?? Mislim kako lajko to napises to je nekinadprfeltnega in ti napises nic posebnega pa lara no -.- hahaha
Ok da se razpisem to je res fulllll prfektno<33
To je megafantasticnaprfektnapopounazakon zgodbica *o*
Ti si prfektna pisatelca ki pise prfektno zgodbico <333
Idej nimam sorri
Next?? A se sprasujes itaq da neeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!! <333
Pa se enkrat pises res nadprfektno <33
Pa ko prides na fb me klikni kaj:*
In se enkrat PRFEKT!!! <33
hahaha malo kar naenkrat spreminjam temo hahahaha
23. julij 2014
u142585
u142585
Popuno je*o*
Neeext!
+ nova bralka
23. julij 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext *O*
this is PERF *_____________*
23. julij 2014
u155253
u155253
Next
+ a si ime 'vzela' od Nasha Grierja? *-*
24. julij 2014
u175899
u175899
LondonHarrysBff- Hwalaaa<3
Horan's Dreamer - jap hahah he is just perfect *____*
ℐɕℎ ℒ℩ℯɓℯ ℕιαℓℓ - Čaki čaki, kako si rekla? najinga? metka, da ne bova spet začeli veš, on je moj, ti maš nialla, tkoda šuti hahah<3

in hwala tudi usem ostalim<3

Evo ta next posvečam ℐɕℎ ℒ℩ℯɓℯ ℕιαℓℓ <333
******************************************************************************************

Prišla sem v park zelo hitro, saj ga imam le dve minuti stran. Nekaj časa sem se preprosto sprehajala naokoli nato pa sem se usedla na klopco, kjer je bilo nekaj sence. V roke sem vzela knjigo, svojo najljubšo knjigo in jo začela brati. Lia pa je ležala na tleh zraven mene, saj se ji res ni ljubilo delati česarkoli.
Čez kakšno uro sem odšla še malo okoli, na sredini parka je tudi igrišče za otroke in sem šla mimo.

“Niall kaj se dogaja s tabo?“ se je zadrl Harry.

Obrnila sem se in videla tam Zayna, Liama, Harryija, Louisa in Nialla.

“Pa kaj bi spet rad od mene?“

“Zakaj jo ves čas zasleduješ že od zjutraj?“

"Te moti?“

“Seveda me moti“

“Nehajta, punca se bo sama odločila, če se bo, katerega od vaju bo izbrala!“ je posegel vmes Louis.

“Niall, Harry, bosta res pustila, da naše prijateljstvo razdre punca?“

“Nikoli se nisva prav marala, zato se ne vtikaj Zayn“

Niall je odšel oz. hodil je proti meni, pa čeprav dvomim, da je videl, da sem poslušala. Hitro sem se odpravila naprej in se pretvarjala kot, da ni bilo nič.

“Hej“ se je zaslišalo izza mojega hrbta.

Previdno sem se obrnila in videla Nialla, smehljal se je kot, da se prej res nebi nič zgodilo. Dober igralec, kaj hočemo.

“H-e-j“ sem nekoliko jecljavo odzdravila.

“Imaš čas?“

“Am ja“

“Greš v mesto z mano?“

“Lahko, samo bom prej odpeljala Lio.“

“Pospremil te bom“

Med potjo sva bila tiho, čeprav sem si želela, da nebi bilo tako, vendar nisem hotela spregovoriti prva. Ta kratka pot se mi je tokrat zdela tako dolga, vendar sva še vedno kar hitro prišla. Lio sem spustila v hišo, vzela torbico in odložila knjigo. Nato sva šla.
Do mesta nisva kaj preveč govorila, nato pa je on začel.

“Am Jess, bi mi lahko en dan pomagala pri učenju matematike, angleščine, fizike in biologije?“

“Am, Ja, lahko ja.“

“Greš na sladoled?“

“Lahko“

Kupila sva sladoled in se na to sprehajala naokoli.

“Hej, am a niso tam Harry, Louis, in še tiste dva?“

“Ja, pridi greva.“

“Hej Niall“

Bilo je kanček prepozno, saj naju je Harry opazil.

“Si že začel iskati drugo kajne? Ne delaj tega preveč veš, tudi drugi bi radi kakšno“

“Spelji se Harry“

Harry je pogledal mene.

“Ne popusti preveč“

Odšel je.

***************************************************************************************
Bedno je, i know-.-''
Kako se vam zdi?
A dajem umes slike? pač tko stvari, pa slike oseb?
Kaj je Harry mislil s tem "ne popusti preveč"?
Ideje?
Next?
24. julij 2014
u142585
u142585
Am ne ne rabš dajat slik
Neeext!
24. julij 2014
u165915
u165915
Kako se vam zdi? wowwwwwwwww fu lsvetovno <3
A dajem umes slike? pač tko stvari, pa slike oseb? učasih,osebe si loh zamislimo
Kaj je Harry mislil s tem "ne popusti preveč"? ker je jess trmasta?
Ideje? nevem ampak da se v enga zaljubi *-*
Next? še sprašuješ.to ni dobr ampak popooouno<3 neeeeext
24. julij 2014
ful dobr
lahko
ne vem
nimam idej
next
24. julij 2014
¨to je najbolša zgodba!next
24. julij 2014
u167536
u167536
Lara!!!!! Pa kako lahko pri taki prfekt zgodbici napises da je bedno -.- to ni bedno ampak PRFEKTNO!!!!! *o*
Torej da ne napises vex da je bedno al pa karkoli povezenega s tem ok?
Torej preidimo k bistvu:
Kako se vam zdi? Mislim da sem ze povedala svoje mnenje ampak bom se enkrat ponovila torej to je nadprfektna zgodbica in jo res obozujem!! <33
Opala niall in harry se kregata kdo bo oscojil jess ojej to bo se zanimivo (:
Komaj cakam da bo nov del ki upam da bo cimprej (:
Ti ai res prfektna pisateljica ki pise pefekt zgodbico <33
Ti pises megafantasticnoprfektpopounozakon... zgodbico *o*
A dajem umes slike? pač tko stvari, pa slike oseb? Ja lahko (:
Kaj je Harry mislil s tem "ne popusti preveč"? Nimam pojma res nwm (:
Ideje? amm... harry pa niall se bota kregala za jess pol bo pa nwm kaj haha (:
Next? A se sprasujes itaq da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!! <33
A lahko naslednji del posvetis meni *puppy face*
24. julij 2014
OMGGGGG OMGGGGG OMGGGGG LARAAAAAA A SM PROV VIDLA DA SI TO PERFEKCIJO
POSVETILA MENI??????????
OMGGGGG *0* TOLE JE NORO PERFEKTNO IN TI SI
NORO PERFEKTNA PISATELJICA!!!!!!!!! WOW *-------------*
IN SAMO DA OMENIM TI SI NAPISALAA DA JE TOLE BEDNO A A A?????!!!!
LARA TI CESAREK RN PA TO JE JA NAJBOLJ PERFEKTNO NAPISANO *-*
MISLIM RES ZAKON IN TUT CE SM NA FONU SE MISLIM FULLL RAZLISAT IN UPAM DA MI BO USPELO KER MI GRE NA ZIVCE DA NIKA NAPISE VEC OD MENE (PS: BREZ ZAMERE NIKIII SAM TKLE SE MORM PA JS IZKAZAT KER MI JE LARA POSVETILA NEXT *0*)
OKI LARCHY TOLE JE PERFEKTNO SPLOH NIMAM POJMA KAJ SE BO ZGODILO KER SI TI CRAZY DOBRA PISATLCA IN JA TKO DA PUSTIMO SE PRESENETIT IN MISLIM VSI SE BODO SLINILI PO JESS TO JE KRISTALNO JASNO AL NEKI? HAHAHA NO UGLAVNEM NE VEM AM VEM SAM TO DA JE PRFEKT ZGODBA IN DA SE MORM RAZPISAT TER MORA MI USPETI SE RAZPISAT!!!!
CAKI NEK SM HOTLA NAPISAT PA SM POZABLA HAHHAHA AJA SORRY ZA VSE SLOVNICNE NAPAKE PA TO SRANJE KR SM NA FONU KER SE NIMAM KOMPA -.-
IN ZDJ NIMAM NC VEC ZA NAPISAT IN SE POCASI POSLAVLAM BOM DRZALA PESTI DA SM NAPISALA VEC KT NIKA MUJAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
ZAHTEVAM NEXT CIMPREJ!!!!!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXTTTT!!!!!!!!
24. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg