u98126
u98126
Pozdravljeni na tej strani oblikujemo eno revijo:
https://www.igre123.com/forum/tema/the-best-magazine-v-kateri-nastopas-tudi-ti/36723/4
Greste na poroko in neveste kakšno frizuro imate poglejte si nekaj nasvetov:
https://static.igre123.com/slike/34086-129037/porocna-frizura.jpg
Greste na zabavo ali kam drugam? neveste kakšen make up? No poglejte si[img]https://data.whicdn.com/images/31608951/Awi4167CQAAVQHB_large.jpg_large[/img]Kako se obleči v mrzlih in toplih časih?

05. julij 2012
u98126
u98126
https://lookbook.nu/look/3622757-Sun-in-my-pocket-3


Moda:
V današnjih časih so v modi cvetlične obleke, Kratke hlače in majice do popka
Slavne osbnosti:
Justin Bieber bo zaigral v filmu obalna straža

Jeremy Jackson, nekdanji zvezdnik serije 'Obalna straža', si želi, da bi njegovo vlogo v filmski adaptaciji upodobil ravno Justin Bieber.

31-letni Jeremy je prepričan, da je Justin tisti, ki bi vlogo najbolje odigral in mu je celo pripravljen zastonj pokazati, kako se oživlja... No, skoraj zastonj. V zameno zahteva, da mu Justin čez vikende pusti, da se vozi z njegovim Cadillacom.

Hočeš videti, kako Justin v počasnem posnetku v rdečih kopalnih hlačah teče po plaži, rešuje plavalce pred utopitvijo in morskimi psi?
05. julij 2012
u59458
u59458
Ali greste na poroko?? neveste obleke no poglejte revijo in si jo izberite:


Punce prvi zmenek?? problemi z Make-upom in frizuro?' pglejte si nekaj priimeromv:

27. julij 2012
u59458
u59458
Kopalke top 2012

Slava:
Justin Bieber si je na rojstnem dnevu svojega dekleta, Selene Gomez, privoščil zelo ganljiv govor, ki je Seleno spravil v jok.

Justin je Seleno in nekaj najbližjih prijateljev povabil na večerjo v restavracijo 'Il Cielo'.

Vir je povedal: »Justin si je pripravil govor, ki je Seleno spravil v solze. Govoril je o tem, kako čudovita in izjemna je Selena in vsi so vstali in ploskali. Bilo je res lepo. Justin je izgledal popolnoma zaljubljen v Seleno.

Justin je tudi poskrbel, da so vsi v 'Il Cielo' s Seleno ravnali kot s princeso. Bil je res čudovit. Njena rojstnodnevna večerja mu je ogromno pomenila.

Na mizah so bili rožni cveti, kar je bila Justinova ideja. Prav romantičen je. Zabava je potekala v zadnjem koncu restavracije in je bila zelo intimna. Bilo je okrog 30 gostov.«

Nas ne bi motilo, če bi nas na rojstni dan nekdo spravil v jok z govorom, bolj bi nas užalostilo, če bi mu to uspelo s prepirom!
.
.
Poleg tega, da je v skupini oče štirim razposajenim fantom, si Liam Payne želi tudi svojih otrok.

Ok, morda še ni eksplicitno izrekel besede: »Hočem otroka«, toda mislimo, da je vsem jasno, da bo Liam resnično srečen takrat, ko bo končal šolo ter imel mini verzijo sebe. Liamova mini verzija? Mmm, mamljivo. Očitno bomo tega veseli tudi mi.

Očitno mlademu talentu beremo misli, saj je pred kratkim v intervjuju razkril, kako bi bilo ime njegovemu prvemu otroku. »Zagotovo je težko izbrati ime. Všeč mi je Taylor. Mislim, da je to nevtralno ime tako za dečka kot za deklico. Tako bom dal ime svojemu prvemu otroku, če ga bom kdaj imel.«

Hja, imel že imel, toda predlagamo ti, da se držiš stran od porodne sobe. Takoj ti razložimo zakaj.

Zayn in Louis sta si namreč pred kratkim pošteno privoščila ostale tri fante, saj sta na Nickleodeonu najela igralko, ki se je izdajala za visoko nosečo producentko. Težave se začnejo, ko 'producentka' dobi 'popadke' in se morajo fantje znajti, kako ji pomagati pri porodu.

Reakcije so bile zelo zanimive. Zayn in Louis, ki sta seveda vedela, da gre za potegavščino sta profesionalno pristopila k njen. Presenetil nas je tudi Harry, ki se je odlično znašel v tej odrasli vlogi, medtem ko smo se pošteno nasmejali Liamu in Niallu. Liam se je še hotel nekaj truditi, vendar sam ni najbolj vedel, kaj naj naredi, na koncu je samo skomignil z rameni in se držal bolj zadaj, medtem ko je Niall povsem obsedel na svojem sedežu.

Vendar kaj bi pravili, kar sam-/a si poglej v priloženem videu. Nasmejal-/a se boš do solz!
27. julij 2012
u73962
u73962
hahaha, dobro sta jih!!
27. julij 2012
omggg kak so gaaaaaaa
27. julij 2012
u59458
u59458
Heh
27. julij 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani