Moje ime je Melisa, stara sem 15 let, sm edinka, nimam fanta pa tud nobene bff. Mam No če preprost povem, vsak dan v mojem življenju je težek. Čez en teden mam rojstn dan, vsak let se ga veselim, ampak ne letos, kr mam nek čuden občutek.

Jz Melisa:
Nextam če dobima najmn 2 nexta!
17. maj 2012
Aja pa tm mi ni hotl napisat:

Mam rjave lase in rjave oči.
17. maj 2012
u76361
u76361
next
17. maj 2012
next
17. maj 2012
nextt...
to je moja prva zgodbica pa bi bila vesela če bi kdo bral...
http://www.igre123.com/forum/tema/lorina-zgodba/33863/1
17. maj 2012
Ravnokar sem v baru, tako pozno, da so tam le še uslužbenci. Pijem kokakolo in delam domačo nalogo. Zadnja tri leta sem v baru redna stranka, tam sem vsak večer, kjer delam nalogo. Uslužbenci vejo kdaj imam rojstni dan, in mi vsako leto tudi prinesejo kolaček z svečko, na račun "hiše".Tokrat ni bilo nič drugače. Zaželeli so mi vse najboljše in se odpravili nazaj za šank, kjer klepetajo, ko ni nobene druge stranke. Naenkrat v bar pride fant. Bil je najlepša oseba kar sem jih kdaj videla. DDDDDRRRRRRRIIIIIIINNNNNNNNNN!
Bile so le sanje. Rojstni dan imam šele čez sedem dni. Oblečem se v belo majico in kavbojke, obujem si all-starke in se naličim. Slišim kako me Anja pokliče. To je moja soseda z katero grem v šolo. Druživa se velikokrat ampak nisva BFF, samo prijateljici. Ona živi na levi strani naše hiše, hiša na desni strani pa je ravnokar dobila nove prebivalce, ki jih še nisem videla. Anja=A, Jaz=M

A=Kako si?
M=Dobr, ti?
A=Dobr. Ej kaj mamo že res prvo uro?
M=Razredno, dons so itak samo 4 ure, ker 5. pa 6. odpadeta!
A=Wuu!!!!

Ko prideva v razred se usedeva vsaka za svojo mizo. Ko učiteljica pride v razred, kmalu omedlim. Z njo je bil fant, ki je bil v mojih sanjah! Učiteljica reče "Živjo razred, danes smo dobili novega učenca. Nik predstavi se prosim, nato pa se vsedi na prosto mesto zraven Melise.".Ko je izrekla moje ime je z prstom pokazala name. Nik me je pogledal in se nasmehnil, nasmeh sem mu tudi vrnila. Učenec začne govoriti "Jaz sem Nik, star sem 15 let.", nato se usede zraven mene. Ura hitro mine. Tik pred zvonenjem učiteljica reče "Nik in Melisa, drugo in tretjo uro imata prosto, da ti Melisa razkaže šolo.". Zasmejim se saj to pomeni da bom danes imela pouk le 2. uri, 1. ura je že minila, zdaj imam 90 minut prostega času z najlepšim fantom kar sem jih kdaj videla, nakonc mam pa samo še zgodovino, ki je moj najljubši predmet. V trenutku ko se zasmejim, se razbije steklo, na omari za pripomočke, nato pa zazvoni zvonec, ki nakaže konec ure. Nik=N,jaz=J

N=Živjo, jz sm Nik! *zasmeje se*
J=Živjo, jz pa Melisa, najgrši in najbednejši človk v šoli.*nasmehnem se mu*

Zvonec spet zazvoni, se pravi konec odmora.

N= Če je pa to resnica, me okroni za kralico Britanije *oba se začneva smejat*

Teh 90 minut mine hitr, z Nikom pa skupej sediva pri vsakem predmetu, saj sem edina, ki ni imela miznega-soseda. Po koncu šole se odpravim domov, ko dobim občutek, da me nekdo zasleduje. Obrnem se okoli in vidim Nika. Počakam ga, da me dohiti in ga ogovorim: N=Nick, J=jz

J= A zdej me že zasleduješ?
N=Delno ja, delno pa ker živim na Oceanova ulica 20.
J=No, to je pa lepo sosed. Jaz živim na Oceanovi 19.
N=Lepo, lepo. No in a maš že fanta?
J=*čist presenečena* Ne, zakva?
N=Tko mal.
J=Ok. *se mu nasmehnem*

Vsak se odpravi v svojo hišo. Ko pa stopim v svojo sobo se zjokam od veselja. Zvečer se od veselja spet zjokam, nato pa slišim trkanje ob moje okno. Čez okno vidim okno Oceanove 20, ki stoji v Nikovi sobi. Ob tej strani sta hiši narazen le 3 metre. Nik je čisto zaskrbljen stal ob oknu z listom papirja na katerem je pisalo " A si uredu?", jaz pa sem mu prikimala. Nato pa sem šla spat.

Nik:17. maj 2012
u76361
u76361
neeext
17. maj 2012
NeXt
17. maj 2012
Ej a lahko prosm samo kje oglašujete to zgodbo, d bi blo več bralcev
____________________________________________________________
DDRRIINN! Danes je prvič dan, ko komaj čakam da bom nekoga videla, Nika.Celo noč nisem spala in sem razmišljala samo o njem. Prvič sem si za jutranje urejanje nabila glasbo in porabila več časa za urejanje, kot ponavadi. Anja me je vmes poklicala, da je ne bom čakala za odhod, saj je zbolela. Ravko ko sem za sabo zaklepala vrata sem se obrnila in bi kmalu podrla Nika na lužasta tla. Opravičila sem se mu, on pa se je režal.
Jaz=J, Nik=N

J=Kaj je tolk smešnga?
N=Tvoja nerodnost.

Pogledala sem na uro. Sranje, 07:52, do naše šole je bilo pa najman 5 minut za hodit.

J=Tečt bova mogla, drgač bova pa zamudila. Pa lih take čevle sm si ubula.

Nik se je pa samo nasmejal, me dvignil v naročje in začel teči, in ko rečem teči, mislim kot gepard. Ni mi jasno kako je to zmogel. Nesel me je v šolo do moje omarice. Nekaj trenutkov so naju vsi na hodniku gledali, potem pa so nadaljevali z tistim kar so počeli. Pouk je minil hitro. Na poti domov me je Nik vprašal če bi šla v gozd saj mi je hotel nekaj pokazati. V gozdu me je peljal v zapuščeno hišo. Tja ni nihče hodil že zadnjih 16 let, odkar so se prvotni prebivalci odselili, saj je bila hiša že stara, zato pa ni privabila nič novih kupcev.Vstopila sva, naenkrat pa so se vrata zaklenila.
_______________________________________________________________
Kaj se je zgodilo, in kdo je zaklenil vrata?
17. maj 2012
u76361
u76361
oooo huuudoo. neeeeeext.
18. maj 2012
nextam kasnej, ker se morm učit
18. maj 2012
u76361
u76361
ok
18. maj 2012
u81874
u81874
ej ti res dobr pises!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18. maj 2012
NeXt
18. maj 2012
@lili.lara,skratek in loVe Harry hvala! to je nekak moja prva zgodbica in ane nevem čist kako to gre , kr vem sam tist kr sm drugje vidla, pa je prov lepo da jo nekdo bere
_________________________________________________________________________
Neankrat so se vhodna vrata zaklenila, jaz pa sem zakričala. Nik se je obrnil k meni in mi čim bolj pomirjujoče rekel, a sem slišala strah v njegovem glasu "Prišli so, če hočeš preživet, stori kar ti rečem. Ok?". Prestrašeno sem mu dgovorila "Kaj, kdo je pršou? Preživet? Če je to kakšna bolana šala..." stavka nisem uspela dokončati, saj sem čutila oster vbod skozi mojo levo nogo. Zakričala sem, nato pa pogledala, kaj za vraga se dogaja. Videla sem svojo nogo, vse je zgledalo normalno, razen noža, rdečega od krvi, zabodenega v moje stegno. Zvrnila sem se na tla in nad sabo videla obraz, bil je človek, na prvi pogled se mi je zdel normalen, potem pa sem opazila nekaj, kar je kot črvi lezlo po njegovi glavi. Nato sem pogledala kje je Nik. Bil je približno dva metra stran od mene, ujet v boju z dvema človekoma. Edina razlika, ki je bila med tema dvema moškima in tistim, ki me je zabodel/stal nad mano je bilo to, da tista dva nista imela čudnih bitij v sebi.
V naslednjem trenutku je moški nad mano počepnil in me udaril. Zadnja stvar, ki sem jo videla, preden sem padla v nezavest, je bila to, da je Nik ubil tista napadalca, ko pa me je videl, se je njegov obraz napolnil z strahom in grozo. Nato pa je bilo vse črno.
18. maj 2012
next
18. maj 2012
u81874
u81874
amm.ce kdo hoce lahk bere tut mojo zgodbo
https://www.igre123.com/forum/tema/novo-zivljenje/34233/
ce se vm da.zj je se mal dolgocasna,sam oblubm da bo bols...
18. maj 2012
NeXt
18. maj 2012
Odprla sem oči. Ležala sem na starem kavču. Nad seboj sem videla zaskrbljenega Nika. Ponudil mi je vodo in mi pustil, da si ogledam rano na nogi. Bila je enaka kot prej, le da ni več krvavela.

N=Kako si?
J=Noga me boli, ampak predvsem me zanima kaj za vraga se je zgodilo in koliko času sem bila nezavestna?
N=Takoj ko prideš k sebi, greva v bolnišnico, nezavestna si bila uro in pol, ostalo pa bom prihranil za tvoj rojstni dan.
J=Ok, karkoli. Bolnišnic ne maram ravn, zato predlagam da se odpraviva.
N=*se nasmehne* Seveda, takoj.

Ko stopim na tla, se zvrnem, a me Nik pravočasno ujame. Dvigne me v naročje in me nosi celo pot do bolnišnice, ki je k sreči blizu. Tam mi rano zašijejo in me spustijo domov. Nik je poklical taksi, da naju pelje domov.
________________________________________________________________________
Naslednjih nekaj dni hitro mine.
________________________________________________________________________
In nato me namesto glasnega DDRRIINN, zbudi glasen "Vse Najboljše!". Bila sta moja starša, ki si le na moj ali njun rojstni dan vzameta čas zame. Imata neko službo kot neka znanstvenika in sta tudi zelo redko doma. Oba me objameta in mi v posteljo prineseta zajtrk-5 centimetersko ruladico z prižgano svečko.Zajtrk sem hitro pojedla, se uredila in šla na ulico, kjer me je že čakala Anja. Pri sebi je imela darilo, majhno škatlico, ko sem jo odprla, je v njej bila knjiga, ki sem jo včeraj gledala v knjigarni "Razumeti Sun Tzu v Umetnosti Vojne. Na kratko, noter so strategije in nasveti za vojno v človeku/z človekom. Zahvalila sem se ji in pospravila knjigo v nahrbtnik. Naenkrat je pogledala nekam za mojo ramo, se nasmehnila in rekla "Pustila vaju bom sama.". Preden sem se obrnila, sem vedela, da je za menoj Nik. V zadnjih nekaj dneh sva se zbližala.Rekel mi je "Vse najboljše slavljenka! Hmm, razmišljal sem...no, ker si mi zelo všeč in če ti enako čutiš...nevem kako to reči...ali bi bila moja punca?", odgovorila sem mu z mojim prvim poljubom. V Nika sem zaljubljena že odkar sem ga prvič videla v svojih sanjah.
18. maj 2012
u81874
u81874
uuuuuuuuu...
18. maj 2012
NexT
18. maj 2012
A lahko prosm samo ocente vsi k berete od 1 do 10, napišete kakšna se vam zdi zgodba pa kaj vam ni všeč pa to, tolko da bom probala tisto popravti!
18. maj 2012
u81874
u81874
10 nc me ne mot...
i love this story
19. maj 2012
u81497
u81497
10+!!!!!!!!!
19. maj 2012
u81497
u81497
moja zgodba:www.igre123.com/forum/tema/prihaja-fuul-horror-zgodba/33806/3
19. maj 2012
Bom kasneje nextala ker starša skozzz težitaa, da za šolo delam
19. maj 2012
u81497
u81497
NEXT!
19. maj 2012
Hvala za 'ocene'!!!
_________________
Z roko v roki sva se napotila proti šoli. Nekje na polovici poti, je omenil:

N=Glede na to, da je danes rojstni dan osebe, ki mi je zelo pomembna, jo vabim na kosilo, ker sem ji obljubil da ji nekaj povem, pa tudi darilo ji moram še dati.
J=No, prepričana sem, da bo tista oseba z veseljem sprejela povabilo. Kdaj pa bo ta večerja, da ji sporočim?
N=Ob sedmih te pridem iskat.

Nato sva prišla do šole, se vsedla za najino mizo in se začela pogovarjati, da bi šla v kino. Učiteljica je prišla v razred. Danes se je pouk vlekel. Nik je namesto, da bi kot vsakič šel z menoj domov, prosil Anjo, da bi mi delala družbo, sam pa naj bi imel še neke opravke. J=jaz, A=Anja

A= No, kaj se je zgodilo, ko sem vaju pustila sama? Kaj ti je dal za darilo?
J=No, vprašal me je če bi bila njegova punca, v kar sem seveda privolila, nato pa me je povabil na večerjo, kjer mi bo dal darilo.
A=Kaj? To je zakon! Končno imaš fanta.A ti je že povedal kaj ti bo dal za darilo?
J=Ne še, pa tudi navdušenje lahko zmanjšaš.
A=Lahko bi šli na dvojni zmenek, ti in Nik in jaz in Adam.
J=Mogoče.

Nasmehnila sem se in šla v hišo. Adam je Anjin fant. Skupaj sta že skoraj eno leto. Hotela sem odpreti omaro, da bi videla kaj naj bi oblekla, a sem se spomnila. Nimam niti ene obleke!! Hitro sem poklicala Anjo in ji to povedala. Rekla je da greva v Obleke Za Vse, to je mala trgovina, ki ima res lepe obleke. Tam sem zagledala majčko in kavbojke, ki so mi popolnoma ustrezale. Anja mi je za dodatek posodila še mini-jakno. Doma sem si nadela še verižico, uhan in si skodrala lase. Naličila sem se, in se še zadnjič pogledala v ogledalu. Nato je zazvonilo. Ko sem odprla vrata, je tam stal Nik. Pogledal me je in pripomnil "Moja princesa, bova šla?" in mi ponudil roko, odgovorila sem mu "Seveda, moj princ na belem konju." in se z najgovo roko v moji roki odpravila v avto.

Prispela sva v najdražjo restavracijo v mestu in se tam vsedla za mizo, v zasebni sobi. Nato je začel:

N=Po napadu, ko si se zbudila, sem ti obljubil, da ti pojasnim kdo so tisto bili. Nekaj stoletij nazaj sta se dve prijateljici rodili z krvjo čarovnic. In so od obeh žensk naslednjiki dedovali enake spobnosti, imeli čarovniško kri. Ena od teh dveh žensk je bila tvoja prednica, druga pa moja. In imava oba čarovniško kri, kar pomeni da si čarovnica. Tisti možje so bili edina slaba stran čarovništva, lovci na čarovnice. To so ljudje, ki verjamejo, da lahko le bog nasprotuje naravnim zakonom.
J=Verjela ti bom šele ko to dokažeš.
N=*se nasmeje* Ok.

Naenkrat se prtiček na mizi dvigne in se v zraku raztrga v obliko srca. Ne morem vrjeti svojim očem.

J=Ampak če je to res, zakaj mi potem tega moji starši niso povedali?
N=Tvoji stari starši so bili ujeti in lovci na čarovnice so jih ubili. Tega ti nista povedala zaradi tvoje varnosti. Edina stvar je to, da tega ne smeš nikomur povedati, ker te lahko lovci najdejo tudi če si previden, to da nekomu to razkriješ, je kot da bi jih poklicala na mobitel in jim povedala kje si. Ok?
J= Ok, kako narediš tisto kar si ti naredil z prtičkom?
N=Skoncentriraj se na predmet in mu v mislih ukaži kaj naj naredi.

Skoncentrirala sem se na posodo z soljo in ji v mislih ukazalanaj začne lebdeti in se postavi nazaj na svoje mesto v posodi. Posodica se je dvignila in naredila tisto kar sem ji ukazala. Nik se je ponosno smejal in rekel "Pozor lovci, tukaj je lebdeča sol, in predlagam vam da zbežite preden naredi kaj drugega od lebdenja.", ko je to izrekel sem se mu pridružila pri smejanju.

N= No zdaj pa še za drugo presenečenje...

Iz svojega žepa je potegnil majhno škatlico. Ko sem jo odprla sem v njej videla najlepšo ogrlico iz dragih kamnov.

J=Prelepa je, hvala.
N=Mojih staršev ni doma, če hočeš lahko prespiš, ker je ravno petek.
J=Seveda!

Poljubila sva se. Nato pa sva odšla k meni domov, da sem vzela pižamo in vse potrebno, da zjutraj ne bom zgledala kot zmaj. V Nikovi postelji sva se objela in tako tudi zaspala. Zato sem imela o rojstnem dnevu tak čuden občutek, ker sem zvedela da sva z Nikom čarovnici, a je vseeno to bil moj najljubši rojstni dan.

Zjutraj sem se zbudila in bila najsrečnejši človek na svetu. Z Nikom sva se preoblakla in uredila, nato pa začela načrtovati najin skupni dan.

Jaz na večerji:19. maj 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani