нeeej.♥
jα jαѕ pιšeм тιѕтo zɢodвιco https://www.igre123.com/forum/tema/the-boy-from-bus-station./47125/.
тιѕтι proғιl ѕι вoм zвrιѕαlα, zαтo ѕeм ɴαredιlα ɴovo тeмo.
ɴo wнαтever. ιɴ jα pιo мαм ɴαjrαjšι ιɴ je ɴe dαм. ♥

♥♥♥Ellιe♥♥♥
»Chole. Lahko sem tako vesela, da si moja najboljša prijateljica!« sem rekla, nekoliko preglasno, saj sta se na vratih prikazali Megan in Rachel. »Naša mala Ellie se spet pogovarja z namišljenimi prijateljicami.« je zlobno rekla Rachel, moja dvojčica. »Kako si otročja!« je rekla Megan. »Zginita iz sobe!« sem se zadrla in jima pred nosom zaloputnila vrata. Jezno sem se vrgla na posteljo in glavo zakopala v vzglavnik. Čas je, da se predstavim.
Sem Ellie Williams.
https://weheartit.com/entry/36231997?group=A&imgres=#
[stisni link, kr ne prime...:''c]
Stara sem 16 let in živim v normalni družini z nenormalno tečnimi sestrami. Najmlajša je Megan, ki je stara 12 let.Potem je tukaj še moja dvojčica Rachel.In Gabrielle je stara 19 let.Smo bogati, ker ima oče svoje podjetje. No Chole ni izmišljena. Chole je bila moja najboljša prijateljica, ki jo je zadel avto in je umrla. Skupaj sma bili ne ločljivi. In od kar je ni, se obnašam čudno, vsaj tako pravijo. Tako je tudi moja popularnost začela upadati. Čeprav niti prej nisem bila ravno nekaj popularna, saj Chole in jaz nisma hodili zabave. No in Chole bo vedno živela v mojem srcu.
Moj oče je zabaven in se rad šali ter me ima v družini najraje. Ima veliko podjetje in zato smo zelo bogati. Vse mi kupi. Ja razvaja me. Moja mama je zelo prijazna.
Čeprav me razvajata mi kupujeta same otroške stvari. Rožnate oblekice z naborki, majice z barbikami, rožnate hlače in krila. Pač vse je roza, roza, roza...
»Srček?« vpraša oči in me prebudi iz razmišljanja. Počasi pride do mene in se vsede na posteljo ter me objame okoli ramen. Ne vem, ampak zdi se mi zaskrbljen. »Ja očka?« sem vprašala. »Mislil sem, da bi šla vem...saj veš, da bi se malo družila z vrstniki.« je začel. Ne morem ga užalit, ker se tako trudi. Nemo sem prikimala in se nasmehnila ter vstala, čeprav sem se skoraj zjokala. S kom se naj družim saj nimam nobenega? Spustila sem se po stopnicah v pritličje in si obula all starke.Vzela sem še jakno in stopila skozi vrata na mrzel zrak, ki je dišal po dežju.
jα ɴαpιѕαlα вoм še eɴ del, ĸer ѕeм oвljυвljαlα ɴeхт αɴe...♥

Šla sem na sprehod, saj nisem vedla kaj bi drugega lahko počela. Roko sem potisnila v desni žep in hotela vzet ipod. »Shit.« sem zaklela, ko sem opazila, da imam v žepu samo denar.
No pa saj tudi denar ni tako slab. Šla sem do kavarne in si naročila črni čaj z cimetom. Božični čas je in zato je na ulicah veliko ljudi in vzdušje je prav čarobno.Moj pogled ustavi na skupini deklet, ki so v trgovini in si poskušajo obleke. Zgleda, da se neznansko zabavajo.
Želim si, da bi se tudi jas lahko z njimi zabavala. Simpatičen natakar mi končno prinese čaj.Opazim, da imam roke že rdečkaste od mraza zato primem skodelico, da si roke vsaj malo ogrejem. Še naprej opazujem dekleta. »Jočeš?« vpraša natakar, ki se še vedno smuka okoli moje mize. »Ne.« odgovorim, čeprav mi je v usta pritekla slana solza. Plačam čaj, ki ga še nisem popila in grem. Tečem proti domu, saj hočem pobegnit od tistih deklet, ki se zabavajo. Jaz nimam nikogar s katerim bi se lahko! Ne nadoma se mi zamegli pred očmi. »Auč.« zastokam. Če ne bi bila tako nerodna bi bilo vse vredu zdaj pa me boli gleženj. Vsedem se in na hlačah opazim rdeč madež od krvi. Fuj. To so edine normalne hlače!
ɴeхт.?♥
24. december 2012
u42446
u42446
1 next!
24. december 2012
Fallaa♥
24. december 2012
u83135
u83135
Next!!!!!!!
24. december 2012
Fallaa tii♥
24. december 2012
u110341
u110341
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext svetovnoo r e s ;'o
24. december 2012
: o Fallaa nessy.
: $
24. december 2012
u106321
u106321
next
24. december 2012
Falla:3
24. december 2012
neeeeeeeeeeeeext
24. december 2012
♥♥♥Ellιe♥♥♥
Jezno se primem za gleženj in začutim neznosno bolečino. Najboljše, da vstanem, ker me bojo začeli vsi čudno gledat. Dobro to je bila laž, ker se noben ne zmeni za mene. Počasi vstanem. Še vedno boli. Nato pride do mene punca stara približno tako kot jaz. »Am..živjo..motim?« vpraša zaskrbljeno. »Ne,« zamomljam. »No veš komaj pred kratkim smo se preselili sem. In ja, zgubila sem se. Nimam pa telefona, da bi poklicala,« je govorila punca. »Od kod pa si prišla?« vprašam malo tečno, ker ne opazi da komaj stojim. »Hm..od tam,« reče in zmedeno maha z roko po zraku. »No ne vem. Šla sem mimo parka. To je edino kaj vem,« zmedeno govori punca in roka-z katero je mahala po zraku-ji upade. »No pa greva do parka,« rečem hladnokrvno. »Mimo grede kako ti je ime?« vprašam. »Ime mi je Emily Grace. Na kratko Emily ali samo Em,« reče Emily.»Jaz pa sem Ellie,« rečem. »Ali imaš najboljšo prijateljico?« vpraša.


Uau pa je hitro prešla na mojo ne priljubljeno temo. »Ne.« odgovorim po resnici. Po kratkem premoru vprašam: »Ti?« »Ne.« odgovori. Kull. Stvar me začne zanimati in že ji želim postaviti naslednjo vprašanje, ko ugotovim, da sma pri parku. »No ali si bila na tej strani?« vprašam. »Am..bila sem pri nekih igralih.« reče Emily. »Ja igrala so malo dalje,« rečem in grem naprej. Ona pride za mano. »Tukaj.« rečem in se ustavim. »Boš znala naprej?« vprašam. »Ja. Hvala ti res!« reče in že hoče it, ko ugotovim, da gre v isto smer kot jaz. »Počakaj!« zakričim za njo. Obrne se in se nasmehne. »V isto smer greva,« rečem in tako greva skupaj domov. Med potjo se pogovarjama. Izvem, da bo začela-po počitnicah, hodit na isto gimnazijo kot jaz in, da živi dve hiši vstran od mene. Poslovima se in se zmenima, da se ju3 vidima. Ko pridem v hišo najprej zagledam mamo in očka, ki sedita v dnevni in gledata film. Ahh…ja pozabila sem povedati, da je moja mama filmska igralka-zelo znana. In moj oče ima podjetje...ja modni oblikovalec je. Zdaj se lahko še bolj čudite zaradi rožnatih oblekic z naborki..-.-'' Ampak useeno…moja starša imam tako RADA.
ɴeхт.?♥
24. december 2012
neeeeeeeext
25. december 2012
u103529
u103529
next
25. december 2012
Falla♥
25. december 2012
u83135
u83135
ɴeхт!!♥
25. december 2012
u111192
u111192
neeeext+nova bralka
25. december 2012
Falla. ♥
vi ste najboljši bralici ej.!!
25. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg