u124446
u124446
Ok, jst sem se odločla da bom napisala še eno zgodbico, ki pa ne bo podobna ostalim. Dolgo časa boste čakale na srečen konec.... in možno da ga sploh ne bo (jk big-smilie ). Govorila bo samo o Niallu in punci z imenom Jane, ostali fantje bojo mogoče imeli stranske vloge. Ni nujno, da bom nextala vsak dan zaradi te prifuknjene šole ampak se bom potrudla vsaj ob vikendih. Hope you like it big-smilie

The Angel Of Darkness ~Niall Horan FanFiction
Jane's P.O.V
Zibala sem se v ritmu glasbe, ki je prihajala iz bližnje diskoteke in pogledovala na uro. Zdaj je kazala že petnajst čez devet, kar pomeni, da Vicky zamuja že deset minut. Kdaj se bo ta ženska naučila prihajati pravočasno? V torbici sem poiskala telefon in jo ravno nameravala poklicati, ko me je nekdo objel od zadaj.
''Kaj pa tako lepo dekle dela zunaj sredi noči? Ob tej uri je zunaj polno čudakov- lahko se ti kaj zgodi,'' je rekel globok glas z irskim naglasom. Otrpnila sem saj sem točno vedela komu pripada ta glas- Niallu Horanu. Najbolj nasilnemu fantu v našem kraju in človeku, ki si ga nikoli nisem želela srečati, sploh pa ne na samem.
''N-nekoga čakam,'' sem zajecljala še vedno otrpla od strahu.
''Punco ali fanta,'' me je vprašal ostro.
To vprašanje me je pošteno razdražilo. ''Kaj pa to tebe briga,'' sem ga vprašala in se mu izvila iz 'objema'. Obrnila sem se in se zazrla v njegove ledeno hladne oči. Nevarno se mi je približal in stisnil pesti, jaz pa sem zaprla oči in pričakovala udarec. Po dolgi minute tišine se še zmeraj ni nič zgodilo, zato sem odprla oči in ga pogledala. Še zmeraj je stal na mestu dober pol metra stran od mene in me opazoval s stisnjenimi pestmi.
''Tako torej,'' je rekel in me potisnil ob steno tako, da sem imela roki ukleščeni med nama. Obraz je približal mojemu in z nosom podrgnil ob moje lice. Nosnice mi je napolnil vonj po alkoholu in moje srce je podivjalo. Začutila sem njegovo vročo sapo na ušesu, kar je povzročilo, da se mi je naježila koža na vratu.
''Ko te nekaj vprašam pričakujem takojšen odgovor. Jasno,'' je zarenčal ob mojem ušesu in me še bolj potisnil ob steno. Strah mi je zadrgnil grlo, zato sem samo pokimala.
''Pridna,'' je zašepetal in me poljubil na kotiček ustnic. S poljubi je nadaljeval po moji čeljusti in navzdol po vratu.
''Kako ti je ime,'' me je vprašal z ustnicami še zmeraj na mojem vratu.
''Jane,'' sem dahnila in se trudila obdržati mirne živce, ko je začel grizljati kožo na mojem vratu. Poskušala sem ga odriniti od sebe, a je bil premočan, zato sem odnehala z upiranjem, za zdaj. Ko je našel 'primerno' točko na mojem vratu je začel sesati. Vedela sem, da bo tam, ko bo nehal ogromen madež, zato sem se z rokami uprla ob njegove prsi v obupnem poskusu, da bi ga odrinila od sebe, a mi ni uspelo. Nekaj časa sva samo stala tam in slišalo se je samo Niallovo cmokanje in moje globoko dihanje. Potem pa sej je odmaknil in s kazalcem nežno zdrsel po madežu, ki ga je ustvaril, kar je povzročilo, da sem vzdrhtela.
''Ali boli,'' me je vprašal in v njegovih očeh sem zagledala odblesk obžalovanja, ki je izginilo tako hitro, da nisem bila prepričana, da sem ga sploh videla. Zmedeno sem pokimala še zmeraj nesposobna govoriti.
''Dobro,'' je rekel očitno zadovoljen nad mojim odgovorom. Takrat pa je v ulico kjer sva stala zapeljal avto in zaslepljena od luči sem pogledala stran, Niall pa se je odmaknil od mene. Avto je parkiral slaba dva mera od naju in prepoznala sem ga kot Vickyinega srebrnega Volvota.
''Lepo te je bilo spoznati, Jane,'' je rekel Niall in še predenj bi lahko karkoli rekla, že izginil za vogalom. Vicky je odprla okno na voznikovi strani in me začela okupirati z vprašanji. ''Jane, si v redu? Videla sem tistega Horana, kaj je hotel od tebe?''
Skomignila sem z rameni, potem pa spoznala, da resnično ne vem kaj je hotel od mene. ''Samo pozdraviti me je hotel. To je vse,'' sem si izmislila najbolj beden izgovor. Namrščeno je pokimala. ''Pridi v avto, odpeljala te bom domov,'' je rekla. Po navadi mi gre na živce, ko mi ukazuje, ampak tokrat samo pokimam in se ji pridružim v avtomobilu. Glavo naslonim na okno in se odločim, da bom na pretekle dogodke raje pozabila.
Ko prispeva, se na hitro poslovim od Vicky in vstopim v prazno hišo. Oče je očitno že odšel v službo, ker danes dela nočno izmeno. Za vsak primer zaklenem vrata in preverim, če so vsa okna zaprta. Danes definitivno nočem še kakšnega presenečenja v obliki Nialla Horana. Odpravim se v kopalnico, kjer opravim večerno rutino, potem pa si ogledam madež. Ogromen je in vijoličen, ob robovih pa se vidjo sledi Niallovih zob. Dotaknem se ga s konico prsta in se spačim od bolečine. Lase premaknem tako, da zakrivajo madež in zdaj si lahko predstavljam, da Nialla sploh nisem srečala. Po nekaj trenutkih prepuščanja domišljiji se odpravim spat.
*
''Kakšne čudne sanje,'' sem zamrmrala naslednji dan ko sem se zbudila. Sanjala sem, da me je Niall Horan 'napadel' in mi naredil madež. Kako trapasto. Odpravim se v kopalnico, kjer opravim jutranjo rutino. Ravno sem nameravala zapustit kopalnico, ko sem ga zagledala v ogledalu. Madež. Na mojem vratu. Tako ogromen, da me je čudilo, da ga nisem opazila že prej. Nekaj časa sem samo stala na mestu in strmela v svoj odsev. Začutila sem, da se me polašča panika in kopalnico je napolnilo moje zgroženo sopenje.
''Okej, Jane pomiri se, dihaj. S paniko ne boš prišla nikamor,'' sem si rekla in začela globoko dihati. Čez nekaj časa sem spet začela normalno razmišljati. ''Madež bo treba zakriti,'' sem rekla. Verjetno zveni čudno, ampak pogovarjanje s samo sabo me je še bolj pomirilo. Odprla sem omarico nad umivalnikom in poiskala puder. Nanesla sem ga na madež, a je bil pretemen in se ga ni dalo dobro zakriti, zato sem si razpustila lase in jih počesala tako, da so približno zakrili moj vrat.
Zadovoljna z rezultatom sem se odpravila v kuhinjo na zajtrk. ''Kako, da si že pokonci,'' sem začudeno vprašala očija, ki je stal za štedilnikom in pripravljal palačinke.
''Nek fant je maloprej zvonil, hotel te je videti. Rekel sem mu, da še spiš in da naj pride malo kasneje,'' je rekel in nadaljeval s peko palačink. Otrpnila sem. ''Kakšen pa je bil videti,'' sem ga vprašala in se živčno prestopala ob mizi. ''Visok, blondinec s modrimi očmi in videti je bilo, da je za njim dolga noč. Zakaj sprašuješ,'' me je vprašal in za trenutek odvrnil pogled od štedilnika. ''Kar tako,'' sem rekla in se usedla za mizo.
Le zakaj me Niall hoče spet videti?
S krožnika sem vzela palačinko in jo namazala z nutello, potem pa sem jo zvila in ugriznila. Testo je imelo v mojih suhih ustih okus po žagovini, a sem se prisilila in palačinko vseeno pojedla. Krožnik sem odložila v korito in nameravala oditi v sobo, ko me je oči ustavil. ''Kam pa greš,'' me je vprašal. ''V sobo, glava me boli,'' sem se zlagala in stekla po stopnicah. Za sabo sem zaprla vrata, se vrgla na posteljo in skoraj takoj zaspala.
*
''TOK, TOK, TOK,'' samo obrnila sem se stran in ignorirala trkanje po mojem oknu. ''TOK, TOK, TOK,'' karkoli je že trkalo po mojem oknu, očitno ni mislilo odnehati. ''Preklete ptice,'' sem zamrmrala. ''TOK, TOK, TOK!!!''
''Zdaj imam pa dovolj,'' sem kriknila pripravljena na to da odženem kakršno koli žival stran od svojega okna. Usedla sem se na posteljo in pogledala proti oknu. Na okenski polici je sedel Niall in se režal na vsa usta.
''Spusti me noter,'' je rekel in se še vedno režal na vsa usta. Odločno sem zmajala z glavo. ''Daj no, Jane prosim,'' je rekel in širok nasmešek mu je izginil z obraza. ''Zakaj,'' sem ga vprašala, začudena nad dejstvom, da si je zapomnil moje ime. ''Rad bi se ti opravičil za včeraj, prosim,'' je rekel. Zavzdihnila sem in odprla okno. Niall je skočil v sobo in izpod jakne potegnil šopek prelepih, redečih vrtnic.
''Zate,'' je rekel in mi jih pomolil pod nos. Zgroženo sem ga pogledala. ''Ti niso všeč? Res, da so malo zmečkane, ampak kaj je drugače narobe z njimi,'' je rekel in me namrščeno pogledal. Še zmeraj sem samo zijala vanj. ''No lahko bi mi vsaj rekla hvala. Prekleto sem se moral potruditi, da sem ti jih prinesel,'' je rekel.
''Hvala,'' sem končno izdavila. ''Ni zakaj,'' je rekel in mi rože porinil v roke. ''Zakaj taka sprememba,'' sem ga vprašala in rože odložila na posteljo. Namrščil se je in oči so mu potemnele. ''Kod sem rekel, hočem se ti opravičiti,'' je rekel in se naslonil na steno. ''Aha,'' sem rekla še zmeraj napeta zaradi njegovega včerajšnjega obnašanja. ''Torej mi oprostiš,'' je vprašal in rahlo privzdignil obrv.
Zmajala sem z glavo. ''Res ne,'' je vprašal in njegove oči so spet potemnele. ''Res ne,''' sem rekla vedoč, da s tem izzivam njegovo jezo. ''Ne reci, da ti ni bilo všeč,'' je rekel in me potisnil ob steno. Super, znašla sem se v enakem položaju kot včeraj. ''No, ni mi bilo,'' sem mu odgovorila. Zasmejal se je. ''Torej lahko to ponoviva in tokrat boš uživala,'' je rekel in me poljubil. Nekaj časa sem se mu upirala, potem pa sem mu začela vračati poljube.
Niall me je prijel za hrbtno stran stegen in me dvignil tako, da sem noge ovila okoli njegovega pasu. Z jezikom je obliznil mojo spodnjo ustnico in 'poprosil' za vstop. Razprla sem ustnice in začel se je pravi boj z jezikoma. (omg hahahah tuki sm umrla smile_xd) Niall naju je počasi vodil do postelje, na katero sva se usedla, še zmeraj nisva prekinila poljuba. Prijel je za rob moje majice, da bi jo potegnil z mene, ko je nekdo potrkal.
''Jane, si v redu,'' sem zaslišala očetov glas. ''Ja,'' sem se zadrla in Nialla odrinila od sebe. ''Lahko vstopim,'' je vprašal. Hitro sem se morala domisliti izgovora. ''Amm… preoblačim se,'' sem rekla in Niallu nakazala naj se spravi v omaro. Iz omare sem potegnila majico z dolgimi rokavi in jo potegnila čez glavo. Rože sem vrgla pod posteljo in odklenila vrata. ''Samo hotel sem pogledati kako si, predenj grem v službo,'' je rekel. ''Hm… ja v redu sem, zakaj ne bi bila,'' sem rekla in upala, da bo mojo zadihanost pripisal naglemu preoblačenju. ''Potem pa adijo, se vidiva pri večerji,'' je rekel in odšel še predenj bi lahko karkoli rekla nazaj. Počakala sem dokler nisem zaslišala zapiranja vrat in potem odprla omaro.
V njej si je Niall z vso silo tiščal roko na usta, da bi zadržal krohot. ''Šel je ,'' je sem rekla. Niall je odmaknil roko z ust in se začel krohotati, kot zmešan. ''Ni smešno,'' sem zamomljala in se usedla na rob postelje. Niall se je skobacal iz omare in se usedel na tla, nekaj časa se je še smejal kot utrgan, potem pa se je njegov krohot spremenil v pridušen hehet. ''Kreten,'' sem rekla. ''To sem slišal,'' je rekel in si začel brisati solze smeha. ''Kreten,'' sem ponovila. ''Kreten ali ne, priznati moraš, da ti je bilo všeč.'' Zmajala sem z glavo. ''Lažeš,'' je rekel. Spet sem zmajala z glavo in se odpravila k oknu. Odprla sem ga in pogledala Nialla, ki je še zmeraj ležal na tleh. ''Ven,'' sem rekla. Začudeno me je pogledal. ''Grem lahko vsaj skozi vrata,'' je vprašal. Zmajala sem z glavo. Skomignil je z rameni in stopil k meni, hotel me je poljubiti na usta, a sem se odmaknila. Niall me je prijel za roko ter me potegnil k sebi. ''Komaj čakam, da te spet srečam,'' je zašepetal in me poljubil na lice. Nekaj časa je še stal ob meni potem pa izginil skozi okno.
09. september 2013
u145434
u145434
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!! <3333333
09. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext smile_xd
09. september 2013
neeeeeeeeeeext
10. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexttttttt! *_______* ful mi je ušeeeeeeč! nextej hitr! big-smilie *.*
10. september 2013
nnneeexxttt
10. september 2013
Neeeeeext
12. september 2013
OMFG!!!! rocks clap sweat NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!"!!
12. september 2013
neeexxxxttttsmile_xd
13. september 2013
u124446
u124446
Hahaha hvala za tak odziv punce, resno sem pričakovala, da bojo zgodbico pogledale samo tri osebe smile_xd . Žou mi je da nism že tok dolgo nič napisala ampak je šola že začela ubijat. Danes bom probala nekaj konkretnega napisat, ampak nič ne obljubim. smile
xoxo
14. september 2013
a bi prosim kdo bral?sad https://www.igre123.com/forum/tema/1d-harry-and-katie-in-lt-33/61859/ p.s.oprosti,ker smetimsmile
14. september 2013
u142563
u142563
Omfg zdele sem prebrala tole zgodbico in moram priznat da sem navdušena*-*

Neeext
14. september 2013
u124446
u124446
hvala smile
14. september 2013
ja dej plis nexti ker je popounoo! *.*
14. september 2013
u124446
u124446
Evo next!!! Hope you like it smile
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Niall's P.O.V
Počasi sem hodil po skoraj prazni ulici in razmišljal ali naj pokličem Simona ali ne. Na koncu sem se odločil, da bo tako še najboljše. Iz žepa sem izvlekel telefon in ga prižgal. Imel sem 53 neodgovorjenih klicev. Vtipkal sem Simonovo številko in počakal. Trikrat je pozvonilo, potem pa se je oglasil. ''Halo,'' je bolj vprašal kot rekel hripav glas na drugi strani. ''Hejla striček Simon,'' sem ga pozdravil z narejeno veselostjo v glasu. ''Niall ti kreten, kje si bil,'' me je nahrulil. ''Iskal sem robo kot si naročil,'' sem rekel nedolžno.
''Ampak takoj, ko si jo dobil bi moral priti sem,'' me je opomnil. Začel sem opazovati svoje čevlje in molčal.''Nisi je dobil ne,'' je rekel z narejeno mirnostjo v glasu. ''Nisem ne,'' sem odgovoril in še vedno opazoval svoje črne teniske.
''Naročil sem ti, da pripelješ tri dekleta in ti tega nisi sposoben narediti,'' je rekel in rahlo povzdignil glas. Ostal sem tiho. ''Pridi domov,'' je še rekel in prekinil. Telefon se pospravil v žep in se počasi odpravil domov. Prav nič se mi ni mudilo, saj sem vedel, da bom kaznovan, ker nisem opravil naloge. Zavzdihnil sem in ga v mislih preklel.
Čez nekaj časa sem prispel pred ogromno hišo. Prečkal sem dvorišče in se ustavil pred vrati. Nekaj časa sem se negotovo prestopal pred njimi, naposled pa sem le pozvonil. Vrata mi je odprl Simonov butler James ter me odpeljal v neko sobo, ki je še nikoli nisem videl, pa čeprav živim v tej hiši. Naročil mi je naj počakam. Usedel sem se na lesen stol, ki je bil tudi edini kos pohištva v tej sobi in se zazrl v steno nasproti mene.
Le kaj bo moja kazen tokrat? Me bo stradal toliko časa, dokler se mi ne bo začelo blesti? Ali pa bom moral namesto njega opraviti cel kup umazanih del? Ne vem katera opcija se mi je zdela manj prijetna. Iz razmišljanja me je 'zbudil' zvok škripanja vrat za mano, ki sem jih prej očitno spregledal. Vstopili so trije tipi približno enako visoki in mišičasti kot jaz in zaprli vrata. Zdaj ni bilo več izhoda, razen vrat za mano, ki so bila verjetno zaklenjena od zunaj.
Vstal sem in se postavil tako, da bi kar najlažje prestregel udarec od katerega koli od njih. Zdaj sem že vedel kaj bo moja kazen- tepsti se bom moral z njimi. In verjetno bom izgubil. Najvišji tip je stekel proti meni in nekajkrat zamahnil z roko. Spretno sem se izmikal njegovim udarcem. Rahlo se je odmaknil od mene in me z nogo poskušal zadeti v glavo. Izmaknil sem se in ga prijel za gleženj. Še predenj bi lahko on storil karkoli sem ga vrgel prek hrbta, da je z glavo priletel v steno. Obležal je na tleh, okoli njega pa se je začela nabirati luža krvi. Spačil sem se in se posvetil drugima dvema.
Prvi me je napadel od spredaj (čudno vem) in me poskušal zadeti v obraz. Izmaknil sem se mu in ga z vso silo treščil v čeljust. Rahlo se je opotekel in se na koncu spotaknil ob svoje noge. Poskušal se je pobrati a sem mu to preprečil s spretno odmerjenim udarcem v trebuh. Ravno sem ga nameraval spet udariti, ko je nekaj udarilo mene. Bolečina se je razširila po celem hrbtu in padel sem na kolena. Poskušal sem se vstati, a me je nekaj spet zadelo, a tokrat v rebra. 'Poletel' sem prek sobe in se zaletel v steno. Odprl sem oči in poskušal ugotoviti kje sta tipa, a po robu vidnega polja so plesale nekakšne vijolične pege tako, da nisem razbral ničesar.
Spravil sem se na vse štiri in začutil kako mi po vratu polzi nekakšna vroča tekočina. Spet sem poskušal vstati, a mi je to preprečil udarec v obraz. Obležal sem na tleh. ''Pojdimo, svoje delo smo opravili,'' je rekel eden od njih. Dobil sem še en udarec v trebuh, potem pa so odšli. Spustil sem tih stok, vedoč da bom vsak čas izgubil zavest. Poskušal sem se osredotočiti na nekaj drugega kot na bolečino, a to ni bilo mogoče. Počasi sem zdrsel v temo.
*
Moje telo je utripalo v bolečini in za trenutek sem mislil, da bom spet izgubil zavest. Ob vsake vdihu je moja rebra presekala močna bolečina, zato sem se trudil dihati čim bolj plitvo. Odprl sem oči in poskušal vstati. Noge so se mi tresle in pred očmi se mi je stemnilo. Opotekel sem se do stene in se naslonil nanjo. Umiril sem svoje dihanje in naredil nekaj opotekajočih korakov proti vratom, a mi je spodrsnilo in pristal sem v luži krvi.
''Fuck,'' sem zaklel in se hitro spravil na noge. Hotel sem stran iz te hiše in to čim hitreje. Opotekel sem se po hodniku in odprl vhodna vrata. Hladen zrak je butnil vame in za hip omilil bolečino. Odpravil sem se do garaže in iz nje pripeljal svoj motor. Vedel sem, da nisem sposoben prehoditi velike razdalje zato bi moralo biti z motorjem lažje, ne? Potegnil sem svoje pretepeno telo na motor in se odpeljal.
Čez nekaj časa sem prispel pred Janeino hišo. Motor sem parkiral tako, da se ga z vrat hiše ni videlo in pozvonil.
Čez nekaj časa mi je odprla. ''Niall, kaj delaš tukaj,'' je vprašala začudeno in oči so se ji presenečeno razširile. ''Tvojo pomoč rabim,'' sem rekel in se grenko nasmehnil. Po navadi sem bil preponosen, da bi izgovoril te besede, a zdaj nisem imel izbire. ''Ali lahko prespim pri tebi,'' sem jo vprašal. ''Ne,'' je rekla in me grdo pogledala. ''Prosim,'' sem zašepetal in stopil naprej tako, da je svetloba s hodnika osvetlila moj obraz. Nekaj časa je samo strmela v moj obraz. ''Oče je doma, tako, da te ne morem spustiti skozi vrata. Sploh pa ne takega. Ali lahko splezaš skozi okno,'' me je vprašala. ''Hvala,'' sem rekel ne, da bi odgovoril na njeno vprašanje.
Počasi sem se odpravil do žleba in se z veliko muko po njem potegnil do njenega okna. Na srečo je bilo odprto. Skobacal sem se v sobo in se naslonil na steno pod oknom. Moja rebra je presekala še hujša bolečina kot pri udarcu in zvil sem se. Sobo je napolnilo moje glasno sopenje in naenkrat se mi to, da sem pri Jane ni zdela tako dobra. Nisem hotel, da me vidi tako šibkega. Počakal sem, da se je bolečina nekoliko umirila, potem pa sem vstal. Oprl sem se na okensko polico in se že nameraval potegniti skozi okno, ko me je nekaj ustavilo. Roka na moji rami in glas.
''Kam pa misliš, da greš,'' me je vprašala in me zvlekla nazaj v sobo. Obrnila me je tako, da sem gledal v njene rjave oči. Nisem ji odgovoril, ampak sem kot hipnotiziran strmel v njene oči. Bile so tako lepe in čudilo me je, da sem jih včeraj spregledal. Nekaj časa sva strmela drug v drugega, naposled pa se je umaknila in sramežljivo pogledala v tla. Brez dvoma je pred mano stala poosebljena nedolžnost.
''Si v redu,'' me je vprašala. Počasi sem pokimal in pogled še zmeraj usmerjal v njen obraz. ''Ni videti tako,'' je rekla in me prijela za brado. S konico prsta je počasi zdrsnila po mojem licu in zdrznil sem se od bolečine. Prijela me je za roko in me odvlekla v kopalnico. Odprla je vodo in začela spirati moje členke. Njena palca sta masirala moje členke in voda se je obarvala krvavo rdeče. Potem je vzela brisačo in jih nežno obrisala. Po vseh teh udarcih so se njeni dotiki zdeli kot božanje. Opazoval sem njen zbran obraz ko je vzela stekleničko z alkoholom in kos vate. ''Kaj b-oš s tem,'' sem zajecljal. ''Rane je treba razkužiti,'' je rekla preprosto in mojo roko potegnila bližje k sebi. ''To bo peklo,'' sem zastokal in roko potegnil k sebi.
Začudeno me je pogledala. ''Niall pravkar sem so te premlatili, ti pa se bojiš malce razkužila,'' me je začudeno vprašala. Vedel sem, da se obnašam zelo otročje, ampak si nisem mogel pomagati. Iz sebe sem spustil tih zvok, ki je bil še najbolj podoben cviljenju in roko skril za hrbet. ''Hej v redu bo. Nebo te peklo,'' je rekla. ''Obljubiš,'' sem jo vprašal. Pokimala je in podal sem ji roko. Z koščkom vate mokrim od alkohola j potegnila po mojih členkih, jaz pa sem zacvilil. ''Obljubila si,'' sem zaječal in roko iztrgal iz njenega prijema. Nasmehnila se je in v licih so se ji pojavile jamice. ''Daj še drugo roko,'' je rekla. Zmajal sem z glavo, več bolečine kot so mi jo danes že zadali ne bi prenesel ''Tudi prav,'' je rekla in stekleničko pospravila v omaro.
''Poglej se v ogledalo,'' je rekla in ubogal sem jo. Moje oko je obdajala velika modrica, na licu sem imel prasko, moja ustnica je bila prebita in na drugem licu sem imel razmazano zasušeno kri. Počasi sem nagnil brado, tako, da sem zagledal ogromno modrico na svoji čeljusti. Tiho sem zaječal, ona pa se mi je približala in prijela rob moje majice. ''Smem,'' je vprašala in pokimal sem. Dvignila je mojo majico in zagledal sem ogromno modrico, ki je prekrivala večji del moje strani. Jane je z roko počasi zdrsela po njej. Iz ust se mi je izvil tih stok bolečine. Jane me je zaskrbljeno pogledala.
''Ali si si polomil rebra,'' me je vprašala. ''Morala bova preveriti, ne,'' sem zarenčal in poskušal zadržati solze bolečine, ki so mi privrele na oči. ''Naj jaz,'' je vprašala in privzdignila obrv. Pokimal sem in stisnil ji stisnil roko. ''Ustavi me, če bo preveč bolelo,'' je rekla in dlan položila na modrico. Nežno je potipala moja rebra, jaz pa sem si skoraj odgriznil spodnjo ustnico. Nekaj časa je še šarila po mojih rebrih, na koncu pa se je umaknila rekoč:''Mislim, da ni nič zlomljeno.'' Naslonila se je na umivalnik in me pogledala. S pogledom je božala moj obraz in prvič danes sem se počutil popolnoma sproščenega. Ignoriral sem bolečino in se osredotočil na bitje pred sabo. Bila je tako lepa z jamicami v ličkih in polnimi rožnatimi ustnicami, a najbolj so na njej izstopale oči. Velike in rjave kot morje čokolade. Mmmm…
Nenadoma mi je zakrulilo v želodcu. Vse to razmišljanje o čokoladi me je opomnilo, da že cel dan nisem jedel, kar je precej nenavadno zame. Pogledal sem v tla in upal, da je zvok preslišala, a se je moj želodec spet oglasil. Tokrat glasneje. Jane se je zdrznila in rekla:'' Počakaj tukaj, takoj se vrnem.'' Odšla je iz sobe jaz pa sem se odpravil do umivalnika in si z obraza spral zasušeno kri. Zraven pa sem razmišljal o Jane. Bila je tako nedolžna in, in… Na nek čuden način mi je bila všeč. ''Spravi se skupaj Horan, poznaš jo 24ur pa še to si bil večino časa pijan,'' sem se tiho oštel in se odpravil iz kopalnice. Sesedel sem se na njeno posteljo in poskušal ne preveč globoko dihati. Šele zdaj, ko sem ležal sem se zavedal svoje utrujenosti. Oči so se mi samodejno zapirale in stavim, da bi zaspal, če takrat v sobo nebi vstopila Jane z krožnikom v roki.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Kaj se bo zgodilo?
2. Vam je ušeč?
3.Next?
xoxo
14. september 2013
this is awsome!
odgovorila bi na vprasanja sam sem n foni.
nnnneeexxxttt <3333
14. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. september 2013
u145434
u145434
Ti b mogla bit Alexander Makedonski... Sej je Makedonski, ne?
Maaaaa, bogi Nialler... Nekdo je zaljubljen!!!!!
Ne, ampak res..... Ti si legenda. Lh te razglasimo za Alexandra Slovenskega, sam to se ne slisi kul... Fak, no.... Dns se mi meša... Vrjetnu Gardaland kriv....
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
In btw, to je popolna zgodbica in nej ti na misel ne pride, da mi ugovarjaš, in nexti čimprej
14. september 2013
u124446
u124446
Alexande Makendonski? resno Žana? resno? hahahahaha smile_xd drgač pa hvala.... PS; kako je blo v Gardalandu big-smilie
15. september 2013
hahaha alexsander slovenski si smile_xd
15. september 2013
u124446
u124446
hahahahah smile_xd
15. september 2013
lahko te okronam smile_xd
mam zveze smile_xd
15. september 2013
u124446
u124446
res to bi blo fajn bla bi Melisa Makedonska (M&M get it smile_xd )
15. september 2013
lahko rečem sošolko ki je z makedonije naj pokliče predsednika in naj te okronajo smile_xd
lahko pa še vladaš hrvaški ali srbiji.imam zveze z temi državami smile_xd
15. september 2013
u124446
u124446
hahahah jst mam tut drgač zveze od tm ampak bi raje vladala na Irskem ali pa v Veliki Britaniji.... a maš kakšne zveze slučajno od tm? smile_xd
15. september 2013
lahko nialla vprašam smile_xd
15. september 2013
u124446
u124446
ja dej ga smile_xd
15. september 2013
sem smile_xd.
in je reko da če mu bo uspelo prerpičat predstednika si lahko smile_xd
jaz sloh ne vem kaj pišem smile_xd
15. september 2013
u124446
u124446
hahaha se jst tut neki za brezveze nakladam... bom šla raj tvoj next prebrt ker do zdej nisem mela časa smile_xd
15. september 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani